Autor Wątek: „Przeciw złym słowom i całemu światu wbrew” 3 lipca Ania i Paweł powiedzą: TAK!  (Przeczytany 85843 razy)

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
Ta suknia na przebranie boska - też będziesz mieć ją z kolorem czarnym?

No nie mogę się napatrzeć - cudna.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Suknia ślubna piękna-ma to coś  ;D ;D ;D

Na przebranie też niczego sobie,chociaż mam wrażenie że poza modelki psuje mi ogólny odbiór  ;)

A kiedy chcesz ją przebrac? Tak w ciemno to trochę strach,ale jeżeli nie jest droga to czemu nie  ;D

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Anjuschka, tak, suknia będzie dokładnie taka jak na zdjęciu... Przynajmniej mam taką nadzieję ;D

A kiedy chcesz ją przebrac? Tak w ciemno to trochę strach,ale jeżeli nie jest droga to czemu nie  ;D

Ech... "droga" to pojęcie względne ;) Moim zdaniem jest bardzo droga, ale z drugiej strony niektóre suknie ślubne kosztują kilka razy tyle :P Pewnie do dziś bym się nie zdecydowała na jej zakup, ale mój PM postanowił mi ją kupić... w prezencie ślubnym ;D Chyba już nie mógł znieść, że wciąż oglądałam jej zdjęcie i wzdychałam ;) Naprawdę, kochany jest... :Serduszka: A przebiorę się pewnie po oczepinach.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Suknie oby dwie przepiękne!!!!!

Offline ada1988

• Chuck Norris
bardzo mi się Twoja suknia ślubna podoba :)
będziesz ślicznie wyglądać :)

Offline Arwena

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15 maja 2010
przyłączam się i ja :)

Przeczytałam twój wąteczek i jestem  pod wrażeniem zaręczyn
podziwiam was za decyzję by po roku wspólnego mieszkania jednak zamieszkać z rodzicami
(my niestety nie byliśmy na tyle rozsądni i teraz tak sobie żyjemy od 10. do 10. :P)

sukienki piękne!!!

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09

Mógłby chociaż jakieś serce z tego ulepić a nie takiego robala…
no wiesz Nemezis, serce jest takie oklepane  :P a robala to każda kobieta Ci będzie zazdrościła  ;D

ta kieca na przebranie jest fantastyczna  :mdleje:
no i pierścionek też bardzo w moim stylu, nic dodać nic ująć, no może, że masz bardzo ładne naturalne paznokcie  :o

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Ale jesteś odważna z tą kiecką na przebranie! :D
ale jest badzo ładna...oby pasowała! ;)
a porawiny robicie?

Pierścionek cudny!
pozdrawiam :)

Offline Nemezis

• maniak
Cześć Arwena, fajnie że dołączyłaś :hello:

podziwiam was za decyzję by po roku wspólnego mieszkania jednak zamieszkać z rodzicami
(my niestety nie byliśmy na tyle rozsądni i teraz tak sobie żyjemy od 10. do 10. :P)

No cóż, my raczej nie mieliśmy wyboru :'( Przyznam, że coraz trudniej to znieść, zwłaszcza Pawłowi, który ma ostatnio nie najlepsze relacje z rodzicami :-\ Ale jakoś musimy przez ten trudny okres przebrnąć... Nie przez takie problemy już przechodziliśmy ;)

a porawiny robicie?

Takich typowych poprawin nie planujemy, ale chcemy po ślubie zrobić wielką imprezę na działce i zaprosić wszystkich znajomych, którzy nie zostaną zaproszeni na wesele. Rodzina Pawła ma naprawdę przepiękną działkę, z oświetleniem, sztucznym wodospadem, boiskiem do siatkówki i innymi bajerami ;) No i z domkiem, gdzie sporo osób może przenocować. Tuż obok jest las, kawałek dalej jezioro, naprawdę piękna okolica :) Rozstawimy tam taki wielki namiot i pod nim będą stały stoły. Tylko miejsce do tańczenia ciężko będzie zorganizować...

W ogóle dziękuję Wam za tyle miłych słów pod adresem sukienek i pierścionka :) Z tym pierścionkiem Paweł naprawdę idealnie trafił w mój gust, chociaż już wcześniej delikatnie zasugerowałam, że nie lubię żółtego złota i wolę srebro albo białe złoto... No to dostałam pierścionek z białego złota z szafirami i diamencikami :D Musiał się chłopak wykosztować, zwłaszcza że był wtedy jeszcze studentem :shock:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris

mój PM postanowił mi ją kupić... w prezencie ślubnym ;D Chyba już nie mógł znieść, że wciąż oglądałam jej zdjęcie i wzdychałam ;)

W takim razie nie ma się nad czym zastanawiac  ;D Fantastyczny prezent  ;D

A dzień poprawin-świetnie przemyślany,też się nad tym zastanawiałam ale niestety nie mamy takich możliwości  :-\

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Noo, Twój PM spisał się! ;D a poprawiny na pewno będą cudne!

Offline Nemezis

• maniak
Na razie te poprawiny to takie luźne plany a czy uda się je zrealizować, to zależy niestety od rodziców P., bo działka i namiot należą do nich ::)

Uciekam spać, bo jutro ciężki dzień - muszę jechać autobusem na przymiarkę sukni do Torunia a później koczować tam do wieczora (jeszcze nie wiem gdzie) i czekać na Pawła aż skończy pracę i do mnie dojedzie... Mamy w Toruniu co wtorek kurs tańca od godz. 20.30 do 22. Całe szczęście, wrócę już razem z nim, samochodem...

Dobranoc!!! :uscisk:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Suknia i pierścionek bardzo ładne. A pomysł zrobienia poprawin na działce - rewelacyjny, zwłaszcza, że macie taką możliwość  :)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Oooo !Nemezis  ;).Moge tez ??

Cudna suknia !!!

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Obie suknie są boskie!!!A nie będzie Ci szkoda po oczepinach sciągać tej ślubnej...? :drapanie: :brewki:

Offline silena

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: czerwiec 2010
Mogę i ja się dołączyć do śledzenia Twojego odliczanka? Suknia ślubna bardzo mi się podoba- jest jak najbardziej w moim stylu. Poza tym wydaje mi się, że idealnie pasuje do Ostromecka :)
Nie jestem pewna, ale chyba znam Twojego PM... Bardziej z widzenia, ale zawsze.

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
 :mdleje: :tak_2: :brawo: Suknie przepiękne-OBIE  :ok:

A co do poprawin, to świetny pomysł...fajnie ze, macie taką działkę do dyspozycji  :hopsa:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Dokładnie o takich poprawinach myślę również! :) No to Kochana, przynajmniej będziemy się wspierać w realizacji tego pomysłu, który moim zdaniem jest rewelacyjny  ;D Niech żyje skromność  :P

A co do sukni na poprawiny, jest prześliczna, ale nie szkoda Ci trochę o północy już zrzucić suknię ślubną? Ja tam nie będę się przebierać, oj nie, co to to nie  :)

Offline Nemezis

• maniak
Oooo !Nemezis  ;).Moge tez ??
No pewnie, miałam nadzieję, że się tu pojawisz ;D

A nie będzie Ci szkoda po oczepinach ściągać tej ślubnej...? :drapanie: :brewki:
Może trochę... Najwyżej nie ściągnę i zostawię sobie tę drugą na inną okazję ;)

Mogę i ja się dołączyć do śledzenia Twojego odliczanka? Suknia ślubna bardzo mi się podoba- jest jak najbardziej w moim stylu. Poza tym wydaje mi się, że idealnie pasuje do Ostromecka :)
Nie jestem pewna, ale chyba znam Twojego PM... Bardziej z widzenia, ale zawsze.
Cieszę się, że jesteś i że spodobała Ci się suknia :) Mówisz, że możesz znać Pawła? Może chodziłaś do tej samej szkoły co my? :drapanie:

Ale numer... Dzisiaj o 8 dzwoni telefon i jakiś pan mówi, że zaprasza mnie na rozmowę rekrutacyjną. Pytam, kiedy mam się zjawić. Dziś o 13 - odpowiada. A ja, jeszcze mocno zaspana, zanim zdążyłam pomyśleć, palnęłam: A czy nie można by przełożyć tego spotkania na jutro? Bo na dzisiaj mam zaplanowany wyjazd do Torunia! :glupek::glupek::glupek: Dobrze, że nie powiedziałam, że jadę na przymiarkę sukni ślubnej ;D Pan się trochę zdziwił, ale powiedział: dobrze, nie ma problemu ;) Pewnie mam już minusa za nie dyspozycyjność, więc muszę wywrzeć jutro pozytywne wrażenie ::) Bo praca wydaje się być baaardzo ciekawa... Gdybym ją dostała, to wreszcie moglibyśmy pomyśleć z Pawłem o wynajęciu lub kupnie na kredyt jakiegoś mieszkanka :hopsa:

Offline ada1988

• Chuck Norris
ja tez się przyznam szczerze, że się nie przebierałam, mi było szkoda pozbyć się sukni na którą tak długo czekałam :)

a pomysł z poprawinami super, a czemu rodzice by się nie mieli zgodzić ???

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
To trzymam kciuki z całej siły, aby się udało!!!

A co do przymiarek to czekamy na foty :)

Miłego dnia!

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Hehhehe no przecież wiadomo, że kiecka ważniejsza!! ;D :P
Trzymam kciuki za suknię i oczywiście za pracę!! :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Ojjjj to będziesz miała co relacjonowac i dzisiaj i jutro  ;D ;D ;D

Trzymam kciuki za obie  sprawy  :ok: :los:

Offline ajka85

• entuzjasta
  • Miłość, miłości jakże pięne bramy
  • data ślubu: 21.08.2010
Obie suknie śliczne!! pierscionek takze:)

Powodzenia na rozmowie jutro:)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Nemezis powodzenia na rozmowie  ;).

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
No w końcu i Nemezis założyła watek. Witam spóźniona. Sukienki ładne. Tą białą skądś znam, gdzieś ja chyba widziałam i zabierałam się do przymiarki ale w końcu zrezygnowałam.

Offline kasia22

• uzależniony
  • "Kocha się za nic"
  • data ślubu: 17.04.2010 godz.12.00
Obydwie suknie są pzesliczne i w moim stylu ;)

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
Trzymam kciuki za pracę...napewno Ci się uda ją zdobyć... ;) ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ciekawe co i jak  ;D

Offline silena

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: czerwiec 2010
Ja chodziłam do szóstki, ale ( jeżeli się nie mylę- bo twarz słabo widać) to Twój Paweł jest moim sąsiadem ( nie mieszka przypadkiem w bloku nr 22 na ulicy K.?)