Autor Wątek: Wodzirej Andrzej Ulhurski-opinie  (Przeczytany 78876 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline truelove
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 27.07.2013
Odp: Wodzirej Andrzej Ulhurski-opinie
« Odpowiedź #60 dnia: 22 Lipca 2012, 18:47 »
Czy ktoś mógłby podzielić się ceną jaką dał za Ulhurskiego ? :) i czy to było z poprawinami czy bez ? :) z góry dziękuję i pozdrawiam. Oczywiście można pisać na priv jak ktoś nie chce tu :)

Offline Madinex

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #61 dnia: 1 Września 2012, 21:49 »
Polecamy Andrzeja w 100%!!!!!!!!!!!!! Prowadził nasze wesele w czerwcu.  Chociaż ja z natury jestem drobiazgowa i lubię się czepiać szczegółów do Andrzeja nie mam żadnych zastrzeżeń!:) Muzyka i zabawy weselne genialnie dobrane, Andrzej prezentował się świetnie i od samego początku załapał kontakt z gośćmi.  Zamówione przez nas przed weselem utwory muzyczne zostały zagrane, ustalone zabawy weselne przeprowadzone, a goście i starsi i młodsi zadowoleni.  Zabawa była wspaniała, goście do dziś wspominają naszego DJa i gratulują nam wyboru.  Andrzej jeszcze raz dzięki za udaną zabawę! M i P.

Offline nicia86

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07-09-2013
« Odpowiedź #62 dnia: 4 Września 2012, 19:46 »
Skuszona ilością pozytywnych opinii na temat Pana Andrzeja postanowiłam z TŻ, że to on będzie naszym Dj na weselu.  W ciągu ostatniego tygodnia dzwoniliśmy do niego 3 razy.  Za 1 razem był na weselu i nie miał czasu rozmawiać, za 2 stwierdził że on się jeszcze nie zastanowił czy chce :o, za 3 był strasznie znudzony rozmową i  na odczepnego umówił się z nami na spotkanie.  Ton jego wypowiedzi był niewyobrażalnie zuchwały.  Odechciało mi się jakichkolwiek rozmów z tym Panem, poczułam się jakby mi robił jakąś łaskę że ze mną w ogóle rozmawia.  Widać ma lepsze imprezy do prowadzenia niż jakieś zwykłe nudne wesela;) Przykre. . . .

Offline angelicious

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 31.12.2011
« Odpowiedź #63 dnia: 4 Września 2012, 20:15 »
Skuszona ilością pozytywnych opinii na temat Pana Andrzeja postanowiłam z TŻ, że to on będzie naszym Dj na weselu.  W ciągu ostatniego tygodnia dzwoniliśmy do niego 3 razy.  Za 1 razem był na weselu i nie miał czasu rozmawiać, za 2 stwierdził że on się jeszcze nie zastanowił czy chce :o, za 3 był strasznie znudzony rozmową i  na odczepnego umówił się z nami na spotkanie.  Ton jego wypowiedzi był niewyobrażalnie zuchwały.  Odechciało mi się jakichkolwiek rozmów z tym Panem, poczułam się jakby mi robił jakąś łaskę że ze mną w ogóle rozmawia.  Widać ma lepsze imprezy do prowadzenia niż jakieś zwykłe nudne wesela;) Przykre. . . .

chyba w to nie wierzę;/

Offline magduss86
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.06.2012
« Odpowiedź #64 dnia: 4 Września 2012, 21:40 »
Andrzej Ulhurski - najlepszy DJ na swiecie !!!! Profesjonalny pod kazdym wzgledem.  Poprowadzil dla nas wesele i poprawiny - 16 i 17 czerwiec 2012.
Polecam wszystkim !!!!

Pozdrawiam
Magdalena Cwiek

Offline agnieszkolina
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 31.08.2012
« Odpowiedź #65 dnia: 12 Września 2012, 22:44 »
Witamy,
Andrzej poprowadzil nasze wesele 31. 08. 2012 w Fabryce Smakow “Feta”.   Z calego serca chcielibysmy mu podziekowac za to, ze przyczynil sie do tego iz ten wieczor bedziemy wszyscy wspominac baaardzo dlugo i polecic go kazdemu kto pragnie super zabawy az do bialego rana.  Andrzej to czlowiek tryskajacy energia, pelen profesjonalizmu i wyczucia w kazdej sytuacji a przy tym bardzo kulturalny i z poczuciem humoru.  Juz od samego poczatku swietnie nam sie wspolpracowywalo.  Szybki odzew na maile, masa pomyslow i tak to razem udalo nam sie stworzyc niezapomniany wieczor.  Andrzej mial niezle wyzwanie, poniewaz mielismy malutkie wesele - na 30 osob.  Mimo to spisal sie na medal.  Rozruszal wszystkich gosci a parkiet przez caly czas byl pelny.   Juz po weselu dzwonili do nas ludzie z gratulacjami takiego wyboru.  Bogaty repertuar, muzyka dla kazdego, ciekawe konkursy oraz niespodzianka wieczoru.  Nigdy wczesniej sie z tym nie spotkalam, a gosciom przypadla jak najbardziej do gustu.  Nie bede zdradzac szczegolow, przekonajcie sie sami.   W czasie przerwy na tort Andrzej wyswietlil dla nas prezentacje  z  naszych fotek oraz filmik z zyczeniami, ktory nagrali niestety nie mogacy byc z nami w tym szczegolnym dla nas dniu rodzice meza.  Moznaby dlugo sie rozpisywac.  Jeszcze raz dziekujemy i zyczymy wszystkim, aby mieli takie wesele jak my.  Jesli wezmiecie Andrzeja na pewno nie pozalujecie. 
Pozdrawiamy serdecznie
Aga&Renato

Offline texas76
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #66 dnia: 13 Września 2012, 10:36 »
no trzeba powiedziec ze ma swój styl.  Nie da rady go porównac z nikim innym.  Jeśli chcecie kogoś kto ma dużą rezerwę do samego siebie andrzej jak najbardziej tak.  Wyczucie humoru, kultura osobista ok.  TYlko trzeba pamietać że jest trochę inny , mi ta inność jak najbardziej pasuje.  Polecam

Offline magdaaniol
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06/04/2013
« Odpowiedź #67 dnia: 16 Września 2012, 19:44 »
Witam, Czy ktoś mógłby szepnąć słówko na temat cen u Pana Ulhurskiego?

Offline aqqA
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #68 dnia: 17 Września 2012, 18:29 »
Też bym się chętnie dowiedziała :)

Offline smoczyca008
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #69 dnia: 18 Września 2012, 21:29 »
zaczynam powoli oswajać się z tym forum ale. . .  zawsze dziwne mi się wydaje jak ktoś loguje się tu i pisze jeden jedyny post na forum i nie komentuje swojej sali kamerzysty czy fotografa a komentuje tylko dja. . . . .   ;D ;D ;D ;D ;D

Offline truelove
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 27.07.2013
« Odpowiedź #70 dnia: 19 Września 2012, 08:39 »
ogólnie może i tak się skumulowało, ale osobiście znam z 5 par, które miały Ulhurskiego na weselu + Przyjaciółka, która była na poprawinach, które On prowadził i wszystkie te osoby bardzo chwaliły Andrzeja i wypowiadały się o Nim tak jak tu czytamy w opiniach :P wieć chyba coś w tym jest :D ja biorę Ulhurskiego :D już wsio załatwione :)

Offline texas76
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #71 dnia: 24 Września 2012, 13:00 »
W sobote 22.09.2012 byłem na weselu na Dąbskiej 7, gdzie grał Andrzej. Dla mnie bomba,ciągle utrzymuje standard. Troche brakowalo mi jego bialo-niebieskiego stroju:) On sam sie bawi i to fajnie wyglada jak stoi za stołem mikserskim i niemal że tanczy z goścmy.polecam

Offline natalia.piek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.08.2012
« Odpowiedź #72 dnia: 4 Listopada 2012, 22:34 »
DJ Andrzej Ulhurski prowadzil nasze wesele dnia 19. 08. 2012 w domu weselnym “u Sniezkow”.  Slub byl na 65 osob.  Moj malzonek jest Wlochem i goscie byli w 50% z zagranicy: glownie z Wloch, Hiszpanii i Anglii.  Andrzej dopasowal sie perfekcyjnie do wszystkich naszych wymagan i byl otwarty na nasze pomysly.  Spelnil wszystkie nasze zyczenia i mial rowniez ze swojej strony wiele ciekawych sugestii. 

Co jest jeszcze wazniejsze podczas dnia slubu nie szedl sztywno wedlug odgornego planu, ale potrafil sie elastycznie dopasowac do sytuacji, gosci i rytmu zabawy.  Podczas imprezy Andrzej kipial energia, widac bylo ze nie tylko goscie ale rowniez on sam bawil sie wysmienicie (i wedlug nas jest to bardzo wazne, bo najgorzej to miec DJa ktory to widac ze sie nudzi i odwala tylko robote).

Pomimo tego, ze organizawalismy wesele z zagranicy i przede wszystkim mailowo, to zrozumielismy sie z Andrzejem wysmienicie i mial on dla nas 100% dyspozycyjnosc nawet na dzien przed slubem! Mielismy przeogromna liste piosenek wloskich i latino i nie bylo to zadnym problemem dla Andrzeja.  Pomimo tego, ze goscie slubni byli w glownej mierze mlodzi, to potrafil sie rowniez dopasowac do starszego towarzystwa.  Ogromym wyzwaniem byl rowniez polonez ze wzglegu na brak wspolnego jezyka miedzy goscmi, ale i tak Andrzej sobie poradzil i wyszlo bardzo wesolo i przyjemnie.

Jesli bysmy mieli jeszcze raz wybrac DJa, to z pewnoscia bylby to Andrzej.  Jestesmy w pelni przekonani, ze z innym DJem zabawa nie bylaby taka sama.  Moj malzonek skwitowal to jednym zdaniem: „Andrzej byl dusza zabawy weselnej”.  Nie mamy na co narzekac.  Serdecznie polecamy!

Andrzej, jesli to czytasz, to dziekujemy Tobie raz jeszcze za sprawienie ze dzien naszego slubu byl wyjatkowy i niezapomniany!!!

P. S.  Napisalam tylko jedna opinie na tym forum, bo Andrzej zasluzyl sobie na nia w 100%, a z racji braku czasu nie moge napisac opinii o wszystkim. . .

Offline compaq0
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #73 dnia: 4 Lutego 2013, 15:24 »
A moze ktos cos powiedziec odnosnie ceny ?

Offline Madziolinka3
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #74 dnia: 28 Lutego 2013, 21:39 »
Dołączam się do pytania o cenę, może byc w wiadomości prywatnej.  Będę wdzięczna za odpowiedź :)

Offline szamir4
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23.03.2013
« Odpowiedź #75 dnia: 3 Kwietnia 2013, 22:52 »
Wstyd przyznać ale moje wesele było pierwszym na jakim byłam w moim „dorosłym” życiu, nie miałam pojęcia o oczepinach, podziękowaniach dla rodziców, zabawach itp.  Myślałam , ze jest jedzenie, muzyka (zespół ew.  DJ) i albo jest zabawa albo stypa.  Koleżanka trochę mnie uświadomiła i pokazała stronę pana Andrzeja Ulhurskiego.  Im więcej czytałam na temat organizacji wesel tym bardziej byłam pewna ze kogoś takiego jak Andrzej potrzebujemy.  Rozbawi i zabawi gości, nie będzie nudno, będą tance, konkursy. . .  będziemy mieli wesele z prawdziwego zdarzenia. 

Problemem był mój narzeczony, który nie bardzo chciał się zgodzić, bo konkursy mogą być głupie, upokarzające itd.  po 2 tygodniach namawiania zadzwonił i umówiliśmy się na pierwsze spotkanie z Andrzejem.  Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, od razu omówiliśmy przebieg całego wesela i ew.  konkursy, nie żadne chamskie, świńskie tam, ale super pomysłowe i zabawne.
Od razu wiedziałam, że to właśnie Andrzej ma poprowadzić nasze wesele.  Nawet mój mąż po spotkaniu stwierdził, że ktoś taki, jak On jest nam potrzebny, by ruszyć ludzi do tańca i zapewnić dynamikę całej imprezie.

Nie zawiedliśmy się.  Jesteśmy bardzo zadowoleni z przebiegu zabawy.  Nie było ani chwili na nudę czy jakieś zastoje.  Przez cały czas coś się działo, tance, konkursy, zabawy. . .  muzyka super dobrana, bogaty repertuar.  Wszyscy goście weselni razem z moim obecnym mężem byli zachwyceni.  Andrzej to prawdziwy profesjonalista.  Zna się na swoim fachu jak nikt.  Ma wyczucie i świetnie umie dopasować muzykę oraz charakter zabawy do gości.  Cechuje go wysoka kultura osobista oraz spore poczucie humoru. 
Patrząc na niego jak tańcuje za konsolą ma się wrażenie, ze to najlepiej bawiąca się osoba na weselu, co jest bardzo zaraźliwe i nogi wręcz same rwą się do tańca. 

Ze wszystkimi kończynami na sercu polecamy tego przesympatycznego człowieka, wasza zabawa zyska inny wymiar a wspomnienia na zdjęciach czy wideo będą na zawsze wzbudzać uśmiech w waszych sercach.

Pozdrawiamy serdecznie
Ememy czyli Marta i Miłosz 

Offline anetka71

• maniak
  • data ślubu: 11.10.2008
« Odpowiedź #76 dnia: 4 Kwietnia 2013, 01:07 »
Ja byłam na weselu, na którym grał Pan Andrzej. Bardzo sympatyczny człowiek, wesele poprowadził rewelacyjnie. Zabawy na oczepinach również, jedna mi kompletnie nie pasowała; ale wiadomo - takie rzeczy uzgadnia się przed weselem i zapewne można sobie zastrzec, czego nie chcemy, co lubimy itd.  Moim zdaniem godny polecenia :)

Offline Karolina Marcin
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.04.2013
« Odpowiedź #77 dnia: 26 Kwietnia 2013, 22:04 »
Witam serdecznie,
Pan Andrzej był na naszym weselu w Restauracji Tratoria&Toscana w dn. 13. 04. 2013.  Facet rewelacyjny: po pierwsze-jeśli macie obawy, że DJ/Wodzirej nie jest dobrym połączeniem ze „starszą” częścią gości, to grubo się mylicie-u Nas 90% gości zostało do samego końca  g. 4. 30 (początek o 18tej), wszyscy goście stwierdzili, że wesele i oprawa jak i miejsce to najlepsze wesele na jakim byli (nakładając filtr kurtuazji, śmiem wierzyć) .  Po drugie-Pan Andrzej (w porównaniu do większej części zespołów weselnych jakie widziałem) nie potrzebuje przez pierwsze 2 godziny grać „a teraz idziemy na jednego” żeby rozkręcić imprezę i rozruszać ludzi.  Od pierwszych minut do samego końca impreza na pełnych obrotach.  Brak nieuzasadnionych przerywników.  Po trzecie-przygotowania przed weselem.  Pierwsze spotkanie mieliśmy ok. 3 m-ce przed imprezą (wówczas ogólne omówienie spraw, sugestie, pomysły-człowiek jest kreatywny).  Kolejne ok. 3 tyg. przed imprezą-dogadywanie szczegółów.  Cały czas kontakt na mailu.    Jednym słowem Pana Ulhurskiego polecam z całego serca-ja również przed weselem miałem obawy jak to będzie wyglądało… wyszło super.

Offline ankamerykanka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.05.2013
« Odpowiedź #78 dnia: 14 Maja 2013, 22:25 »
Jesteśmy świeżo po imprezie weselnej w Nordzie ( raptem 5 dni temu ) i było cudownie!!!!!!  DJ miał niełatwe zadanie rozbawienia polsko - duńskiego towarzystwa, a wiadomo, Skandynawowie siedzą tylko i piją i gadają, ale nie u nas!!! Tak się cieszymy że to właśnie On prowadził imprezę, cała polska i duńska rodzinka szalała i wygłupiała się na parkiecie do samego końca, DJ puszczał hity i polskie i duńskie i lata 70,80 i 90 tak jak chcieliśmy, było mnóstwo zabaw i konkursów, które świetnie poprowadził i dzięki temu obydwie rodzinki się poznały, śmiechu i chichów było co niemiara.  Dzieciaki były przeszczęśliwe, nawet moja Babcia tańczyła pomimo sędziwego wieku. 

Naprawdę polecamy, facet jest kulturalny, profesjonalny, doskonale przygotowany, zero nadęcia , fajnie wygląda, ma najlepsze referencje  i zagra wszystko!!! Poza tym, co bardzo ważne, świetnie wczuwa się w nastrój zabawy, jest elastyczny i pełen doskonałych pomysłów, a naszą imprezę poprowadził po polsku i angielsku.

Nawet się nie zastanawiajcie, ten DJ na Waszej imprezie to gwarant super zabawy i tańców do białego rana!!!!!!!!!!

Pozdrawiamy, Ania i Heniek  :D

Offline aqqA
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #79 dnia: 16 Maja 2013, 23:14 »
Jeszcze parę miesięcy temu sama przeglądałam to forum, czytałam opinie o Andrzeju i pytałam Was czy warto.

Jestem już po ślubie, a Andrzej spisał się rewelacyjnie ;D.  Jestem bardzo zadwolona z tego, że sie na niego zdecydowaliśmy i bez wahania zrobiłabym to jeszcze raz ;)

Człowiek rakieta.  Mega pozytywny, naładowany energią. .  goście aż się dziwili że przez całe wesele tańczył za konsolą i miał tyle sił i pomysłów. 
Wszyscy goście (nawet Ci starsi) dokonale się bawili i nawet mój teść który nie był przekonany do naszej decyzji (wolał zespół) przyznał, że mieliśmy dobry pomysł. 

Naprawdę szczerze polecam Andrzeja Ulhurskiego jako DJa/Wodzireja na weselu :)
Jeśli macie jakieś szczegółowe pytania zapraszam na PW. 

Offline emsiwisniashow
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.05.2013
« Odpowiedź #80 dnia: 1 Czerwca 2013, 18:15 »
Witamy,

dokładnie tydzień temu mielismy Nasze wesele, odbyło sie ono w miejscowości Żuków,miejscowości kilkanaście km oddalonych od Pyrzyc w województwie Zachodniopomorskim.  Razem postanowilismy, że za muzykę na naszym weselu odpowiedzialny będzie tzw.  "DJ".  A nie orkiestra co dla wielu osób w rodzinie było niemalże nie do zaakceptowania. . .  jakże okazało się zgubne i mylne w momencie gdy wesele z poprawinami się zakończyło.  Wybralismy Andrzeja i był to strzał w dziesiątkę, otóż byla to osoba na odpowiednim miejscu i w odpowiednim czasie.  Kreatywności mu nie brakuje, wkłada w swoją pracę maksimum zaangażowania.  Potrafi połączyc wspólną zabawą młodszą częsc gości, a także spowodowac, że równiez Ci nieco starsi gości będą "wymiatac" na parkiecie.  Niezwykle elastyczny i przebojowy.   I własnie o taką osobę nam na weselu chodziło.  Wspólnymi siłami opracowalismy scenariusz wesele, który sprawdził się w 100 % ( szkoda, że tak bardzo padało).  O wyborze Andrzeja zadecydowało to, ze częśc gości pochodziła z terenu polskich gór, więc chcielismy aby sporo utworów było odegranych do tańca.  Żadna orkiestra by tego na ziemi północnej nie zagrała, a DJ przeciwnie.  Andrzej zagrał niemalże wszystkie piosenki, które chcielismy aby były zagrane.  Solidna marka i wulkan pomysłów.  Przyszli małzonkowie nie bójcie się tego, aby na waszym Weselu zagrał Andrzej.  Perfekcyjny, zaangazowany i dający poczucie swobody na weselu, ze o muzykę i nastroje gości nie macie się co martwic. 

Pozdrowienia dla Ciebie Andrzej, dziękujemy za Twoje zaangazwoanie i usmiechy naszych gości!

Ola i Maciek, 25. 05. 2013 r. 

Offline Jagi84
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.05.2013
« Odpowiedź #81 dnia: 13 Czerwca 2013, 15:34 »
Witamy!
Wesele mieliśmy 29. 05. 2013 roku, więc bardzo niedawno.  Na naszego dj'a wybraliśmy pana Andrzeja Ulhurskiego.  Już po pierwszym spotkaniu nie mieliśmy wątpliwości co do wyboru.  Jest to bardzo kulturalny, sympatyczny i zarażający optymizmem człowiek.  Wspólnie ustaliliśmy zabawy i muzykę weselną.  Wesele się bardzo udało, bawiliśmy się do białego rana i wszyscy goście zachwalali naszego dj'a.  Szczerze polecamy, bo wybór takiego dj'a to  100% gwarancja dobrej zabawy!!!
Jagna i Kuba 29. 05. 2013r :)

Offline mid
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 7.06.2013
« Odpowiedź #82 dnia: 23 Czerwca 2013, 19:06 »
Polecamy każdemu Andrzeja! Właściwy człowiek na właściwym miejscu! Nasze wesele 7. 06. 2013 poprowadził idealnie. . . muzyka taka jaką chcieliśmy, konkursy i zabawy na poziomie i inne od wszystkich, goście zaskoczeni i  zadowoleni. . . nawet rodzice, którzy upierali się, że na weselu powinna być orkiestra. . . pozdrawiamy i dziękujemy jeszcze raz. . . chętnie zrobilibyśmy powtórkę;)

Offline darecki72
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.05.2013
« Odpowiedź #83 dnia: 15 Lipca 2013, 15:32 »
Witam,

nawet , gdy trzeba się tutaj zalogować , tracić czas itp hrrrr .  Myślę , ze Panu Andrzejowi należą się ogromne podziękowania ! Mieliśmy wesele 17. 05 w Goleniowie.  Ludziska się bawili, pili , rządzili ! Pan Andrzej dwoił się i troił .  JA osobiście miałem do Pana A małe wątpliwości , bo trochę sprawia wrażenie mało zorganizowanego i na spotkaniach przed weselem , nie do końca ma się dobre odczucia.  Samo wesele , powtarzam , wszystko na zielono i pełne dopasowanie do gości ;)
Pozdrawiamy
Mariola&DArek

Offline Julanka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.08.2015
« Odpowiedź #84 dnia: 24 Lipca 2013, 09:43 »
Kiedyś uważałam, że porządne wesele to takie, na którym zespół gra na żywo.  Zdanie zmieniłam po weselu, na którym grał właśnie p.  Andrzej.  Nie sądziłam, że bez zespołu, ale z DJ-em zabawa była przednia.  Muzyka dopasowana do towarzystwa, świetne zabawy, przebieranki, niespodzianki. . .  I jeszcze mieliśmy to "szczęście", że siedzieliśmy przy samym parkiecie, więc byliśmy ciągle zaganiani przed DJ-a do tańca ;)

W każdym bądź razie - polecam.  Sami zastanawiamy się nad jego wyborem.

Offline AM_B

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.07.2013
« Odpowiedź #85 dnia: 25 Lipca 2013, 18:52 »
Witamy,
Andrzej prowadził nasze wesele oraz poprawiny 13-14. 07. 2013r 70km od Szczecina, na 90os.  gdzie zroznicowanie wieku bylo spore.  Szukając dj na nasze wesele spotkaliśmy sie z paroma osobami z tej branzy a po spotkaniu z Andrzejem Ulhurskim od razu wiedzielismy ze WŁAŚNIE JEGO NAM TRZEBA jest on bardzo kontaktowy i obeznany w temacie a ze to bylo nasze pierwsze wesele :) wlasnie tego nam trzeba bylo, spotkalismy sie 2 razy przed impreza zawsze w milej atmosferze.  Bardzo nam zalezalo aby na naszej zabawie weselnej polaczyc bliska nam muzyke reagge oraz nowoczesne brzmienia z tradycyjna weselna.  ANDRZEJ DOSKONALE SOBIE Z TYM PORADZIL,mlodzi jak i starsi goscie doskonale sie bawili.  Teraz juz po szystkim mozemy z pelna odpowiedzialnoscia polecic DJ Andrzeja kazdemu kto  chce aby na jego weselu nie zabraklo dobrej zabawy.  Goscia weselnym jak i nam bardzo podobalo sie jak Andrzej stojac za konsola sam doskonale sie bawil i tanczyl :).  Przed weselem mamuski i ciotki narzekaly na brak orkiestry ale po wszystkim zmienily zdanie :).  Dodatkowo Andrzej ma mnostwo wspanialych pomyslow co do zabaw weselnych oraz sam przywozi duzo swietnych akcesoriow ktore dodatkowo rozbawiaja gosci jak i pare mloda.

Reasumujac jesli chcesz aby Twoje wesele bylo niepowtarzalne i niezapomniane wybierz DJ ANDRZEJA !:)
 POLECAMY W 110% !! :)

pozdrawiamy Amanda i Mateusz B.  :)

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #86 dnia: 25 Lipca 2013, 23:08 »
A_M-ja nawet o tym weselu słyszałam:)
jedno co powiem (bwt) PRZEPIĘKNIE WYGLĄDALIŚCIE!
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline julietta2709
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2014
« Odpowiedź #87 dnia: 8 Sierpnia 2013, 17:32 »
Zachęcona wieloma pozytywnymi komentarzami oraz tym, że byłam na jednej imprezie, którą prowadził pan Andrzej postanowiłam, że moim przyjęciem weselnym zajmie się właśnie on.  Z narzeczonym stwierdziliśmy, że skoro cieszy się on tak dużym zainteresowaniem to trzeba szybko "zaklepać" sobie termin.  Zadzwoniliśmy do pana Andrzeja w lutym tego roku ( wesele mamy w sierpniu 2014), stwierdził on, że jeszcze jest za wcześnie na jakiekolwiek rozmowy, ale że ma wolny termin i zapisze nas ołówkiem w swoim kalendarzu a na rok przed weselem mamy jeszcze się zdzwonić aby umówić się na spotkanie i zacząć planować imprezę.
Tak też zrobiliśmy, na samym początku tego miesiąca zadzwoniliśmy, Andrzej nie mógł rozmawiać, powiedział, że oddzwoni wieczorem.  Wieczorem napisał, że jest zalatany, że zadzwoni w poniedziałek  i żebyśmy mu przypomnieli datę i nazwisko.  W poniedziałek nie zadzwonił, nie odbierał jak próbowaliśmy się dodzwonić, napisaliśmy przypominającego smsa na którego dostaliśmy odpowiedź wczoraj, że nie poprowadzi naszego wesela.  Gdy spytaliśmy dlaczego-  nawet nie odpisał.  Liczyłam na wyjątkową zabawę na moim weselu, cieszyłam się, że to właśnie pan Andrzej będzie ją prowadził a okazało się, że zostaliśmy najwyraźniej zignorowani i na nowo musimy szukać wodzireja lub zespołu.   

Offline ania0507
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10 08 2013
« Odpowiedź #88 dnia: 6 Września 2013, 18:06 »
witamy

u nas Andrzej prowadził wesele 10. 08. 2013.  Jesteśmy z niego bardzo zadowoleni, nie tylko my, z kim byśmy nie rozmawiali jesli chodzi o gości to każdy mowił ze to perfekcyjny Wodzirej, umie zabawić ludzi na weselu, ma fajne pomysly na konkursy a przede wszystkim umie podkrecic klimat weselny.  Jeśli chodzi o muzyke to puszcza rozmaitości od Boney M po nowości bieżące.  Naprawde jesli nie chcecie okaleczać muzyki na weselu a potem wstydzić sie za orkiestre to wybierajcie Andrzeja Ulhurskiego.  Jest naprawde super gościem:)

pozdrawiamy Ania i Marek  :)

Offline Madinex

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #89 dnia: 6 Września 2013, 20:46 »

chyba w to nie wierzę;/
Też mi się w to wierzyć nie chce, szczególnie, że w naszym przypadku w e-mailu Andrzej poprosił o mój nr telefonu i sam do mnie dzwonił.