Autor Wątek: „Przeciw złym słowom i całemu światu wbrew” 3 lipca Ania i Paweł powiedzą: TAK!  (Przeczytany 85837 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ada1988

• Chuck Norris
no dobra dobra :P

a może zadzwonią jeszcze oni mają czas... ale mieli zadzwonić bez względu na decyzję ???

miłego weekendu :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
No to zostawiam już buziaki na weekend  :-*

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
no proszę :-)nie było mnie tydzeń, a tu tyle zmian już u ciebie:-) tak dużo wpisów :-)
Suknia jest przepiękna :-) klasyczna , romantyczna i na prawdę ma coś w sobie :-)
co do pracy, to trzymam kciuki... może jeszcze zadzwonią... chociaż powinni dostać opieprz za niesłowność ;D telefon miał być dziś... ehhh... ci wszyscy pracodawcy nie szanują w ogóle ludzi :/
welonik doda ci troszkę zabawy, ale będziesz miała go cały czas na widoku :-) przynajmniej już go masz u siebie :-) będzie ci przypominał , że 03.07. szybko się zbliża ;D ;D 
całuję gorąco :-)
Dziękuję za odwiedzinki u mnie :-)

Offline ajka85

• entuzjasta
  • Miłość, miłości jakże pięne bramy
  • data ślubu: 21.08.2010
ale wszystko co zamowilas na necie masz prawo odeslac w ciagu 14 dni bez podawania przyczyn, takze welon tezmozesz odeslac bez przeszkod:)

Offline ada1988

• Chuck Norris
no welonu chyba nie :)
skoro, Ania cekiny już poodrywała :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
No właśnie, dlatego ja nic nie kupuję na necie :P jednak się boję, że wyjdzie tak jak u Ciebie...
Najważniejsze, że jesteś z welonu zadowolona, bo cena naprawdę niezła, a cekinka jak łatwo odchodzą to ok... dasz radę! ;) :D

Pozdrawiam i życzę miłęgo weekendu :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Również życzę miłego weekendu  :-* :-* :-*

A zakupami przez internet tak jest, ryzyk fizyk  ;)

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
Ja tez nie jestem przekonana do zakupów przez internet...tym bardziej jakichś drogich rzeczy... :P

Pozdrowionka  :-*

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Dobry wieczór :) Choć pewnie i tak przeczytacie to najwcześniej jutro, więc od razu powiem: Dzień dobry! ;)

W sprawie pracy nie zadzwonili do tej pory a obiecywali, że na pewno w czwartek zadzwonią! >:( Teraz to już JA nie wiem, czy chciałabym pracować z tak niesłownymi ludźmi... :ckm:

Za to w Gdańsku było super! Co prawda jechałam tam od niechcenia i strasznie zdołowana (ostatnio przez większość czasu byłam zdołowana), ale wracałam w skrajnie odmiennym nastroju! :D Głównym celem wyjazdu było odebranie dyplomu przez Pawła, który studiował w Gd. Przy okazji spotkaliśmy się z jego (a teraz też moimi) znajomymi ze studiów i imprezowaliśmy z nimi dwa wieczory pod rząd! :hopsa: :pijaki: Paweł miał przy sobie alkomat i jak pod koniec imprezy chłopcy zaczęli dmuchać, to mieli takie wyniki, że chyba już nie powinni byli żyć ;D Normalnie nie pozwalam Pawłowi za dużo wypić, ale tym razem zrobiłam wyjątek, w końcu pół roku nie widział swoich znajomych a poza tym ja nie byłam lepsza ;D Ech, to mi było teraz potrzebne - wybawiłam się jak za studenckich czasów, zgubiłam wszystkie smutki i wreszcie poczułam się lepiej :) Dziś po południu, kiedy alkomat wskazywał już u Pawła 0,00, wracaliśmy do Bydgoszczy i po drodze zatrzymaliśmy się w Tczewie na obiad w restauracji "Mocca" na starym rynku. Chyba nigdy nie jadłam tak pysznego obiadu! :o Zamówiłam sobie rybkę w sosie maślano-koperkowym. REWELACJA!!! :brawo_2: P. też był zachwycony swoim obiadem a nie zapłaciliśmy dużo. Gdyby ktoś z Was był kiedyś w Tczewie to baaardzo polecam :)

Jutro targi ślubne w Bdg, niestety Paweł powiedział, że raczej ze mną nie pójdzie, bo ma dużo do zrobienia na poniedziałek :-\ Nie bardzo mam tu z kim iść a z Torunia nie będę ściągała koleżanek... No trudno, przejdę się sama. Przynajmniej nie będę zmuszona do wysłuchiwania męskiego zrzędzenia ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Czasem potrzebne jest takie konkretne odstresowanie  ;D  :pijaki:

Mi też by sie przydało i w najbliższym czasie chyba się skuszę  ;) ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
można sie dołączyć?

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
haha :-) i bardzo dobrze ,że przepchałaś alkoholem wszystkie smutki :-) dzisiaj jest cudowny dzień :-) można się tylko cieszyć ;D ;D ;D  będziesz pewnie miała przez tą pogodę na podtrzymaniu ten dobry nastrój  :skacza: 
Ja jak rano wyszłam z pieskiem, to mimo , że byłam strzasznie zaspana, cieszyłam się sama do siebie jak głupia... aż się ludzie dziwnie na mnie patrzyli  :taktak: :taktak: :taktak: :taktak: :taktak:   szłam z takim bananem na buzi łapiąc każdy kawałeczek powietrza ;D
Co do targów, to trudno :-( może jak sama pochodzisz na spokojnie bez spieszenia się, to znajdziesz coś ciekawego :-) 
BUZIAKI I MIŁEGO DNIA !!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Czasem trzeba odreagować  :pijaki:

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
I jak wrażenia po targach...? Ja byłam.... Hmmmm w sumie to nie wiem co myślec... Jak już fotografa upatrzyłam to mi go sprzed nosa gwizneli

Offline Nemezis

• maniak
W sumie nic już tam dla siebie nie znalazłam... No, może firmę organizującą pokazy fajerwerków, ale jakoś nie mogę się zdecydować na ten pokaz, nie jestem pewna, czy możemy sobie na to pozwolić... W ogóle te targi odbywają się zdecydowanie za późno dla par z 2010 roku i za wcześnie dla większości par z 2011 :-\

Osika, fotografów tam było pełno, więc chyba któryś z nich ma wolny termin? A wysyłałam Ci namiary na mojego fotografa? Bo jego na targach nie było ;)

Offline Nemezis

• maniak
Właśnie zauważyłam nowego gościa z moim odliczanku :) Witaj Werka23! :hello:

Czy już wklejałam Wam zdjęcie mojego diademu? Wygląda tak:

I jeszcze wklejam ten nieszczęsny welon z cekinkami :P Ale cekinek na nim coraz mniej ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Choć nie lubię diademów - Twó prezentuje się bardzo ładnie. Jest delikatny i skromny  :)

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
czasem trzeba "zatopić" smutki ;)  :taktak: :pijaki:

A co do diadeemu...to pomimo że, ja się w takich rzeczach nielubuje to według mnie bardzo ładny... :ok: nie taki "przesadzony"...ten jest w sam raz :hopsa: ;) ;D

Offline Nemezis

• maniak
Super, że Wam się podoba :D A jak myślicie, będzie się dobrze komponował z welonem? Co w ogóle sądzicie o welonie? Jest dość bogato zdobiony (nawet bez cekinek ;)), ale suknia jest dość prosta, więc uznałam, że mogę sobie zaszaleć z dodatkami ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
diadem jest piękny  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

a masz juz jakąś fryzurkę pod niego? mi dałaś myśł... nie wybierać się na próbna bez diademu  :-* :-* :-*

buziaki

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Będzie pasować diadem do welonu idealnie :)

I rzeczywiście jak suknia prosta to spokojnie można poszaleć hopsa

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Bardzo ładny diadem-też za nimi nie przepadm ale Twój jest taki...enegancki i delikatny(o ile można tak mówic o diademach  ;) )

A ten welon na zdjęciu to ten,który zamówiłaś?Bo faktycznie nie widac cekinów  :D Myślę,że bedzie pasowało jedno do drugiego  ;D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Diademom mówię nie! ;) ;) ;)

Welon ładny..jestem ciekawa "całości" ;D ;D A skoro suknia skromna to chyba nie będzie przeszkadzać jak welon się troche poświeci? :D :D

Offline ada1988

• Chuck Norris
a ja miałam diadem we włosach i jak się pozbyłam welonu to jednak coś te moje włosy zdobiło jeszcze :)

Offline ajka85

• entuzjasta
  • Miłość, miłości jakże pięne bramy
  • data ślubu: 21.08.2010
Nemezis podaj prosze namiary na sprzedawce od kogo kupowalas welon:)

Offline Nemezis

• maniak
Welon kupiłam w sklepie internetowym "Galeria ślubna deparis". Mają tam bardzo duży wybór welonów, ale opisy towarów są baaardzo lakoniczne ::)

A skoro suknia skromna to chyba nie będzie przeszkadzać jak welon się troche poświeci? :D :D

He he, welon się nie poświeci, bo większości cekin już na nim nie ma ;D Codziennie odcinam po trochu i jak nabrałam wprawy, to naprawdę szybko mi to idzie ;) Paweł mówi, że nie powinnam tego robić, bo jest taki przesąd, że PM nie powinna nic sama robić ze swoim strojem, żadnego szycia, przeróbek... Może i tak... Ale my już i tak złamaliśmy parę przesądów, np. P. widział mnie w sukni ślubnej. Poza tym mamy ślub w miesiącu bez literki r. Nie chcemy też tzw. błogosławieństwa rodziców. Jak moi rodzice próbowali mnie pobłogosławić przed I komunią, to wyszła z tego komedia jakaś, więc tym razem chyba sobie odpuścimy :P

diadem jest piękny  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:
a masz juz jakąś fryzurkę pod niego?

Jeszcze nie mam, ale ta którą zobaczyłam wczoraj u Ciebie, bardzo mi się spodobała, właśnie jakoś w tym stylu chciałabym się uczesać :)

a o bukiecie juz myslalas??

O tak, nawet byłam w paru kwiaciarniach i znalazłam już swój wymarzony bukiet :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: Wygląda tak:

Offline ada1988

• Chuck Norris
bardzo mi się Twój bukiet podoba... tylko one są chyba troszkę ciężkie ja miałam wiszący i miał odpowiednią wagę :P

Offline mardewka

• maniak
  • Master of Puppets
  • data ślubu: 05.07.2008
Aaa, tam przesądy ;)
Jakby się ich trzymać to człowiek by zwariował ;)

Diadem pierwsza klasa :ok:
A welon? E, nie będę obiektywna, bo zasadniczo nie lubię firanek ;)

PS. Wyobraziłam sobie Nemezis pracowicie dłubiącą te cekinki wieczorem...
Normalnie jak Kopciuszek przebierający mak :hahahaha:

Offline werka23

• Chuck Norris
rany mnie tez te przesady dobijają.....  ::)

chciałam w bukiecie kalie a tu słyszę "żadnych kali i koniec kropka!!!" eh...  jakby to od róz miało zależeć szczęście to tylko na slubach byłyby np. róże  :P :P :P

bukiecik troche nie w moim stylu ale jestem ciekawa jak będzie sie prezentować sie na zywo  ;) ;) ;)

fajnie, ze z fryzem pomogłam  ;) ;)

:-* :-*

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Diadem CUDNY !!

Welon tak samo!!

A moge wiedziec w jakiej cenie sa diademy w pl ?Pytam sie bo nie wiem czy czasami nie kupowac w irl ...