Autor Wątek: Hotel Brzoza - miejsce na Nasze wesela  (Przeczytany 25816 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Isabel
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 03.09.2011
Odp: Hotel Brzoza - miejsce na Nasze wesela
« Odpowiedź #90 dnia: 1 Grudnia 2010, 11:55 »
a jakich szczegółow np? ja tez mam wesele w brzozie, jak szukalismy miejsca, to o brzozie znajdowalam same dobre opinie, a jak juz tam zaklepalimsy, to nagle duzo mniej dobrych opinii slyszalam, dlatego troche sie stresuje.

Offline elba
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #91 dnia: 1 Grudnia 2010, 12:15 »
No my  będziemy w 2011 roku aż na 4 (lub 5) weselach w namiocie, więc każdy chce żeby jego było inne, a jak się pytaliśmy to było, że wiele rzeczy jest do uzgodnienia (dekoracje, kolorystyka, ustawienie stolików (liczebność osób przy stolikach), świece, zieleń, bardzo szerokie menu itd. itd.). A ze względu na tę ilośc wesel chcemy dodać też coś innego niż zawsze jest.
Mnie się bardzo podoba współpraca z Panią Marylą - elastyczna osoba i mam nadzieje, że dalej to zdanie podtrzymam, jak będziemy uzgadniać szczegóły i da się "ponamawiać" na Naszą wizję ;-).

Offline elba
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #92 dnia: 1 Grudnia 2010, 12:31 »
No i co do takiej ilości wesel to ja jestem bardzo zadowolona, pójdziemy wcześniej na jedno (lub 2) i będzie wiadomo na co zwrócić uwagę, co było ok, co nie, co trzeba by jeszcze uwzględnić, więc super sprawa i z miłą chęcią się tu podzielę spostrzeżeniami.

Offline Isabel
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #93 dnia: 1 Grudnia 2010, 13:40 »
to super:) będę czekać na Twoje wrażenia:) Moje wesele będzie 1. na którym będę w Brzozie, więc chętnie przeczytam na co warto zwrócić uwagę :)

Offline papuga
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #94 dnia: 1 Grudnia 2010, 15:51 »
Cytat: Isabel link=topic=20879. msg1419728#msg1419728 date=1291200953
a jakich szczegółow np? ja tez mam wesele w brzozie, jak szukalismy miejsca, to o brzozie znajdowalam same dobre opinie, a jak juz tam zaklepalimsy, to nagle duzo mniej dobrych opinii slyszalam, dlatego troche sie stresuje.
na moje to kazdy sie stresuje , bo to przeciez najwazniejszy dzien i chce sie zeby wszystko było idealne i dopiete na ostatni guzik , wydaje mi sie ze w Hotelu Brzoza wiedza co robia :)

Offline papuga
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #95 dnia: 1 Grudnia 2010, 15:56 »
Cytat: elba link=topic=20879. msg1419755#msg1419755 date=1291202134
No my  będziemy w 2011 roku aż na 4 (lub 5) weselach w namiocie, więc każdy chce żeby jego było inne, a jak się pytaliśmy to było, że wiele rzeczy jest do uzgodnienia (dekoracje, kolorystyka, ustawienie stolików (liczebność osób przy stolikach), świece, zieleń, bardzo szerokie menu itd.  itd. ).  A ze względu na tę ilośc wesel chcemy dodać też coś innego niż zawsze jest. 
Mnie się bardzo podoba współpraca z Panią Marylą - elastyczna osoba i mam nadzieje, że dalej to zdanie podtrzymam, jak będziemy uzgadniać szczegóły i da się "ponamawiać" na Naszą wizję ;-)
ja tez słyszałam ze z\ mozna sie dogadac odnosnie wystroju sali, stolu wiejskiego, dan itp rzeczy

Offline elba
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #96 dnia: 2 Grudnia 2010, 23:51 »
Na stronie hotelu pojawiły się zdjęcia z andrzejek, fajny klimat, najbardziej podoba mi się to drzewko (ale to pewnie na potrzebę andrzejek tylko) i pomysł z bufetem na środku.

Offline elba
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #97 dnia: 2 Grudnia 2010, 23:53 »
A i czy ktoś wie, co to za niebieski klimat robiony i czy tylko niebieski jest  :-\ ?

Offline papuga
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #98 dnia: 5 Grudnia 2010, 20:26 »
ten klimat wydaje mi sie ze to robia swiatła, a te wstażki i materiał na stole bufetowym to chyba jest stalowy ,,,

Offline elba
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #99 dnia: 2 Czerwca 2011, 23:11 »
Ja już po. Polecam. Było dobrze, przeogromna ilość jedzenia, wystrój dokładnie taki jak chcieliśmy. Alkohol mieliśmy w cenie i nie było problemu z podawaniem - przy stolikach wyznaczyliśmy 1 osobę co będzie prosić o flaszeczki jak się skończą  - po 1 powiedzeniu kelnerowi - alkohol za moment był na stole.

Jedzenie naprawdę dobre.

Wystrój - czysto i ładnie - aaa... wykładzina jest zielona:)

Jak będą zdjęcia to wrzucę jakieś z naszego nietypowego wystroju.

Offline katepolak

• bywalec
  • data ślubu: 11.06.11.
« Odpowiedź #100 dnia: 4 Czerwca 2011, 09:10 »
Elba czekałam na Twój głoś tutaj...jestem ciekawa jak u Ciebie wszystko się udało...i czy sukienka była wygodna po wielu godzinach noszenia:)

Wszystkiego Najlepszego!!! Szczęścia!!!

Offline Isabel
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #101 dnia: 4 Czerwca 2011, 11:27 »
elba szczęscia na nowej drodze życia !  :)
Zielona wykładzina? Jestem ciekawa jak się prezentuje  ;) Czekam na foteczki  ;D

Offline sebeq
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.05.2011
« Odpowiedź #102 dnia: 10 Czerwca 2011, 23:50 »
My ślubowaliśmy w Brzozie 07. 05. 2011. 
Wszystko wyszło naprawdę super! To o co prosiliśmy było zrobione, nawet kącik zabaw dla dzieci.   Jedzenia w bród, aż ciężko było całe pozabierać dzień później.  Wzięliśmy opcję all inclusive z alkoholem i naprawdę nie było żadnych narzekań, że czegokolwiek brakuje.  Obsługa dyskretna i profesjonalna.  Elastyczne podejście do "zaspanych" gości hotelowych plus pyszne śniadanie w cenie, również dla spóźnialskich.

Pani Maryla, z którą wszystko uzgadnialiśmy, załatwiała również tort z Sowy.  Wszystko bez zarzutu.  Nie było żadnych niespodzianek przy rozliczeniu.  Za zarezerwowane ale niewykorzystane pokoje nie musieliśmy płacić. 

PS.  Zielonego dywanu nawet  nie zauważyliśmy.  Tam gdzie dzieje się akcja jest szary lub beżowy gres.  Ale kolor podłogi jest naprawdę najmniejszą błahostką. 

PS.  2.  Od hotelu dostaliśmy miły prezent, o którym nie pisnę słowa by nie psuć niespodzianek.

PS.  3.  To było najlepsze i najdłuższe wesele na którym kiedykolwiek byliśmy w życiu.  Wszystko nie tylko dzięki hotelowi Brzoza  i pani Maryli ale również dzięki zespołowi Express Duo + , który wszystkim polecamy. 

Aż gościom weselnym kopary opadały :)

Offline Dorotka1984
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #103 dnia: 11 Czerwca 2011, 21:03 »
Przyznam, że wcześniej nie brałam tego miejsca pod uwagę, ale po Waszych opiniach chyba zacznę ;) Muszę się tam wybrać na rekonesans :)

Offline kasia.1984
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #104 dnia: 14 Czerwca 2011, 16:28 »
Planujemy wesele na przyszly rok i jestesmy bardzo zainteresowani namiotem w Brzozie.  Moze ktoras z Was moglaby nam pomoc, pytanie moze smieszne, ale jak to jest z komarami i ogolnie z owadami latem pod namiotem? I jeszcze sie zastanawimy czy nie jest tam za goraco? Wiemy, ze jest klimatyzacja, ale slyszalam, ze niektore lokale staraja sie oszczedzac i w zwiazku z tym klimatyzacja chodzi tylko chwilami.  A wiadomo, upal 30 stopni, w namiocie jeszcze wiecej - to nie wrozy dobrej zabawy:) Jak jest w Brzozie z ta klimatyzacja? Z gory dziekujemy za odpowiedzi:).

Offline elba
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #105 dnia: 14 Czerwca 2011, 22:44 »
Będę miała chwilkę czasu to wszystko opiszę i wrzucę zdjęcia.
Nie było problemu z klimą - na prośbę włączyli bez problemu.
Problemu z owadami nie doświadczyłam.

Offline dogma23

• forumowicz
  • data ślubu: 11.06.2011
« Odpowiedź #106 dnia: 14 Czerwca 2011, 23:19 »
My już jesteśmy po:-)Wesele w Brzozie super:-)polecamy!W razie pytań czekam na priv pozdrawiam

Offline Dorotka1984
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #107 dnia: 16 Czerwca 2011, 16:37 »
Niedawno moja koleżanka była na weselu w tym hotelu Brzoza i mówiła, że to było jedne z najlepszych wesel na jakich była... także miejsce chyba naprawdę trafione :) W przyszłym tygodniu się tam wybieram :)

Offline kasia.1984
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #108 dnia: 25 Października 2011, 14:23 »
Elba, ja caly czas czekam na obiecana relacje i zdjecia dekoracji:) A czekam naprawde z niecierpliwoscia, bo w przyszym roku tez mamy wesele w Brzozie:) Pozdrawiam goraco.  A moze ktos jeszcze ma zdjecia, ktore moglby wrzucic, zeby wiedziec, czego sie spodziewac:)

Offline dogma23

• forumowicz
  • data ślubu: 11.06.2011
« Odpowiedź #109 dnia: 25 Października 2011, 16:36 »
podaj meila to wyślę Tobie:-)Brzoza-rewelacyjne miejsce:-)

Offline kasia.1984
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #110 dnia: 26 Października 2011, 11:19 »
kasia_waskowska@yahoo. co. uk

Super, dziekuje slicznie:) Pozdrawiam

Offline wojwit
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #111 dnia: 26 Października 2011, 17:04 »
Często tam pracuję, jest to jedno z lepszych jak nie najlepsze miejsce na uroczystość weselną (biorę pod uwagę miejsce, obsługę i jakość potraw czyli całokształt)
Pzdr
Wojciech Witkowski

Offline papuga
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #112 dnia: 26 Października 2011, 20:10 »
potwierdzam że jest to fajne miejsce
warto odwiedzic i rozwazyc opcje wesela. . . . .