Autor Wątek: Krótka relacyjka z wyjątkowego dnia Agi i Pawła  (Przeczytany 38337 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Odp: Krótka relacyjka z wyjątkowego dnia Agi i Pawła
« Odpowiedź #120 dnia: 17 Maja 2010, 14:32 »
Aaaale przygody miałaś moja droga!! :o :D

A fotki z panienskiego extra!!! widać, że zabawa była mega udana! ;D ;D ;D
Chcemy jeszcze!! :P

Miłego dzionka :-*

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
« Odpowiedź #121 dnia: 17 Maja 2010, 14:37 »
oo matko..ale mialas stresu z tymi butami i nie tylko..ja juz chyba bym padla i poddala sie  ::)  :( ale ciesze sie ze wszystko dobrze sie ulozylo  8) ..no i foteczki z panienskiego sa po prostu bombowe!!  ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #122 dnia: 17 Maja 2010, 14:48 »
Isabel  :hello:

Jeśli chodzi o umiejętności p.Eweliny, to zaproponowała mi różne rzeczy, m.in. asymetryczne ścięcie...na początku myślę, cholerka, na ślub to chyba jakoś grzeczniej powinnam być ścięta, ale myślę, a co tam, raz się żyje  :hopsa: :hopsa: Byłam b. zadowolona, tylko troszkę się obawiałam reakcji PM'a, bo on zawsze wali prawdę prosto z mostu, no i mało które fryzjerskie dzieło mu się podobało (po prawdzie mi też, długo szukałam swojego fryzjera), a PM spojrzał i powiedział z uśmiechem: No nareszcie fajnie Cię ścieli  ;D  :uscisk: Ja to ścięcie widziałam u tej mojej paznociary (p.Asia), b.mi się spodobało, no i tym bardziej się zdecydowałam na to. co prawda z jednej strony jeszcze za krótkie mam włosy, ale i tak fajnie  ;D Także p.Asia uratowała mi życie  :jupi:
No to z fryzjera jeszcze do lokalu, na ostanie dogadanie odnośnie ustawienie stołu i innych pierdół (menadżer był na urlopie, więc spotkałam się z jego zastępczynią, żeby nie było że czegoś nie wie). No i kurcze szybko do sklepu po jakąś marynarkę, bo niestety zimnawo było, a ja prócz bolerka nic nie miałam. W domku byliśmy ok. 18.00, szybki obiadek i sprzątanie, jest kilku gości przyjezdnych, będą po ślubie w niedzielę chcieli pewnie zobaczyć chatę, więc nie mogą koty fruwać  :P :P dzwoni mama, czy nie moglibyśmy odebrać z dworca gości, dobra, to jedziemy po nich. Godz. 21.30 zabieramy się za przyszycie tego stanika nieszczęsnego...tzn. Paweł, bo ja z moim paznokciami jestem lekko niepełnosprawna  :P Próbujemy drugi stanik, jest znacznie lepiej, ale jeszcze coś...trzeba skrócić troszkę ramiączka, Paweł dzielnie, pruje, zszywa, przyszywa...matko, po prostu bez niego bym zginęła, kochany... :calus: :calus: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: świadkowej poprosić nie mogłam, bo ona też miała pazury zrobione, jeszcze mniej pełnosprawna ode mnie była  :D No i wyszło super  :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: Od razu stresik zszedł, bo cały piątek miałam w głowie tą sukienkę, że ten stanik trza przyszyć, jeszcze tylko ostatnie poprawki urody, no i jesteśmy gotowi do spania, no tak, jeszcze Pudzian przecież walczy, Misiek MUSI zobaczyć, a niech mu będzie, wyluzowana mogę oglądać cokolwiek, nawet zmagania tego mięśniaka. Zasypiamy szczęśliwi  :Serduszka:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #123 dnia: 17 Maja 2010, 15:19 »
Ahoj przygodo! Tylko to mi się nasunęło na myśl, jak to wszystko przeczytałam!! Podziwiam Cię, że taka luzaczka byłaś :)

p.s. powtórzę się, ale naprawdę rewelacyjnie mi się Ciebie czyta :)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #124 dnia: 17 Maja 2010, 15:59 »
Anjuszka, bardzo mi miło z tego powodu, choć wiem że trochę dużo tego wyszło,a nie wszyscy lubią czytać, przeważnie chce się oglądać obrazki  :P :P

Ależ Was dziś rozpieszczam moje drogie, ale zasłużyłyście sobie na to, tyle się naczytałyście i naczekałyście  :przytul: Prawdę mówiąc, nawet nie zdawałam sobie wcześniej sprawy, że aż takie przygody wyszły, na bieżąco człowiek to inaczej odbierał, a tu nagromadziło się tego.
Po tym pierwszym dniu, kiedy załatwiliśmy tyle rzeczy, myślałam że będzie z górki, same widzicie jak bardzo się myliłam, właściwie przygoda zaczęła się od DJ'a, ale już nie będę zanudzać, miał być inny, wyszedł Artur, no i to był kolejny cud taki (jak z tą fryzjerką), bo w życiu bym go nie zamieniła na kogokolwiek innego, ten człowiek zasługuje na  :blagam: :blagam: :blagam:.

No ale po kolei, to lecimy dziewczynki, jest sobotni poranek. Aga budzi się przed budzikiem, jest spokojna, taka pozytywnie podekscytowana, robi sobie na oczka okład z mlecznych wacików (ponoć usuwają zmęczenie), za chwilę wstaje Paweł (chyba beze mnie spać nie może, bo zawsze zaraz po mnie wstaje  :P albo budzimy się razem), punktualnie o 9.15 przyjeżdża pani Dorotka z moją wiązanką, butonierką, bransoletką z kwiatem dla świadkowej, kwiatkiem do włosów dla mnie (już z żabką) i świeżymi(!) płatkami kwiatów (za darmo  ;D). Wiązanka jest śliczna, dokładnie o takie coś mi chodziło, niewielka kulka, kolorki idealnie pasujące do sukienki. Tylko małe ale, polecałabym z czystym sumieniem p.Dorotkę, niestety 3 małe kwiatki były lekko przywiędłe, co prawda trzeba było się mocno przyjrzeć, ale jednak. Ale ogółem bukiecik i dodatki piękne.
Przychodzi moja siostra, czeka u mnie na makijażystkę i makijaż, my jedziemy do fryzjera na ułożenie włosów.
Pani Ewelinka po prostu szaleje z suszarką, grzebieniem, szczotkami. Nie napisałam Wam wcześniej że ona jest ekspresówka! W piątek w 2h zrobiła mi pasemka, umyła głowę, ścięła i wymodelowała, jeszcze nigdy nie widziałam takiego tempa, nikt jej nie poganiał, ale ona tak ma  ;D i dobrze, bo mi akurat na czasie zależało. Tworzy dzieło, dopiero na zdjęciach zobaczyłam jak misternie z tyłu ułożyła każde pasmo włosów, klientki w salonie siedziały z rozdziawionymi  :szczeka:, że pięknie, że super, kwiatek we włosach cudnie wygląda ;D Obficie spryskuje lakierem, mam hełm na głowie, choć nie widać tego, mogłabym przebijać mury fryzurą  :D ale za to przez cały dzień nic kompletnie nie musiałam poprawiać, czułam się swobodnie, pomimo dzikich harców, każdy włosek był na swoim miejscu  :hopsa:
Ok, to jedziemy do kwiaciarni bo bukiety dla mam i babci na podziękowania (kwiaciarnia osiedlowa, bukieciki śliczne i tanie 3 szt. 75 zł).

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #125 dnia: 17 Maja 2010, 16:11 »
To prawda, zdjęć brakuje.... Ale opisujesz wszystko tak fantastycznie, ze szczegółami, że wyobraźnia działa... Będę porównywać moje wyobrażenia z rzeczywistością, jak już fotki wkleisz :)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #126 dnia: 17 Maja 2010, 16:57 »
Przyjeżdżamy do domku, makijażystka kończy malować moją sisterkę (miała poślizg przez poprzednią PM, ale nadgoniła), siostra wygląda bosko. Ma trochę problemy z cerą, wszystko jest ładnie zakryte, oczka pięknie podkreślone. Cudo. Siadam ja, malowanie idzie szybko i sprawnie, p.Aneta pamięta wcześniejsze ustalenia bez podpowiadania, gaworzymy sobie. Luz blues, u fryzjera wszyscy się dziwili jak mogę być tak spokojna, a ja naprawdę byłam  :D p.Aneta też się nadziwić moim spokojem nie może ;D
W między czasie dzwoni dekoratorka, czy aby na pewno lokal nie robi deko we własnym zakresie, bo zrobili kilka ślicznych dodatkowych rzeczy... ;D
Po makijażu jedziemy zawieźć winietki i inne pierdoły na salę, zobaczyć wystrój i rozliczyć się z dekoratorką. Dekoratorka mnie nie poznaje... :hahahaha: wchodzimy, a tam jest tak pięknie...taki super klimat, lokal udekorował dodatkowo słodki stół skirtingiem z światełkami, przez długość stołu położył tiul (miała to zrobić dekoratorka  ;) ), już chcę tam zostać, ale trza wracać do domku się ubrać.
Po drodze zabieramy mamę i siostrę, nagle okazuje się że jest już 13.00, a o 13.50 przychodzą rodzice P., mój tata i świadek na błogosławieństwo! A my w aucie! Wtedy uaktywnił mi się stres, mega stres. Aha, jak wracaliśmy od fryzjera to jeszcze umyliśmy auto  :P
A domu wyganiam świadkową i P. ozdabiać auto, mama doprasowuje koszulę PM'a (strasznie ciężki materiał, ja wyprasowałam wcześniej ,ale jeszcze jakieś zagnioty się pojawiły), ja się ubieram. Paweł się ubiera, a gdzie jest jego pasek do spodni, matko boska, skąd mam wiedzieć, kupiliśmy go wtedy razem z gajerem, gdzieś włożyłam...ale gdzie?! Na szczęście P. znajduje, uffff. Przychodzi reszta załogi  ;D ja jeszcze szybko pakuję do torebki przygotowany wcześniej niezbędnik.

Aha, wcześniej od 1,5 mies. nie miałam @, już zaczęłam się martwić, postanowiłam że po ślubie idę do gina. I zgadnijcie co rano odkryłam, wiadomo, @ przyszła... :mdleje: też se dzień wybrała, jak cię mogę... :nerwus: trochę ją czułam, na szczęście emocje pozwoliły mi o niej zapomnieć.

Aha, moja mama była u jakiejś innej makijażystki, p.Aneta już nie miała miejsc, no i jak mamę zobaczyłam to myślałam że pojadę do tej francy i jej łeb ukręcę (tzn. tej innej makijażystki). Mój mamik wyglądał jakby na pogrzeb szedł...Takie miała oczyska ciemne, wokół szarobure otoczki, okropność! Więc jak już byłam ubrana, to szybko szukam jasnych cieni, żeby podreperować makijaż mamy, do łazienki weszła siostra, obie się po coś schyliłyśmy...Ania zostawiła czółkiem piękną plamę z makijażu na mym bolerku... :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: ja zawał serca, Anka zdziera ze mnie bolerko i przepiera. Rodzinka w komplecie, wszyscy czekają z błogosławieństwem na nas...Tata zagląda a my suszarką bolerko suszymy  :hopsa: :hopsa: Bosssh, ja myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok, na szczęście plama zeszła, bolerko suche, ok, to błogosławieństwo.
No to obiecane zdjątka, sorki, już nie zdążę wiele, bo zaraz wychodzę z pracy.

Błogosławieństwo

Z moim tatą

zdjęcie za duże

Z rodzicami P.

zdjęcie za duże

A tu zdołowana w łazience  ;D

zdjęcie za duże

« Ostatnia zmiana: 18 Maja 2010, 13:52 wysłana przez Maja »

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #127 dnia: 17 Maja 2010, 17:02 »
ooo wow..!!!   :brawo_2: :brewki: ale pięknie wyglądałas !!! a te włosy..nie sadziłam ze z krotkich wlosow mozna wyczarowac tak przepiekna fryzure..i ten kwiatek..wszystko do siebie idealnie pasowalo..a ta sukienka  :mdleje: 
ślicznie i jeszzce raz slicznie  :tak_2:  :Szczerbaty:  :Serduszka:
a tak w ogole to podziwiam ze  zachowalas zimna krew mimo tylu przygod  :brawo:

Offline Isabel
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 03.09.2011
« Odpowiedź #128 dnia: 17 Maja 2010, 17:09 »
Ale ślicznie wyglądałaś! Piękna sukienka i fryzura i makijaż, mmm :D No i PM też niczego sobie i ten krawat pięknie dopasowany do twojej sukienki :D Ale przygód to nie brakowało, hehe :D W ogóle jestem w szoku ile czynności można wykonać w tak krótkim czasie :D i to w tak stresującym czasie  :P

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #129 dnia: 17 Maja 2010, 17:37 »
Kochanaaa!!! wyglądałaś obłędnie!!!! Rewelacyjnie!! Bosko!!!
Nie mogę się napatrzeć na Twoją nową fryzurkę!! :o :D
Dawaj, dawaj więcej fotek!! ;D ;D ;D
Miłej pracy Aguś :-* :-* :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #130 dnia: 17 Maja 2010, 17:46 »
 :szczeka: :szczeka: :szczeka: :o :o :o :o :o wyglądałaś obłędnie!

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
« Odpowiedź #131 dnia: 17 Maja 2010, 17:50 »
wow zdjecia boskie panienskie widac ze było gorące  ;D no a dzień slubu obłędnie  ;D tymbardziej ze tyle stresu było  :skacza: bosko

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
« Odpowiedź #132 dnia: 17 Maja 2010, 17:55 »
piękna fryzurka, a sukienka - miodzio  :szczeka: :szczeka: :szczeka:

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
« Odpowiedź #133 dnia: 17 Maja 2010, 17:58 »
OMG Ile stresu!!!  :o Jesteś niesamowicie dzielna. Ja to bym chyba padła na zawał ::) A na zdjęciach to wszystko tak ślicznie wygląda. Jakby nie było żadnych problemów :)
Super ta Twoja sukienka i włosy i makijaż. :skacza:

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
« Odpowiedź #134 dnia: 17 Maja 2010, 18:55 »
Kochana wygladalas naprawde cudownie!!!!!! Napatrzec sie nie moge  :-* :-* :-*

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #135 dnia: 17 Maja 2010, 19:32 »
Kochana ja pitole, ja piredz..., ja nie moge ale PIEKNIE wygladalas.
Cudownie, oszlamiajaco, slicznie i chyba nie znam innych slow na okreslenie tego co widze.
Moglabym patrzec i patrzec.
Chcemy jeszcze fotnki :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
« Odpowiedź #136 dnia: 17 Maja 2010, 19:45 »
ślicznie wyglądałaś :)
i ile str
wysłało się samo.... :(

i ile stresu miałaś w ostatniej chwili.....

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #137 dnia: 17 Maja 2010, 20:01 »
Kochana wlasnie co do stresu to masakra ja bym chyba sobie w glowe strzelila jakbym miala tyle stresu przed slubem.
Napisz mi jakiego DJa mieliscie?
Widac ze makijaz pierwsza klasa :-*

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #138 dnia: 17 Maja 2010, 20:07 »
WOW :szczeka: :szczeka: :szczeka:

No, no, ale superancko.
Włosy cudne ;D
Suknia naprawdę idealnie leży.
Tylko te bolerko... :-\ No nie podobna mi się.
Wiesz, wyglądasz tak pięknie,że nie dziwie się,że pani w knajpie Cie nie poznała ;D
Lachon normalnie, jak się patrzy.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #139 dnia: 17 Maja 2010, 20:22 »
AGA Normalnie brak mi słów!!!  ;D Wyglądałaś prześlicznie,BOSKO   :mrgreen: :mrgreen:
Dawaj nam tu więcej fotek,ale szybciutko !!!  ;D

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #140 dnia: 17 Maja 2010, 20:33 »
Powinnaś wygrać nagrodę jakąś na największa metamorfozę tego forum;D
Serio!!!

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #141 dnia: 17 Maja 2010, 20:48 »
WOW!  :szczeka: :szczeka: :szczeka:
Jestem w szoku!
Wyglądałaś PRZEPIĘKNIE!!!

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #142 dnia: 17 Maja 2010, 21:08 »
Oooooooo Matkooooo  :o :o :o !!!
CUDNIE WYGLADALAS !!!Brak slów,a sukienka ... przecudna !!!

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #143 dnia: 17 Maja 2010, 21:25 »
Aż tu wróciłam znowu sobie na Ciebie popatrzeć  :D :D :D ;)
Cudownie!!!  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #144 dnia: 18 Maja 2010, 08:36 »
To jeszcze ja powiem, że bardzo ładnie wyglądałaś ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #145 dnia: 18 Maja 2010, 10:16 »
Pozwól nam nacieszyc oko  ;D ;D ;D ;D daj więcej fotek  ;D ;D ;D

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #146 dnia: 18 Maja 2010, 11:32 »
Aga - bez bicia przyznaję się, ze ja ciebie też nie poznałam na fotkach!! Normalnie  -wielkie WOOWWW!! :o ;D ;D ;D Wyglądałaś PRZEŚLICZNIE!! ;D ;D
...suknie rewelacja, fryzurka i kolorek włosów exta, make-up - bomba!! ;D

..i uwazam, ze bolerko pasuję! ;D

prosze na priva adres do fryzjera robiacego Tobie pasemka!! z góry dziękuję! :D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #147 dnia: 18 Maja 2010, 13:00 »
Dziewczynki, jeju, dziękuję Wam, jest mi bardzo bardzo milutko :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :oops: :oops: :oops: :i_love_you: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Alinka, ja sama byłam w szoku, że tyle włosów można na mojej głowie znaleźć i jeszcze coś z nich wyczarować  :P P.Ewelina dla mnie rządzi.
No powiem Ci, że jak mi siostra wybrudziła to bolerko, to był punkt kulminacyjny, no i myślałam, że się rozkleję, ale ona zachowała zimną krew i to mnie jakoś tak ocuciło.

Isabel, no za krawatem trochę chodziliśmy, ale udało się znaleźć pasujący odcień, sukienkę tachaliśmy ze sobą w reklamówce, jeszcze przed czyszczeniem  ;D Da się zrobić, my mieliśmy sobotni poranek rozpisany co do "minuty", co, o której, kto, z kim, gdzie, dlatego byłam spokojna, no i wszystko szło zgodnie z planem  :D

Pusiu, naszym DJ'em był Artur Szyszkowski (Tatinek), nawet babcia była nim zachwycona :D, każdy się nas pytał gdzie my takiego fenomena znaleźliśmy  ;D

Loluś, bolerko to był mus, chciałam szal, jednak nie wiedziałam jak będą wyglądać moje plecy do tego dnia (problemy skórne), solarium dało radę, choć trochę blizn było nadal widać, zanim zaczęłam chodzić na solar, bez bolerka bym się nawet nie pokazała, na szczęście udało się zatuszować niedoskonałości i mogłam je zdjąć.

Agulek, namiary poszły  :-* A tak w ogóle, to 21.05 jesteś do naszej dyspozycji, nie wiem czy wiesz... :P

Dziewczynki, cieszę się, że sukienka, makijaż i fryz Wam się podobają, to chyba nie mam aż tak spaczonego gustu  :p :p

Ok, to lecimy dalej. Po błogosławieństwie jedziemy do urzędu. Niestety nie ma fot udekorowanego auta, tylko jedna klamka się załapała na zdjęciu, nie wiele widać, więc już sobie podaruję, ale mi się b. podobało, to co samodzielnie zrobiliśmy  ;D Wiec jedziemy, śmiechy chichy, świadek Pawła jeszcze pyta czy aby na pewno do urzędu, może się rozmyślił i te sprawy  ;D ;D Spojrzałam na Pawła, patrzę, a on na rękawie nadal ma naszywkę z logo firmy...Z nerwów, jak się ubierał zupełnie zapomniał odpruć, o matko, nikt nie ma nożyczek, nożyka, nic ostrego...Paweł walczy z naszywką, zębami, kluczami, czym się da. Przypomina sobie, że w bagażniku ma swoją walizeczkę z narzędziami, ufffff  :mdleje:. Wysiedliśmy, szybko odcinamy naszywkę i lecimy do Zamku. Stres już ma nas w swoich szponach, widzę że Misiek zdenerwowany, ja też, ale równocześnie jesteśmy szczęśliwi  :hopsa: :hopsa: . Błyskamy uśmiechami do rodziny, znajomych, stoimy na dziedzińcu, wychodzą ludzie z poprzedniego ślubu, jest 14.20 gdy moja mama zadaje to jakże szokujące w swej prostocie pytanie: "Aga, a gdzie Twoja wiązanka...????"
Przyznam, że mnie zatkało...Zrobiło się cicho...i wszyscy znaliśmy odpowiedź, wiązanka jest w domu, w wazoniku na stoliku, gotowa to wzięcia...W mojej głowie nastąpił kataklizm  :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :Mdleje_1: :Mdleje_1: :Mdleje_1: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: jednak zamiast  :beczy: ja byłam  :shock: :shock: a potem :Szczerbaty: :Szczerbaty: :Szczerbaty: w swej bezsilności. Nie było szans by ktokolwiek zdążył po nią pojechać, było na to za późno. I w tym jakże strasznym dla wszystkich momencie, nadszedł mój kochany kolega z bukietem róż...Matko, jakie to szczęście że on nie dostał zaproszenia z wkładką z wierszykiem, by zamiast kwiatów kupić totka...Co prawda dostaliśmy jeszcze kilka bukietów, ale były dosyć spore, zupełnie nie nadawały się na atrapę wiązanki...Niestety bukiet owinięty był papierem i to z taką dokładnością, że musiałabym wszystko rozwalić, żeby zdjąć papier i związać na nowo, a tu już trzeba wchodzić, mogłam obedrzeć ten papier, ale w tych nerwach nie myślałam, najważniejsze było że w ogóle mam bukiet. Chciało mi się płakać, że taka śliczna wiązaneczka w domku się marnuje, no ale cóż...No i co, czyż nie zasługuję na podium w największej wtopie ślubnej?  :Najlepszy: :Najlepszy: :Najlepszy:

Offline alinka692

• Chuck Norris
« Odpowiedź #148 dnia: 18 Maja 2010, 13:07 »
oo boziu co opowiadanie to nowa przygoda  :mdleje:  i zgadzam sie z Toba  :tak_2: zasługujesz na podium  :Najlepszy: :Najlepszy: heheh na najbardziej stresujacy dzien a raczej na Ten dzien i kilka przed  :mrgreen:
..no ale zeby nie bylo czekamy na foteczki  :P

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #149 dnia: 18 Maja 2010, 13:13 »
OMG :mdleje: :mdleje: :mdleje:
Szalona Ty!!!
No wtopa mistrzowska ;D :Najlepszy:
Widziałam niedawno taką scenę na WeedingTV, jak kwiaciarka lasce nie dowiozła jej bukietu na ślub, więc z dekoracyjnych kwiatów zrobiono bukiecik ;D
Aga, jak można zapomnieć o bukiecie??? :glupek: :glupek: :glupek: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :hopsa:
Brawo, za spokój :brawo:
Jesteś farciarą straszną, wszystko było tak ułożone, dopięte...Super,że się udało.
A może to dlatego,że miałaś przez cały czas taki spokój w sobie, los dawał Ci chwile niepewności i grozy? :diabel_3: :taktak: :taktak: :taktak: