Autor Wątek: „Przeciw złym słowom i całemu światu wbrew” 3 lipca Ania i Paweł powiedzą: TAK!  (Przeczytany 86039 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Kochana moze ktos bedzie chcial od Ciebie odkupic ten welon co kupilas przez  internet?Ja sama bym chciala taki welon bo jest sliczny , ale jeszcze nie mam sukienki wiec narazie musze poczekac ;).
Kochana , a jakiego Ty masz fotografa?Bo zapomnialam :-X.

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
ja to bym chciała umieć tak czasem zaszaleć jak Ty właśnie....
Ech, szaleć to ja umiem, ale czasem powinnam jednak najpierw pomyśleć... :glupek: Mimo wszystko, dzięki dziewczynki, że wspieracie moje szalone decyzje ;D   :-*

Kochana moze ktos bedzie chcial od Ciebie odkupic ten welon co kupilas przez  internet?Ja sama bym chciala taki welon bo jest sliczny , ale jeszcze nie mam sukienki wiec narazie musze poczekac ;).
Kochana , a jakiego Ty masz fotografa?Bo zapomnialam :-X.

Tak sobie myślę, że ten welon z internetu założę na sesję zdjęciową... Zwłaszcza jeśli sesja będzie na początku maja, bo tamten drugi welon dostanę dopiero pod koniec maja. Przemyślę to jeszcze ;) Fotograf, z którym podpisaliśmy umowę, to Jacek Partyka. Wysyłałam Ci na niego namiary, ale coś Ci się chyba nie widział, bo miał w galerii za dużo czarno-białych zdjęć ;) Dla mnie ważne jest to, że zna dobrze Roberta (kamerzystę) i już razem pracowali na ślubach - to jednak ważne, żeby fotograf i kamerzysta dobrze się dogadywali i potrafili ze sobą współpracować :)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Wiem ze jest wazne ... no zobaczymy co ja to wymysle.

E tam , mozna zaszalec przed slubem!W koncu to jeden taki magiczny dzien!

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
hello :-)
to poszalałas z zakupami...  ;D ;D ;D ;D ;D
 powiem Ci , że masz już na prawdę barzo dużo rzeczy załatwionych....będziesz patrzeć na swoją sukienkę codziennie :-)  :o  chyba bym ją z tego wszystkiego odziennie mierzyła :-)
A nie boisz się, że jeszcze np schudniesz do ślubu i będzie za duża ?
Oczywiście czekam na zdjęcia bucików i całej reszty ;D
całuski zostawiam  :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Nemezis

• maniak
chyba bym ją z tego wszystkiego codziennie mierzyła :-)
A nie boisz się, że jeszcze np schudniesz do ślubu i będzie za duża ?
Oczywiście czekam na zdjęcia bucików i całej reszty ;D

Ja na pewno nie będę jej codziennie mierzyć - jestem na to zbyt leniwa ;D
Nie martwię się, że schudnę, bo suknia jest wiązana, więc ma pewien zakres tolerancji :)
Zdjęcia zrobię... Ale co to miało być? Buty, zaproszenia, zawieszki... OK, postaram się, żeby jutro się tu znalazły.

Tymczasem wrzucam inne zdjęcie - przedstawia jedno z moich małych marzeń... :Serduszka:

Chyba musicie się przyzwyczaić do tych piesków w moim wątku, bo jestem uzależniona od patrzenia na nie ;) Mam nadzieję, że któregoś pięknego dnia zamieszczę tu zdjęcie tego jedynego MOJEGO psiaka :hopsa:

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Jaki slodziak z tego pieska !!

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
liczna mordeczka :-) moja koleżanka ma takiego samego tylko już starszego :-) około 3 lata już ma... jest od niego całkowicie uzależniona... jej córka już wyszła z domu i nie mieszka z nią w domu , więc swojego psiaka traktuje jak synka :D ;D
A co do zdjęć , to chodzi mi o wszystko i kazde z osobna  ;D ;D ;D  choć nie powiem, że chętnie zobaczę zawieszki, o sama się nad nimi zastanawiam :-)
 Pozdrawiam gorąco i miłych snów życzę :-)

Offline ada1988

• Chuck Norris
a pewnie że możesz szaleć raz się żyję i taki dzień już Ci się nie powtórzy!
a piesek słodziutki :)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Czekamy na fotki  :tupot: :tupot: :tupot:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
No to rzeczywiście zaszalałaś kochana!!! :D :D :D
Ale ja tam wszystko wybaczam, bo na punkcie tego dnia, chyba każda z nas wariuje!! ;) :P
Szalej więc jak najwięcej!! ;D
No i z niecierpliwością czekam na fotki!
Miłego weekendu!! :-*

Offline Nemezis

• maniak
Dzień dobry wszystkim! ;D

Zrobiłam obiecane fotki :) Mam słabe światło w pokoju, więc wszystko fotografowałam na parapecie :P

Najpierw buty, które założę do kościoła i na sesję zdjęciową...

Teraz buty na przebranie do tańca. Jakby ktoś był ciekawy, po co mi drugie buty, wyjaśniam od razu, że są to profesjonalne buty taneczne na welurowej podeszwie i musiałam je sobie kupić, bo w zwykłych butach już nie potrafię tańczyć ;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Te drugie buty są szare? Czy ja już źle widzę? :PP
Na pewno są mega wygodne, więc będziesz szaleć całą noc :P

Offline Nemezis

• maniak
Nie, no skąd, oczywiście że są białe ;D Na zdjęciu wyszły trochę szare, ale to wina słabego światła :-\ albo słabego aparatu :p

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
A więc chyba muszę zainwestować w okulary ;P

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Te pierwsze buciki sa fajnie , ale te 2 nie w moim stylu, ale wazne zeby byly wygodne ;).

Offline Nemezis

• maniak
Są baaardzo wygodne :D OK, buty już zobaczyłyście, to wrzucam zdjęcia zawieszki i zaproszenia.

Zawieszka na wódkę (tu akurat na Sobieskim, ale na weselu będziemy mieli Smirnoffy ;))

Zdecydowaliśmy się umieścić na zawieszkach cytaty o miłości, bo nie podobają nam się te oklepane wierszyki, zachęcające do picia :P Mamy 20 różnych cytatów :)

I przykładowe zaproszenie (piszę "przykładowe", bo zaproszenia były robione ręcznie i każde wygląda trochę inaczej) :)

A tu wszystkie zaproszenia zebrane do kupy ;)

Offline kasia22

• uzależniony
  • "Kocha się za nic"
  • data ślubu: 17.04.2010 godz.12.00
Zaproszenia i zawieszki są śliczne ;) Natomiast Buciki świetne :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Buciki nie w moim stylu, ale zawieszki i zaproszenia świetne  ;D

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
fajne butki, ja na razie mam jedną parę do tańca, ale wzięłam te do standardu, co prawda nie są tak piękne jak te do łaciny, ale troska o palce wzięła górę ;)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
czy ten pieseczek na zdjęciu to czasem nie jest mały labrador  :?: :?: :?: :?:
zawieszki bardzo mi się podobają  :)

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Nemezis:Sliczne zaproszenia!Maja cos w sobie!!Cudenka!No nie mge sie napatrzec  ;).
Tak wlasnie patrze na zawieszki i sie zastanawiam czy tez nie zamówic zamiast naklejek na wódeczke.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
 :o :o :o :o :o przepiękne zaproszenia i zawieszki też  ;D ;D ;D

Buty nie w moim stylu,ale najważniejsze że wygodne będą  ;D :-*

Offline Nemezis

• maniak
Witam... Umieram ze zmęczenia :mdleje: Nie wiem, czy wspominałam, że studiuję zaocznie podyplomówkę i dziś miałam pierwszy zjazd 2 semestru. Na ostatnim dzisiejszym wykładzie facet wymyślił, że zrobi 4 wykłady od razu, to nie będzie musiał już później przyjeżdżać :nie: Tylko że on był wypoczęty a my siedzieliśmy tam od rana ::) W ogóle w nocy nie mogłam zasnąć aż do 4 a o 7.30 musiałam wstać, więc czuję się jak przeżuta i wypluta :Blee: Ale jutro będzie gorzej - mam zajęcia od 8 do 18!!! :pogrzeb: Pewnie dopiero po weekendzie zdołam nadrobić Wasze wątki, ale w ramach rekompensaty wrzucam swoje zdjęcia z przymiarki. Nie są najlepszej jakości, musiałam je trochę "odżółcić" fotoszopem, to dla odmiany zrobiły się jakieś czerwonawe, ale coś tam widać ;)

Najpierw ten welon, który tak mnie zauroczył, że straciłam głowę i zamówiłam go, choć miałam już inny :p

i z przodu... widać, że jest trochę krótszy z jednej strony, ale zamówiłam nowy, zaznaczając, żeby uszyli prosto ;)

i jeszcze zdjęcie bez welonu, ale za to widać całą suknię :)

Wydaje mi się, że w welonie wyglądam lepiej... Trochę maskuje moje, bądź co bądź, szerokie ramiona ;) Aplikacja jest trochę inna niż na sukni, ale chyba ogólnie pasuje? W każdym razie, ze wszystkich welonów, które przymierzyłam, w tym czułam się najlepiej :)

czy ten pieseczek na zdjęciu to czasem nie jest mały labrador  :?: :?: :?: :?:

W rzeczy samej ;D Uwielbiam labradory, ale obawiam się, że będę musiała zdecydować się na inną rasę, bo labradory bardzo źle znoszą samotność, więc niezbyt się nadają dla młodego bezdzietnego małżeństwa ;) Kiedyś miałam dalmatynkę. Była tak niezależna, że można było ją zostawić samą na 8 godzin a ona bardzo dobrze to znosiła - najczęściej spała ;) Ale dalmatyńczyki są niestety dużo trudniejsze do wychowania niż labradory :-\

Dobra, powoli zmykam spać bo już nie mogę :ekxpert: Ciężki dzień jutro przede mną ::) Dobranoc :-* :-* :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
bardzo mi się Twoja suknia podoba :)
i wytrwałości na jutrzejszych wykładach buziaki  :-* :-* :-* :-* :-*

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
bardzo Ci pasuje suknia :)w welonie super, włosy będziesz mieć związane?
życzy żeby wypadły jakieś zajęcia, najlepiej ostatnie;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Pięknie wyglądasz w tej sukni  ;D uważam,że welon pasuje-jest bardzo ładny  ;D ;D ;D

a ja Ci życzę,żeby wszystkie zajęcia Ci przepadły  ;D ;D ;D

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
kieca wygląda o niebo lepiej na Tobie niż na modelce, której zdjęcie nam wklejałaś  ;D ten welon krótszy z jednej strony to wydaje mi się, że to kwestia tylko odprucia i przesunięcia grzebienia na którym jest zamontowany i będzie git  ;)

ja jestem kociara więc nie nadaję się do rozmów o psach, ale akurat labradory bardzo lubię bo to niesamowicie inteligentne psy, kocham też owczarki niemieckie i z tymi dwoma rasami mogła bym świadomie mieszkać  i to by było u mnie na tyle  ;D ;D  bo potem to już jestem nudna tylko koty i koty  ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Ślicznie wyglądasz w tej sukni  ;D

Offline kasia22

• uzależniony
  • "Kocha się za nic"
  • data ślubu: 17.04.2010 godz.12.00
Świetnie wyglądasz w tej sukni ;) Welon mi się bardzo podoba, zastanawiam się nad podobnym ;)

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
OOO fotki... Wiesz w ogóle inczej sobie Ciebie wyobrazałam... Ładnie Ci w tej sukience. Welonik poodbny wpadł mi w oko ale do mojej niestety nie pasował (za dużo byłoby tych ozdób) - wyglądałabym jak choinka bożonarodzeniowa. A co do piesków... My mamy owczarka niemieckiego... Wbrew opinio słodziak z niego nieziemski.... A jaki natręt :P Staruszek już z niego ale jak ma ochote na zabawę to tak długo bedzie męczył aż się nim zainteresujesz, a z kolei jak coś chce to patrzy na Ciebie błagalnym wzrokiem, połozy mordkę na kolanach albo się wtuli i nieustąpi aż na swoim nie postawi :P A kocha całym sercem i odwortnie.