Witam Was dziewczęta poweekendowo

Udało nam się do Lipian dojechać. Co prawda pojechaliśmy dopiero w sobotę rano, bo w piątek PM wrócił o takiej porze, ze nie było sensu już jechać.
Ale wyjazd ogólnie się udał. Super się bawiliśmy, zażyliśmy trochę ruchu (obeszliśmy całe jezioro do okoła), powylegiwaliśmy się z słoneczku no i poimprezowaliśmy

No ale czas już wrócić do rzeczywistości i do przygotowań ślubnych.
Wciąż czekamy na projekt zaproszeń do zatwierdzenia. Trochę się do przedłuża i nie ukrywam, ze mnie to martwi. Szczególnie, ze płaciłam już kasę, zęby poszło szybciej, a tu cisza. Musze chyba napisać maila i pogonić towarzystwo

Udało nam się też dogadać z kamerzystą. Umowę podpiszemy w lipcu, kiedy będzie w Polsce, ale już z grubsza jesteśmy dogadani. Cieszę się bardzo, bo zależało nam na kimś kto nam po prostu nakręci wesele za niewielkie pieniądze. Nasza forumka
Agnieszka_J skontaktowała mnie z gościem, który dopiero chce wejść w branżę i nakręci nam wesele z przygotowaniami i wszystkim innymi bajerami za 200zł

Przynajmniej na takim etapie negocjacji jesteśmy

Także jesteśmy bardzo zadowoleni

Ponieważ chciałabym już ruszyć z zamawianiem niektórych rzeczy zaczęliśmy z PM oglądać Księgi Gości. Oto co nam się podoba. Może pomożecie podjąć decyzję:
Nr 1. Podobała nam się już od dawna, ale podczas targów ślubnych kiedy widzieliśmy ja na żywo PM stwierdził, że nie bardzo podoba mu się to, że jest ona w formie segregatora. Mi się to bardzo podoba, bo można dołożyć kartek, powklejać kartki ślubne jakie dostaniemy i bedzie to super pamiątka. Co Wy myślicie.

Nr 2. Mi się podoba, szczególnie brązowa (na zdjęciu wygląda jak pomarańczowa), ale PM nie. Mówi, że wygląda jak komunijna

Nr 3. PM się podoba. Ja tak do końca nie jestem przekonana.

Nr 4. Ogólnie się nam podoba, ale obawiam się, że za bardzo będzie wyglądała jak album na zdjęcia. Nie ma niestety zdjęcia jak wygląda w środku.

Nr 5. Na razie nasz faworyt. Ma jednak jednego minusa. Nie ma zadrukowanej pierwszej strony. Wysielibyśmy albo ją sami wypisać, albo wydrukować coś i nakleić na pierwszą stronę, co chyba nie koniecznie będzie dobrze wyglądać.

Czekam na Wasze opinie