Autor Wątek: aagatkaa ODLICZA - czyli KICIUSIE DWA i ich 200 dni do ŚLUBU MARZEŃ!:)  (Przeczytany 156072 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Zakupki udane widać, butki brązowe bardzo mi się podobają, zresztą jak wszystko. :)
Ząbki na pewna są bielsze. :)
Nasz synek:

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
Noooo.. Twój PM w tym gajerku wygląda jak model, baaardzo mi się podoba :), zakupki oczywiście dech w piersi zapierają, najbardziej podobają mi się brązowe butki i biała torebunia-śliczna! a ząbki na pewno są bielusie ;D ;D buziaki

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Torebka rewelacyjna!
Bialy siwetnie pasuje do rózowego , zwlaszcza do Twoich bucików.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Przepraszam,że się tak panoszę ale tu jest relacja Agulca

https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=20844.0;topicseen

Mam nadzieję Agulec,że się nie pogniewasz  :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
swietne zakupki.  :-*

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
nie no wymiekam ;D buty full wypas ;D sliczneeee ;D
torebeczki rowniez ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Super zakupy :)
Pewnie widać efekty wybielania tylko jesteś jak napisałaś zbyt samokrytyczna! :) Najlepiej zrobić fotkę porównawczą :P

Offline mariposa221

• bywalec
  • data ślubu: 06.08.2010
Dzielna jesteś :glaszcze: Na pewno jest efekt czekamy na zdjątka.
Mi się podoba najbardziej biała torebeczka.

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Boszesz, tyle cierpienia by pięknie wyglądać :mdleje: :mdleje: :mdleje:
No, ale czego się nie robi, by pięknie było w ten wyjątkowy dzień ;D

Zakupy widzę udane.
Zestaw nr 1 , zupełnie mi się nie podoba,ale to dlatego,że ja nie cierpię takiego koloru :-\
Jednak :brewki: butki nr 2,cudowne, sama bym takie nosiła z chęcią.

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Drugie buty też świetne. Ty się lepiej maleńka przyznaj ile par butów masz w szafie, bo mam obawy czy umiem do tylu liczyć  :D ;)

Ząbki napewno są śnieżnobiałe  ;D Zresztą jak dla mnie i przed wybielaniem miałaś śliczne ząbki  ;)

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Moja droga, muszę Ci powiedzieć, ze te butki bardzo mi się podobają. Mają taki super pozytywny kolor. Nie mieli takich na niższym obcasie ?? ;)
Co do wybielania, to byłam u jednego zaprzyjaźnionego dentysty, który opowiedział mi o wybielaniu i mówił, że efekt jest zawsze zagadką, bo to dużo zależy od tego jaki kto ma kościec. U niektórych zmiany są bardzo wyraźne a u innych niemal niewidoczne.

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
to mnie nastraszylas bo tez postanowilam wybielic zabki ale za jakis miesiac....

Napewno widac ze sa bielsze :) Ale ty kochana mialas naturalnie biale wiec moze dlatego efekt troszke mniejszy  :-*

Offline pusia24
  • uzależniony
Kochana ale sie nacierpialas ja nie wiem czy bym dala tak rade wysiedziec.
Jestem pewna ze zabki peiknie wygladaja i sa bardzo bielutkie a Ty kochana jestes wobec siebie krytyczna.
Co do zestawiku 2 jest przecudny i przeslodki.Widac ze jedne i drugie butki sa bardzo dobrej jakosci.Slicznie :-* :-* :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
A ja mam taka samą apaszkę :P

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Kurcze, biedactwa, tyle cierpienia, ale z pewnością gdy się uśmiechasz trzeba oczy mrużyć  :D No i nie widzisz efektu olśniewającego, bo Ty już miałaś bielutkie ząbki  :) Co oznacza pojęcie biała dieta? czy dosłownie tylko białe?

Butki wow, dokładnie to samo pytanie chciałam zadać co Justys0101 czy jesteś Agatko w stanie zliczyć swoje butki?  :D  :-*

Agatuś, dzięki serdeczne za życzenia  :-* :-* :-* :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:
Pati, nieźle sprawdzasz się w roli PR'owca  ;D  :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Ułłłłłłaa to się nacierpiałaś..może następnym razem będzie mniej bolało :przytul:
Fajne kompleciki :brawo: :brawo: :brawo: Różowe buciki są extra :ok: :ok: :ok:

:-* :-* :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Witam Laseczki!! :-*

Mam 3 dobre wieści!! :skacza:
Ale  to zaraz!

Ząbki bielutkie, ale na mnie aż takiego wrażenia nie robią ;) :P
Bo myślałam, że będą takie jak w reklamach past do zębów! :hahahaha: ;)
Mnie już nic nie boli, jedynie troszkę dziosło z jednej strony, ale to taki ból, jakbym sobie przecieła/podrażniła je ostrym jedzeniem typu czipsy, czy coś takiego :D ;)
Ale za to Kiciusia dzisiaj caaały dzień bolały!! Wczoraj biedulek wziął aż 3 tabletki na ból... :(
Agulec biała dieta, jest rzeczywiście biała! :D tzn. można jeść tylko "białe" produkty, czyli np. białe serki, ryż, ziemniaki itp...
Pić tylko wodę... a ja chcę herbatkę!! :buu:

Justys   Agulec hahahaha nie no bez przesady!!! :D :D :D nie mam aż tyle butków, żeby ich nie móc zliczyć! ;D
Raczej stawiam na jakość a nie ilość, więc ich liczba jest na pewno dwucyfrowa! :hahahaha:

A jutro idę do Kazara reklamować torebkę! :P ale nie tą nową, tylko zeszłoroczną. Gwarancja jest ważna 2 lata.
Odbarwiła mi się góra... jest taki ciemniejszy pasek w jednym miejscu. Pewnie od słońca, ale mnie to "g" obchodzi :P
Torebka była straaasznie droga, więc mam zamiar w niej jeszcze trochę pochodzić, a nie wyrzucić do kosza! :-\

A teraz te bardziej przyjemne rzeczy! ;D
Jak pamiętacie, w środę byliśmy w urzedach i u księdza sypnąć mu górą pieniędzy, aby się na wszystko zgodził :D ;) i spisać protokół.
No i oczywiście dać na zapowiedzi! i były!! są w takiej gazetce kościelnej! widzieliśmy swoje nazwiska! aaale dziwne uczucie!! :hopsa: :brawo:
~~~
Druga sprawa, zamówiłam dziś butki!! :jupi: Byliśmy z Ł. w sklepie szkoły tanca Astra i zamówiłam tam białe, skórzane buty do tańca!! ;D
Droga sprawa, jak na jeden raz, ale co tam! Chociaż będzie wygodnie :P obcas 8, kryte, z tą miękką podeszwą = 258zł, bo skórzane droższe niż satynowe oraz wzięłam sobie z "szybkim zapięciem" ;)
Czas oczekiwania - ponad miesiąc!! może się nawet zdarzyć, że 1,5 miesiaca się czeka :o dobrze, że pojechaliśmy dzisiaj! ::)
Co prawda, buciki paskudne :D ale wygoda najważniejsza... a że codziennie noszę wysoookie buciki, to nóżki już mam przemęczone, więc wolę nie ryzykować :P ;)
Cieszę się, że można to już odhaczyć! ;D
~~~
No i trzecia super-nowina!
Z tego zalatania, zapomniałam Wam powiedzieć!! :luzak:
W zeszłym tygodniu zadzwoniłą do mnie kuzynka, z ciekawym pytaniem :brewki:
Otóż, jej znajoma otwiera studio fotograficzne i chciałaby zrobić nam zdjęcia na ślubie i weselu za free!! :hopsa:
...jeżeli wyrazimy zgodę na ich umieszczenie na jej stronce! ;D
Jednym słowem - będziemy mieli drugiego, darmowego fotografa, w zamian za reklamę!! :skacza:
Super no nie?! ;D Będziemy mieli mnóóóstwo fotek! :jupi: Cieszę się, bo Este daje tych zdjęć troszkę mało ::)

No, to na tyle :D
Uciekam na drzemkę! Miłego dziewczynki! :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Ej,ej ej koleżanko  :D :D :D :D a gdzie zdjęcia ząbków-strasznie jestem ciekawa jak to wygląda  :D
Super,że koleżanka wyszła z taką inicjatywą-jestem zdania że zdjęc ślubnych nigdy za dużo!!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D :-* :-* :-* :-*

Offline agulla1919

• Chuck Norris
OOo , ale Wam sie fukslo z tym fotografem  :P.Fajna sprawa !!!

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
A ta kuzynka w przyszłym roku nie chce mnie takiego prezentu sprawić? :D

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
Super, że tyle załatwione, na prawdę idziecie jak burza! Dobrze, że ząbki nie bolą, przynajmniej Ciebie :) A o torbe walcz, wiem że potrafisz  ;)
Co do fotografa, to też fajnie tylko pamiętaj, że 2 fotografów i kamerzysta moga sobie bardzo często wchodzić w kadr!

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Kolejne sprawy masz dom przodu. :)
Super z tym dodatkowym fotografem. :)
A torbę reklamuj, 2 lata dają, to niech się wywiążą. :)
Nasz synek:

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
Że tak się z doświadczeniem fotografa na ślubach wypowiem ;) Drugi fotograf fajna sprawa, ale dobrze by było gdybyś powiedziała koleżance, by robiła szczególnie w kościele zdjęcia drugoplanowe. Nie wyobrażam sobie dwóch fotografów w trakcie przysięgi. Wchodzenie sobie w kadr to jedna sprawa, ruga sprawa to używanie lampy błyskowej. Jeśli obaj fotografowie będą jej używać i strzelą w tym samym momencie zdjęcia będą prześwietlone i najlepsza obróbka nie pomoże. Jeśli jeden będzie robił z lampą, a drugi bez to ten który robi bez ma znów nierówne światło na zdjęciach. Lepiej by było, żeby koleżanka porobiła fotki z góry kościoła, gości, rzeczy, płaczące mamy w trakcie przysięgi itp. Możesz się ze mną nie zgodzić, ale to dobra rada. Tak samo polecam zawsze parom proszenie gości o nie robienie zdjęć w kościele, te wszystkie małe flesze z głupawek psują światło na zdjęciach. Pomijam aspekt teściowych wchodzących w kadr...

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Agatko super z tym fotografem :) My mamy taką samą opcję :D Niech wam jeszcze zrobią inną sesję :D !!

Podziwiam CIę z tymi ząbkami, ja bym nie wytrzymała...

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
no no kolejne punkty na liście odhaczone  ;D ;D
a jeśli chodzi o fotografa to my dokładnie tak samo mieliśmy
kolega zrobił nam za free i oczywiscie umieścił nas na swojej stronie internetowej  ;D ;D
i w ten sposob dostaliśmy mnóstwo fajnych zdjęc ślubnych
[/url]
[/url]

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Kochana, ale miałaś dobry dzień!
Same cudowne wiadomości!
I dodatkowy fotograf za free... Ekstra!!!  :)

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
Agatko no i super znów do przodu, a niespodzianka ekstra i mega pamiątka  ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
No no, to przygotowania prą do przodu, tak trzymać  :)

Fajnie wyszło z tym fotografem, pewnie że zdjęć nigdy za wiele  ;D
A dla zainteresowanych dziewczynek ze Sz-na, to czasem na infoludku ogłaszają się fotografowie, którzy w zamian za materiał do portfolio, zrobią foty za darmo na ślubie, weselu, a nawet sesję w plenerze.

Walcz o torebkę!  ;D trzymam kciuki, żeby nie było problemów z reklamacją.

Biedny Twój Ł., ale za to będziecie błyskać uśmiechami  :D

Offline dmonik44

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.06.2010
Czytam czytam i wciąga mnie wasza relacyjka:) może troszkę za poźno ale jestem:)
Natalka 4.11.2012

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
Agatko a gdzie sie wybielalas :D :P aa pokaż sie nam w białym uzebieniu :P
widze ze przygotowania ida pelna para,super :)