Autor Wątek: Bydgoskie Panny Młode 2011  (Przeczytany 140881 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dogma23

• forumowicz
  • data ślubu: 11.06.2011
Odp: Bydgoskie Panny Młode 2011
« Odpowiedź #150 dnia: 3 Sierpnia 2010, 20:42 »
witam, mam pytanko macie już fotografa?my właśnie szukamy, szukamy, szukamy, szukamy możecie mi kogoś dobrego polecić

Offline GeriavitDrinker
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #151 dnia: 3 Sierpnia 2010, 21:20 »
Wpisz sobie w Google: Piotr Ulanowski :)

Offline konfiturka1979

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.06.2010
« Odpowiedź #152 dnia: 3 Sierpnia 2010, 21:23 »
Wpisz sobie w Google: Piotr Ulanowski :)

Tak, to najlepsze rozwiązanie :)

pozdrawiam

Offline asiula_hh
  • Chuck Norris
  • our love is everlatsing..
« Odpowiedź #153 dnia: 3 Sierpnia 2010, 21:42 »
nam koleżanka poleciła firmę Morfeusz ;) najlepiej też wygoglować ;) u Nas bedą wlaśnie Oni ;)
ZNIKAM!

Offline dogma23

• forumowicz
« Odpowiedź #154 dnia: 3 Sierpnia 2010, 21:59 »
no,no wy googlowałam już chyba wszystkich z bydgoszczy hi hi, tylko chcialam się poradzić, zawsze lepiej tak niż w ciemno, ale Pan Ulanowski ufff no supper supper już napisałam do niego meila:-), jetsem tak pod ekscytowana wszystkim, że byłam dzis w romantice ogladac sukienki:-)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #155 dnia: 3 Sierpnia 2010, 22:03 »
Dogma, to może założysz odliczanko? :) Jestem ciekawa, jak Twoje wrażenia po wizycie w Romantice, bo ten salon ma skrajne opinie... Mnie się akurat ich suknie nie podobały... :dno:

Offline dogma23

• forumowicz
« Odpowiedź #156 dnia: 4 Sierpnia 2010, 08:42 »
entliczek pentliczek hi hi....co do romantici to nie udało mi sie przymierzyć zadnej sukienki bo nie bylam umówiona:-(ale babeczka do nas podeszła i była bardzo mił, ja mam wybranych kilka sukienek dokladnie 4 i widzialam je na żywo, ogólna ocena jest dobra ale i tak jak Pani mówiła wybiore sie tam dopiero w październiku jak będzie już nowa kolekcja:-)

Offline asiula_hh
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #157 dnia: 4 Sierpnia 2010, 10:48 »
ja na bank będę szyć sukienkę. chciałam jeszcze iść przymirzyć cos podobnego do tej jednej wybranej żeby wiedzieć jak będę wyglądać. ale nie mam czasu sie umówić a tu urlop się juz kończy :(
ZNIKAM!

Offline Precelek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011
« Odpowiedź #158 dnia: 4 Sierpnia 2010, 14:31 »
nie nieźle, wy tu juz o sukienkach rozprawiacie a macie śluby po mnie :) hehe
ja po sukienke zaczne się wybierac gdzies w styczniu albo lutym, nie wcześniej, do tego akurat pdochodze na lacje, bo wiem ze jak wybiore cos teraz to potem przestanie mi sie podobac, taka już ze mnie baba, zakupoholiczna z pelną szafą nienoszonych ciuchów :P więc wolę takiej sytuacji uniknać z suknią ślubna i mozliwie jak najpóźniej ją wybrać :)

a do ulanowskiego to i owszem zdjecia robi super, ale ponad 3000zl za pakiet postawowy to lekka przesada.

Never run faster than your guardian angel can fly ....

Offline dogma23

• forumowicz
« Odpowiedź #159 dnia: 4 Sierpnia 2010, 16:17 »
he he no wlaśnie dostałam od niego meila 2900 nooo dużooo!!!A co do sukienek to 4 miesiące musisz czekac na sprowadzenie, ja chciala bym właśnie w tym październiku żeby zobaczyć nowa i móc jeszcze ewentualnie na starą się załapać

Offline Precelek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011
« Odpowiedź #160 dnia: 4 Sierpnia 2010, 17:09 »
no to jak sie zaczne w styczniu rozgladac to mi w kwietniu sprowadza i styknie :)

Never run faster than your guardian angel can fly ....

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #161 dnia: 4 Sierpnia 2010, 18:09 »
Dogma23, jak masz ochotę, to obejrzyj sobie zdjęcia w mojej relacji :) Jeśli Ci się spodobają, prześlę Ci namiary na fotografa. Nie jest drogi i też ma bardzo porządny sprzęt ;) A kamerzystę już masz?

Offline dogma23

• forumowicz
« Odpowiedź #162 dnia: 4 Sierpnia 2010, 18:38 »
olosjeeee, co to za sala, co za taniec, i jaka muzyka?PIĘKNIEEE!!!!!Poproszę namiary:-)

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #163 dnia: 4 Sierpnia 2010, 18:51 »
na fotografa czy kamerzystę? :p

Offline dogma23

• forumowicz
« Odpowiedź #164 dnia: 4 Sierpnia 2010, 18:54 »
fotograf, my z kamerzysty nie chcemy.

Offline dogma23

• forumowicz
« Odpowiedź #165 dnia: 4 Sierpnia 2010, 18:55 »
a jeszcze jedno pytanko, uczyliście się gdzieś tańczyć, jeśli tak mogę wiedzieć u kogo?

Offline ra_mona1988
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.08.2010
« Odpowiedź #166 dnia: 4 Sierpnia 2010, 19:35 »
Z CAŁYM SZACUNKIEM DO WSZYSTKOCH PAR MŁODYCH 2011 ROKU ALE PRZESADZACIE. . . MAMY SIERPIEN 2010. . . MACIE JESZCZE TAK DUZO CZASU ZE SZOK. . . JA WYCHODZE ZA MĄŻ ZA 2 TYGODNIE I TAK NIE PRZEZYWAM JAK WY CO ŚLUBOWAC BEDZIECIE ZA ROK. . . . JESTEM CIEKAWA CO BEDZIE JAK WAM ZOSTANĄ 2 TYGODNIE DO ŚLUBU. . . PRZYSTOPUJCIE TROCHE BO TO AŻ ŚMIESZNE JEST. . . POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA

Offline Daisy87
  • uzależniony
« Odpowiedź #167 dnia: 4 Sierpnia 2010, 19:39 »
ja mogę dzisiaj "odfajkować" kolejną załatwioną sprawę :) podpisalismy dziś umowę z kamerzystą Studio Woga, za 1100zł więc jestem zadowolona :) mi w ogóle na kamerze nie zależało ale teściowa się uparła... ;)
a nasz fotograf to Michał Tomaszewski ( odsyłam do google), jest to znajomy znajomego więc mamy u niego trochę taniej :) na stronce nie ma dużo zdjeć ślubnych i wolno się ładują ale nigdy nie zaszkodzi zajrzeć ;)

Offline Baby

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #168 dnia: 4 Sierpnia 2010, 19:57 »
Z CAŁYM SZACUNKIEM DO WSZYSTKOCH PAR MŁODYCH 2011 ROKU ALE PRZESADZACIE. . . MAMY SIERPIEN 2010. . . MACIE JESZCZE TAK DUZO CZASU ZE SZOK. . . JA WYCHODZE ZA MĄŻ ZA 2 TYGODNIE I TAK NIE PRZEZYWAM JAK WY CO ŚLUBOWAC BEDZIECIE ZA ROK. . . . JESTEM CIEKAWA CO BEDZIE JAK WAM ZOSTANĄ 2 TYGODNIE DO ŚLUBU. . . PRZYSTOPUJCIE TROCHE BO TO AŻ ŚMIESZNE JEST. . . POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA

Ja też mam ślub w tym samym dniu, czyli za ciut ponad 2 tygodnie a nasz pierwszy taniec, że tak powiem "leży i kwiczy"  ;D I jakoś nie panikuje z tego powodu  ;D ;D

Offline Daisy87
  • uzależniony
« Odpowiedź #169 dnia: 4 Sierpnia 2010, 20:26 »

Ja też mam ślub w tym samym dniu, czyli za ciut ponad 2 tygodnie a nasz pierwszy taniec, że tak powiem "leży i kwiczy"  ;D I jakoś nie panikuje z tego powodu  ;D ;D

a co Wam przeszkadza, że ktoś się ekscytuje już teraz? każdy to przeżywa na swój sposób więc nie odbierajcie nikomu radości z własnego ślubu nawet jesli jest dopiero za rok ;)

Offline dogma23

• forumowicz
« Odpowiedź #170 dnia: 4 Sierpnia 2010, 20:42 »
no muszę powiedzieć, że nie masz się czym chwalić, że Twój pierwszy taniec "leży"!!Jesli robicie wesele na tzw "odwal się"to oczywiście, że nie trzeba się przejmować wcześniej,życze powodzenia

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #171 dnia: 4 Sierpnia 2010, 21:01 »
Dogma, namiary poszły :)

a jeszcze jedno pytanko, uczyliście się gdzieś tańczyć, jeśli tak mogę wiedzieć u kogo?

Tak, uczymy się tańczyć w toruńskim 'Fantomie' :)

Offline dogma23

• forumowicz
« Odpowiedź #172 dnia: 4 Sierpnia 2010, 21:03 »
Doszły,doszły:-)Dzięki

Offline konfiturka1979

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.06.2010
« Odpowiedź #173 dnia: 4 Sierpnia 2010, 21:46 »
hmmm... nie potrafię zrozumieć jednego w charakterze tego forum (a raczej w niektórych wypowiedziach) - każda "krytyka" powoduje sporo dozę agresji - wesele i ślub Każdej z Was jest najważniejsze, bo jest Wasze - to oczywiste i na swój sposób "normalne", ale czemu reagujecie tak agresywnie jeśli Ktoś z Was ma inne zdanie od Was. Kiedy się rejestrowałam na forum i przeczytałam parę postów Panien Młodych, które mają weselisko w pobliżu mojej daty, spanikowałam - nie ma tego i jeszcze tego, nie zdąże itp. itd ... Ale ... zaraz, zaraz - przecież każda z Nas jest różna - różnie zorganizowana, ma różny budżet weselno - ślubny i różny obraz tego szczególnego dnia - nie dajmy sie więc zwariować - Jedna z Was będzie miała przygotowane wsio dużo wcześniej, dopięte na ostatni guzik, inna "pójdzie na żywioł" - i żaden z tych sposobów nie jest lepszy i gorszy, bo Każda z Nas jest Inna (się powtarzam ;) Tylko proszę Was o jedno - nie róbcie sobie przykrości z tego powodu, bo fajniej spędzimy czas ze sobą na forum, jeśli unikniemy takich sytuacji.

Ja ze swojej strony chciałam podziękować wszystkim forumkom za rady, którymi chciały się z Nami i ze Mną także podzielić, z kilku skorzystałam na kilku się zawiodłam, ale spróbowałam ;)

Dziękuję i życzę Udanych i Spokojnych przygotowań przyszłym Pannom Młodym :)

Offline Baby

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #174 dnia: 4 Sierpnia 2010, 21:55 »
no muszę powiedzieć, że nie masz się czym chwalić, że Twój pierwszy taniec "leży"!!Jesli robicie wesele na tzw "odwal się"to oczywiście, że nie trzeba się przejmować wcześniej,życze powodzenia

Nie jest na dowal się, ale tańca nie będę uczyć się przecież rok wcześniej  :P

Offline dogma23

• forumowicz
« Odpowiedź #175 dnia: 4 Sierpnia 2010, 22:17 »
jednaj jesli ktoś chce zatańczyc walca bądz co sobie tam wymyśli wybrać dobrą sale weselną, dobrą orkiestre itd musi to zrobić w miare wcześnie

Offline asiula_hh
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #176 dnia: 4 Sierpnia 2010, 22:20 »
z tego co ja czytam to dziewczyny tylko pisza co maja a czego nie. nie widzę jakiejś specjalnej ekscytacji tylko rady itp. a np wybór suklni slubnej to jest sprawa indywidualna ;) jedna wejdzie do pierwszego salonu i coś wybierze a inna przejdzie 10 i nic nie wybierze. nie ma co krytykowac ludzi za to że rok wcześniej coś planują ;) jedni chca mieć wszystko zapiete na ostatni guzik i chwile spokoju przed ślubem (tak jak ja) a inni szukają na ostatnia chwile bo tak wolą ;) to każdego indywidualna sprawa ;)
ZNIKAM!

Offline katepolak

• bywalec
  • data ślubu: 11.06.11.
« Odpowiedź #177 dnia: 4 Sierpnia 2010, 22:28 »
...najpierw z całym szacunkiem, a potem, że jestesmy śmieszne - co za niekonsekwencja ;)
- czuję się urażona :P

Chociaż drażnią mnie przeokrutnie takie posty postaram się jednak ugryźć w język i nie skomentować :-X

Wracając do kwestii przysięgi, to chyba moment na który czekam z największym podekscytowaniem. Najbardziej mnie ciekawi mina PM'a :P

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
« Odpowiedź #178 dnia: 4 Sierpnia 2010, 22:38 »
calkowicie zgadzam sie z przedmowczynia:)...nie ma co sie klocic i wypominac co kto robi zle...forum jest po to stworzone zebysmy molgly sobie pomagac i doradzac a nie rzucac oszerstwami!!! niektorzy planuja wlsane wesele nawet na kilka lat wczesniej, inni na ostatnia minute ale dla kazdego ten jedyny dzien jest tak samo wazny...jedni lubia czuc dreszczyk emocji w zwiazku z przygotowaniami tuz przed weselem, inni - tak jak asiula wspomniala, chca miec juz wszystko dopiete, relaksowac sie i odpoczywac nie myslac co jest jeszcze do zalatwienia i czy aby wszystko jest dobrze zorganizowane...ja osobiscie lubie wiedziec na czym stoje i choc moje przygotowania nie sa jeszcze tak daleko posuniete jak coniektorych forumek to mam zamiar niedlugo to nadrobic...zycze wszystkim jak najwiecej przyjemnosci z przygotowan:)...!!!

Offline dogma23

• forumowicz
« Odpowiedź #179 dnia: 4 Sierpnia 2010, 22:48 »
czyli, przygotowania idą dalej hi hi:-)ale dreszczyk emocji jest dobry dla zdrowia:-)