hmmm... nie potrafię zrozumieć jednego w charakterze tego forum (a raczej w niektórych wypowiedziach) - każda "krytyka" powoduje sporo dozę agresji - wesele i ślub Każdej z Was jest najważniejsze, bo jest Wasze - to oczywiste i na swój sposób "normalne", ale czemu reagujecie tak agresywnie jeśli Ktoś z Was ma inne zdanie od Was. Kiedy się rejestrowałam na forum i przeczytałam parę postów Panien Młodych, które mają weselisko w pobliżu mojej daty, spanikowałam - nie ma tego i jeszcze tego, nie zdąże itp. itd ... Ale ... zaraz, zaraz - przecież każda z Nas jest różna - różnie zorganizowana, ma różny budżet weselno - ślubny i różny obraz tego szczególnego dnia - nie dajmy sie więc zwariować - Jedna z Was będzie miała przygotowane wsio dużo wcześniej, dopięte na ostatni guzik, inna "pójdzie na żywioł" - i żaden z tych sposobów nie jest lepszy i gorszy, bo Każda z Nas jest Inna (się powtarzam

Tylko proszę Was o jedno - nie róbcie sobie przykrości z tego powodu, bo fajniej spędzimy czas ze sobą na forum, jeśli unikniemy takich sytuacji.
Ja ze swojej strony chciałam podziękować wszystkim forumkom za rady, którymi chciały się z Nami i ze Mną także podzielić, z kilku skorzystałam na kilku się zawiodłam, ale spróbowałam

Dziękuję i życzę Udanych i Spokojnych przygotowań przyszłym Pannom Młodym