Autor Wątek: aagatkaa ODLICZA - czyli KICIUSIE DWA i ich 200 dni do ŚLUBU MARZEŃ!:)  (Przeczytany 152409 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
Odp: aagatkaa ODLICZA - czyli KICIUSIE DWA i ich 200 dni do ŚLUBU MARZEŃ!:)
« Odpowiedź #2040 dnia: 8 Kwietnia 2010, 09:45 »
hehe ja miałam dietkę zastosować ale to jakaś dla mnie modenka... raczej zaliczam sie do nieodchudzających panien młodych   ;D ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2041 dnia: 8 Kwietnia 2010, 11:47 »
Cześć Laski! :-*

Hehehehe widzę, że oburzenie w wątku??! :D
Dzięki dziewczyny, za miłe słowa :-* :-* :-*, ale dokładnie jak napisała Justys i Pusia kobitką odbija na punkcie swojego wyglądu!
I ja też nie na należę do wyjątków! :P ;)

alinko mam 160cm wzrostu, więc w sumie moja waga jest odpowiednia, jednak oponka, która robi mi się na brzuszku, nie daje mi spokojnie żyć!! :protestuje:
trzeba ją więc ZLIKWIDOWAĆ!!! :boks_4: :ckm:

werka23 ja też nie należę do dziewczyn, które się odchudzają :P nie mam silenej woli i... po prostu mi się nie chce! :razz: :mrgreen:
ale Ty to chudzinka jesteś niesamowita (widziałam dzisiaj na fotkach :P), więc rzeczywiście nie masz nawet z czego zrzucać! :P :D
zabawex no dokładnie, moja "dieta", to żadna tam dieta... ograniczenie po prostu ;) :-*
Patrycja hahahaha ale jaja!!!! ja też jestem uzależniona od czipsów!!! :hahahaha: aż wstyd przyznać! :oops: stara krowa i czipsy wpiepsza :D :P
Także, ja jestem pierwsza chętna, aby wstąpić do Twojego klubu!!! :hopsa: Fajnie spotkać drugą taką chipsomaniaczkę jak ja!! :hahahaha: :uscisk:

Pusia a do fryzjera zapisałam się do studia O'key na ul.Stoisława (obok Rockera). Bardzo zachwalana ekipa - zobaczymy ;)

Dziewczynki, projektantka jest chyba tak zakręcona po świętach, że przysłała nam tylko sypialnię i znowu łazienki ::)
Muszę poprosić ją jeszcze o tą imprezownię! >:(

Ps. Muszę przyznać, że po moim skromnym śniadanku, jestem mega głodna!!! :||
Ale do 13 jakoś dam radę - wtedy będzie drugie śniadanko! :hopsa:

Zostawiam buziaczki! :-* :-* :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #2042 dnia: 8 Kwietnia 2010, 11:49 »
To pokaż nam już sypialnię :)

A wybór fryzjera - strzał w 10 :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #2043 dnia: 8 Kwietnia 2010, 11:51 »
A ja już jestem po śniadanku i po poprawce śniadanka   :hahahaha:
Ja to dopiero jestem żarłok  :Mdleje_1:

Offline madziatko

• Chuck Norris
  • data ślubu: 03.07.2010/31.07.2010
« Odpowiedź #2044 dnia: 8 Kwietnia 2010, 11:54 »
A ja Cię rozumiem w sprawie wagi. Też jestem drobna, niska i w ogóle, a chciałabym mieć za 2-3 kg mniej. Właśnie te z brzuszka, bo mnie fałdek denerwuje. I też jestem od chipsów uzależniona :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2045 dnia: 8 Kwietnia 2010, 12:00 »
Chipsomaniaczki łączmy się!!!  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
« Odpowiedź #2046 dnia: 8 Kwietnia 2010, 12:16 »
vacu jest idealny wlasnie na zbetne faldki :) hihi. ale nie na kondycje bo tejze nie wyrabia :D.

dziwne to jest, ze wszedzie opowiadaja co innego..
to u mnie bylo, ze musi byc przynjemniej 1 dzien przerwy miedzy cwiczeniami ale i musza byc 3 na tydzien. taki plan 8 tygodniowy to jest.. czyli 24 zastosowania, pozniej czestotliwosc mozna zmniejszyc tak jak Mysia tez opowiadala...
(u nas umawiam terminy 2 tyg do przodu, bo tak spontanicznie to faktycznie ciezko, zeby byl wolny..jak sie nie zjawie, to trace wejsciowke ::) jak sobie tak umowisz dni i godziny, to sie latwiej zmobilizujesz...)

w dniu cwiczenia na vacu nie wolno na nogi/brzuch robic zadnych cwiczen silowych, bo zmniejsza to dzialanie maszyny...
.. i przy tym jak sobie idziesz to masz isc w takim tempie, zeby sie NIE meczyc, tzn tasma nie powinna leciec za szybko. ja sobie spaceruje na programie 3 (cisnienie spada do -20) ale w tempie 2,5. robie jak kazali i dziala jak wiesz :D  :hopsa:

ale moze i ta inny 5dniowa metoda zadziala? tylko ciezko to mysle ogarnyc, zeby codziennie tam latac.. jak nie dasz rady, to zrob wlasnie inaczej ;). jak CI pozwola :D

I sie czlowiek nie nudzi, bo sobie moze spokojnie czytac ksiazke/gazete, albo czegos sluchac jak kto woli...

fajowo, ze zaproszenia juz sa, to spory krok d przodu :) no i czas juz byl na to tez...
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #2047 dnia: 8 Kwietnia 2010, 12:28 »
Agatko daj nam tutaj zdjatka Waszej sypialni, musimy zobaczyc w jakich warunkach bedziecie odpoczywali i tam taramtam :brewki: ;D :D
Tak to jest jak sie je takie leciutkie sniadanko, wtedy szybciutko czlowiek robi sie glodny ale pewnie lepiej i lzej sie czujesz.
Brzuszek to jest najgorsza rzecz, ciezko jest sie pozbyc tych faldek ale z tego co slyszalam to te rowerki to bardzo dobra sparwa.
Kochana trzymam kciuki za Twoja probna fryzurke i mam nadzieje ze Ci ladnie uczesza.A powiedz mi czy masz juz jakas fryzurke upatrzona??
 :-*zostawiam.

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #2048 dnia: 8 Kwietnia 2010, 13:10 »
Niech zgadnę...na drugie śniadanko sushi :D ?

Agatko a gdzie chodzisz w Szcz. na vacu?

Ćwicz dzielnie, ja to rozumiem, że Ci brzuszek przeszkadza, jak ktoś chudy i przytyje 2kg to czuje po sobie a ty masz się dobrze w swojej skórze czuć :)

Buziaki :-*

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
« Odpowiedź #2049 dnia: 8 Kwietnia 2010, 15:17 »
jakis czas temu wyczytalam na forum wizazu same pozytywne opinie na temat salonu O'key. :gazeta:.nawet zadzwonilam do nich :telefon: :telefon: z zapytaniem o cene fryzury slubnej i probnej  ale proszono mnie zebym przyjechala do nich osobiscie :evil: :evil: bo to zalezy u kogo(ponoc p.Dawid jest najlepszy), od dlugosci wlosow itd itd..niestety nie mam za duzo czasu zeby tam podjechac  :klnie:( nie maja swojej strony internetowej-chyba ze zle szukam) wiec jesli aagatko bylabys tak mila i podala mi cene jaka zaplacisz za probna fryzurke to bede dozgonnie wdzieczna  :blagam: :bukiet:
no i oczywiscie bedziemy chcialy jakies foteczki zeby ocenic czy ten salon jest naprawde taki rewelacyjny jak mowia  ;D ;D
aaa i czekamy jeszce na foteczki salonu  :czeka: :czeka: :tupot: :tupot:

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2050 dnia: 8 Kwietnia 2010, 15:57 »
Wlasnie, sypilnie nam nie pokazywalas  ;).

Pewnie juz jestes po 2 sniadanku ...  :D a ja juz po obiadku  :P.

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #2051 dnia: 8 Kwietnia 2010, 16:09 »
Dołączam do klubu chipsomaniaczek!  :taktak: ciężki nałóg, a jeszcze jak się lubi słodycze tak jak ja...to wiadomo jaki efekt  ;D ale kiedyś bardziej się przejmowałam figurą niż teraz  :P życie jest zbyt krótkie by sobie odmawiać takich rarytasków  :tak_2:

Urządzenie wygląda kosmicznie, ale jeśli takie super efekty to pewnie warto, jestem tylko ciekawa gdzie w Sz-nie można znaleźć takowe?

Czekamy na sypialnię  :tupot: :tupot: :tupot:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2052 dnia: 8 Kwietnia 2010, 17:43 »
Ja już w domku dziewuszki!! ;D

Po drugim śniadanku (haha Ciriness tak, dokładnie! było sushi! :D) Kiciuś zabrał mnie z pracki i pojechaliśmy do Galaxy.
Ja miałam jeden cel -> zamówić buty w kazarze! :D :P zamówiłam sobie takie same, jak mam te czerwone, bo są bardzo wygodne ;)
A że są bardzo chodliwe, to zostały tylko 2 pary na całą Polskę i nie wiadomo, czy do wtorku nikt mojego 36 nie wykupi >:(
Ale jest nadzieja! ;)
Kiciek kupił sobie butki w ecco i... w przymierzali, w Zarze, gdzie kupił sobie jeansy i koszulę - bucik poszedł przy podeszwie!! :o :-\ (bo je od razu założył na nogi...)
Ja na niego, żeby szedł do sklepu i reklamował!! :nerwus: a on, że sam sobie w domu podklei... :mdleje:
Ale ochrzaniłam go, że buty za 5 stów i zaraz po wyjściu ze sklepu poszły!!??! co to ma znaczyć??!! :protestuje:
No i poszedł ;D buty zareklamowane i 2 tygodnie trzeba czekać... :-\ Kiciek trochę zły był na mnie, że butów teraz nie ma :D
no pewnie! jakby sobie sam skleił, to by te buty wyglądały...!! ::) :P
Tak więc Kiciuś się obkupił a ja nie! :Maruda: ...odbiję sobie... :P

Potem pojechaliśmy oglądać umywalki, kibelki i baterie... taki pan zaroponował nam, że babeczka od nich, dobierze nam na podstawie naszych wizualizacji cały "sprzęt"!
Nie musimy więc, szukać po katalogach, bo ona nam znajdzie parę propozycji pasujących do naszych łązienek i podeśle na meila, za jedyne 150zł ;D
Fajnie, cieszymy się, bo tego jest naprawdę ogrom!!! :o

Agulec,  Ciriness tych urządzeń Vacu, w Szczecinie pewnie jest kilka, ale ja wiem, że mają je w "Cosmedice", do której chodzę.
Ja mam bliżej do Zdroi/Zdrojów (nie wiem, szczerze mówiąc, jak to się odmienia :P), na rondzie są, a w centrum na ul. Pocztowej.
agulla no to szybko masz ten obiad!! :D
alinka692 ja dzwoniłam i babeczka mi powiedziałą, że próbna ok 80zł, ale tak jak mówisz, to zależy od włosów ;)
a stronkę mają! zaraz Ci podeślę na priv :-* i ja też wyczytałam na wizażu, że są świetni i moja znajoma też mi o nich (a właściwie o p.Dawidzie) mówiła i ogólnie zachwalała ;)
Ja jestem zapisana do p. Emilki ;D
Pusia no właśnie kurczę nie mam żadnych pomysłów co do fryzurki!! Muszę poszperać po necie! ale mam nadzieję, że i Wy mi pomożecie! ;D :-*
Galaretko ja chyba będę chodziła tak jak Ty, co drugi dzień :P przecież Tobie taka technika wyszła na dobre! ;D :-*
Justyś hahaha a co, też jesteś chipsowym potworem?! :D :D :hahahaha:
madziatko no właśnie, reszta wszystko ok, tylko ta fałdka no nie?! :ckm: :D :-*
Anjuszka a chodziłaś tam do nich kochana?! proszę o więcej szczegółów! :D :-*

Rozumiem, że chcecie sypialnię?! ;D
Mogę Wam wkleić, ale od razu mówię, że mi się nie podoba i na pewno będą jakieś zmiany zaprowadzone :P
Poza tym, nie mam jednej wersji, tylko kilka różnych wzorów tapet...
Mi najbardziej podoba się wersja, z pikowaną, skajową ścianą... ten element może zostać... ale reszta... ::) :-\
No pewno telewizor nie będzie wisiał pod sufitem, tylko chcemy aby stał na komodzie... oraz musi nam gdzieś zmieścić biureczko... na laptopa ;D
Ja toaletki nie chcę, więc niech działa :P Do tego te zasłony/rolety, czy co to tam jest, też mi się nie podobają... kolory jakieś mdłe...
No! ogólnie mnie nie zachwyca! ;D wiem, wiem maruda ze mnie :P ale akurat na sypialni i naszej łazience najbardziej mi zależy :P

Okej! to wklejam! ;D

Dodam jeszcze, że pokój jest rzeczywiście nieustawny, bo na dwóch ścianach są okna a na trzeciej garderoba i drzwi, więc tylko jedna ściana zostaje na łóżko...
Ale mebli też mało, bo właśnie mamy te garderoby, więc szaf nam nie potrzeba ;)
Mam nadzieję, że babeczka wymyśli nam coś ciekawszego ;)

A teraz zmykam odpocząć, bo o 20 spadamy na małą imprezkę! :pijaki: ;)
Buziaczki robaczki! ;D :-* :-* :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #2053 dnia: 8 Kwietnia 2010, 17:56 »
Moje bratowe chodzą do Dawida już kilka lat i kilka koleżanek też :) Ja się jeden raz czesałam u niego w pt na wesele, bo w sob podobno nie czesze :) to byłam mega mega zadowolona :)

co do sypialni to niestety też mnie żadna nie powaliła, ja wolę takie przytulne ciepłe :)

miłego imprezowania  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #2054 dnia: 8 Kwietnia 2010, 17:57 »
No ta czarna ściana intrygująca strasznie ;D

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
« Odpowiedź #2055 dnia: 8 Kwietnia 2010, 18:05 »
dziekuje  :-* :przytul: ale ze mnie haker  :glupek: :glupek: jak wpisywalam w google nazwe to zadna konkretna stronka mi sie nie pojawila  :mad:   ale juz mam  :twisted:

lubie ciemne kolory wiec sypialnia numer 1 jest calkiem calkiem  :brewki: :brewki:..ja bym tam jeszcze okna zamurowala bo im mniej swiatla rano tym lepiej mi sie spi  ;D ;D

Offline cherry

• zapaleniec
  • data ślubu: 31.07.2010
« Odpowiedź #2056 dnia: 8 Kwietnia 2010, 19:39 »
pierwsza sypialnia bardzo mi się podoba, jakoś tak od razu mnie ujęła ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2057 dnia: 8 Kwietnia 2010, 20:04 »
Też bym trochę pozmieniała w tych sypialniach... Jak dla mnie są za ciemne  ;)

Miłej imprezki  :-* :-* :-*

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #2058 dnia: 8 Kwietnia 2010, 20:19 »
Agatko co do sypialni to bardzo ciekawe propozycje ale w porownaniu do tych poprzednich pomieszczen ktore nam pokazywalas to tutaj mi czegos brakuje.Zakaldam sie ze jak dodasz cos od siebie i pani projektantka pozmienia wszystko to bedzie odrazu ladniej i lepiej.
Szukaj kochana jakis fryzurek a my Tobie pomozemy w wyborze bez dwoch zdan :D
Milej imprezki  :-*

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #2059 dnia: 8 Kwietnia 2010, 21:01 »
Moim zdaniem strasznie ciemna jest ta sypialnia,wole spokojne,cieple kolory :)

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
« Odpowiedź #2060 dnia: 9 Kwietnia 2010, 10:00 »
Troszkę za ciemne te sypialnie jak dla mnie
Miłego weekendu  :-*

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2061 dnia: 9 Kwietnia 2010, 10:22 »
Faktycznie wizualizacje tych sypialnie nie rzucają na kolana.. ciemne troszkę :)
W ogóle jeśli mogę wypowiedzieć się w kwestii projektowania wnętrz przez architekta - według mnie takie pomieszczenia pozbawione są "tego czegoś" co można osiągnąć własnymi pomysłami, inwencją.. Oczywiście zgodzę się, że teraz kolor wenge jest na topie, ogólnie ciemne wnętrza i to widać po projektach jakie nam pokazujesz. Tylko niestety (albo aż) brakuje w nich ciepła...
Sama jestem na etapie urządzania naszego mieszkania i za żadne skarby nie wpuściła bym do siebie projektanta, każda lampka, zasłonka, kwiat zakupiony do naszego gniazdka daje mi tyle radości, wiem, że wybrane są z sercem.. A tego ŻADEN, nawet najlepszy architekt by mi nie zaoferował.

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #2062 dnia: 9 Kwietnia 2010, 10:30 »
Z tych pokazanych przez ciebie propozycji sypialni podobają mi sie nr:1, 2 (zdjecie nr 3) i ostatnia. Chociaż rzeczywiście nie powalają one na kolana tak jak łazienki. Musi pani projektant jeszcze nad nimi popracowac! I tak w ogóle - w sypialni która jest "ciemna" lepiej sie śpi.
..a co do Vacu - ja pierwszy raz byłam chyba z 5 lat temu i już wtedy mówiono że najlepsze efekty daje jak sie cwiczy 5 dni (codziennie) a potem 2 dni przerwy i po nich kolejne 5 dni. A Ty Agatko - wg mnie to możesz tylko popracowac nad kondycją ciała a nie wymaginowanymi "oponkami" ;) ;D ;D Laska jesteś i kropka. ;D
Buźka :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #2063 dnia: 9 Kwietnia 2010, 10:31 »
Agatko Tobie by się na urodziny przydał kurs sushi u mistrza żebyś mogła Kiciusiowi robić i sobie :D

Malutką macie sypialnie, rzeczywiście mało ustawna i nie w moim guście, czekamy na Twoje pomysły :)

miłej imprezki :D

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2064 dnia: 9 Kwietnia 2010, 10:46 »
Ja nie mam wykształcenia związanego z architekturą i aranżacja wnętrz, ale...
czy nie uważacie, że wszystkie wnętrza są robione na "1 kopyto" ?? Wszystkie są ciemne i strasznie podobne do siebie.
Przedpokój, kuchnia były cudne, łazienki gorsze, a sypialnia to już w ogóle porażka( oprócz pomysłu na czarną ścianę z lustrem,nic ciekawego).
Może projektantka nie ma więćęj pomysłów?? Tylko ciągle 1 ten sam.
Aagatkaa, może do sypialni zmień projektantkę?? Zresztą, jesteś kobietą, która ma poczucie smaku i estetyki, więc może sama zajmij się sypialnią??

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
« Odpowiedź #2065 dnia: 9 Kwietnia 2010, 11:04 »
Lola dobrze prawi - mam podobne wrazenie, jakby pani projektantka sie wypalila juz w temacie twojego domku

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2066 dnia: 9 Kwietnia 2010, 11:07 »
czy nie uważacie, że wszystkie wnętrza są robione na "1 kopyto" ?? Wszystkie są ciemne i strasznie podobne do siebie

Lolalola, właśnie to miałam na myśli - wenge jest w modzie, więc wenge jest wszędzie...   ;D ;D ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2067 dnia: 9 Kwietnia 2010, 11:27 »
Hej dziewczęta :)

Ja dzisiaj trochę klapnięta, po wczorajszej imprezie :P
Fajnie było. Aż 4 lampki wina wypiłam i powiem Wam, że czułam się "nawiana" :D :P
Wróciliśmy o 24 i jak zwykle, poszliśmy spać po 1... :mdleje:

Wracając do sypialni...
Dziewczynki, ja BARDZO chcę mieć ciemną sypialnię!! :P więc nie w tym problem :P
Po prostu jakoś ogólnie, tak jak Was, mnie nie zachwyciła ;)

Lola po 1.projektantka ma już zapłacone za to, więc musi to zrobić :P
po 2. dom powinien być zrobiony w jednym stylu, bo przecież nie zrobimy tak, że na dole będą antyki i jakieś złote ramy przy obrazach, a na górze nowoczesne wnętrza... musi być jakaś spójność ::) czyli jak to nazwałaś "na jedno kopyto"... a po 3. wybraliśmy ją, bo podoba nam się jej styl ;)

Julenka kochana... przecież projektantka TYLKO przedstawia nam jakąś koncepcję!! WSZYSTKO co będzie w tym domu wybieramy SAMI! :P każdy wazon, czy poduszka będzie wybrane przeze mnie, a nie przez tą babkę :P więc spokojna głowa! :D ;) Co do wenge, to oczywiście, że jest na czasie i jest wszędzie, ale wybaczcie, nie będę brałą jasnych mebli, które mi się nie podobają, tylko dlatego, aby nie mieć tego samego co inni... ::)

Dziewczyny, bo Wy nie rozumiecie, że to są tylko wizje... przecież na żywo, nie będzie u nas stała identyczna szafka, czy leżała ta sama kapa na łóżku :P ::)
Poza tym, wynajmuje się projektanta również po to, aby zaprojektował hydraulikę czy elektrykę... a to samemu ciężko ogarnąć w tak wielkiej chacie...
ona jest teraz na budowie i mówi np. elektryką jak mają iść kable, albo ile ma być wylanego betonu itp. To przede wszystkim od tego jest projektant! :P

ciriness hahaha świetny pomysł!!! muszę pomyśleć o takim kursie! ;D Kiciuś byłby zachwycony!! :hopsa:
Agulek no właśnie mi również lepiej się śpi w "ciemnościach" :D u nas w pokoju rolety są praktycznie cały czas opuszczone, więc nie wyobrażam sobie jasnej sypialni ;)
a co do Vacu, to kurczę, właśnie nie wiem, czy dam radę być codziennie :-\ ten system, co-dwudniowy lepiej mi pasuje ;)
Pusia no liczę na Was! ;D w następnym tygodniu postaram się powklejać jakieś fryzurki ;) :-*
alinka hahah okien już się nie da zamurować! :D ja też muszę mieć ciemno, więc bez rolet to się nie obejdzie ;)

Okej dziewczęta, zmykam na pazurki! ;D tak w godzinach pracy się wymykam, bo wczoraj zapomniałam o terminie!!! :o :glupek:
Jak wrócę, to może będę już miała na poczcie projekt naszych zaproszeń, bo niby dzisiaj miał być ;)
Oczywiście od razu Wam wrzucę! :D ;)
Buziaki! :-*

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2068 dnia: 9 Kwietnia 2010, 11:45 »
Skoro musi być do końca ta sama projektantka to w takim razie zdecydowanie sypialnia nr 1  :D
To,że wszystko w 1 stylu ok.
Ale to, że wszystko wygląda surowo( bez "uczucia")i tak samo, to zupełnie co innego i o to mi chodziło.

Wiecie co?? Mnie tam się podobają te 2 okna w sypialni. Fajowo wygląda ten fotel w rogu. Ogólnie ciekawe miejsce.

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2069 dnia: 9 Kwietnia 2010, 11:55 »
Agatko, ja rozumiem jakie zadanie ma projektant wnętrz :)