Autor Wątek: „Przeciw złym słowom i całemu światu wbrew” 3 lipca Ania i Paweł powiedzą: TAK!  (Przeczytany 87183 razy)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Łoooo no to super!!! czyli w sumie stało się najlepiej, jak tylko mogło się stać!! dla Was oczywiście ;D :-*
Miłego pakowania kochana!! ;D pozdrawiam! :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
jeszcze mamy dzień kobiet, wiec wpadam z buziaczkami  :-* :-* :-* i najlepszymi życzeniami   :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Ja tu tylko na chwilkę... Zapomniałam pieska wkleić ;) Ale dzisiaj będzie to osobisty piesek Pawła! Choć może bardziej jego Mamy, bo sam Paweł średnio go lubi :razz: Przedstawiam Wam golden retrievera o imieniu Roger! Ta obok to ja oczywiście :razz:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Śliczna psinka, Ty również  ;D
Czekamy na zdjęcia obrączek  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
wow.....ale z ciebie laska  :D :D :D piesek tez super!!!!

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Ooo jaka śliczna fotka!! a jaka słoneczna! :D
Piesek przepiękny!! a Ty kochana, co taka poważna?! ;) ;D
Miłego dzionka życzę! :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Super! Wszystko się rewelacyjnie ułożyło!

Ślubem się nie martw, przecież z Torunia masz żabi skok żeby wszystko pozałatwiać i do tego taniutkie bilety na pociąg :) Ostatnio płaciłam chyba z 4-5 zł, w szoku byłam  ;D

Toruń piękne miasto... fajna starówka, dużo ładniejsze niż Bydgoszcz...  ::)

Będziemy tęsknić, mam nadzieję, że Wam internet szybko założą!

A Golden śliczniasty! :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
 :brawo_2: super,że udało się coś znaleźc i do tego jeszcze zamieszkacie razem  ;D

Taką fotkę nam tu wkleiłaś,że aż się wiosennie zrobiło  ;D

Offline ada1988

• Chuck Norris
no to złemu nastrojowi mówimy do widzenia :)
cieszę się bardzo że tak super wyszło z mieszkaniem i  e teraz będziecie razem :) :skacza:  :-* :-* :-* :-*
super pomysł na prezent tym bardziej, że Paweł się tak ucieszył :)
na fotkę obrączek oczywiście czekamy !!!!

Mam również nadzieję, tak jak reszta dziewczyn że Internet będziecie mieć szybko!!!!
a fotka śliczna :)

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
wow! ale sie udalo! moze to tak wlasnie mialo byc!
i moze wlasnie tam masz dostac prace?
heeej, zawsze to jakas nowa perspektywa i szansa :)!
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline Arwena

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15 maja 2010
marzę o goldenie :)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
udało się z mieszkaniem ;D gratuluję  ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Gratki :brawo:

Łooo to ile tego netu nie będziesz miała? Oby szybko, buziaki :-* :-* :-*

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
....to super że znaleźliście "kącik" dla siebie ;D ;)

...piesio ślicznusi...i Ty oczywiście piękna ;) ;)

...a co do prezntu to fajny pomysł z tą spinką-Praktyczny ;D ;D ;) ;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ja też marzę o goldenku :)

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
  • data ślubu: 24.07.2010
oj jak fajnie z tym mieszkankiem:)
żeby tylko ten internet Ci szybko założyli ;D
ale fotka super, takie kolory żywe i ty jaka ładniutka :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Oj kochana,ale będziesz miała  nadrabiania jak już podłączą Ci neta  ;D

Offline ada1988

• Chuck Norris
Ania już ma neta podłączonego :P

Offline Nemezis

• maniak
He he, no mam, ale na razie latam po Waszych wątkach i jeszcze wszystkich nie nadrobiłam ;) Zdecydowaliśmy się na internet bezprzewodowy, bo nie wiem jak długo będziemy tu mieszkać i generalnie jest mały problem, bo u Pawła psują się porty USB i co chwilę net się odłącza :P

Moje wrażenia co do mieszkania nie są zbyt pozytywne, niestety :-\ Pokój jest niezbyt ładny, ale kuchnia to po prostu dramat! Okropność!!! :evil: :dno: I zimno w niej jak na Syberii... :Maruda:

Oczywiście mieszkanie ma też kilka zalet:
1) Świetna lokalizacja - wszędzie blisko
2) Duży pokój (ok. 20 m kw.)
3) Ładny widok z okna ;)
4) Bezpłatne miejsce parkingowe (na podwórku)
5) Na razie jesteśmy sami w mieszkaniu (choć to się pewnie wkrótce zmieni, bo właścicielka szuka 2 osób do pokoju obok).

W ogóle muszę opowiedzieć, co mnie wczoraj spotkało, bo najadłam się nerwów co niemiara... Byłam na zakupach w Deichmanie i chciałam zapłacić kartą kredytową. Wystukuję pin... Po chwili sprzedawczyni mówi: Muszę zatrzymać pani kartę - i wyciąga nożyczki! :zdziwko: A ja na to w krzyk: Co pani robi?! Dlaczego chce pani zniszczyć moją kartę?!!! Ona gapi się osłupiała i w końcu mówi: Muszę to zrobić, takie są procedury. Ale mi już adrenalina podskoczyła na maksa, więc wrzeszczę dalej na cały sklep: Jakim prawem niszczy pani moją własność?! Wie pani, ile taka karta kosztuje? Proszę mi ją natychmiast oddać!!! :klnie: A ona swoje, że nie może. No to ja mówię: W takim razie proszę wezwać kierownika sklepu i dać mi pisemne potwierdzenie, że niszczycie mi kartę kredytową! Kierowniczka przyszła i potwierdziła niestety, że muszą to zrobić. I że to wina banku, nie ich. Sporządzili protokół zatrzymania karty i poradzili natychmiast udać się do banku. Okazało się, że bank niedawno zablokował karty wszystkim, którzy w 2009 roku przebywali w Hiszpanii, bo był tam jakiś wyciek danych i część kart została skopiowana. Podobno wysłali mi nową kartę, ale ja jej nie mam! :glowa_w_mur: Pewnie rodzice odebrali i gdzieś się zawieruszyła :-\ Pojadę dziś do domu i będę szukać. Ale wściekła jestem na bank strasznie! Jak nie miałam tej karty, to co tydzień wydzwaniali i namawiali, żebym ją wzięła a jak już ją mam, to nawet nie raczą mnie powiadomić telefonicznie o jej zablokowaniu?! Przez swoje zaniedbanie narazili mnie na ogromny stres i nieprzyjemności w sklepie! :nerwus: Zawsze spłacałam regularnie długi na karcie a od dawna nie miałam żadnego zadłużenia, więc nie wiem, czym sobie zasłużyłam na to, że zostałam w sklepie potraktowana jak jakaś złodziejka, która posługuje się nie swoją kartą! :Placz_1: :protestuje: :Kill:

Offline ada1988

• Chuck Norris
Aniu ja miałam podobnie!!!!!!
Byłam zmieniać dane w banku bo mi się nazwisko zmieniło... i też od czasu do czasu używam kredytówki więc zmieniłam dane na debetowej i kredytowej, pytam się babki w banku czy do momentu wysłania kart mogę korzystać ze starych, ona powiedziała że tak tylko wrazie co niech Pani się podpiszę starym nazwiskiem... no dobra następnego dnia idę do sklepu chcę płacić kartą... karty zablokowane... Boże jak ja się czułam strasznie ochroniarz się na mnie patrzy, ludzie w kasach patrzą jak na złodziejkę a mi się wstyd zrobiło...  :-\ :-\ :-\ :-\ i jeszcze przez pół sklepu z ochroniarzem i jakąś babeczką idę o potwierdzenie zabrania karty... no masakra...

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
No ja coś tam słyszałam o tej aferze... ale nie wiedziałam, że aż takie jest postępowanie!! :o
Powinni Cię powiadomić telefonicznie!! :-\

A co do mieszkanka, to jak łazienka?! bo ja mam na tym punkcie bzika! ::) ;D

Offline ada1988

• Chuck Norris
Aniu a w jakim jesteś banku ???
ten od maks pożyczki mini raty ???

Offline Nemezis

• maniak
Aagatkaa, łazienka też bez rewelacji, ale jest duża, ciepła i czysta, więc nie narzekam ;) Ino słuchawkę od prysznica trzeba wymienić, bo woda leci na boki :P

Ada, właśnie o to chodzi - banki nie powinny narażać swoich klientów na takie nieprzyjemności :-\ Ja mam konto w WBK i do tej pory byłam bardzo zadowolona, ale zawiodłam się na nich i zastanawiam się, czy nie napisać skargi do Centrum Obsługi Kart w Poznaniu. Powinni chociaż przeprosić... Mój Paweł miał konto w PKO BP i też po wizycie w Hiszpanii zablokowali mu kartę bez telefonicznego uprzedzenia. Chciał wybrać pieniądze z bankomatu a bankomat połknął kartę i dupa - ani karty ani pieniędzy (a był już wieczór i oddziały pozamykane). W sklepach też przesadzają - jeśli pokazuję im dowód i widzą, że karta jest moja, to powinni oddać i już a nie robić z człowieka przestępcę >:(

Offline ada1988

• Chuck Norris
no nie powinni narażać... no u mnie na szczęście takiej podbramkowej sytuacji nie będzie bo jak bym miała sytuację taką jak Paweł to ja mam jeszcze babcię od której mogę wziąć pieniądze i jej potem oddam...

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
O kurcze - niemile sytuacje - ja na szcze takiej nieptzyjemnosci nie mialam okazji przezyz - z karta z banku i zmiana nzawsika tez bylo ok !!

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
...No to niefajne sytuację :o ???

ja niemam takiego problemu bo najlepiej to "niemieć karty i niemieć problemu" ;D ;D ;D założe sobie konto po ślubie :brewki: :hahahaha: :p

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
O kurde!!Szok..ja bym poszła do banku z awanturą...!!!! :cegly: :Rezyser: Tylko czy to coś by dało.. ::) ::) ::) ::)

Offline Nemezis

• maniak
Wiesz, Mka, pracownicy banku są akurat najmniej winni, nie oni podejmują te durne decyzje :-\ Zresztą po awanturze w sklepie byłam już tak wyczerpana psychicznie, że nie miałam siły na kolejną :mdleje: Jednak skargę do Poznania mam ochotę napisać, bo czuję się zwyczajnie pokrzywdzona. No i jeszcze nie wiem, czy znajdzie się ta druga karta, którą mi rzekomo przysłali...

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
O kurcze, ale miałaś przygodę! Ja też bym  tam awanturę zrobiła! No szok, ale akcja...

Swoją drogą nie dziwie Ci się, że czujesz się pokrzywdzona, składaj pismo ze skargą! Nawet bym się nie zastanawiała...  ::)

PS. A jakie buciki chciałaś kupić?  :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Też bym napisała jakieś zażalenie... Bez przesady  :ckm: