Autor Wątek: aagatkaa ODLICZA - czyli KICIUSIE DWA i ich 200 dni do ŚLUBU MARZEŃ!:)  (Przeczytany 155408 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Odp: aagatkaa ODLICZA - czyli KICIUSIE DWA i ich 200 dni do ŚLUBU MARZEŃ!:)
« Odpowiedź #1620 dnia: 16 Marca 2010, 11:13 »
Witam, witam! :-*

Cieszę się, że obrączki się podobają ;D
I wiecie co... rzeczywiście mężczyzna z krążkiem na palcu, wygląda jeszcze bardziej męsko!! :Serduszka:

No mówiłam, że ciężko zrobić dobre ujęcie, ale obrączki są złote! w sensie, z żółtego złota! :razz:
Tak tak Anjuszko! :P :D
Połowa obrączki jest matowa, a druga polerowana... więc może dlatego wydawało Ci się, że są z białego złota ???

JolaM dzięki dzięki! :-*
galaretka noo :D
ania222 ach dziękujemy!! :oops: :-* to dlaczego nie podeszłaś!!? ;D a obrączki po rabacie kosztowały 7300zł ;) buziam :-*
katia25 dziękuję kochana!! :-* mam identyczne zdanie jak Twoje! ;D też chcę mieć przyjemność z noszenia obrączki! :D Szkoda, że nie możesz przyjść... mam nadzieję, że następnym razem się poznamy! :przytul:
mka hehehe no już odliczamy!! :D a obrączki mają 7mm ;)
Mysia dziękujemy! :-*
Nemezis  :hahaha: dobre! :D i dziękuję! :-*
marta_b1 dziękujemy! :-* tak, to prawda, są świetnie dopracowane! :)
ela ela! ja też chcę namiary! ;D butki cudne!! a obcas mam identyczny w moich zimowych botkach! :P ale dzięki  platformie, nie czuję się wysokości i są bardzo stabilne ;)
Kivi dziękuję kochana! :-*
Chery dziękuję ;)
ciriness  :D :-*
madziatko dzięki ;) a teraz na tapecie ZAPROSZENIA!! koniecznie musimy się tym zająć, bo czas ucieka! ::)
wiśniowa dzięki! ;D
Pusia no oby, oby ;) dziękujemy bardzo kochana! :-*
Justyś dzięki robaczku :-* 7mm ;)
misia me too :-*
Patrycja hehehe oj niestety kochana! tą przyjemność zostawię sobie na dzień ślubu! wtedy będę miała piękne zdjęcia z obrączką na paluszku ;) :-*
Agulek hehe no grubaśne, grubaśne! :D dzięki kochana! :-*

Zastanawiam się, czy zamiast Vacu, nie zacząć chodzić do "Gabinetu kształtowania sylwetki" ???
Zajęcia tam trwają 81 minut :D
jest 7 różnych łóżek i na każde wchodzi się na 10 minut, a na końcu na takie urządzenie "Vibra" na 11 minut ;)
Pasuje mi to o tyle bardziej, że jest to w Kupcu, czyli tam gdzie mój Ł. chodzi na siłownię... lepiej nam byłoby więc zgrać "dojazd"...
I tyle czasu mniej więcej potrzebuje mój Kiciek na siłce, więc razem byśmy kończyli... sama już nie wiem ::)
Ale przemyślę to, a na pewno pójdę tam chociaż raz, zobaczyć jak to wszystko działa!
Bo tam urządzenia "ćwiczą" za Ciebie!! :D tylko się leży, a łóżka zgnają się, wibrują, rolują itp. :D A że ja leniuszek, więc mi się to bardzo podoba!! ;D
A karnet na 12 wejść kosztuje tylko 200zł :P
Może była tam, już któraś z dziewczyn???!!! Proszę o rady! ;)
A wygląda to mniej więcej tak:

Buziam! :-* :-* :-*

Offline olenka1
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 5.06.2010
« Odpowiedź #1621 dnia: 16 Marca 2010, 11:16 »
Ja nie byłam ale wiem jak działa roletic. Świetne to urządzonko i naprawdę extra wygłądza skórę.

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #1622 dnia: 16 Marca 2010, 11:20 »
..Agatko - ja kiedyś myślałam o tym..wiec jak się zdecydujesz i zauwazysz efekty to i ja sie skuszę!! ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #1623 dnia: 16 Marca 2010, 11:22 »
Haha... Widzę, że wyznajesz zasadę: co tu zrobić byle się nie narobić!  :D :D :D
Chodzi mi o fakt, że myślisz o jakimś ruchu, ruszać Ci się zbytnio nie chcę... więc dla zabicia wyrzutów sumienia, może choć gabinet  ;D Tam maszyny będą pracować za Ciebie  :D ;)
Oj leniuszku!  :D  Mam coś z Ciebie  ;) Też mam chęć na siłownię, ale jakoś wybrać się nie mogę  ;)
Zostawiam  :-* :-* :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1624 dnia: 16 Marca 2010, 11:32 »
Justyś hahahahaha ojj tak taaak!!! :razz: :razz: niestety... ;)
Agulek na pewno dam znać! :-*
Oleńka1 witaj u mnie w wąteczku! :hello: miło gościć kolejną stargardziankę! ;D
I dzięki za info! :-*

Ponadrabiam chwilkę forum i zmykam troszkę popracować! ;)
Miłego dziewczynki! :uscisk: :uscisk: :uscisk:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1625 dnia: 16 Marca 2010, 11:40 »
Ooo, łóżka które pracują/ćwiczą za nas?! Super  ;D ;D ;D

Koniecznie daj znać czy to działa ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
« Odpowiedź #1626 dnia: 16 Marca 2010, 11:43 »
mi tez to sie podoba hehehe

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
« Odpowiedź #1627 dnia: 16 Marca 2010, 12:02 »
Dzieńdoberek :), ile nadrabiania..... szok! Mieszkanko po prostu cudo!! Podróż poślubna do Mexico City WOOOOOOOW!!!! :szczeka: :szczeka:
Obrączki śliczne, bardzo mi się podobają. My byliśmy oglądąć obraczki w Aparcie i Kruku, i uprzedzono nas , że matowe z upływem czasu staną się śliskie, że z brylantem to już się takiej ani nie zmniejszy ani w drugą stronę :( i się załamałam bo ja wolę matowe i właśnie z brylancikami, narazie się wstrzymaliśmy. Powiem, że kuszą te Wasze cudeńka, i chyba przestanę się martwić tym co mówią i zdecydujemy sercem :)), buziaczki, miłego dzionka

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #1628 dnia: 16 Marca 2010, 12:09 »
mka  a obrączki mają 7mm ;)

Uuuu to grubaski..u mnie takie szerokie by nie przeszły :D :D :D :D

Co do tych urządzeń...hmm...jakby były to ćwiczenia cud to już by dawno wszyscy o tym wiedzieli, byli na tym i mieli piękne wysportowane sylwetki!
Dla mnie tylko "prawdziwym" wysiłkiem fizycznym można osiągnąć efekty..to jakaś ściema jak dla mnie ;) ;)
Ale skoro  taaaaaaaaki leniuszek to lepszy taki wysiłek niż żaden  :D :D :D :D Aczkolwiek podczas czytania książki też można spalić trochę kalorii :D :D :D :D
Buziol  :-* :-* :-*

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #1629 dnia: 16 Marca 2010, 12:23 »
Znowu jakieś narzędzia tortur ;D Wątpię, czy od tego się dużo schudnie, ale na pewno można się zrelaksować... Poza tym masaże działają antycellulitowo, więc wszystko zależy od tego, na czym Ci zależy ;) Może warto spróbować... :drapanie:

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #1630 dnia: 16 Marca 2010, 12:25 »
hm...kuszaco wyglada ten gabinet.ja jeszcze nie bylam ale jak pojdziesz i zdasz relacyjke to moze sie skusze :)

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #1631 dnia: 16 Marca 2010, 12:38 »
Ten karnecik 200zł kuszący ;D A może to faktycznie ściema?? Wiesz, troszkę wody z organizmu wyrzuci, a nie kalorii, takli efekt na chwilkę. No, ale ja się nie znam, może mało popularne sa te wiczenia i tyle?

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #1632 dnia: 16 Marca 2010, 17:19 »
Agatko a jakie macie rozmiary, bo twoja w sumie nie wiele jest mniejsza od meza, moze dlatego ze jest gruba. ladne obraczki, chociaz meska bardziej mi sie podoba, sliczna jest, damska taka bylaby super, chociaz twoja tez jest super, tylko ja nie uznaje kamieni w obraczce. ale wrazenie robia, a na paluszkach jeszcze bardziej. i masz racje maz z obraczka jest mniami.
a urzadzonka widze pierwszy raz, ale super pomysl, i ja z tych leniuszkow na silowni,  ;D

Offline madziatko

• Chuck Norris
  • data ślubu: 03.07.2010/31.07.2010
« Odpowiedź #1633 dnia: 16 Marca 2010, 18:09 »
Wow pierwszy raz takie cuda widzę. Poważnie pierwszy raz w życiu widzę takie urządzenia :) Kosmos.

To czekamy teraz na zaproszenia, wersję ostateczną :)

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #1634 dnia: 16 Marca 2010, 20:55 »
Agatko na takich lozkach nie lezalam ale chodzilam na roletik (II zdjecie od gory) i daje to takie efekty ze masz wyznaczone kilka minut i kazdy etap jest na konkretna czesc ciala czyli musisz zmieniac pozycje i wtedy rolujesz sie w kierunku Twojego obiegu krwi, a ma to a zadanie pobudzenie ukladu limfatycznego i rozbijasz taknke tluszczowa co powoduje pozbycie sie celulitu,zmniejszenie w obwodzie (nie schudniecie) i wyksztaltowanie sylwetki, Twoje cialo staje sie jedrniejsze.Tyle co wiem na ten temat :DWydaje mi sie ze to bylby bardzo mily relaks a przy okazji wydaje mi sie ze bylyby tego jakies efekty.
Ela super butki uwielbiam czerwone podeszwy.
 :-*

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
« Odpowiedź #1635 dnia: 16 Marca 2010, 22:14 »
Agatko widziałam te łóżeczka w heliosie, ale jakoś mnie to nie przekonało :drapanie:  a ja taki leniuszek jak Ty :brewki:

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
  • data ślubu: 24.07.2010
« Odpowiedź #1636 dnia: 17 Marca 2010, 00:25 »
jeżeli łóżeczka by działały to tez bym oczywiście je wybrała  ;D tez jetem z leniuszków  ;D  ale coś jest w tym co piszą dziewczyny trochę mało popularne, ale spróbować zawsze można, raczej nie zaszkodzi:)

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #1637 dnia: 17 Marca 2010, 01:10 »
Moze jest to malo popularne bo to nie daje efektu odchudzania, ze stajesz na wage i ubywa Ci kilogramow ale przez zbicie tkanki tluszczowej Twoja sylwetka nabiera ksztaltu i wizualnie widzisz jakbys schudla.Wydaje mi sie ze to nie daje takiego szybkiego efektu jak wysilek fizyczny :DAle dla takiego leniuszkow moze to jest dobra sprawa ;D :D
Kolorowwych :-*

Offline ania222

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.06.2011
« Odpowiedź #1638 dnia: 17 Marca 2010, 08:17 »
oooojaaaa !!! :o ponad 7tys. za obraczki ? !! !?? no ale fakt ,sa boskie ! :)
niepodeszlam bo tak jakos glupio ;) moze nastepnym razem gdzies was zaczepie ha ha ;)pozdrowienia

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
« Odpowiedź #1639 dnia: 17 Marca 2010, 10:05 »
a ja uwazam ze najlepsza dietka jest brak diety  ;D ;D ;D wszystko  dozwolone w rozsądnej ilości  ;D ;D ;D

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
« Odpowiedź #1640 dnia: 17 Marca 2010, 10:11 »
I jeszcze ja jestem :) Zaczynam nadrabiac  ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #1641 dnia: 17 Marca 2010, 10:46 »
No szkoda,że muszę czaekac aż do lipca aż pokażesz na paluszku  ;D ;D ;D mam jednak nadzieję,że będziesz prowadziła relacyjke i powklejasz tam MNÓSTWO zdjęc  ;D ;D

Miłego dnia  :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1642 dnia: 17 Marca 2010, 11:13 »
Cześć dziewczyny maliny! ;D :-*

Byliśmy wczoraj u dentysty, na tą kontrolę przed wybielaniem...
Myślałam, że wszytsko u mnie jest ok, a okazało się, że mam pruchnicę w jednym ząbku, której nie widać i dobrze, że zrobiliśmy wczoraj zdjęcie, bo dopiero wtedy wyszło... pruchnica prawie dotyka nerwa i dlatego czasami mnie boli, jak jem zimne lub gorące... :-X
No i pani stomatolog mówi do mnie: Warto byłoby zrobić jeszcze to i tamto... :-\ no i się zeźliłam strasznie, bo za wybielania i robienie zębów wyjdzie mnie prawie 2tys.!! :-\ :-\ :-\
A mój Ł. oczywiście wszystko ok!! szczęściarz! :D :P
No ale pogadałam z Kiciusiem i on mi mówi, abym zrobiła sobie to co niezbędne przed wybielaniem, a to co ona stiwerdziła, że "warto by było", to mogę zobić później, po ślubie! :P i chyba tak zrobię! ;D
Tylko, że ona mówiła mi coś o odsłonięciu ósemek, bo mi dziąsła na nie nachodzą, więc chyba jednak do wybielania będę musiała to zrobić...
Już z tego wszystkiego, nie pamiętam co ona tam mówiła, czy do wybielania to trzeba, czy nie ??? ::) :P
Idę więc za 2 tygodnie na krwawy zabieg! :D :D  ;)
A wybielać radziła nam na początku maja... troszkę mi to będzie kolidować z moimi sprawami, no ale jak tak radzi... ::)

magda19285 witaj serdecznie kochana! :hello:  :-* :-* nie nadrabiaj! za dużo już się tego zrobiło! :D ;)
werka hahaha no racja! tylko jak to zrobić??!! :P ;)
ania222 no niestety :P Kiciuś zaszalał! :D a ja się tam cieszę ;D no i czekam na niespodziewaną zaczepkę! :D ;) :-*
pusia no właśnie mi o to chodzi!! bo ja w sumie kg nie musze zrzucać, bo mam odpowiednią wagę na mój niski wzrost - 52,50kg :P
Ale właśnie chciałabym stracić troszkę z obwodu pasa, bo mi potrzeba aż 4cm mniej, aby w suknię się wbić! :-\ :P
marta_b21 masz rację! na pewno nie zaszkodzi! ;) :-*
kivi hmm mnie też średnio przekonują, ale raz na pewno pójdę, zobaczyć o co w ogóle tam biega :P ;)
madziatko hehehe dzięki kochana za przypomnienie! pilnuj mnie pilnuj! bo jakoś ciężko mi się za to wziąć :P ale może w piątek znajdziemy chwilkę i podjedziemy do sklepu z zaproszeniami ;)
Pamela no właśnie, o dziwo, jest duża różnica między naszymi rozmiarami!! bo moja to 11, a Ł. to 18!! ale rzeczywiście, tak na nie patrząc, nie widać tej różnicy! :P ;)
lola haha ale mi tylko na chwilę właśnie taki efekt potrzebny! po ślubie już siedzę i wcinam na co tylko mi przyjdzie ochota!! :D :D :P
misia okeeej! na pewno dam znać! to może wszystkie razem będziemy chodzić! ;D ;)
Nemezis na szczęście cellulitu jeszcze nie mam, :D więc akurat średnio mi na tym zależy, ale z objętości pasa, chciałabym zgubić parę cm... i nie wiem, czy to jest dobry sposób... no ale jak nie spróbuję, to nie będę wiedziała! :P ;)
mka hahah no właśnie! :P więc lepiej cokolwiek, niż leżeć na kanapie nie?! ;) a dlaczego u Was by nie przeszły 7mm?
Izabela tak, zgadza się, po jakimś czasie mat schodzi, ale nam to nie przeszkadza ;) jak będziemy chcieli, to możemy iść do złotnika i nam ten mat "odnowi", a jak nie, to zostawimy sobie błyszczące ;) Co do zmniejszania, to jak widzisz, my się tym nie przejmowaliśmy i wybraliśmy takie jakie nam się podobały najbardziej! ;D więc i Wy wybierzcie takie, o których marzycie i tyle! ;)  :-*
Mysia hahaha no pracują za nas, ale czy działają, to się okaże ;)
Patrycja no chyba już mnie troszkę poznałaś i wiesz, jak ja lubię wklejać foty!! hahaha ;D ;D ;D ;) więc na pewno się napatrzysz! ;) no ale mam nadzieję, że kiedyś zobaczysz je też na żywo!! :P :D :-*

Zmykam! Buźki! :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1643 dnia: 17 Marca 2010, 11:36 »
Czyli decydujecie się na "jednosesyjne" wybielanie?  :)
A samo takie wybielanie ile kosztuje?  :drapanie:

Offline mariposa221

• bywalec
  • data ślubu: 06.08.2010
« Odpowiedź #1644 dnia: 17 Marca 2010, 11:43 »
Aagatkaa ja chodziłam na takie łóżka, ale szybo zrezygnowałam. Nie wiem więc czy efekty to jakieś daje, ale dla mnie strasznie nudne, a z moją potrzebą ruchu to nie zdało egzaminu. Aplacy zamiast wymasowane to raczej czułam się poturbowana. Ale sporo pań sobie chwaliło, więc najlepiej jak sama spróbujesz.
a obrączki niesamowote robią wrażenie :o

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1645 dnia: 17 Marca 2010, 11:47 »
mariposa kurczę, zmartwiłaś mnie :( no ale tak jak mówię... raz na pewno się przejdę i sama ocenię!
A nóż, takiemu leniuszkowi jak ja, podpasują??!! ::) :D ;)
i dziękujemy bardzo :-*

Mysia już pisałam Robaczku! ;) 1200 zł u nas w Hahsie, metodą beyond ;)
No i oczywiście + jakieś pasty i duperelki, to może wyjdzie i z 1400 ::)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1646 dnia: 17 Marca 2010, 11:50 »
Plasiam, musiałam przegapić...  :-*

Czyli muszę założyć, że 3k dodatkowe pójdą jakoś w czerwcu/lipcu  :mdleje: Masakra.

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1647 dnia: 17 Marca 2010, 11:53 »
Mysia, to Wy też jednak na tą jednorazową się zdecydujecie?
Bo nakładkowe, wydaje mi się, że jest trochę tańsze...?!

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1648 dnia: 17 Marca 2010, 12:02 »
Nie, wychodzi tak samo... same nakładki 1000zł, a do tego ten żel czy płyn... no i wszystko 2x bo my razem też idziemy... cały czas się waham który sposób wybrać, ale myślę, że oddam się w ręce dentystki..  ::)

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #1649 dnia: 17 Marca 2010, 13:30 »
Agatko pewnie idz sobie raz i zobacz czy taki efekt i sposb Ci sie podoba i opowiada a potem nam opowiesz jak to wyglada.Ja wlasnie teraz chodze na cwiczenia stworzone specjalnie dla kobiet gdzie przeskakukjesz z jednego urzadzenia na drugie i kazde cwiczenie jest na konkretna czesc ciala.
Dentysta brrrr, ale tak to jest jak on zajrzy to buzki to odrazu znajdzie sie cos do zrobienia.Ja tez bede musiala isc na kontrole i sciaganie kamienia z zabkow.
Milego dzionka :-*