Autor Wątek: Wodzirej Andrzej Ulhurski-opinie  (Przeczytany 78536 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline filipinka_2

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.06.2012
Odp: Wodzirej Andrzej Ulhurski-opinie
« Odpowiedź #30 dnia: 28 Lipca 2011, 20:48 »
widzialam filmiki i fotki na jego stronce i bardzo mi sie podobalopoza tym ma wiele pozytywnych opinii oprocz niego mam jeszcze jednego DJ-ana oku jest sprawdzony przez moja kolezanke i teraz u niej bedzie prowadzil wesele w sierpniu i wtedy bede miala opinie z pierwszej reki.  niby czasu duzo ale zespoly  maja juz terminy zarezerwowane niewiem jak to jest z DJ-ami.

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #31 dnia: 28 Lipca 2011, 20:57 »
Z dj'ami jest identyko jak z zespolami, tez mają branie :)
Zadzwoń najlepiej i się dowiedz, choćby zaraz ;D

Offline filipinka_2

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.06.2012
« Odpowiedź #32 dnia: 28 Lipca 2011, 21:16 »
dzieki za rade :) troche trudniej mi bedzie wszystko zalatwiac bo nie mieszkam w szczecinie tylko za granica ale coz. . .
a wy mieliscie tez poprawiny?

Offline zamki
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.08.2011
« Odpowiedź #33 dnia: 25 Sierpnia 2011, 15:15 »
Dnia 06. 08. 2011r.  DJ Ulhurski prowadził nasze wesele! Jesteśmy bardzo zadowoleni! Świetnie prowadził zabawy i dobierał muzykę! Kiedy oznajmiliśmy rodzinie, że na naszym weselu nie będzie tradycyjnej orkiestry a DJ wiele osób krzywiło miny, jednak na weselu goście podchodzili do nas i sami się przyznawali ze pomimo negatywnego nastawienia jest extra i mówili że gdyby jeszcze raz mieli organizować swoje wesele bez wahania zdecydowaliby się na Andrzeja.  Impreza rozpoczęła się standardowo, po obiedzie Andrzej zaprosił wszystkich gości do Poloneza - wszyscy goście zatańczyli, był to bardzo dobry pomysł na rozpoczęcie imprezy tanecznej, gdyż 95% gości pozostało na parkiecie.  Następnie Andrzej zorganizował wielkie rodzinne zdjęcie! A teraz najlepsze - Andrzej przygotował na weselu niespodziankę zarówno dla nas jak i dla wszystkich gości (nie powiem jaką żeby nie zepsuć niespodzianki dla przyszłych par i weselników) - mogę jednak powiedzieć, że był to pomysł nie z tej ziemi! Ludzie oszaleli, wariowali z radości :P! niespodzianka cieszyła się powodzeniem do ostatniej minuty poprawin :) do dziś budzi poruszenie wśród naszych gości zarówno tych młodszych jak i starszych.  Bardzo wszystkim się podobało, że Andrzej nie stał jak mimoza za swoim sprzętem tylko tańczył, śpiewał do samego końca! Nie wiem skąd on bierze tyle energii - no ale nie ważne skąd ważne że ją ma i zaraża nią innych!
Andrzeju bardzo Ci dziękujemy za to, że nasze wesele zostanie w pamięci naszych gości na bardzo długo! Za jakiś czas goście będą mówić: „. .  a pamiętacie jak na jakimś tam weselu był DJ i jak dał… (to niespodzianka o której wyżej pisałam)…a to było u Moniki i Michała.  Dziękujemy i polecamy! Nie ma co się zastanawiać! Wesele prowadzone przez Andrzeja będzie udane na 100%!
Pozdrawiamy
Monika i Michał

Offline Ania i Sascha Horstmann
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.09.2011
« Odpowiedź #34 dnia: 17 Września 2011, 12:38 »
Witamy wszystkich poszukujacych oprawy muzycznej na swoje wesele  :)
Od poczatku wiedzielismy, ze chcemy tylko dj'a.  Jak to najczesciej bywa, na Andrzeja Ulhurskiego trafilismy z polecenia innych zadowolonych z jego pracy.  Poniewaz na naszym weselu bawili sie zarowno Polacy jak i Niemcy, juz na wstepie prosilismy o dwujezyczne prowadzenie.  Dla p. Ulhurskiego nie byl to zaden problem.  Przygotowalismy cala liste zwrotow do gosci z tlumaczeniami i kilka naszych indywidualnych zyczen lacznie z lista niemeckiej muzyki, ktora chcielismy uslyszec.  Tego wieczoru bylisym ogromnie zaskoczeni i zachwyceni, gdy okazalo sie, ze nasz DJ sam, z wlasnej inicjatywy, przygotowal o wiele wiecej zwrotow i przemowien jak i muzyki po niemiecku !!! Rozkrecil zabawe w doslownie 5 min.  Nie stal, jak znam to z innych wesel, caly wieczor za swoja konsola, tylko aktywnie animowal wszystkich gosci do tanca, czym zachwycil absolutnie wszystkich.  Caly wieczor zbieralismy komplementy i wciaz jedno pytanie: kazdy chcial wiedziec skad wytrzasnelismy takiego DJa? Byl naszym HIGHLIGTEM, goscie byli poprostu zniebowzieci.  Do dzis zbieramy komplemety weselne, ze nasze przyjecie bylo REWELACYJNE, co mu zawdzieczymy.  Osobiscie naleze do perfekcjonistow, ktorzy chca, zeby wszystko przebieglo zgodnie z planem.  DJ wykonal wszystko super zgodnie z naszymi oczekiwaniami i zyczeniami a nawet duzo wiecej, okazujac sie super kreatywnoscia.  Sama bylam juz na 21 slubach i mozecie mi wierzyc ten Pan przebija wszystko !!! Fenomenalny unikat i tyle.  Zycze kazdemu z Was takiej imprezy !!!
Jesli ktos ma dodatkowe pytania, jestesmy do Waszej dyspozycji.

------------------------------------------------------

Wir begrüßen alle, die nach Musikveranstalter für Ihre Hochzeitsfeier suchen  :)
Wir wussten von Anfang an, dass wir nur einen DJ und keine Band haben wollen.  Wie es sehr oft vorkommt, von ihm haben wir von den anderen Freunden erfahren, die ebenfalls mit seiner Arbeit sehr zufrieden waren.  Wir hatten eine Deutsch-Polnische Hochzeitsfeier und es war uns wichtig, dass alle Gäste alles verstehen können.  Andrzej Ulhurski hat unsre Party doppelsprachig moderiert, womit er alle begeistert hat.  Wir haben ihm Zettel mit Sprüchen auf deutsch und polnisch sowie Liste mit deutschen Schlager vorher gegeben.  Während der Feier hat er uns total überrascht, er hat nicht nur die Sachen gesagt worum wir gebeten haben, sondern er hat von sich aus vieeeel mehr vorbereitet.  Alle Gäste, und vor allem wir, waren total begeistert.  Die ganze Party lang, stand er nicht hinter seinen Tresen, wie man es von den anderen DJ’s gewohnt ist.  Den ganzen Abend und die ganze Nacht hat er alle zum Tanzen animiert !!! Unsere Gäste waren von ihm total verzaubert.  Alle wollten wissen, wo man so einen tollen DJ findet? Bis heute sammeln wir noch Komplimente, dass unsere Hochzeitsfeier der absolute Hammer war !!! Der Mann ist absolut EINZIGARTIG, mega kreativ und immer empfehlenswert ! Wir wünchen Euch allen so eine tolle und gelungene Feier wie unsere, wo alle Gäste so begeistert sind !!!
Falls Ihr weitere Fragen habt, wir stehen Euch gerne mit Antworten zur Verfügung.

Offline wesele2012
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #35 dnia: 26 Września 2011, 22:37 »
czy moge sie dowiedziec ile ten Pan bierze za wesele?

Offline egrzeg
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17/09/2011
« Odpowiedź #36 dnia: 6 Października 2011, 12:40 »
Pobralismy sie 17/09/11.  Moj maz jest anglikiem.  Wybralismy Andrzeja z tego wzgledu ze mowi bardzo dobrze po angielsku i cale wesele bylo prowadzone w dwoch jezykach.  Poprostu bomba.  Andrzej to prawdziwa gwiazda.  Nie tylko puszczal super muzyke i prowadzil oczepiny ale takze tanczyl z goscmi, chodzil i rozmawial z nimi przy stolikach.  Pelen energi, humoru, potrafil ruszyc  z miejsca nawet najbardziej zasiedzialych gosci.  Oczepiny i wszystkie konkursy byly dobrane odpowiednio tak, zeby sens w obu jezykach byl taki sam ( co nie jest latwe).  Angielscy gosci byli zachwycenie  i bawili sie do 5 rano!!!!! Ewelina
 We had a wedding in Poland.  Andrzej was our entertainer and what can I say He is a STAR!!!  My family and friends had a great time.  They still talk about our wedding.  They really enjoyed all the midnight games and they were up for it.   They really liked Andrzej.  They said he was very chatty, smiley and energetic.   We had a great fun!!!!!Nick
Dzieki Andrzej, Thank you Andrzej :)

Offline goska2151

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20-10-2012
« Odpowiedź #37 dnia: 12 Października 2011, 22:45 »
A na ile osób były robione wasze wesela? Zastanawiam się co będzie lepsze.  Moja rodzina twierdzi, że jak wesele jest robione na ponad 100 osób to DJ sobie nie poradzi.  Co Wy o tym sądzicie? Ja osobiście bardzo bym chciała, aby na moim weselu grał Pan Andrzej.  Pozdrawiam

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #38 dnia: 12 Października 2011, 23:20 »
Andrzej to człowiek orkiestra i podoła nawet 200 gościom ;D ;D ;D
U mnie było niecałe 60 os .
Ale Andrzej rozkręcał imprezy studenckie gdzie było na pewno ponad 100 os, więc nie zastanawiaj sie tylko go bierz ;D

Offline goska2151

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #39 dnia: 13 Października 2011, 11:42 »
Dziękuję za odpowiedź.  Napisałam już do Pana Andrzeja, teraz czekam na odpowiedź.  Teraz pozostaje tylko przekonać rodziców i przyszłych teściów. 

Offline Opalowie
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.06.2011
« Odpowiedź #40 dnia: 15 Października 2011, 20:53 »
Witam, Andrzej prowadzil nasze wesele 25 czerwca.  Jestesmy na prawde zadowoleni.  Wsrod gosci chodzily opinie, ze bylo to najlepsze wesele na jakim byli a Andrzej zdecydowanie sie do tego przyczynil.  Mial na prawde swietne pomysly, ktore rozkrecily impreze.  Jest w stanie zrealizowac kazdy pomysl, byle uatrakcyjnic impreze.  On na prawde wklada serce w to co robi - nie przyjezdza na imreze po to by tylko odklepac swoja prace, ale robi to calym soba.  Na prawde wielkie wyrazy szacunku.  Podsumowujac, jesli ktos waha sie czy wybrac zespol czy DJa, moja rada brzmi - nie bierzcie ani jednego ani drugiego, wezcie Ulhurskiego ;)

Offline agnieszek2
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 8.10.2011
« Odpowiedź #41 dnia: 21 Grudnia 2011, 20:56 »
Witam!

Andrzej prowadził nasze wesele, nie zamienilibyśmy go na żadnego innego DJ :)
Wyczucie chwili, kultura osobista, poczucie humoru i energia to przykłady wielu cech, którymi można by zachwalać Andrzeja. 
Polecamy wszystkim poszukującym wodzireja na wesele!

Pozdrawiamy!
Agnieszka i Paweł

Offline angelicious

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 31.12.2011
« Odpowiedź #42 dnia: 17 Stycznia 2012, 11:58 »
Jeżeli zastanawiacie się nad tym,czy wybrać orkiestrę, czy dja, wybierzcie to drugie... a jeśli już jesteście zdecydowani na dja, to jedno jest pewne, że to o czym myślicie to właśnie Andrzej Ulhurski!!!!
Andrzej poprowadził nasz ślub 31.12.2011 i sprawił, że ten dzień, ten sylwester na zawsze pozostanie najlepszym dniem naszego życia:) Sama nie wiem od czego zacząć!!! Po pierwsze nigdy nie widziałam Dja, który byłby tak zintegrowany ze wszystkimi gośćmi. Goście siedzący przy stolikach, znudzeni i patrzący się smętnie na parkiet? O nie, nie ma mowy o czymś takim, ponieważ siła osobowości Andrzeja i umiejętności doboru repertuaru dla każdego, sprawiły, że na parkiecie do godziny 5 rano wrzało!
Nasz Dj zaskakiwał nas od samego początku...Już na wejściu przywitała nas pierwsza niespodzianka, a potem druga i kolejna...Nie będę pisała konkretnie, ponieważ nie chcę Wam psuć zabawy, ale wybierając Andrzeja liczcie się z tym, że na pewno nie będzie nudno!
Konkursy prowadzone przez Andrzeja są naprawdę porywające, ludzie sami chcieli brać w nich udział. plusem jest to, że sami ustalamy, które konkursy chcemy, a które nie- nie ma tu mowy o żenująych konkursach.
Repertuar, który Andrzej nam zaproponował na weselu był tak szeroki, że doskonale bawiła się moja 4letnia kuzynka Zuzia, nasi znajomi, wybredne ciotki, jak i Babcia Tereska, która ma 85 lat :)
To wszystko to nie jest tylko moja opinia, ale też opinia gości oraz obsługi hotelu, którzy przyznali, że dawno nie było u nich takiego Dj- kulturalnego, porywającego tłumy... po prostu PROFESJONALISTY!!!!
Z całą odpowiedzialnością polecam każdemu Andrzeja Ulhurskiego!!!Nie będziecie żałować:) Więcej info na prive!!!

PS
Dzięki Andrzej!!!
chcemy jeszcze raz być na swoim weselu, a jeśli nie,to może ktoś nas zaprosi na wesele, gdzie Ty będziesz wodzirejem;)

Angie i Ziółek ;)

Offline truelove
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 27.07.2013
« Odpowiedź #43 dnia: 18 Stycznia 2012, 00:57 »
W Nordzie robiliście, tak ?:) planuje to samo połączenie:) NORD + Pan Ulhurski :)

Offline Arletta
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.08.2013
« Odpowiedź #44 dnia: 19 Stycznia 2012, 00:07 »
Czy któraś ze szczęśliwych par byłaby w stanie podzielić się choćby godziną z zabaw weselnych?
Już wyjaśniam co mam na myśli, oferta pana Andrzeja wpadła mi jakiś czas temu w ręce i zaczęłam myśleć o dj na naszym weselu, teraz już o nim nie myślę ja go pragnę :) Moim zadaniem jest przekonać pana młodego czyli mego przyszłego małżonka i rodziców z obu stron, nie mam możliwości ich wszystkich zabrać na spotkanie z panem Andrzejem, a bardzo zależy mi aby zmienili zdanie, zamiast orkiestry, pana Andrzeja :)
Proszę pomóżcie. . .

Offline iza m
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24 SIERPIEŃ 2012
« Odpowiedź #45 dnia: 19 Stycznia 2012, 19:15 »
Wprawdzie na weselu chcemy mieć zespół, ale na poprawiny DJ.  Czy ktoś próbował u Pana Ulhurskiego negocjować ceny ? 

Offline angelicious

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 31.12.2011
« Odpowiedź #46 dnia: 21 Stycznia 2012, 20:40 »
negocjowac ceny? to co oferuje Andrzej jest warte swojej ceny:)

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #47 dnia: 22 Stycznia 2012, 17:20 »
negocjowac ceny? to co oferuje Andrzej jest warte swojej ceny:)

Zgadzam się w 100%.
Andrzej to najlepszy dj, a do tego ma całkiem  średnią cenę.

Offline goska2151

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #48 dnia: 27 Stycznia 2012, 13:23 »
My właśnie podpisaliśmy umowę z Andrzejem. Z dostępnych wodzirejów on ma cenę najniższą. Dzwoniliśmy do wszystkich wodzirejów, którzy zwrócili nasza uwagę i powiem szczerze, że myślałam, że on będzie najdroższy, a tu taka niespodzianka :) Na prawdę bardzo super człowiek.

Offline iza m
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24 SIERPIEŃ 2012
« Odpowiedź #49 dnia: 29 Stycznia 2012, 20:23 »
Ma ktoś może aktualną ofertę Pana Ulhursiego ? prosiłabym na priva.  Pozdr.   :)

Offline margo007
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.09.2012
« Odpowiedź #50 dnia: 1 Kwietnia 2012, 21:18 »
Witam! ja z podobną prośbą - jeśli ktoś jest zorientowany w cenach p.  Ulhurskiego, proszę o informacje:) z góry dzięki:)

Offline marcinhofman
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.04.2012
« Odpowiedź #51 dnia: 24 Kwietnia 2012, 10:19 »
Witam Serdecznie!!!!
Szukasz Dj?? To już go znalazłeś!!!!To jest Andrzej Ulhurski!!!!!!!
Nasze wesele odbyło się 14. 04. 2012r długo się zastanawialiśmy między orkiestrą a Dj i jak wadomo wybór padł na drugą opcje:)Zdecydowalismy sie na Andrzeja_CZŁOWIEKA ORKIESTRE!!!!!! Był to strzał w 10!!!!!!!!
Impreza prowadzona przez niego była zaplanowana w kazdym szczególe,co do minuty wiedzieliśmy jak będzie wyglądała. ,Andrzej za konsolą dawał takiego czadu ze głowa boli (i nie był to kac ;D) skąd on tą energie bierze to nie wiem:) chyba trzeba go dobrze dokarmiać na weselu:)!!!!zabawy które przeprowadzał podczas imprezy  i nagrody które były wreczane jeszcze bardziej nakręcały spirale zabawy i dobrego humoru.  Oczepiny tez są pierwszorzędne (niestety nie zdradze jakie,chcesz wiedzieć więcej??skontaktuj się z Andrzejem a jak będziecie grzeczni to wam wszystko opisze)!!!!
Jest osobą bardzo zaangażowaną w to zeby to była wasza najlepsza impreza w życiu!!!!!!!!
 CAŁA RODZINA B YŁA POD WRAZENIEM POMYSŁOWOŚCI I POZYTYWNEJ ENERGII JAKĄ TRYSKAŁ !!!
Chciałoby się powiedzieć że Andrzej jest jak CARLSBERG prawdopodobnie najlepszy na świecie-ale bym mu ublliżył ON JEST NAJLEPSZY NA SWIECIE!!!!!
JEDNEGO JESTEM PEWIEN, ŻE JEŻELI CHCESZ SIĘ ŹLE BAWIĆ TO ŹLE TRAFIŁEŚ!!!!! SZUKAJ DALEJ!!!!!!TUTAJ IMPREZY SĄ NIEZIEMSKIE!!!!!!!! ::)

Offline kamiluszka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.04.2012
« Odpowiedź #52 dnia: 4 Maja 2012, 21:21 »
Witamy serdecznie!
Nasze wesele odbyło się 27 kwietnia 2012. 
Jak wiele par wahaliśmy się czy orkiestra czy DJ.  Nasze rozterki zostały rozwiane po pierwszym spotkaniu z Andrzejem.  Doszliśmy do wniosku że nikt nie podoła temu zadaniu lepiej niż Andrzej.  Tuż przed weselem spotkaliśmy się ponownie i tutaj ponownie miłe zaskoczenie - przedstawiony harmonogram całkowicie pokrywał się z naszymi oczekiwaniami.  Sama zabawa po prostu bomba, czad.  Na wstępie polonez - który zrobił piorunujące wrażenie na wszystkich gościach.  Liczne zabawy i pamiętne oczepiny wspominamy do dziś i z pewnością długo… długo będziemy wspominali z uczestnikami imprezy.  W 100% polecamy! Jeśli wesele z DJ-em to tylko Andrzej Ulhurski!

Kamila i Kacper

Offline margareta
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #53 dnia: 31 Maja 2012, 22:07 »
To i ja wtrącę swoje trzy grosze do gorącej dyskusji o Andrzeju.

Kiedyś sama do tak bardzo pochlebnych opinii podchodziłam dość krytycznie i myślałam, że są ostro przekoloryzowane, aż w końcu przeżyłam własne wesele prowadzone przez niego i jestem zmuszona napisać tak rewelacyjną opinię jak nigdy wcześniej :)
Od naszego ślubu minęło raptem 5 dni a my wciąż odbieramy kilka telefonów dziennie od MEGA zadowolonej rodziny i znajomych.  Wszyscy wspominają rewelacyjnego Wodzireja, który tak poprowadził imprezę, że od pierwszej piosenki parkiet był pełen! Był to dla nas niemały szok bo znamy naszych gości i wiedzieliśmy, że zazwyczaj żeby zatańczyć muszą sobie najpierw wypić "dla odwagi" a tu spotkała nas taka miła niespodzianka.  Nie wiem jak Andrzej to zrobił ale wprowadził tak rewelacyjny klimat, że przy stołach siedzili tylko nieliczni a jednocześnie wszystko było prowadzone ze smakiem, bez naprzykrzania się. 
Bardzo miłe było również rozmawianie z gośćmi, wychodzenie do nich, czasem nawet potańczenie na parkiecie przy puszczonej piosence. 
Oczepiny rewelacja, śmieszne, nie ordynarne jak to niestety czasem bywa.  Człowiek wie co robi i widać, że lubi to robić.
Poza tym przejmuje się tym co my mówimy i czego chcemy ale kiedy trzeba potrafi sam improwizować.   A wszystko ze smakiem i gwarancją NIEZAPOMNIANEGO wesela ( i nie ma w tym ani odrobiny przesady :) )

Podsumowując - dzięki niemu nasze wesele było lepsze niż byliśmy w stanie sobie wymarzyć.  Teraz powoli wracamy do normalnego trybu życia ale wciąż mordka się uśmiecha na myśl o tym co się działo w zeszłą sobotę.

Pozdrawiamy
Gosia i Łukasz

P. S.  To nie prawda, że wesele jest tylko dla gości, ja na swoim wybawiłam się super! :)

Offline kamyczek165
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 1.06.2012
« Odpowiedź #54 dnia: 20 Czerwca 2012, 14:59 »
1. 06. 2012 nasze wesele prowadził właśnie Andrzej Ulhurski.  Jesteśmy nim oczarowani.  Wybraliśmy go właśnie dlatego, że słyszeliśmy mnóstwo pozytywów ale jesteśmy w szoku, że można poprowadzić wesele aż tak fantastycznie.  Wszyscy goście byli zachwyceni i pierwsze co wspominali i chwalili po weselu to właśnie Andrzeja!
Aż głupio tak chwalić i chwalić, ale nawet gdybyśmy złośliwie chcieli się do czegoś przyczepić to. . . nie ma do czego!
Od samego początku Andrzej robił wrażenie.  Jego ubiór, humor ze smakiem i fajnie dobrana muzyka zachęcały do zabawy.  Widać było, że to co robi sprawia mu radość i naprawdę fajnie przenosiło się to na gości.  Podrywał ludzi do zabawy i tańca, profesjonalnym okiem oceniał przy czym ludzie chętniej się bawią i przyjomował absolutnie wszystkie dedykacje na bieżąco wyszukując piosenki (co wyszło świetnie)!
Zaskoczyło nas parę niespodzianek od Andrzeja i zrobiło naprawdę duże wrażenie.  W związku z tym, że był to akurat dzień dziecka przygotował także atrakcję dla dzieci- na którą i my się załapaliśmy i było to po prostu czadowe!
Oczepiny przebiegły zabawnie i w dobrym guście.  Wszyscy nieźle się ubawiliśmy.
Podsumowując było to najlepsze wesele na którym byliśmy (skromnie mówiąc :-) )! W ogromnej części to właśnie dzięki Andrzejowi był to najpiękniejszy dzień w naszym życiu. 
Andrzej- dziękujemy!
Kamila i Robert

Offline Lothis
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.06.2012
« Odpowiedź #55 dnia: 1 Lipca 2012, 14:41 »
Na naszym weselu Anrzej gral super.  Slub byl internacionalny, ale po pierwszych zabawach, kazdy bawil sie z kazdym.   Polecam  ;D

Auf unserer Hochzeit hat er super gespielt .  Es war eine Internationale Hochzeit, doch nach den ersten spielen, hatten sich alle gemeinsam amüsiert.  Ich empfehle herzlichst  ;D

Offline Jacek Bujko
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.05.2012
« Odpowiedź #56 dnia: 1 Lipca 2012, 15:58 »
 Z Andrzejem pierwszy raz zetknąłem się w 2011 roku snując się pozornie bez celu za swoją dziewczyną podczas targów ślubnych MTS w 2011 roku, które to przemierzaliśmy z powodu zbliżającego się wesela mojego, obecnie, szwagra. 

To, czego moja dziewczyna nie wiedziała, to to, że sam planuję się jej oświadczyć i tak na prawdę przybyłem na te targi jako tajny szpieg własnych knowań. .  Odłączywszy się ukradkiem od orszaku moich, teraz już, żony i teściowej pod pretekstem  złaknienia kawy, wyruszyłem na przeszpiegi.

Tuż przy stoisku z kawą, w bocznej salce, stał On.  Andrzej.  Biała marynarka, białe pludry, niebieska mucha i getry.  Kto to? Nie wiem ale niech mnie strzeli jak się nie dowiem!

Niczym myśliwy uzbrojony w tekturowy kubek kawy ukryłem się za krzakami reklam i banerów, obok lasu tortów i łanów stoisk reklamowych fotografów, i jąłem obserwować najciekawszy i najbardziej kolorowy okaz, który chwycił me oko po ponad dwóch godzinach odsiewania szarej masy targów.

Podejść i zagaić? Bez sensu, zwierzyna od razu się zorientuje, że jest na celu i przybierze pokazowe piórka.  Zostać w ukryciu i obserwować? Tak, tylko w ten sposób zobaczę, jak się zachowuje między „klientami” i czy to jest człowiek, którego potrzebuję na swoje epickie wesele.

Czy ma prezencję podczas rozmowy z ludźmi? Prezencja jest, w ilościach, rzekłbym, hurtowych.   Strój ekstrawagancki, zgadza się, ale czy czuje się w nim dobrze?  Wstępne obserwacje tylko to potwierdziły -  ta rzadka cecha to andrzejowy fundament osobowości.  Co z resztą? Jak się zachowuje między zagadującymi go parami, szukającymi swojego wodzireja? Siedzi smętnie na uboczu? Rozmawia przez telefon paląc pety ze znudzoną miną? Au contraire! Podryguje wesoło do muzyki w tle, rozwesela zmęczonych techników MTS znużonych n-tą godziną noszenia stelaży, poluje na szare twarze wśród tłumu by tylko dodać im blasku.  Pali? Nie widać.  Nudzi się? Nie wygląda na to.  Skąd on bierze tyle energii? Nie mam pojęcia.  Wiem tylko tyle, że nic nie stanie mi na przeszkodzie by Andrzeja nająć do naszego wesela, nawet przyszła żona! Wycofałem się więc cicho, zanotowawszy niezbędne dane i zabrałem się za upewnianie, że z pomocą Andrzeja nasze wesele rozwinie w pełni swe skrzydła.

Pierwsza rozmowa przez telefon - jest dobrze; pierwsze spotkanie - jest fenomenalnie!

Andrzej to klasa sama w sobie.  Rzeczowy, fachowy, bardzo konkretny.  Profesjonalista z gatunku tych na których tak rzadko można trafić a tak dobrze się współpracuje.  Ilu takich spotkałem w swojej pracy? Za mało, ot co!

Czas na niespodziankę - to nie będzie standardowe wesele! Andrzej nie widzi problemu.

To będzie mocno niekonwencjonalne wesele! Andrzej już się rozkręca.
To będzie wesele, gdzie w połowie wszyscy przebiorą się za piratów i potrzebujemy wyjątkowego człowieka do podjęcia tak wyjątkowego wyzwania! Ha, tu Cię mamy, co Andrzeju? Tegoś nie przewidział!

Andrzej tylko pyta, czy może wziąć swój strój pirata. .

Osz Ty. .

Ma być gustownie! On nam na to, że bez problemu. .  Ma nie być zorby, kaczuszek i sprośnych zabaw! A on tylko kiwa głową gdy uśmiechając się serdecznie wyciąga listę zabaw z klasą i muzyki na poziomie.  Niech Cię, Bratku, zaraz coś na Ciebie znajdziemy! Zabawy pirackie! „O!” - powiada Andrzej - „to jest coś, akurat mam na to kilka pomysłów, jeśli mogę - opowiem” - konkluduje.

I będzie to i będzie tamto, Andrzej płynie po rzece pomysłów, dawno wyprzedzając w tym nas.  Co Wy na to, żeby zrobić tak? Albo siak? Siedzimy oniemiali z oczami jak spodki.  Jak to możliwe, myślimy, że taki Andrzej nie jest reglamentowany przez Państwo? Dlaczego Andrzeja nie podaje się dożylnie w szpitalach miast leków na szarówkę życia? List do prezesa NFZ zostawimy na później, póki co Andrzej  jest nasz i nie będziemy się nim dzielić!

Czas mija nieubłaganie - wszystko dopięte  na ostatni guzik.  Lista muzyki wysłana, zabawy gotowe; na miejsca, gotowi, start!

Czy Andrzej upora się z heroicznym zadaniem? O, bez wątpienia!

Chodzi, zagaduje, rozkręca zabawę; młodych ustawia, starszych podrywa z krzeseł; puszcza muzykę, pilnuje grafiku, prowadzi zabawy, wszędzie go pełno! Za konsoletą tańczy, na parkiecie tańczy, między gośćmi przechadza się tanecznym krokiem - skąd on ma na to siły?

Czasem zniknie z oczu by po chwili wychynąć na uboczu przechwytując Parę Młodą mówiąc „był problem, już załatwiłem, nie martwcie się, bawcie się!”.  Jak Filip z konopi wyskakuje by dopytać, czy jesteśmy zadowoleni, czy idziemy zgodnie z planem - czy idziemy? O, ba, a jakże idziemy! 200% normy, to cały Andrzej!

Jak w jednym , tak rozrywkowym ciele, można było zmieścić tyle z imprezowicza i tyle z organizatora? Nie mamy pojęcia! Na prawdę, nawet nie pytajcie! Myślimy, że Andrzej jest jednym z trojaczków bądź czworaczków i wszyscy tam kręcą się jak w ukropie zwodząc wszystkich i dokonując tego, czego jeden człowiek w życiu nie osiągnie w pojedynkę!

Zabawy pirackie! O tak! Parkiet pełny? Cały czas!
Cały czas, spytacie? "A jakże, cały czas!" - odpowiemy!

Disco lat 80? Parkiet pełny.  Pop lat 90? Parkiet pełny.  Muzyka na życzenie? Parkiet pełny.
Skrillex i Bracia Figo-Fago? Niespodzianka! Parkiet pełny!

Sprośności w zabawach nie uświadczysz, tak jak chcieliśmy, a wszyscy bawią się przednio.  Przerwy przemyślanie dobrane, tu się zgodzę, ale Andrzej tak rozkręcił imprezę że parkiet był pełny nawet wtedy jak włączył „muzykę na przerwę”!

Możemy szczerze przyznać, że w najśmielszych marzeniach nie wyobrazilibyśmy sobie tak epickiej zabawy jak ta, którą rozkręcił Demon Zabawy, Andrzej Ulhurski!

Mija północ - tak szybko? Druga godzina na zegarze - to już? Godzina czwarta - nie, my nie chcemy kończyć! Parkiet pełen, wszyscy się bawią zacnie, Andrzeju miej litość i nie kończ! A Andrzej tylko odpalał najlepsze kawałki na pełen regulator gdy obsługa sali wypychała nas wszystkich, wciąż rozhulanych, z sali.

Czy warto wynająć Andrzeja Ulhurskiego na wesele, urodziny, event czy nawet stypę?

A czy warto oddychać?

Ujmę to dość rzeczowo - masz zaklepany termin na ślub a Andrzej Ulhurski nie ma terminu aby Twój ślub poprowadzić? Poszukaj terminu, kiedy Andrzej będzie miał dla Ciebie termin! Serio! Serio-serio!
Zapłaciliście już zadatek na ten termin i nie będziecie szukać nowego terminu? 
Dobrze Wam radzę, zerwijcie umowę i szukajcie andrzejowego terminu a stracony zadatek potraktujcie jako inwestycję w najlepszą zabawę Waszego życia!

Dom kiedyś sprzedasz, samochód też w końcu sprzedasz a i tak nigdy nie wybaczysz sobie braku wspomnień z własnego wesela prowadzonego przez Andrzeja Ulhurskiego!

Offline truelove
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 27.07.2013
« Odpowiedź #57 dnia: 5 Lipca 2012, 18:06 »
Witam. Mam pytanie do wszystkich, którzy mieli na swoim weselu Pana Ulhurskiego : jak Pan Andrzej radzi sobie z przyśpiewkami typu : oni temu winni, sto lat itd ? czy ich nie ma ? czy może Pan Andrzej podśpiewuje? Boję się czy nie będzie tego brakowało gdy weźmiemy dj zamiast zespołu.. ale może niepotrzebnie? :) Pozdrawiam :)

Offline Jacek Bujko
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.05.2012
« Odpowiedź #58 dnia: 5 Lipca 2012, 22:35 »
Będzie tak, jak z nim ustalisz, tylko lepiej niż sobie wyobrażasz :)

Offline ag-nie-sia

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #59 dnia: 10 Lipca 2012, 18:10 »
W niedzielę na poprawinach grał nam Jędrek :) 3/4 osób powiedziało, ze w życiu nie bawili się tak super na poprawinach - wszystko oczywiście Jego sprawka:) grał to co chcieliśmy, sam też dobierał muzykę "na czuja" i wyszło fantastycznie.  Polecam z czystym sumieniem:)