Autor Wątek: Małymi kroczkami do celu - zabawex odlicza  (Przeczytany 57546 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Odp: Małymi kroczkami do celu - zabawex odlicza
« Odpowiedź #180 dnia: 23 Kwietnia 2010, 11:39 »
A ja to różnie-raz weekend cały wolny a innym razem w tygodniu 2 dni wolnego  ;D

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #181 dnia: 23 Kwietnia 2010, 11:59 »
a to różnie zabawex, bo to zależy jak mam zajęcia ustalone. Staram się, żeby nie mieć zajęć i w sobotę i niedzielę, ale tym razem się tak złożyło,że jeden i drugi dzień, ale dam radę :)

:-* :-* :-* weekendowe

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
« Odpowiedź #182 dnia: 23 Kwietnia 2010, 15:21 »
No to powodzednia na przymiarkach, porobisz foty?

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
« Odpowiedź #183 dnia: 23 Kwietnia 2010, 15:36 »
Umówiłam się ze świadkową, że weźmie aparat, więc jakieś fory będą  :Fotograf:

Ponieważ nie chce mi się już nic robić w pracy postanowiłam, że poszukam wzoru obrączek. Chcemy robić obrączki z naszego złota. Mieliśmy już mniej więcej wybrany wzór, ale po przymiarkach okazało się, że płaskie obrączki brzydko wyglądają na naszych dłoniach. W związku z tym musimy szukać czegoś innego. I oto znalazłam coś takiego:

Muszę Wam powiedzieć, że mnie urzekły. Sama się sobie dziwie, bo ogólnie rzecz biorąc podobają mi się obrączki z jak najmniejszą ilością ozdób. Te, które wcześniej wybieraliśmy to po prostu pasek biały, pasek żółty i tyle.
Co myślicie? Pewnie nie bardzo Wam się będą podobać, ale ja wprost nie mogę się na nie napatrzyć. Po prostu jak sroczka taka :)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #184 dnia: 23 Kwietnia 2010, 15:46 »
Aha, nadrobiłam, więc składam petycję o przyjęcie mnie do odliczanka  :)

Ciekawa jestem czy zdecydowałaś się na któreś z pokazanych zaproszeń (super fajowe-w moim typie ;) )? Poprawinowa sukienka absolutnie nie w moim typie  ;) , ale też ja widziałam na alle, mój PM mi ją proponował  :D Ma coś w sobie, może to ten kolor ją psuje?  :drapanie: Może długość nie ta?

Długo już śpiewasz w chórze? Czy to chór kościelny, czy "zwykły" (sorki, zabrakło mi słowa...no i sobie nie przypomnę  :Maruda:)?

Zdjątka koniecznie muszą być, w CMŚ można robić foty, tylko chyba trzeba z lampą, bo mi mam robiła bez i wyszły średnio...Obyś znalazła tą jedyną  :)
Zadziwiające, mi odkąd popadłam w to forum, plus szukanie rzeczy na ślub, w pracy codziennie od rana nie chce się już nic robić  :P :P :P

Szczerze, bo chciałaś szczerych opinii, mi się nie podobają, ja wolę właśnie paseczki, ewentualnie falki, ale nie wzorki, ale to racja, że na palcu obrączka wygląda zupełnie inaczej, więc mogą Wam pasować idealnie, najlepiej coś w tym stylu przymierzyć.

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #185 dnia: 23 Kwietnia 2010, 15:56 »
Aha, nadrobiłam, więc składam petycję o przyjęcie mnie do odliczanka  :)
Trzeba dołączyć do petycji 3 zdjęcia. W ciągu 14 dni będzie odpowiedź ;)
żartuję oczywiście, Agulec witaj  :hello:

Co do zaproszeń to decyzja jeszcze nie została podjęta. Jak to nastąpi to na pewno dam znać.
Sukienka poprawinowa - im dłużej na nią patrze to coraz mniej mi się podoba :)
W chórze śpiewam 7 lat. Jest to "zwykły" chór :) Konkretnie akademicki. A tak już zupełnie precyzyjnie to Chór Akademii Morskiej w Szczecinie :)
Dziękuje bardzo za szczerą opinię. Tak jak napisałam wyżej, ja też nie lubię wzorków, nawet brylanciki mi się nie podobają, a tu proszę taki zachwyt. Sama tego nie rozumiem. Mam nadzieję, że uda nam się znaleźć gdzieś podobno obrączki, żebyśmy mogli przymierzyć. Musimy jeszcze raz pójść do jubilerów, u których już byliśmy, bo wcześniej nie zwracałam uwagi na takie obrączki:)
Plusem jest, że będziemy robić obrączki, bo ja bym chyba chciała, żeby ten wzorek był ciut mniejszy i ciut mniej głęboki. I chyba cała obrączka ciut węższa.
Jeszcze parę tych "ciutów" i okaże się, że mi sie te obrączki zupełnie nie podobaja

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #186 dnia: 23 Kwietnia 2010, 16:10 »
bo ja bym chyba chciała, żeby ten wzorek był ciut mniejszy i ciut mniej głęboki. I chyba cała obrączka ciut węższa.
Jeszcze parę tych "ciutów" i okaże się, że mi sie te obrączki zupełnie nie podobaja

:skacza:

Spoko, my się troszkę pospieszyliśmy i kupiliśmy u jubilera, wpadły nam w oko i chop, szkoda, bo mamy jakieś złoto na zbyciu, więc wyszłoby taniej, no ale za późno, zostanie dla potomnych  ;D W każdym bądź razie przed przymierzaniem mieliśmy swoje typy, a okazało się na naszych paluszkach jakoś traciły swój urok, więc też się nałaziliśmy  ;) Jest tyle wzorów, że z pewnością coś w tym stylu znajdziecie na przymiarkę.

To chyba trochę koncertujecie z chórem? Włochy, te sprawy.. 8)  :brawo_2:

14 dni bym nie wytrzymała, musiałabyś mnie banować  :P :P :P

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
« Odpowiedź #187 dnia: 23 Kwietnia 2010, 17:06 »
Śliczne obrączki :) Już zapisuję sobie ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #188 dnia: 23 Kwietnia 2010, 18:40 »
Powiem Ci,że faktycznie mają coś w sobie te obrączki-a może to dobre oświetlenie do zdjęcia  :drapanie:
W każdym razie przyciągają wzrok  ;D
A nie boisz się,że wzorki Ci się wytrą z czasem?

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
« Odpowiedź #189 dnia: 23 Kwietnia 2010, 19:07 »
Obrączki nie w moim stylu, ale mają coś w sobie. Są ciekawe, a nie tandentne jak większość z wzorkami.

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #190 dnia: 23 Kwietnia 2010, 22:30 »
Kochana powiem Ci ze obraczki mi sie baaardzo podobaja i nie pisze tego by Ci sprawic przykrosci ale mi sie podbaja obraczki z grawerem a te co Ty wrzucilas maja to cos. :-*

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #191 dnia: 24 Kwietnia 2010, 01:10 »
Nie no, jest ok.
Jedyna rada, to tak jak chcesz, puki nie przymierzysz, nie decyduj się na te wzorki.
Wzorki odważna, jak dla mnie.

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #192 dnia: 24 Kwietnia 2010, 03:04 »
Nawet ladne , ale nie widzi mi sie ten wzór ... Kazdy ma inny gust :)

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #193 dnia: 24 Kwietnia 2010, 18:45 »
ja nie lubię takich wzorków i nie podobały mi się na żywo takie, ale to wy macie się czuć z nimi jak najlepiej.

A jeśli mogę Ci coś doradzić, to najlepiej pochodź po jubilerach, bo nam tez podobały się różne modele w necie, ale na żywo nie robiły szału, albo na palcu nei wyglądały dobrze. Jak znajdziecie swoje, od razu to poczujecie :D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #194 dnia: 24 Kwietnia 2010, 23:50 »
Oj..nosz kurczę...te obrączki ::) ::) Były by wg. mnie ok, gdyby nie ten wzorek...jakiś taki on "wielkanocny"..ale oczywiście to wam mają się podobać i nasze opinie można o kant dupy rozbić :D :D :D :D :D :D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #195 dnia: 26 Kwietnia 2010, 08:38 »
Obrączki trzeba mierzyć bo na zdjęciu co innego a w sklepie też więc polecam pochodzić po salonach :)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
« Odpowiedź #196 dnia: 26 Kwietnia 2010, 08:42 »
Przepraszam, ale obrączki mi się nie podobają, nie lubie łączenia białego złota z żółtym, no i ten wzorek ::) ale moje zdanie jest mało ważne, najważniejsze żeby Wam sie podobały, w końcu będziecie je nosić przez resztę życia ;D

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #197 dnia: 26 Kwietnia 2010, 09:34 »
Oczywiście, że najważniejsze, żeby nam się podobał. Dziękuję Wam bardzo za opnie. Mogę Was zapewnić, że nie zdecydujemy się na obrączki, póki ich na żywo nie zobaczymy. Co do samego wzorku to muszę Wam powiedzieć, że nie mam większych obaw, ponieważ moja mama ma obrączkę całą z białego złota z niemal identycznym wzorkiem i jest on mało widoczny. W oczy się nie rzuca. Na zdjęciu poniżej jest on zapewne specjalnie zaakcentowany, bo jest to zdjęcie katalogowe.
Moja mam nawet chciała oddać nam swoja obrączkę, ale na PM trzeba by było dorobić nową. No i jak wspomniałam jest cała z białego złota, a my chcielibyśmy łączone kolory.

Zauważyłam, że mam zupełnie inny gust niż większość z Was  ;D ;D ;D Rzeczy, które pokazuję w większości Wam się nie podobają  :hopsa: No to teraz będzie hicior, bo pokażę Wam sukienki :)
Muszę Wam powiedzieć, że wizyta w salonie była bardzo owocna. Wybrałam aż 3 suknie  :skacza: Są one w zasadzie do siebie bardzo podobne, więc z tych trzech na pewno zrobimy jedną najpiękniejszą z najpiękniejszych :)
Ale od początku :)
Trochę miałam stresa przed wizytą w salonie, ale starałam się dobrze przygotować czyli wydrukowałam sobie suknie, które chciałabym przymierzyć, miałam grupę wsparcia w postaci dwóch cudownych kobiet :) oraz uzbroiłam się w dobry humor i dużo pozytywnej energii.
Oczywiście okazało się, że wszelkie moje obawy były zbędne. Kobity w CMŚ są po prostu rewelacyjne. Obsłużona zostałam z najwyższą troską i uwagą. Pani pochwaliła mnie, że wybrałam sobie bardzo ładne i dobrze do mnie pasujące suknie.  Wszystkie suknie jakiem mierzyłam były na mnie za małe przede wszystkim w cyckach więc efekt końcowy nie był idealny.
Co do samych sukni to na razie wkleję Wam zdjęcia katalogowe dwóch z nich, ponieważ nie mam jeszcze fotek od świadkowej. Trzeciej sukni nie ma na stronie internetowej więc nie mam jak jej wkleić :)

Suknia 1:

Nawet różową mierzyłam :) Widziałam również białą, jest śliczna.

Suknia 2

Co do tej sukni to muszę powiedzieć, że na żywo wygląda znacznie lepiej.

Trzecie suknia była bardzo podobna z tym, że gorset u góry nie był prosty tylko w lekką łódeczkę i chyba takie wykonanie bardziej mi się podoba. Do tego pod samym biustem był pasek koronki zdobionej kryształkami. Może nie będę się rozpisywać w opisie, po prostu Wam pokażę później. Akurat ta trzecia była najmniejsza i tak naprawdę chyba najgorzej przez to wyglądałam. Ale kiedy odwróciłam się w niej do moich kochanych babeczek to im oczka trochę zabłysły, więc jeśli suknia była by na mnie szyta to efekt powinien był całkiem fajny.
No dobra, dosyć marudzenia. Oceniajcie :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #198 dnia: 26 Kwietnia 2010, 09:50 »
Mi niestety się nie podobają  ::) Nie wiem czegoś im brakuje  ::) No,ale z sukniami to już tak chyba jest-co człowiek to opinia  ;)
A Ty szyjesz suknie czy jak?Bo ja już się zgubiłam  :glupek: :glupek:

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #199 dnia: 26 Kwietnia 2010, 09:55 »
A Ty szyjesz suknie czy jak?Bo ja już się zgubiłam  :glupek: :glupek:
Wypożyczam suknię, ale zostanie ona dla mnie uszyta na miarę.

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #200 dnia: 26 Kwietnia 2010, 09:58 »
Nr 1 zdecydowanie.
Ale jak prześlesz fotki z Tobą w roli głównej to wtedy dokładniej ocenie. :D

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #201 dnia: 26 Kwietnia 2010, 10:15 »
..co do obrączek. ten wzorek mnei jakoś nie przekonuję..ale masz rację..najpierw musicie przymierzyc obrączki i wtedy podjąc decyzję....
..suknia podoba mi sie nr1..ale wyobrażam sobie ja białą..bo róż mi sie nie podoba..A najlepiej jakbys wstawiła swoje zdjęcia..takze czekam! ;D

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #202 dnia: 26 Kwietnia 2010, 10:23 »
No to jedziemy ze zdjęciami :)

Suknia nr 1

Tam wydawało mi się, że najlepsza. Ale jak patrzę na zdjęcia to już mis ie nie bardzo podoba, bo przyciąga uwagę do dolnej części ciała, gdzie nie koniecznie mam czym się pochwalić, do tego wyglądam jakbym była w ciąży. Jestem gruba, ale gzuba takiego nie mam  :D Ogólnie suknia jest śliczna, ale nie koniecznie dla mnie.

Suknia nr 2

W salonie wydawało mi się, że ta wypadła najgorzej, ale na zdjęciach wygląda zdecydowanie najlepiej :) Bardzo mi się podoba, więcej nic na ten temat nie powiem :)

Suknia nr 3

Była na mnie duuuuuuuuużo za mała, ale widzę, że jednak nie jest taka fajna jak mi się wydawało.

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #203 dnia: 26 Kwietnia 2010, 10:25 »
Najlepiej wyglądasz w sukni nr 2!!  ;D ;D ;D

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #204 dnia: 26 Kwietnia 2010, 10:54 »
W sumie teraz nr 2, bo najlepiej tam widać talię.

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #205 dnia: 26 Kwietnia 2010, 10:56 »
Lola ja nie mam talii, to tylko złudzenie optyczne  :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #206 dnia: 26 Kwietnia 2010, 10:57 »
No tym bardziej 2, skoro cuda czyni;)

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #207 dnia: 26 Kwietnia 2010, 11:21 »
To jeszcze Wam pokażę jakie ładnie zdobienie gorsetu ma ta suknia, bo na tym całościowym zdjęciu to nie widać

A na tym obrazku widać, że dobrze się w niej czuje  :p

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
« Odpowiedź #208 dnia: 26 Kwietnia 2010, 11:25 »
hihi ostatnie zdjęcie najbardziej mi sie podoba :brewki: :brewki: :brewki: co do sukni, to najładniej leży nr2, aczkolwiek ja widzę potencjał w nr1, jedyne co bym zmieniła, to drapowania w tej białej części i pociągnęła róż na skos ;D

Offline sprusia
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #209 dnia: 26 Kwietnia 2010, 11:59 »
UUUUUFFFFFFFFFFFF
Nadrobiłam całość!!! :brawo_2: Nawet nie pytam czy mogę dołączyć, bo zakładam że mam miejsce z przydziału.
Teraz KOCHANA MOJA masz kompletny wątek.  Świadkowa trzyma rękę na pulsie, i bedzie tu systematycznie kontrolować akcję  ;D ;D
A teraz sprawy bieżące, czy temat dnia: SUKNIA.
Faktycznie, wzięcie apartu i zrobienie fotek, był idealnym pomysłem.  Na spokojnie można pooglądać sukienki i jak one faktycznie na tobie leżą.
I nie odkryje tu niczego nowego, bo jak słusznie dziewczyny z forum zauważyły, druga sukienta leży najlepiej.
Znam twoja figurę i myśle, że ten model pięknie podkreśla talię.  Przy tym jest delikatna i kobieca, a taka powinna być suknia Panny Młodej. 
Ta pierwsza sukienka, wygląda jakby żyła swoim życiem.  i jest ozdobą sama dla siebie, natomiast ta druga ozdabia ciebie i sprawia, ze człowiek patrzy i podziwia ciebie, a nie kawałek materialu.
To taki krótki mój komantarz na ten temat ;D ;D ;D