Autor Wątek: Wodzirej Andrzej Ulhurski-opinie  (Przeczytany 78525 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline cleo404

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 13.06.2013
Odp: Wodzirej Andrzej Ulhurski-opinie
« Odpowiedź #90 dnia: 7 Września 2013, 23:45 »
Polecam Andrzeja z calego serca!
My, a takze wszyscy goscie wybawilismy sie za wszystkie czasy :)
Pomyslowe zabawy , zaangazowanie I  entuzjazm , ktory zarazal!
Rewelacyjny DJ!

Offline AgnieszkaFitz
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.08.2013
« Odpowiedź #91 dnia: 8 Września 2013, 14:39 »
Witam,
Andrzej prowadzil nasze polko-irlandzkie wesele i byl absolutnie niesamowity! Rozbawil wszystkich gosci i sprawil, ze cala sala bez wyjatku sie bawila.  Goscie byli pod wielkim wrazeniem! Muzyka i gry byly starannie dobrane aby zarowno goscie polscy jak i zagraniczni czuli i bawili sie wysmienicie.  Nie moglismy wybrac lepszego Dj'a!!!
Pozdrawiam,
Agnieszka

Offline morice
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 31.12.2013
« Odpowiedź #92 dnia: 21 Stycznia 2014, 16:20 »
Witam,
Andrzej prowadził nasze wesele w sylwestra i muszę przyznać że był NIESAMOWITY!!!! Potrafi zarówno zachęcić gości do tańca, jak i rozbawi ich do łez.  Świetnie dobrane i poprowadzone zabawy rozbawią każde nawet najbardziej wybredne towarzystwo.  Byliśmy bardzo zadowoleni z jego usług, zwłaszcza gdy goście na drugi dzień bardzo go chwalili.  Jest osobą, która kocha to co robi i robi to bardzo dobrze.  Wszystkim go polecam!!!!

Offline monia79
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18-01-2014
« Odpowiedź #93 dnia: 19 Lutego 2014, 22:19 »
Miałam wielki dylemat co wybrać na oprawę naszego wesela, czy orkiestrę grającą do kotleta, czy DJ'a, który spróbuje poderwać towarzystwo do zabawy.  Wybrałam to drugie. 
Na 4 dni przed weselem spotkaliśmy się z Andrzejem Ulhurskim na spotkaniu organizacyjnym  :D usłyszałam, że jestem szalona, że tak mało czasu do wesela i w ogóle heh.  Ale ja wierzyłam w umiejętności tego Pana.  Poszło jak burza. . .  goście po dziś dzień zadowoleni, nawet ja, która sceptycznie podchodzę do tych spraw i obawiałam się nieco ostatecznego rezultatu na koniec podeszłam i podziękowałam Andrzejowi, że było tak, jak sobie wymarzyłam. . .  poderwał, rozbawił, rozkręcił i oczywiście oczarował damską część towarzystwa  ;) Powodzenia i życzę udanej zabawy!

Offline anoop
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.2016
« Odpowiedź #94 dnia: 20 Kwietnia 2014, 19:30 »
opinie są bardzo przekonujące.  A powiedzcie jak cenowo to wygląda?

Offline zejnowski
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #95 dnia: 5 Sierpnia 2014, 23:00 »
Odświeżymy trochę temat. . .  na początku lipca Andrzej zagrał u nas. . .  i była rewelacja potwierdzona zadowoleniem naszych gości.  Szalony, genialny, prześmieszny, wesoły, energiczny to tylko część a jego zalet.  Naprawdę mistrz w swoich fachu.  Od razu widać ogromne doświadczenie wyniesione z innych scen na których staje i na pewno dobrze sobie radzi. 
Bardzo polecamy z czystym sumieniem każdej parze. . .  na pewno się nie zawiedziecie.  :-)

Offline agateksik
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.06.2014
« Odpowiedź #96 dnia: 17 Września 2014, 12:52 »
W ciągu 3 miesięcy byłam na 3 weselach, na każdym grał DJ, a moje było pierwsze z serii- dlatego mam porównanie co do prowadzenia zabawy. U nas DJ-em był Andrzej i choc oczywiście nie wszystko zależy od muzyki (ale jednak duzo) to u nas nie do końca wypaliło. Jasne ze mozna miec słabszy dzień wszyscy jesteśmy tylko ludźmi ale akurat naszego wieczoru to nie był ten facet, którego widziałam w filmikach reklamowych, szalejący nawet na parkiecie w przebraniach i rozśmieszający gości do łez jak to opisują ludzie powyżej. Po uczestnictwie w 3 weselach troszke juz wiem ze na pewno zabrakło nowości, które aktualnie wszyscy znają, zwłaszcza na początek wesela- specjalnie ogladnelam DVD z zabawy weselnej. około 10 utworów na ktorych nam zalezalo zostało puszczonych oczywiscie choc o jeden na ktorym zalezało nam szczególnie (Ona tanczy dla mnie) musiał po kilku godz wesela prosic  swiezo upieczony maz, po półgodzinie kiedy nadal piosenka sie nie pojawiała poszłam ja- ostatecznie pobawilismy sie przy niej po jakims czasie bo akurat w tym momencie Andrzej uznał ze szkoda mu kawałka. Słyszałam ze na niektórych weselach z Andrzejem był koncert zyczen- u nas w ogole tego nie było. Żeby oczywiscie sprawiedliwie ocenic- zabawy i konkursy były fajne , polonez na poczatku super, oczepiny tez bez zarzutu, hitem były kolorowe pałki które sie plotło w rozne ozdoby- gdybym wiedziała ze to taka frajda dla gosci to zamiast po 1 w nocy pojawiłby sie przed oczepinami. Zaraz po naszym weselu nie wiedziałam dlaczego nie do konca wyszło, teraz juz wiem ze zabrakło radiowych nowosci na ktore jednak sie liczy zaklepujac termin u DJ (nie mowie o dyskotekowym technołupaniu ktore pojawiło sie w nocy i co prawdo szybko ucichlo to nie wiem czemu w ogóle mialo miejsce- goscie którzy sie bawili zatrzymali sie na parkiecie), ktore na kolejnych weselach z innymi DJ krolowały i nie było siły zeby nie rozbawiły gosci. Moi goscie ktorzy bawiliby sie bez wzgledu na muzyke powiedzieli mi ze ogolnie nie było zle ale jednak muzyka niestety nie była mocnym elementem wesela.

Offline Madziolinka3
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #97 dnia: 25 Września 2014, 12:35 »
Kiedy podjęliśmy decyzję o ślubie (i nie była to jedynie decyzja młodej ;P) naszym największym zmartwieniem była kwestia wyboru oprawy muzycznej.  Nie jesteśmy zwolennikami typowych weselnych zespołów, a znalezienie dobrego DJ-a wydawało nam się niesamowicie trudne. .  Wydawało się jest tu jak najbardziej odpowiednim słowem , zmartwienie zniknęło po pierwszym spotkaniu z Andrzejem :).  Andrzej jest dosłownie wulkanem energii, wszędzie go pełno.  Myśleliśmy, że znamy swoje rodziny i znajomych, ale Andrzej odkrył ich na nowo.  Na parkiecie widzieliśmy nawet wujka, który słynie z tego, że tańczy na weselach tylko jeden taniec.  W dniu poprawin nikt nie pytał nas gdzie jest niewidziana ciocia czy wujek, ale pytano  „Czy dziś też będzie ten świetny DJ?”  :).   Na zakończenie dodam, że czuliśmy się, jakby nasze wesele prowadził ktoś bliski, bo Andrzej nie tworzy wokół siebie bariery,  jest bardzo przyjacielski, pogodny i radosny.  Mamy nadzieję, że Andrzej zjadł cokolwiek na naszym weselu, bo na pewno spalił mnóstwo kalorii   :D :D

Offline kamiwoj
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.09.2014
« Odpowiedź #98 dnia: 27 Września 2014, 19:06 »
Andrzej prowadził u nas uroczystość weselną w Dworku Hetmańskim w Koszewku 19-go września 2014.

Polecamy, bo:
- ma świetny kontakt z goścmi
- realizuje niestandardowe pomysły
- dostosowuje się do towarzystwa pod względem doboru muzyki i konkursów
- ma rewelacyjne poczucie humoru
- potrafi zarazić energią.

Jesteśmy przekonani, że to iż nasze wesele było tak udane w dużym stopniu jest zasługą Andrzeja.  Wcześniej bawiliśmy się u znajomych na weselu, które prowadził i było również świetnie.

Podsumowując - profesjonalista z jajami :)

POLECAMY.

Kamila i Wojtek.

Offline Ragusia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.09.2014
« Odpowiedź #99 dnia: 5 Października 2014, 17:03 »
Wraz z TŻ polecamy Andrzeja z całego serca!!!

Prowadził nasze wesele 20 Września 2014 w Centrum Bankietowym Lila Park, Dołuje. 

Długo zastanawiałam się nad wyborem między zespołem a DJ, jednak kiedy moja świadkowa podsunęła mi nr.  Andrzeja,ani chwili się nie wahaliśmy i umówiliśmy na spotkanie. 
Chłopak miał ciężki orzech do zgryzienia podczas naszego wesela,  między puszczaniem muzyki, zabawami i setką innych wydarzeń musiał się zgrać z kapelą muzyczną złożoną z ciotek mojego TŻ, które od czasu do czasu wchodziły mu w drogę z akordeonami i przyśpiewkami  ;)

Jednak wszystko poszło po mojej myśli, muzyka taka jak miała być, zabawy weselne genialne a sam Andrzej od samego początku załapał kontakt z gośćmi i prezentował się świetnie.  Do tej pory odbieram telefony z prośbą od gości na namiary do Andrzeja.

Andrzej dziękujemy Ci jeszcze raz za świetne wesele!!!

Agata i Rafał  ;)

Offline gdamalena
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 3.05.2014
« Odpowiedź #100 dnia: 22 Grudnia 2014, 17:46 »
Witajcie!

My od początku chcieliśmy DJa.  Wszystko, aby tyko uniknąć remizowego klimatu :)
Andrzej Ulhurski spełnił wszystkie nasze oczekiwania!

Ale po kolei. . .  bo w pierwszej chwili byłam raczej niechętna.  Jesteśmy z mężem mało towarzyscy, krępujemy się wielu rzeczy i bardzo boimy się śmieszności.  Dlatego te wszystkie śmieszne zdjęcia Andrzeja na ulotkach trochę mnie wystraszyły.  Jednak mimo wszystko, kiedy po raz któryś tam usłyszałam jak kolejny znajomy go poleca - umówiliśmy się na spotkanie.

I fantastycznie, ponieważ okazało się, że Andrzej zrobi wszystko tak, jak tego potrzebujemy.  Za odważne dla nas? Okej, nie będzie.  Tego też nie chcecie? niema sprawy! A jak zmienicie zdanie pięć minut przed oczepinami, dajcie znać, zrobimy to!

Fakt, że Andrzej puszczał podczas posiłków mniej taneczne, ale ważne dla nas kawałki, dodawał nam otuchy.  Czuliśmy się wyjątkowi, czuliśmy że jest fantastycznie (ani zbyt poważnie, ani remizowo).  Kiedy na parkiecie robiło się pusto, Andrzej wychodził z siebie żeby zebrać ludzi.  Ja osobiście mam wrażenie, że cały czas coś się działo.  Być może to dlatego że byłam panną młodą, ale po prostu nie było kiedy się nudzić :) - a jesteśmy z mężem typami, które zazwyczaj podpierają ściany. 

Rodzina z ogromnym podziwem pytała mnie podczas wesela "kim jest ten człowiek? skąd ty go wzięłaś? Jakim cudem on ma tyle energii?! On cały czas tam stoi i tańczy!"

Andrzej odznaczył się także dużym wyczuciem, za co bardzo mu dziękuję.  Moja mama dzień wcześniej znalazła się w żałobie.  Andrzej i większość gości nie wiedziała.  Mama nie chciała tańczyć do szybkiej muzyki.  Na wolnym kawałku kuzyn poprosił mamę do tańca.  Akurat parkiet opustoszał, więc Andrzej postanowił zmienić kawałek na coś szybszego.  Wystarczył jeden ruch głowy kuzyna żeby Andrzej zrozumiał, że muzyka ma zostać.  :)

Do tego wszystkiego jeszcze sprawa poloneza.  Pewnie wiecie już wszyscy doskonale że Andrzej na życzenie pary młodej urządza gościom poloneza.  Bardzo nam się ten pomysł spodobał, jednak właściciel sali weselnej powiedział że sala jest ze mała, niema miejsca i to się nie uda.  Andrzej mimo tego tak wszystko zorganizował, że goście się zmieścili i jeszcze ładnie wyglądali!

Jeśli tylko Andrzej ma wolny wasz termin, bierzcie i cieszcie się, że udało się go złapać! :)

Offline AgataiPatryk
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 31.05.2014
« Odpowiedź #101 dnia: 26 Grudnia 2014, 22:05 »
Witam, nie ma się co rozpisywać, potwierdzam powyższą opinię, jeżeli Andrzej ma wolny termin to się nie zastanawiajcie ani sekundy.  Na naszym weselu (05. 2014) było ok.  100 osób w wieku od 18- do 85 lat i każdy bawił się doskonale, o 5:00 nad ranem parkiet nadal był pełny - a to mówi samo za siebie.  Oprócz tego, że doskonale trafia w gusta muzyczne gości jako DJ, jest również super wodzirejem, a ta mieszanka gwarantuje świetną zabawę.

Offline Ania11.10.2014
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.10.2014
« Odpowiedź #102 dnia: 5 Stycznia 2015, 23:03 »
Dołączając do grona osób polecających Andrzeja jako weselnego DJ’a żałujemy tylko jednego- że nie możemy zorganizować wesela po raz drugi  ;)

Zabawa była niesamowita! Zachęceni opiniami znajomych i przerażeni poziomem niektórych zespołów i DJ zdecydowaliśmy się zmienić datę ślubu żeby dostosować ją do terminarza Andrzeja i było warto! Na naszym weselu bawiło się 70 osób i uprzedzaliśmy przed weselem Andrzeja, że mało osób się ze sobą zna, że większość może nie czuć się dobrze w „weselnych” przebojach, jednak właśnie odebraliśmy film z wesela i po raz kolejny upewniliśmy się, że parkiet był całą noc pełny, a my nie wiedzieliśmy, że nasi goście mogą się tak bawić.

Andrzej poderwał do tańca wszystkich, tańczył zarówno 90 letni dziadek (który twierdził przed weselem, że o 20 wychodzi) jak i nasi znajomi, którzy raaaczej nie przepadają za typowymi dyskotekowymi przebojami, jednak najważniejsze dla nas było, że impreza była całkowicie dostosowana do nas.  Na wcześniejszych spotkaniach omówiliśmy z Andrzejem co nam się podoba, a czego na pewno byśmy nie chcieli i było dokładnie tak jak byśmy sobie wymarzyli- super śmiesznie, ale bez typowo weselnych, często wulgarnych elementów, na poziomie, w 100% z klasą  :)

Nadal podczas oglądania filmu razem z rodziną zaśmiewamy się do łez na oczepinach i konkursach, a dla nas najważniejsze jest to, że ani przez chwile nie poczuliśmy się skrępowani czy zażenowani żartami czy konkursami jak to niestety bywało na innych weselach.

Już 2 znajome pary zdecydowały się po naszym weselu na wybranie Andrzeja na swój wielki dzień  :)

Offline Stefan Wokulski
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.04.2015
« Odpowiedź #103 dnia: 18 Kwietnia 2015, 17:50 »
 Niedawno Andrzej prowadził nasze wesele i zarówno my jak i nasi goście dajemy mu zdecydowane 10/10! :)
 Od początku wiedział jak rozruszać "nieśmiałe" jeszcze towarzystwo, a jego zaangażowanie i starania zrobiły na wszystkich gościach pozytywne wrażenie! Andrzej ma wyczucie i wie co zrobić aby wszyscy dobrze się bawili.  Pomysłowe zabawy "ze smakiem" zaangażowały uczestników wesela i pozwoliły wszystkim się ze sobą zintegrować :) Cieszymy się, że zaufaliśmy mu w kwestii zabaw weselnych, gdyż na początku chcieliśmy zrezygnować z nich w obawie, że goście nie będą chcieli w nich uczestniczyć.  Okazało się, że zabawy te dostarczyły wiele śmiechu i radości zarówno dzieciom jak i dorosłym.  Bardzo polecamy!

Andrzeju dziękujemy! <3
M&M

Offline Justyna i Jarek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.04.2015
« Odpowiedź #104 dnia: 11 Maja 2015, 18:06 »
Dołączamy do grona polecających!
Andrzej prowadząc Nasze wesele w roli DJ’a/Wodzireja sprawdził się w 100%.  
Fantastycznie rozruszał całe towarzystwo zapewniając gościom rewelacyjną zabawę, znakomicie doradził w doborze konkursów oraz czuwał nad harmonogram przebiegu imprezy, tak aby odbył się zgodnie z Naszym planem. 
Podsumowując-pełen profesjonalizm, mnóstwo świetnych pomysłów i bardzo sympatyczny gość :)

Offline mikiszn
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.08.2015
« Odpowiedź #105 dnia: 11 Maja 2015, 21:50 »
Wesele 30. 08. 2014 Emilia i Mikolaj.

Troche nam zajelo zanim udało nam się wystawić opinie ale zycie malzenskie zaabsorbowalo nas kompletnie szczególnie po takim weselu jakie zaserwowal nam Andrzej  to nie pierwsze i pewnie nie ostatnie wesele na jakim bawiliśmy się pod dyrygencja Andrzeja Ulchurskiego ale tym razem było to nasze wesele.  Mielismy obawy jak każdy przed weselem, ze goście nie będą się bawic ze to ze tamto.  Nie byliśmy wyjątkowo kreatywni wiec Andrzej miał tu pole manewru i w zasadzie całkowicie mu zaufaliśmy i to była 100% trafna decyzja.  Wesele udało się idealnie, kwestia czasowek nie była zadnym problemem, Andrzej jest w zasadzie zawsze na swoim miejscu zadnych przerw na papieroska itp.  podczas gdy goście się nudza , bo z nim ciężko się nudzic.  Blizej końca imprezy również powiedzmy mala niespodzianka która nam zorganizowal i w sumie dowiedzieliśmy się dopiero na weselu a okazala się super zabawa i mega trafna atrakcja na której goście naprawdę bawili się mega.  Ponadto nasze wesele było dość tradycyjne i w sumie mimo kilku zabaw typowych które i tak wychodzą z Andrzejem lepiej niż na innych weselach, to zawsze były jakies elementy których nikt nie znal i dla wielu gości było to duzym zaskoczeniem.  Wszystko można z nim ustalić dogadać w trakcie, pewne rzeczy zmienić ale on sam po krótkim „wywiadzie” ma tez wizje na to jak mogloby wasze wesele wygladac.  I to jest super pelny profesjonalizm ogromne doświadczenie które czuc od razu plus kreatywność i zabawa do samego końca a nie przysypianie od 2 w nocy  Polecamy goraco szczególnie jak ktoś Andrzeja nie zna i nie widział nigdy jak prowadzi wesele może brac go w ciemno :D Emilia & Mikolaj
Link do naszego video z wesela :

https://vimeo. com/109722908

Offline Julanka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.08.2015
« Odpowiedź #106 dnia: 15 Maja 2015, 10:20 »
Mikołaj, na pewno nie ostatnie, bo najbliższe wesele z Ulhurskim już za 3 miesiące :P

Offline KiK
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 9 maja 2015
« Odpowiedź #107 dnia: 16 Maja 2015, 18:30 »
Dokładnie tydzień temu nasze wesele poprowadził Andrzej.  Od samego początku (pierwsze spotkanie ponad pół roku temu) wiedzieliśmy, że będzie to na pewno bardzo udana zabawa.  Prawie całe wesele spędziłam z mężem na parkiecie, a dodam, że nie jest on skory do tańców.  Goście byli również zachwyceni zarówno klimatem w jakim zostało przygotowane wesele jak i muzyką, która powodowała, że cały czas parkiet był pełny.  Konkursy, przyśpiewki i inne dodatki nic dodać nic ująć po prostu rewelacja! Jesteśmy wdzięczni i szczęśliwi, że w tym ważnym dla nas dniu mogliśmy się bawić razem z Tobą!
Polecamy każdemu, kto chce, aby jego wesele było udane i zostało na dłuuuuugo w pamięci wszystkich bawiących się na nim osób  ;D

Ps.  Czerwony Kapturek to gwarancja udanej zabawy!

Dziękujemy i mamy nadzieję, że jeszcze się kiedyś spotkamy.

K&K

Offline KarolinaiKrzyszof
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06 czerwca 2015 r.
« Odpowiedź #108 dnia: 25 Czerwca 2015, 20:38 »
Witamy wszystkich !!!

Już trzeci tydzień mija od naszego wesela a my wciąż nie możemy zapomnieć, jak super się bawiliśmy :)  :)  :).  Dużą zasługą tak wspaniałej imprezy był niezwykły klimat wprowadzony przez Andrzeja Ulhurskiego.  Jest to człowiek stworzony do prowadzenia weselnych zabaw.  Sprawdza się w 100% jako DJ i wodzirej.  Jest doświadczony i zorganizowany, przygotowany na różne sytuacje.  Poderwie na parkiet zarówno młodych jak i starszych, dostarczy niezapomnianych wrażeń przy zabawach weselnych.  Tu nie mam mowy o smętnym klimacie i nudnej zabawie.  Jeśli jeszcze zastanawiacie się nad oprawą muzyczną to trafiliście na właściwą osobę.  Dzwońcie jak najszybciej i rezerwujcie termin a tak jak my będziecie jeszcze długo wspominać zarąbistą zabawę w ten cudowny dzień.  Gwarantujemy, że nie będziecie żałować!!!

Offline annakubas86
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.06.2015
« Odpowiedź #109 dnia: 28 Czerwca 2015, 22:27 »
Mieliśmy okazję uczestniczyć w weselu, które prowadził Andrzej rok temu, i już od pierwszych chwil wiedzieliśmy, że kiedy przyjdzie czas planować nasze wesele, będzie to też nasz DJ! Andrzej jest wspaniałym wodzirejem, ma niepowtarzalne zabawy integracyjne, które goście wspominają do dziś! Prowadzi wesele od samego początku w sposób bardzo płynny, jest zabawny i taktowny, człowiek orkiestra! Muzyka bardzo dobrze dobrana, jesteśmy zachwyceni i polecamy! Ania i Krzyś  :) :) :)

Offline Ewa Niewiadomska
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.07.2015
« Odpowiedź #110 dnia: 9 Sierpnia 2015, 01:51 »
Nasz slub odbyl sie 3 tygodnie temu, a dokladnie 18. 07. 2015.  Byl to slub Polsko-Szkocki z tego wzgledu iz wyszlam za maz za Szkota.  Na weselu bylo 50 Szkotow, tak wiec Pan Andrzej mial troche utrudnione zadanie, poniewaz musial przez cale wesele mowic w dwoch jezykach, zeby wszyscy goscie rozumieli co sie dzieje.  I jestem pelna podziwu, gdyz Pan Andrzej sprawdzil sie w swojej roli w 100% i dzieki temu goscie bawili sie do bialego rana:) Jestem pod wielkim wrazeniem jego zaangazowania, profesjonalizmu, urzeklo mnie jego poczucie humoru, jest on bardzo mila osoba wplywajaca pozytywnie na otoczenie:) Jak tylko patrzylo sie na niego tanczacego w trakcie puszczania muzyki to od razu czlowiek nabieral ochoty, zeby pojsc na parkiet:) Bardzo wielu gosci zarowno Polskich jak i Szkockich wychwalali Pana Andrzeja, Szkoci mowili, ze Pan Andrzej jest wprost ''amazing and the best dj'':) Jestem bardzo zadowolona i bez zastanowienia sie polecam Pana Andrzeja kazdej parze mlodej, ktora marzy o wspanialym, hucznym i niezapomnianym weselu! Z Panem Anrzejem dobra zabawa jest wrecz gwarantowana!

Offline Agnieszka_i_Paweł
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #111 dnia: 6 Października 2015, 16:42 »
Andrzej poprowadził nasze wesele miesiąc temu... i do dziś je wspominamy z uśmiechem :)

DJ'a wybraliśmy z polecenia (Andrzej prowadził wesele naszych dwóch znajomych i wszyscy byli zadowoleni), więc decyzja była szybka. Przebieg wesela ustalaliśmy wspólnie na spotkaniu - na szczęście DJ dysponuje szeroką gamą zabaw weselnych, więc dla nas to było jak zbawienie i zwolnienie od główkowania - Andrzej przedstawił nam kilka propozycji a my wybraliśmy, które z zabaw chcemy mieć u siebie. Całe wesele przebiegało tak jak zaplanowaliśmy. Muzyka całkowicie była dopasowana do gości, dzięki czemu na parkiecie cały czas było tłoczno! Zabawy przeprowadzone były genialnie i bardzo wesoło :) Wszyscy goście byli pod wrażeniem - tym bardziej, że większość z nich po raz pierwszy bawiła się na weselu z DJ'em, zamiast orkiestry! A jedna z koleżanek (przyszła panna młoda) po weselu już pytała Andrzeja o wolny termin na swój ślub, lecz niestety był już zarezerwowany :P

Podsumowując: Dj'a Andrzeja Ulhurskiego polecamy serdecznie - zagwarantuje on wspaniałe, wesołe wesele, na którym każdy (i straszy, i młodszy) będzie się świetnie bawić :)

Offline NataliaMarcin
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.09.2015
« Odpowiedź #112 dnia: 7 Października 2015, 23:11 »
Jestesmy mega zadowoleni z profesjonalizmu Pana Andrzeja. Lepszego wyboru nie moglismy dokonac i takiego samego zdania byli rowniez wszyscy nasi goscie. Zabawa byla na najwyzszym poziomie i trwala do samego rana pod czujnym okiem Pana Andrzeja.
Wspolpraca od poczatku do konca byla czysta przyjemnoscia.

Polecamy z calego serca !!!

N&M

Dziekujemy !!!

Offline asiaiwojtek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25,09,2015
« Odpowiedź #113 dnia: 13 Października 2015, 19:50 »
Witam wszystkich!
Andrzej Ulhurski poprowadził nasze wesele, które odbyło się 25go września 2015. Wszystko odbyło się naprawdę wg planu. Wcześniej obgadaliśmy jak my wyobrażamy sobie zabawę, Andrzej nam przedstawił swoje propozycję i ustaliliśmy wspólnie przebieg zabawy. My i nasi goście bawiliśmy się świetnie. Zabawy też ustaliliśmy wcześniej żeby nie było niepotrzebnych niespodzianek, gdyż każda para i rodziny są inne. Nawet muzykę ustaliliśmy z wyprzedzeniem, chcieliśmy aby na weselu poleciały nasze ulubione kawałki i tak też było  :) nic byśmy nie zmienili, wszyscy goście chwalili naszego DJa, nawet moja mama która nie była przychylna dla DJa, wolała orkiestrę. Po weselu stwierdziła, że nie myślała że z Djem może być tak fajnie. Polecam wszystkim współpracę z Andrzejem, jest elastyczny, wyrozumiały dla zestresowanych narzeczonych. Nawet kamerzyści stwierdzili, że jeśli chodzi o zabawę gości to nasze wesele było ponad przeciętną. Dzięki Andrzejowi goście nie chcieli opuszczać parkietu. Pomysły na zabawy też ma świetne. U nas zaproponował m.in. światło chemiczne z którym my i nasi goście się wcześniej nie spotkali. Efekt był rewelacyjny :D
Polecamy gorąco!!

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #114 dnia: 13 Października 2015, 19:56 »
A może Asiu przy okazji zrecenzujesz jeszcze inne firmy.  Lokal. Foto.  Video.  Fryzjera itp. Bardzo się przydadzą świeże opinie dla przyszłych par.

Offline MartaiDominik
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.04.2016
  • Ślub w: Restauracja Chałupa
« Odpowiedź #115 dnia: 28 Kwietnia 2016, 17:14 »
Polecamy Andrzeja do poprowadzenia imprezy weselnej. Potrafi rozkręcić nawet "nieruchawe" towarzystwo, nutką dopasuje się do przeróżnych gustów muzycznych.  Swoim poczuciem humoru oczarował wszystkich gości, wspaniale prowadząc imprezę do białego rana. Wybierając Andrzeja możecie liczyć na propozycje ciekawych, śmiesznych i nietypowych zabaw weselnych. Możecie również liczyć na wsparcie w wyborze utworu do pierwszego tańca oraz formy podziękowania dla rodziców. Gdybyśmy mieli wybierać jeszcze raz Dj na wesele bez wahania zadzwonilibyśmy do Andrzeja :).

Offline Panupio
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23.04.2016
  • Ślub w: Morzyczyn
« Odpowiedź #116 dnia: 30 Kwietnia 2016, 19:10 »
Andrzej poprowadził nam zabawę weselną 23.04.2016 r. Chcielibyśmy polecić go ze względu na indywidualne podejście do każdej pary, co objawiło się w naszym przypadku repertuarem muzycznym, w którym uwzględnił wybrane przez nas kawałki, zabawami, które łączyły się z naszymi zainteresowaniami, zawodami. Ma wiele pomysłów, jego zabawy są  oryginalne i potrafią rozruszać nawet największych miłośników imprez "krzesełkowych"-  polecamy zabawę "Czerwony kapturek " ;) Fajne u Andrzeja jest to, że potrafi się naprawdę bawić razem z gośćmi. Jest w stanie poprowadzić każdy rodzaj imprezy ze smakiem, dlatego z czystym sumieniem go polecamy!     

P.S  para naszych znajomych planujących wesele we wrześniu, mimo że mieli już nagranego dj-a, w trakcie naszej imprezy podeszła do Andrzeja z pytaniem czy ma wolny termin :)       

Offline 1PannaMłoda1
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #117 dnia: 23 Maja 2016, 18:14 »
 Jesteśmy bardzo zadowoleni z Andrzeja Ulhurskiego, który poprowadził naszą zabawę weselną 07.05.2016 r. Świetnie się sprawdził jako DJ i wodzirej. Dziękujemy za indywidualne podejście i dostosowanie się do naszych potrzeb. Bardzo miło wspominamy całe wesele, rewelacyjne zabawy i wspaniałą atmosferę. Goście weselni do dzisiaj komentują "Czerwonego Kapturka" i zwycięską drużynę "ojojoj" :)
Pomysł ze "świecącymi pałkami" był strzałem w dziesiątkę!
W całego serca polecam!!! Na pewno nie będziecie żałować

Pozdrwiamy!!!
Maja i Bartek

Offline Pytelki
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.09.2016
  • Ślub w: Rewal
« Odpowiedź #118 dnia: 18 Września 2016, 22:34 »
Z Andrzejem bawiliśmy się na dwóch weselach znajomych i kiedy ustalaliśmy termin naszego ( 09.09.2016r.), pierwszą czynnością był telefon właśnie do NIEGO   ;D
Okazało się, że tradycyjną, weselną sobotę – wskazaną przez nas – ma już zajętą. Zatem najważniejszy dzień w naszym życiu przesunęliśmy tylko i wyłącznie ze względu na Andrzeja na piątek  :P - a nie było łatwo załatwić u księdza tzw. dyspensę na ten dzień  :P
Andrzej jak zawsze stanął na wysokości zadania.  Na kilku spotkaniach przed weselnych szczegółowo i konkretnie dobraliśmy odpowiadającą nam muzykę, ustaliliśmy, jakie zabawy przygotujemy dla naszych gości. Andrzej zasypał nas lawiną pomysłów,  prezentował różnego typu rozwiązania oraz wytrwale przyjmował wskazane przez nas zmiany.
Sama zabawa weselna, w ocenie naszej i naszych gości wypadła doskonale!!! Andrzej potrafił rozruszać siedzących i podpierających stoły gości, sprawnie organizował zabawy, zagrał ustaloną wspólnie z nami muzykę. Od samego początku był wulkanem energii co oczywiście przekładało się na  zafascynowane miny naszych zadowolonych gości  :D
Jesteśmy zadowoleni z całej oprawy weselnej w 100% i na pewno będziemy polecać każdemu zabawę z Andrzejem  :D!
Mamy oczywiście cichą nadzieję, że uda nam się bawić jeszcze na nie jednym weselu/imprezie prowadzonej przez niego !
Buzia sama się  śmieje gdy widzi tak pozytywnego człowieka  :D
Andrzeju, WE LOVE YOU !  :) <3

Natalia&Piotr oraz zadowoleni goście :)

Offline PatiJP
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.09.2016
  • Ślub w: Szczecin
« Odpowiedź #119 dnia: 3 Października 2016, 10:26 »
Andrzej Ulhurski poprowadzil nasze wesele 10 wrzesnia 2016 roku w Dworku Hetmanskim. Wiedzielismy od poczatku, ze to on bedzie u nas gral, jako ze widzielismy go juz, jak swietnie sie sprawdzil na weselu przyjaciolki, ktora miala podobna sytuacje co my, czyli polowa gosci zza granicy. Andrzej bardzo sprawnie przelacza sie z jezka polskiego na angielski i wszystko bardzo szybko i zabawnie tlumaczy. Do tego dolacza zawsze wstawki z innych wiodacych jezykow na weselu (w naszym przypadku byl to francuski i portugalski), aby goscie, ktorzy przybyli z daleka, poczuli sie jeszcze bardziej swojsko. Wysoka kultura osobista, szeroki usmiech, szczypta szalenstwa i elastycznosc to zdecydowanie mix, ktory powinien cechowac kazdego wodzireja. I tak wlasnie jest z Andrzejem! Playlista byla fachowo poprowadzona "pod gosci" przez cala noc, wiec nie bylo potrzeby co chwila biegac i prosic o zmiane utworow, czy atmosfery na parkiecie, bo Andrzej sam wyczuwal doskonale, co ma byc w danej chwili grane. Tak naprawde juz od pierwszych organizacyjnych rozmow przez Skype doskonale sie wszyscye we trojke zrozumielismy. Andrzej w mig wyczuwa, czego od niego wymaga Mloda Para. Wszyscy goscie byli zachwyceni i czuli sie bardzo milo ugoszczeni w Polsce dzieki atmosefrze, jaka panowala przez cala noc!

Bawilismy sie swietnie zarowno u naszej przyjaciolki, jak i u nas samych ;) Dziekujemy raz jeszcze Andrzej!
Pat&JP

P.S. Pytelki to my Ci zli, ktorzy zabrali Wam termin na sobote :P
« Ostatnia zmiana: 3 Października 2016, 10:28 wysłana przez PatiJP »