Autor Wątek: Kobieta niezdecydowaną jest...  (Przeczytany 12257 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline azzurra
  • maniak
Kobieta niezdecydowaną jest...
« Odpowiedź #30 dnia: 26 Lutego 2006, 09:46 »
Świetne są te suknie!

Moim zdaniem suknia nr 2. Ma w sobie to "coś", albo nr 3, bo bardzo dziewczęca!!!

Eh, też już chcę mieć taki dylemat  :twisted:
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #31 dnia: 26 Lutego 2006, 15:43 »
Nio dobra to jeszcze parę fotek :D
To ta pierwsza, za którą jest większość ;)

Chyba rzeczywiście trochę mnie zaokrągla - mam kobiece kształty hehe

A to jest trzecia z przodu (proszę nie patrzeć na twarz - nie wiedziałam, że świadkowa robi mi zdjęcie i machnęłam głową :P )

Offline Aniołek

• uzależniony
  • data ślubu: 20-05-2006
« Odpowiedź #32 dnia: 27 Lutego 2006, 16:47 »
jesli chodzi o mnie , to 1, 3 tez moze być. 2 absolutnie-chyba ,ze troche przerobiona, wydaje mi sie , ze góra była na ciebie za duza...
a nie chciałabyś cienkich ramiączek lepiej sukienka sie trzyma i na pewno byłoby ci wygodniej tańczyc- nie bałabyś się, że gorset zleci...
Nie jestem moze taka chuda jak ty, ale jestem nieproporcjonalna- np. grube nogi, chude ramiona i brak biustu. Dodatkowo mam szeroko rozstawione ramiona i wygladam nieciekawie w gorsetach (choć latem lubię nosić  :wink: )

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #33 dnia: 27 Lutego 2006, 17:27 »
przy pierwszej przymiarce zdecydowanie wygrywa sulnia nr 2 - pieknie w niej wyglądasz !
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline aniula

• entuzjasta
« Odpowiedź #34 dnia: 27 Lutego 2006, 21:28 »
Mi się podobasz w 3  :)

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #35 dnia: 27 Lutego 2006, 21:42 »
A ja nadal myślę, że ta 2...:)
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #36 dnia: 27 Lutego 2006, 21:54 »
a mi się we wszystkich 3 podobasz

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #37 dnia: 28 Lutego 2006, 07:35 »
mnie się podoba najbardziej 2 :) tzn najładniej w niej wyglądasz
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #38 dnia: 28 Lutego 2006, 09:59 »
Mierzyłam te same sukienki co ty :-)    - ta pierwsza na  żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu; trzecia też jest piękna.
Nie potrafię ci doradzic w której wyglądałaś lepiej, bo po pierwsze powinnaś zrobić zdjęcia w miarę podobne pozie - wtedy miałabyś lepsze porównanie.
A może powinnaś pomyśleć o jakiejś "mniejszej" sukience - jesteś szczupła, żebyś nie zgineła w tych "dużych" kieckach.
Mi się bardzo podaba ta sukienka z lekko opadającymi ramiączkami

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #39 dnia: 28 Lutego 2006, 10:07 »
Cytat: "Anusia-szczecin"
bo po pierwsze powinnaś zrobić zdjęcia w miarę podobne pozie - wtedy miałabyś lepsze porównanie.

dokładnie
Ja nie widzę Eci w mniejszych sukienkach, jak bedzie miała takie lekkie to dopiero będzie widac jaka jest chudzinka ! :)
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline aaaneta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #40 dnia: 1 Marca 2006, 08:35 »
Cytat: "Ecia"
Nio dobra to jeszcze parę fotek :D
To ta pierwsza, za którą jest większość ;)
Obrazek
Chyba rzeczywiście trochę mnie zaokrągla - mam kobiece kształty hehe

A to jest trzecia z przodu (proszę nie patrzeć na twarz - nie wiedziałam, że świadkowa robi mi zdjęcie i machnęłam głową :P )
Obrazek

To teraz sama nie wiem ktora ladniejsza, ale chyba zostane przy tej drugiej.
Choc moim zdaniem powinnac rozwazyc rwniez suknie z rekawkiem (nawet mikroskopijnym) badz z opadajacymi ramiaczkami, bo wtedy Twoja chudosc ramion nie bedzie sie tak rzucac w oczy. Wiem co mowie bo mialam ten sam problem przy wadze 56 kg i 172 cm wzrostu wystaja mi lopatki  :?

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #41 dnia: 1 Marca 2006, 10:43 »
Mnie się podobasz w 1! :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #42 dnia: 1 Marca 2006, 14:58 »
mi też :)
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #43 dnia: 1 Marca 2006, 17:41 »
Dzięki dziewczyny za opinie :)

Cytat: "Aniołek"
a nie chciałabyś cienkich ramiączek lepiej sukienka sie trzyma i na pewno byłoby ci wygodniej tańczyc- nie bałabyś się, że gorset zleci...

Na pewno będę mieć ramiączka, tylko że będę je dorabiać jak już wybiorę sukienkę :) Większość sukien w salonach jet bez ramiączek, ale zawsze słyszałam, że dorobienie to nie problem. A propos gorsetu - każda z sukienek ze zdjęć jest jednoczęściowa, bo mi w gorsetach jest nieładnie :D

Cytat: "martini"
a jeszcze jedno zdjecie tej drugiej ? Prosiiiiimy...

martini nie mam niestety więcej zdjęć "dwójeczki"

Cytat: "Anusia-szczecin"
A może powinnaś pomyśleć o jakiejś "mniejszej" sukience - jesteś szczupła, żebyś nie zgineła w tych "dużych" kieckach.

Ale to są właśnie takie mniejsze sukienki - tak mi się przynajmniej wydaje. Mierzyłam jedną taką "kopciuszkową", strasznie szeroką u dołu - rzeczywiście trochę się w niej gubię. Najpierw widać suknię, a potem dopiero gdzieś tam z tyłu jestem ja ;)

Cytat: "aaaneta"
Choc moim zdaniem powinnac rozwazyc rwniez suknie z rekawkiem (nawet mikroskopijnym) badz z opadajacymi ramiaczkami, bo wtedy Twoja chudosc ramion nie bedzie sie tak rzucac w oczy.

Mierzyłam takie sukienki, ale nie wyglądam ładnie... Nie umiem nawet powiedzieć dlaczego - nie podobam się sobie po prostu w rękawkach :)

W moich odczuciach wygrywa na razie numer jeden, ale to się może zmienić, mam jeszcze parę salonów we Wrocku do odwiedzenia :mrgreen: Może mi się jeszcze poprzestawiać całkiem w drugą stronę hehehe

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #44 dnia: 9 Kwietnia 2006, 16:34 »
Dziewczyny wiem już na 100% jaką chcę sukienkę! :D :D :D Jak ją założyłam to w ogóle nie miałam ochoty zdejmować, a jak jeszcze pani mi dołożyła welon to już pełen odlot hehehe

Oto ona:

Będę wprowadzać pewne zmiany - aplikacje będą białe, przeszywane srebrem (na zdjęciu są ecru). No i zastanawiam się czy nie dodać na wierzch (na całą suknię) muślinu, bo lepiej mi w lekkich sukienkach :)

A co Wy myślicie? :)

A no i uprzedzam ewentualne pytania - więcej zdjęć nie mam :lol:

Offline Aniołek

• uzależniony
« Odpowiedź #45 dnia: 9 Kwietnia 2006, 16:41 »
rewelacyjna ta sukienka, Ecia!!! Po prostu strzał w 10!!!

A czy ona jest na jakimś kole? na pewno dobrze by wyglądała na takim małym, jak ja mam -45 cm

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #46 dnia: 9 Kwietnia 2006, 16:57 »
Przymierzałam ją bez koła, nawet bez żadnej halki :) Ale mogę spróbować - może to doda uroku. Nie chcę przesadzić, bo na prostocie cały jej czar polega :D
Dzięki Aniołku :)

Offline donia

• entuzjasta
« Odpowiedź #47 dnia: 9 Kwietnia 2006, 17:36 »
Sukieneczka śliczna Eciu... pasuje do Ciebie najbardziej ze wszystkich w których się nam ukazałaś...zresztą co ci tu będę kadzić...a koło i muślin why not???
może byc jeszcze piękniej...

:D
Proszę jakiegoś aniołka w niebie, daj mi skrzydełka, ja chcę do Ciebie

Offline Kaśka

• bywalec
  • data ślubu: 10.06.2006
« Odpowiedź #48 dnia: 9 Kwietnia 2006, 19:30 »
Ecia jeżeli nie chciałaś jej zdejmować to wiedz, że to jest właśnie ta i żadna inna :D  :D  :D  :D

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #49 dnia: 9 Kwietnia 2006, 20:39 »
Też tak uważam, skoro dla ciebie to ta jedyna to tak naprawde nie waąne co sądzą inni! To TWÓJ dzien i ty masz być sobą w najcudowniejszym wydaniu!

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #50 dnia: 10 Kwietnia 2006, 10:18 »
I to jest najważniejsza, żeby "poczuć się" w sukni, wyglądasz uroczo. Ja osobiście nie dodawałabym żadnych materiałów na wierzch ale to Tobie ma się suknia podobać - według mnie jest taka jaka być powinna  :P

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #51 dnia: 10 Kwietnia 2006, 10:51 »
rzeczywiście w tej sukni wyglądasz najkorzystniej - nie ma co dodać i co ująć :) ale co do tgo mulinu to ja bym go nie dodawała suknia jest ładna delikatnie ozdobiona więc można poszleć z dodatkami tak troche :) a jeśli chodzi o koło to ja bym wzięła halke z jednym kołem :) ja tez taka mam i naprawde uroczo to wygląda bo ani za skromnie ale też nie tak przesadnie
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #52 dnia: 10 Kwietnia 2006, 11:00 »
Cytat: "madziulek"
a jeśli chodzi o koło to ja bym wzięła halke z jednym kołem

zgadzam się..ten krój sukni, który wybrałaś, jest bardzo wygodny, jeden z najwygodniejszych, więc na pewno będziesz sie dobrze czuć i bawić w tej sukni..

Offline aaaneta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #53 dnia: 10 Kwietnia 2006, 11:45 »
Sliczna i bardzo Ci pasuje  :lol:
Pokombinuj jeszcze z halkami, zeby ja troche uniesc i wygodniej bedzie Ci sie poruszac, nie bedzie sie platac miedzy nogami, ale jesli juz to halka nie za obszerna, bo suknia straci na urodzie.

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #54 dnia: 10 Kwietnia 2006, 17:29 »
Dzięki dziewczyny :)

Nad muślinem się jeszcze zastanowię, kusi mnie bardzo, bo mi się podobają takie zwiewne materiały hehe :) Halka to bardzo dobry pomysł - tylko dokładnie tak jak piszecie jedno koło, nie za szerokie.

A tak w ogóle, tak się jakoś uspokoiłam po wybraniu tej sukni, że teraz nie mam już ochoty oglądać innych modeli :lol: To znaczy mogę, ale kompletnie mnie nie ruszają. Więc to pewnie znak, że trafiłam na tą jedną, jedyną :D

Offline Aniołek

• uzależniony
« Odpowiedź #55 dnia: 10 Kwietnia 2006, 17:59 »
A tak w ogóle, tak się jakoś uspokoiłam po wybraniu tej sukni, że teraz nie mam już ochoty oglądać innych modeli  To znaczy mogę, ale kompletnie mnie nie ruszają. Więc to pewnie znak, że trafiłam na tą jedną, jedyną

Właśnie tak było ze mna!!! Tylko ty masz jeszcze duuuzo czasu do slubu i mozesz jeszcze duuuuzo ładnych sukienek wylukać :? Ja po kupnie swojej widziałam kilka, które rzuciły mnie na kolana, ale nigdy bym sobie ich nie kupiła, bo mnie na nie nie stać, wiec problem rozwiazany :) -moja jest najlepsza!
A co do koła-ja mam właśnie na jednym kole-45 cm.jest idealne. Do twojej tez by pasowało

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #56 dnia: 13 Kwietnia 2006, 14:30 »
Ecia widzisz już Ci kiedyś pisałam że żadna z tamtych nię będzie twoją suknią i miałam racje :)
już tak to z nami jest że jak jest to ta jedyna to jakoś o tym wiemy
cieszę się że masz sukiesie która cię tak zauroczyła
bardzo ładne jest i zgadzam sie z dziewczynami pokombinuj coś z halką na 1 kole będzie super :)

a fryzurka myślałaś cos o włoskach ?????????

Offline Misia

• zapaleniec
« Odpowiedź #57 dnia: 13 Kwietnia 2006, 14:51 »
tak przeglądałam Twoj watek......i faktycznie ta najbardziej do Ciebie pasuje:)....a jaka bedziesz miała fryzurkę?.....jak patrzęna twoją urodę ...to koka bym nie robiła....uroku moim zdaniem tylko ci zabierze i postarzy.Może jakoś włosy troche spięte i trochę rozpuszczone....pofalowane..aby takie puszyste były.

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #58 dnia: 13 Kwietnia 2006, 15:03 »
a ja bym radzila takie właśnie spuszczone własnie masz wysokie czułko więc może jakieś takie wiszące pejsy czy jak to sie nazywa???

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #59 dnia: 13 Kwietnia 2006, 15:23 »
Cytat: "agulkaaa"
Ecia widzisz już Ci kiedyś pisałam że żadna z tamtych nię będzie twoją suknią i miałam racje

Miałaś zupełną rację :D To sie jednak czuje jak się ma na sobie tą jedną jedyną :)

A fryzura... Hmmm... Tak jak piszecie - powinnam mieć zakryte czoło. Ale z drugiej strony nie chcę mieć włosów luźno, bo mam taki nerwowy tik, że zaczynam się bawić włosami :lol: Przychodzi stres i nie jestem w stanie tego kontrolować... Trochę by to głupio wyglądało jakbym, na przykład podczas błogosławieństwa, zaczęła kręcić kosmyk na palcu :lol: Więc myślałam, żeby włosy były na czoło jakoś (pojęcia nie mam jak :] ) i z tyłu dosyć luźno podpięte, ale żeby do przodu mi nie leciały za bardzo... Kurcze ale z drugiej strony ja po prostu uwielbiam koki (na zdjęciach hehehe), ale siebie nie umiem sobie wyobrazić w koku... Mówicie, że nie będzie mi pasował za bardzo? N wszelkie propozycje jestem otwarta :D

Mam nadzieję, że coś mi podpowie moja fryzjerka, przy próbnej fryzurze. No ale do tego jeszcze trochę czasu - na próbną fryzurę pójdę jak już będę wiedziała, jaki chcę welon. Fryzjerka mówiła, że musi wiedzieć dokładnie jaki będę miała grzebień w welonie. W ogóle to najlepiej, żebym na próbną przyszła z welonem hehe :)

Ech... a do września jeszcze tyle czasu...