m do ciebie tak na chwilkę, bo u nas już jest szał, gwar i zero czasu na cokolwiek nie mówiąc już, że nawet na sen jest go za mało. W każdym razie zazdroszczę Ci tych bucików !!!!!! Kurcze, że tez mi nikt nie podpowiedział wcześniej, że można sobie u nas w Sz-n takie zrobić, a koszt jak na takie buciki to myślę, że jest do przyjęcia
Co do fotografa - wow - superrr sprawa, jestem podobnego zdania jak dziewczyny, że fotek z takiego dnia nigdy za wiele

A co do podziękowań stawiam na czekoladki - widziałam je na własne oczy i sami byśmy się na nie zdecydowali, ale cena nas troszkę przerosła

A szkoda bo po pierwsze na żywo one wyglądają fantastycznie, są w ładnych pudełeczkach, a czekolada to jakaś super szwajcarska czy jeszcze lepsza

Śmiałam się, że szkoda w ogóle je jeść bo dla mnie to małe arcydzieło, zwłaszcza jak jest foto młodych.
No, ale ja się nie martwię o wasze podziękowania, co byście nie wybrali na pewno będzie pięknie się prezentować

P.S. Trzymaj Agatko kciuki za mnie co bym nie zwariowała, przed ślubem bo...stres z dnia na dzień większy i coraz bliżej mi do Panny Młodej z Piekła Rodem