Pewnie że można zapraszam wszystkich

wiesz kacha8609, nie raz i nie dwa widziałam takie opowieści weselne, że dopiero w trakcie wesela okazywało się jaki zespół jest naprawdę i pomimo próśb państwa młodych czy świadków oni dalej odstawiali swoje. Oczywiście na pewno to są znikome przypadki, ale któż wie czy to akurat na nas nie trafi? Nawet na takim spotkaniu przed wszystko może się wydawać super, a dopiero później...

w naszej sytuacji, gdzie powiedzmy mamy dostęp do sprawdzonych DJów, którzy grają w profesjonalnych klubach mam większe do nich zaufanie. a drugą sprawą jest wodzirej, który ma porwać wszystkich do tańca

z jednej strony trochę żal mi tego, że nie będzie nikt na żywo śpiewał, no ale technika idzie do przodu

i ciekawe co będzie jak będziemy wyprawiać wesele własnych dzieci

patrycja_4r, wiadomo, że klasyka jakaś musi być, żeby zadowoliła wszystkie gusta, oczywiście w miarę możliwości
Nemezis pozazdrościć, że trafiłaś na kogoś takiego, lubię jak jest konkretnie i na temat a nie jakieś niedopowiedzenia albo inne... Za niespodzianki w tym dniu z ich strony dziękuję i tak będę miała mnóstwo wrażeń z każdej innej strony

anka2oo4 z DJem też trzeba ustalić sobie przecież repertuar, bo na pewno bez nadzoru to by puszczał to co na zwykłej imprezie, czyli to co obecnie byłoby na topie, a trzeba puścić wszystkiego po kolei z podkreśleniem tego typu muzyki, którą lubi para młoda.
czigra oczywiste jest to, że każdy zespół ma jakiś tam swój ograniczony repertuar, nie jest w stanie zagrać wszystkiego co się komuś wymarzy na życzenie, więc i tak będą w największej części grali to co uważają za swój atut, a tutaj wchodzimy w temat "GUST" o czym ponoć się nie dyskutuje

a picie bezwzględnie zabronione. od tego jak dla mnie nie ma odwrotu.
abstrahując od tego wszystkiego dzisiaj chyba jedziemy podpisać umowę z domem weselnym i już zostałam poinstruowana na co mam zwrócić uwagę przy jej czytaniu i takie inne blablabla, więc teraz chodzę zestresowana czy aby na pewno wszystko pamiętam

ale będzie dobrze

musi być ten pierwszy krok.
buziaki i odezwę się już "po"

trzymajcie kciuki