Autor Wątek: aagatkaa ODLICZA - czyli KICIUSIE DWA i ich 200 dni do ŚLUBU MARZEŃ!:)  (Przeczytany 152380 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
Jak zwykle stronnic mam do nadrabiania mnóstwo... Pomyliłas się z powołaniem i pisarką powinnaś zostać ;D Co do przedpokoju wariant B. A co do całego umeblowania to niestety nie mój gust... wybacz ale jakoś tam mało przytulnie mi się wydaje... Taki chłód bije z tych pomieszczeń.  :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Hej dziewczynki! :-*

Chciałam chwilkę posiedzieć na forum, ale poddaję się!!
Jestem tak zmęczona, że nie dam rady nic naskrobać... :-\

Co do rocznicy, to przypomnę tylko, że przecież dostałam @, więc masażu nie było! :P :D
Impreza przesunięta, na wtorek ;D
A ramka... :hahahaha: straszna mi wyszła... :dno: nie ma się czym chwalić :P

ALe za to, że mnie tyle czasu nie było, a Wy kochane zaglądałyście :przytul:, mam małą niespodziankę...
Opowiem Wam jutro o naszej podróży poślubnej i będzie parę fotek, i filmików! :hopsa: ;)

Buziam mocno i uciekam myć się, i spać, bo padam na buźkę! :mdleje:
Kolorowych Robaczki!! :Zakochany:

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Hej dziewczynki! :-*

ALe za to, że mnie tyle czasu nie było, a Wy kochane zaglądałyście :przytul:, mam małą niespodziankę...
Opowiem Wam jutro o naszej podróży poślubnej i będzie parę fotek, i filmików! :hopsa: ;)

Buziam mocno i uciekam myć się, i spać, bo padam na buźkę! :mdleje:
Kolorowych Robaczki!! :Zakochany:

:skacza:Już się nie mogę doczekać ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
No to skoro masz niespodziankę, to jakoś Ci tę nieobecność wybaczymy  ;)

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
  • data ślubu: 24.07.2010
ja też nie mogę się doczekać :tupot: :tupot:
ciekawa co to będzie :D raczej nie polskie morze:)
wiem, ze jedna z forumek to raz coś obstawiała:)
może macie jakieś pomysły?  zobaczymy może ktoś zgadnie:)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Juz jestem ciekawa Twojej podozy puslubnej  ::) ::) ::).Czekamy ;)!

Offline katia25

• użytkownik
  • **
Witam agatka :) Od kilku dni podczytywałam Twój wątek i wreszcie dziś nadrobiłam i myślę, że jestem na bieżąco  :skacza: Co do przedpokoju zdecydowanie wariant A !!!!!!!! i gratulacje z okazji drugiej rocznicy...nam też niedługo 2 stuknie  :urodziny:

A teraz idę spaciulki bo zaraz słonko wstanie:)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Ja już obstawiałam-zobaczymy co z tego wyjdzie  ;D ;D

Czekam z niecierpliwością hiihhi

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
ooo podróż poślubna super super  :hahahaha:

przełożona rocznica już jutro  :hopsa: będzie się działo u agatki!

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Agata zaginęła  ;D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Zostawiam :-* :-* :-*:Daje_kwiatka: z okazji Dnia Kobiet ;D ;)
Też nie mogę się doczekać co tam dla nas masz ;D

Offline mariposa221

• bywalec
  • data ślubu: 06.08.2010
Super też nie mogę się doczekać :tupot:
Ja obstawiam Tajlandię lub Meksyk ;)

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Dominikana?

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
A ja się powtórzę-Barbados,Floryda,Meksyk,Kuba  ;D

Offline ela

• Chuck Norris
Agatko czy nie będziesz potrzebowała na podróż swojej prywatnej kosmetyczki ? :D hehe
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline pusia24
  • uzależniony
O kochana to ja juz teraz tupie :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:i czekam z niecierpliwoscia na Twoje relacje o pdrozy poslubnej.Ja tez mam pare wariantow ale poczekam i zobaczymy gdzie sie wybieracie.Juz nie moge sie doczekac!!! :Daje_kwiatka:z okazji dna kobietek!! :-*

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Dziewczyny - jeśli chodzi o wizualizację domu Agatki - to musicie pamiętac , ze to jest tylko ZARYS - KONCEPCJA..tym bardziej komputerowa. I szczerze mówiąc jak piszecie że wystrój będzie "chłodny" (z dodatkiem czerwieni - chłodny??) i mało "przytulny" to troszkę jesteście nie sprawiedliwe. Dla mnie takie opinie można wyrazic PO parapetówce i po odwiedzinach...Agacie może byc przykro..a przecież nie musiała wam pokazywac planów...Takie moje zdanie. Oczywiście nie chce sie z nikim sprzeczac!

...jeśli chodzi o podróż - ja stawiam na Meksyk, Dominikanę lub Malediwy - w każdym razie - tam gdzie gdzie jest ciepło... ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Oooo jak miło!!! Jesteście kochane!! :Zakochany:
I ode mnie dla Was wszystkich po kwiatuszku i buziaczku z okazji Naszego Dnia!!! ;D
 :Daje_kwiatka: :-* :Daje_kwiatka: :-* :Daje_kwiatka: :-* :Daje_kwiatka: :-* :Daje_kwiatka: :-* :Daje_kwiatka: :-* :Daje_kwiatka: :-* :Daje_kwiatka: :-*:Daje_kwiatka: :-* :Daje_kwiatka: :-* :Daje_kwiatka: :-* :Daje_kwiatka: :-*

No i również dziękuję, za gratulacje!!! :uscisk: :uscisk: :uscisk: :-* :-* :-*

A więc tak:
W sobotę nic się nie działo ciekawego, oprócz tego, że miałam okienko w zajęciach, więc Kiciuś zabrał mnie na obiadek do Columbusa na Wałach Chrobrego, szczecinianki wiedzą gdzie ;) Obiadek pyszny, napchaliśmy się, a że zostało nam troszkę czasu i pogoda była słoneczna, zrobiliśmy sobie mały spacerek... a potem grzecznie wróciłam na zajęcia... :-\
Niedziela: z tej okazji, że w sobotę miałam okienko, to te zajęcia przesunęli mi na 8.00 rano... musiałam taaak wcześnie wstać!! :Placz_1:
Ale również i tego dnia zrobiłam sobie okienko... sama! :razz: :D No i pojechaliśmy na obiadek, ponownie do mojego ulubionego Milano, no a teraz "aMoże" - nie przyzwyczaję się do tej głupiej nazwy... :nie:
A potem pojechaliśmy do C.H.Galaxy... odmienić moją torebkę! :D

A było to tak:
Mój kochany Kiciuś kupił mi moją wymarzoną torebeczkę!! :Serduszka: :Serduszka:  
Widział ją tylko na zdjęciach, a zobaczył w Kazarze, że przyszły, więc szybko poleciał ją nabyć ;D!!  :Serduszka:  :Zakochany:
Jednak, okazało się, że nie jest ona biała, a beżowa!! a ja nie potrzebuję drugiej beżowej torebki, bo rok temu kupiłam sobie, również w Kazarze, bardzo łądną torebeczkę i nie mam aż tylu kremowych, czy brązowych rzeczy, aby mieć do nich aż 2 beżowe torebki :P a że mało ją rok temu nosiłam, to jest jak nowa! Poza tym, była zbyt droga, abym ją wyrzuciła, czy komuś dała, a nosiła sobie drugą... ::) ::) ::)
Oto foto mojej "starej" torebki... na żywo jest bardziej beżowa, niż, jak wydaje się na zdjęciu, kremowa... ;)

No i pojechaliśmy do kazara, wymienić na biały kolor... niestety przyjdą dopiero za 2 tygodnie! :-\
A więc czekamy... :Tuptup:  ;)
A wygląda ona tak:

Na zdjęciu rzeczywiście wygląda jak biała... no ale nietety... :P

Pusia dziękuje kochana! dla Ciebie również :bukiet: oraz najlepsze życzenia!! :-*
ela hehehehe no pewnie, że chętnie bym zabrała!!! :D :D :D :-*
Patrycja hihihi :mrgreen: :p  :-*
Lola proszę, jaka żądna wrażeń!! :D :razz:
mariposa ciepło, ciepło ;D
madzia_n dziękuję kochana!! moc uścisków! :bukiet:
ciriness hehehe oj będzie, będzie!! :p
Katia25 witaj kochana u mnie w wąteczku! :-* :Daje_kwiatka: Chciało Ci się nadrabiać?! :o To Wy również macie króciutki staż ;) Pozdrawiam! :przytul:
agulla zaraz Wam wszystko napiszę :-*
marta_b21 hehehe no polskie nie ;) ;D
Justyś ach dziękuję Ci!!! :blagam:  :D :D :-*
Osika to jest tylko taki sztywny rys... mi bardzo zależy aby nasz dom był ciepły... To my nadamy mu duszę... jak tylko się wprowadzimy ;)
Teraz rzeczywiście może i wygląda na chłodny, i ja też nie chcę w takim "chłodzie" mieszkać ;) Już o to zadbam, aby było przytulnie! ;)
moniś nie nadrabiaj kochana!! cieszę się, że po prostu jesteś! :przytul: :-*
m_lena pozdrawiam poniedziałkowo :-*
aneczka81 a dziękuję bardzo!! :-* i nie wiem, czy Cię już w moim wątku witałam?! jeśli nie to: Witam kochana! :D :Daje_kwiatka:
Anjuszka hehehe a coś Ty taka ciekawa?! :D ;) :przytul: :-*
Mysia ja zjazdy mam praktycznie co weekend... niestety... :-\ czasami mam wolne, raz na 2 miechy... ::) a studiuję Logistykę ;D sama nie wiem dlaczego... :drapanie: kontynuuję specjalność rozpoczętą na Europeistyce... :bredzisz:
Kivi dziękujemy! :) :-*
mka hehehe no proszę! a skąd takie domysły?! ;) :-*
madziatko święte słowa!! :-* kochamy się mooocnooo!! :Serduszka:
Asik24 a dziękuję bardzo!! :-* i witaj w wąteczku :Daje_kwiatka: bo chyba jeszcze Cię nie witałam...? ;)
Galaretka hehe oj dla mnie będzie...!! :urwanie_glowy:
Pamela dziękuję :-* a domkowi na pewno nadamy ciepłego klimatu ;)
JulkaKulka no właśnie! jeżeli wie się, że to ta osoba, to nie ma na co czekać! ;) i cieszymy się, że "domek" się podoba :D ;) :-*
JolaM8 dziękujemy :-* i Ty nick zmieniłaś?! :o ;D
elemelka hehehe no masz rację!! muszę zrobić ostrą selekcję! :D :D ;) no a o zabezpieczenia, to się nie martwię... mój Kiciuś już wymyśla... będzie strzeżony jak więzienie!! ;D monitoring, podgląd w tv i alarm zewnętrzny ::) mam nadzieję, że nigdy nie będą przydatne... ;)
Nemezis hehehe no racja!! już się boję tego sprzątania!! :boje_sie: :nie: A parapetówa za rok! Wpadniesz?! ;D
Agulku kochany!! dziękuję, że to napisałaś! :przytul: :przytul: :przytul:
Jest właśnie tak jak mówisz... Nam bardzo zależy, aby domek był przytulny, ale i przy tym nowoczesny... Ale przede wszystkm, ma to być ciepły i rodzinny dom... :) Ściskam mocno! :uscisk: :-*

Kurczę, dziewczynki... musicie być cierpliwe, bo nie mogę znaleźć tych filmików dla Was!! :nerwus:
Postaram się niedługo odpisać! Buziam! :-*

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
to nadal  :tupot: :tupot:
oczywiście  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: z okazji naszego świeta  ;D
[/url]
[/url]

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
hihi, PM jak zawsze wiedzial czym uszczesliwic kobiete :D

Postaram się niedługo odpisać! Buziam! Kiss
juz minelo 7 minut, to kiedy?  :tupot: :tupot: :tupot:
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Torebka śliczna...  ;D

Zostawiam  :Daje_kwiatka:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Nie wiem czy dobrfze zrozumiałam:wymienią Ci tą torebkę sprzed roku na nową  ??? ??? ???

Czekam na cd.  ;D bo coś mi się wydaje,że dobrze strzeliłam  ;D ;D ;D

Offline ela

• Chuck Norris
Agata tylko powiedz kiedy jedziemy bo musze się spakować :D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Fajne te torebki :) Obie :)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Agatko będzie będzie trzymam Cię za słowo :P

Torebeczki śliczne :D

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Bardzo podoba mi się ta kwadratowa torebka! ;D

Offline cherry

• zapaleniec
  • data ślubu: 31.07.2010
Bardzo fajna torebka, też ostatnio oglądam się właśnie za takimi dużymi, prostokątnymi ;) Jak dla mnie to biała torebka odpada, wole czarne ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
To jak Ty jedziesz w podróż poślubną to ja się mogę zaoopiekować kwiatkami w Waszym nowym domku ;D ;D ;D
Tylko jedno mnie martwi...basenu nie będzie? :P :P :P
Torebka superowa!! :brawo:
Przejechałam się dzisiaj po Reduty i nie widziałam tego Twojego "wieżowca" :mdleje: Więcej konkretów poproszę ;D ;D
Buziakolce  :-* :-* :-*

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
Torebka super! ale fakt lepsza biała  :P doczekasz się  ;)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Kuuurczęęę!! przeszkadzali mi co chwilę!! ::) :P
Nie mogłam znaleźć tych filmików... żesz! ...że sobie nie zapisałam noo... :mdleje:

mka heheh no ciamajdo Ty jedna!! no przecież tłumaczyłam Ci gdzie!! :P :glupek: zaraz napiszę Ci na priv...
A basenu niestety nie będzie, bo za mało miejsca z tyłu domu... :( ale u teściów jesty, więc latem po prostu będziemy ich częściej odwiedzać!! :P ;) ;D

ela hehehe czekaj na znak! ;) ;D ;D ;D
Patrycjaaa nieee!! hehehe :glupek: nie potrzebne mi dwie beżowe, bo jedną mam w domu, więc wymieniam tą, którą mi teraz Kiciuś kupił na prezent :P :-*

Z tego względu, że idę teraz na małą drzemkę (czyt. 4 godz. :P :D), bo jestem padnięta na maxa... to wybaczcie kochane, ale filmiki wkleję Wam wieczorkiem ;) :przytul:

Ale, żebyście mnie nie ukamienowały... :D :P ...wklejam fotki mojego małego "dzieła"... TYLKO PROSZĘ SIĘ NIE ŚMIAĆ!!! ;D :razz: :terefere:

i na półeczce:
i z daleka:     

Hehehe ciekawe, czy zgadniecie, co tam wisi?! :D
No i krótki opis: te dwie zielone plamy, to nasze odciski paluszków :D ;) ja za bardzo się wczułam i wyszła zielona plama, niestety... :Blee: :razz:
Kiciuś śliczniutko odcisnął... ;D
Dodam tylko (dla usprawiedliwienia ;)), że sama idea fajna, jednak pędzelek dali taki straszny, że nawet największemu malarzowi, nic ładnego by nie wyszło!!! :mdleje:
Do tego, pomalowałam to w ciągu 20 minut, razem z tłem, w pracy, bo bałam się, że Kiciuś zobaczy to wcześniej, niż planowałam :P
Wyszło, jak wyszło, ale chociaż śmiesznie jest! :razz: :mrgreen:
Chociaż nie pasuje mi do wystroju, to będzie tam twardo stać, bo się kurczę napracowałam nie?! :D :D :D ;)
No i chyba fotkę zmienię, bo średnio pasuje do takiej ramki-kolorowanki?! :Szczerbaty: za poważne trochę... :P
Ale jestem z siebie dumna, bo sama to zrobiłam i tyle! ;D :hopsa:

Okej dziewuszki! uciekam do wyrka!
Miłego, słonecznego popołudnia!!! :-* :przytul: