Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 242861 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
Zapowiada sie pysznie!!! ;D

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Menu super :) Muszę u siebie podać swoje :)
To torcik jaki będzie i skąd??
I zdradź ile za te buty dałaś.. bo naprawdę są boskie!!ć
A pogoda będzie boska!!! Musi być.......

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
Kurcze ale pyyszne dania bedziecie mieli,
menu smakowite ;D ;D

Kochana tez nie moge uwierzyc ze 5 dni Wam(Tobie i Marcelce zostalo)
a ze ja juz po wlasnym to do dzis nie wierze :P :P

ale bedzie dobrze,ja tez szalalam,panikowalam przed slubem a w Naszym dniu jakis taki dziwny spokoj ;D

3mam kciuki zeby wszystko poszlo po waszem mysli ;D
:*:*:*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Przyznam się,że ślinka mi pociekła  ;D Oprócz tego,że będzie pięknie to jeszcze będzie przeeeeee pysznie  ;D

Ja nadal nie wierzę,że to już w tę sobotę Twój ślub...jak pojawiłam się na forum to Twoje odliczanie już było i tak jakoś głupio jak go nie będzie  ;)  :D

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
jeść bedzie co ;D ;D ;D

pysznie ;)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Marta zapowiada się super pysznie  ;D ;D
Rany to już w tą sobotę!!!  ;D ;D ;D ;D

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Martuś ale się obeżremy z Leosiem ;D

Tak tylko mnie naszło, że masz sporo dziczyzny (bo zakładam że ten szaszłyk z Daniela to nie szaszłyk z mojego kolegi ze szkoły :P ) Pewnie jest ale muszę spytać dla spokojnego sumienia: badacie to mięso u weterynarza, co? W sensie ono nie przyjedzie do konsumpcji prosto z lasu bez żadnej kontroli? ::) Bo jak jeszcze tatar, czyli mięcho na surowo to ja jednak trochę bałabym się spróbować...

No i ubolewam nad brakiem gołąbków >:( Zamierzam pojawić się w dwupaku a czymś ten swój poród muszę wywołać...

:P :P :P :P :P
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
hmm ciekawe jak to będzie jak Fasolek zacznie rodzić na Marty ślubie  ;D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Fasol dziczyzna jest zbadana i są na to papiery-a daniele to tzw. zwierzyna płowa żywiąca się roślinami  więc nie masz się czego obawiać bo u nich włośnicy nie znajdziesz ;) ;) ;)

hmm ciekawe jak to będzie jak Fasolek zacznie rodzić na Marty ślubie  ;D

Niee z Leosiem już ugadane,że dopiero po weselu ma przyjść na świat ;) ;)

Wczoraj byliśmy u proboszcza-maskra jakaś ten facet mnie stresuje....jest taki powolny i groźny a ja się płaszczyć muszę... :mdleje:

Kartkę od spowiedzi mamy dostarczyć w czwartek cyt: "bo przecież nie zdążymy już nagrzeszyć".....a skąd to ksiądz wie??? :nerwus:

W czwartek płacimy też za ślub- waham się między 400 a 500zł. Nie jest to nasza parafia, ale wydaje mi się, że jak więcej damy to kazanie będzie lepsze...nie tak jak u PMa w parafii...jak jedna para mało dała-przyznali sami-to ksiądz pierdykną kazanie o aborcji na ślubie!!! :boks_4: :boks_4: :boks_4:

A no i najgorsza info...proboszcz nie ma żadnego kontaktu do babki dekorującej kościół na komunię :mdleje: :mdleje: :mdleje: "Jest

demokracja i rodzicie sami wybrali dekoratorkę", która na dodatek jest z Mostów a nie z Maszewa.......moja dekoratorka ma jeszcze jeden

pomysł na dekorację taką aby "nie angażować" ławek i nie przejmować się tym co na nich będzie..ma mi dzisiaj wysłać maila-zobaczymy co to z

tego będzie....w każdym razie wściekła jestem :Maruda: :Maruda: :Maruda: A proboszcz też dupa bo powinien powiedzieć rodzicom, że ślub

jest w sobotę i żeby załatwiali dekorację ale po ślubie :dno: :dno: :dno: :dno:

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
Marta, ja tam wiesz, nie znam się na dziczyźnie... Grunt że ten Daniel to nie Daniel z mojej klasy (w sumie to miał na nazwisko Kozak, więc też "leśnie"  ;D ;D )

Kazanie o aborcji na ślubie??!! :o :o :o O matko... totalna załamka :mdleje: :mdleje: :mdleje:

A z tą dekoracją kościoła to kochana- wrzuć na luuuuz bo ci się zmarszczki na pośladkach porobią ;D Będzie pięknie. Nie sądzę aby komunijne dekoracje miały być "szalone". Obstawiałabym raczej jakieś zielono białe kwiatki/ozdóbki. A to z Twoim fioletem czy też z innymi kolorami raczej się kłócić nie będzie :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline budyniowa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: przepadła w czeluściach pracy parlamentu
galaretke to masz, a budyn gdzie?  :obrazony:
bi fri

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
Ja dziś budyń na podwieczorek robię ;D ;D ;D ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline gosiek 8513:)

• zapaleniec
  • Ja jestem jak noc Ty jesteś jak dzień...:*
  • data ślubu: 11.o9.2o1o
O masakra kazanie o aborcji :mdleje:
Jeśli chodzi o dekoratorkę na komunię no to proboszcz powinien trochę się zainteresować a może ma nr do jakiegoś rodzica,żeby się skontaktować ??? ::) tak mało zostało i weź tu tyłek sobie jeszcze zawracać ehh :P

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
Ja dziś budyń na podwieczorek robię ;D ;D ;D ;D
:skacza: :uscisk:
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Noszz kurde nie pomyślałam o cieście z budyniem  :D :D :D

Zostajemy przy starej dekoracji w kościele-trudno niech się dzieje co chce :Skrzypce: :Skrzypce: :Skrzypce:

Dzisiaj zakupiłam trochę bielizny "weselnej" no i cukierki na bramy+ładniusie torebeczki to tego..ale mam wrażenie, ze żadnej bramy nie będzie ;) :D 8) 8) 8)

Kurde, zostało mi dosłownie wdepnąć do monopolowego po małe flaszeczki  :pijaki: :pijaki: jutro się wyspowiadać  :pogrzeb: ....i wybrać antybiotyk do końca-taaa

byłam dzisiaj u lekarza i dostałam antybiotyk 3 dniowy-normalnie bym nie wzięła ale muszę być w formie...jeszcze lekarka mnie wkur..bo mi mówi, że mam lekko

zaczerwienione gardło...a ja jak to lekko  :drapanie: :szczeka: :szczeka:

N.a.p.i.e.p.r.z.a. mnie tak, że gadać nie mogę ani śliny przełykać....porażka jakaś a nie lekarz :nerwus:

Kurde od jutra przeklinać nie będę mogła :los: :los: :los:

Jutro też jedziemy zobaczyć nasz samochodzik  :auto: :auto: ślubny-tak dla frajdy chyba no bo przecież już wszystko zaklepane..ale skoro zapraszają to trzeba jechać :jupi: :jupi: :jupi:

I co tam jeszcze....a z zespołem dograne na ostatnia nutę...piosenka wybrana :brewki: :brewki: :brewki:

Kamerzysta też dograny muszę mu tylko godzinę przygotowań podać :Tuptup: :Tuptup: :Tuptup:

Fotograf...mhmm..no dzwonił dzisiaj miał oddzwonić i już chyba zapomniał, jak jutro nie da znaku to się odezwę-ale tu wszystko na spokojnie bo to solidna firma: :Fotograf: :Fotograf:

Aaaa jutro robię rozsadzenie gości..ale już się boję bo już widzę Pma, że coś mu się nie podoba co ja tam wymyśliłam-a od wczoraj znamy ustawienie stołów i dopiero mogę kombinować-nie wiem jak wyjdzie z tym cholernym planem stołów bo nikt sztalugi nie ma... :mdleje: :mdleje: :mdleje:

A poza tym..właśnie sobie uświadomiłam, że goście będą przyjeżdżali wcześniej już do hotelu i będą widzieli salę :Placz_1: :Placz_1:  Kto wie może nawet wejdą i poszukają swoich winietek...ale masakra ma nadzieję, że obsługa nie będzie wpuszczać bo efektu nie będzie :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Idę  :Mycie_zebow1:  :wanna: i dobranoc  :Ganja: :Ganja: :Ganja:

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
a zdradzisz piosenke?
dobranoc.

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Martucha - ty juz sie nie stresuj.. tylko przejdz na ściezkę "ZEN" i wrzuć na luuuuuuuuuuuuuuuussss...... a SOBOTĘ - oj będzie bal!! ;D ;D ;D ;D Boże i jakie pyszne menu... Chyba przytyję z 10kg!!! ;P W każdym razie już nie mogę sie doczekać!!!! :D

ps. zakupy wszystkie śliczne - zresztą zobaczę na ja "lajfa" więc będe bardziej sie zachwycac!!  ;)

ps.1 Fasolek -ty na prawdę masz zakaz porodu do soboty!!Nawet mój mąż zaczyna sie tym stresować, ostatnio mówi" A jak Fasolek zacznie rodzic po drodze?!", "A jak na sali" Na co ja mu ze stoickim spokojem tłumaczę że będziemy odbierac Leona z podróży  ;) ;D ;D

Offline konefqa

• Chuck Norris
Ojj będzie bal! Nie stresuj się! :D "Słońce jest gorące, a trawa zielona.." - powtarzaj to z głębokimi oddechami :D Pomagało mi kiedyś ;P

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
Ajajajaj, to już tak blisko  ;D ;D ;D Ach, już nie mogę się doczekać jak zobaczę to wszystko LAJF  :skacza:
A na to menu, to ja się cieszę, że na brzuchu będę miała bardzo rozciągliwą gumę  :P

Offline ada1988

• Chuck Norris
Marta kurcze jeszcze 3 dni i Twój dzień a dopiero odliczanie zakładałaś :)
zdradź mi będzie relacja bo coś czuje że nie dasz się namówic :(

Offline Zoya

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2010 r.
Jak to bez relacji? 135 stronic przygotowań, poltora roku i bez relacji? To się nie godzi  :Rezyser:

Offline budyniowa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: przepadła w czeluściach pracy parlamentu
ja tam jestem pewna, ze relacja bedzie.
i to niejedna  ;D
kwestia tylko gdzie  ;)
bi fri

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
Agul, nie Twój mąż tak się nie stresuje... Jakby co przecież nie każę mu odbierać bąbla ;) Poza tym zawsze możesz powiedzieć, że jak zacznę w trasie rodzić to se pójdę pod drzewko w krzaki, tam uwiję gniazdo z gałązek i urodzę w harmonii z naturą 4 kg dziecia. A pępowinę przegryzę jak na zwierza przystało ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline m_lena85
  • nowicjusz
  • *
Marto pogoda mam nadzieję będzie piękna, żebym mogła Ci złożyć życzenia pod kościołem :*

Offline mka

• Chuck Norris
Pusto tu u mnie ::) ::) ::).........jakoś tak dziwnie na 3 dni przed końcem-końcem świata, końcem panieństwa, końcem odliczanka :brewki: :brewki: :brewki:

Nie pojechaliśmy oglądać samochodu bo znajomy nas na kawę/herbatę zaciągną i znowu oglądaliśmy go sobie w necie-hahah ok, póki nie zobaczę pod domem to nie uwierzę, że istnieje  ;) ;) ;) ;)

Z kamerzystą dograne, z orkiestrą i foto też. Deko również powiadomiona, że zostaje stara dekoracja-w razie W jesteśmy na telefon  ;) ;)

Jutro odbieram buty od szewca-daję jeszcze do zrobienia mamy, kupuję małe flaszeczki-miałam zrobić dzisiaj ale źle się czułam <smarki>  ;) ;) ;)

Jutro PM i tato załatwiają "męskie sprawy", PM jeszcze jedzie koszule kupić, a ja robię brwi i lecę doopalać twarzoczaszkę :los: :los: :los:

Aaaa spowiedź zaliczona- w mega szybkim tempie-w katedrze bez problemów, sam proboszcz nas spowiadał  ;D ;D ;D Bez wnikania w szczegóły życia intymnego więc na prawdę luzzz :brewki: :brewki: :brewki:

Tylko jak tu przez te parę dni...nie nagrzeszyć-nawet kląć nie wolno! :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Aaaa jutro jeszcze florystkę muszę odwiedzić...oj mało czasu mi zostanie  :urwanie_glowy: :urwanie_glowy: :urwanie_glowy:

Mam już parę wersji usadzenia gości i chyba nie da się zrobić tak żeby wszyscy byli zadowoleni-kosmos jakiś....nie wiem czy zdążę z planem stołów tym bardziej że nie za bardzo jest go na czym postawić...w każdym razie nr stołów już są zrobione...strasznie je chciałam wykorzystać ale teraz nie wiem sama....  ::)

m_lena85 cieszę się, że wpadniesz...jak zobaczysz 2x2 czyli agairish i Fasolek to bądź pewna, że to forumki  ;) ;) ;) ;)

:Ganja: :Ganja: :Ganja:

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
Ja też nie mogę uwierzyć, że za 3 dni jest Wasz ślub... pamiętam jak za 3 dni był mój... a Twój za 100 lat :D

W sumie zostały Wam detale. Z usadzaniem gości pomyśl, bo zaraz jakaś mama się wtrąci i zacznie się III wojna światowa, że wujek Zdzisio nie może siedzieć koło ciotki Wandy.

Ale, że ksiądz dał Wam rozgrzeszenie, no, no, nie taka zadymiara straszna jak ją malują  :mdleje:

Mam nadzieję, że zobaczę chociaż na zdjęciach jak pięknie będziesz wyglądała :D

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.06.2008
Sorry Marta, że tak rzutem na taśmę, ale na nowym Turzynie jest sklep z zabawkami i tam mają - kolorowe - tablice do pisania kredą - możesz taką obwiesić materiałem białym i na tym kartki z gośćmi poprzyczepiać...materiał mam jakby co. Tablica kosztuje chyba 42 złote.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Mka, może to głupi pomysł, ale nie dało by się tego planu stołów powiesić na drzwi do sali, albo postawić na stoliku i oprzeć o ścianę ??? Z tą sztalugą to rzeczywiście problem...

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
No kochana
jeszcze tylko 3 dni ;D ;D
nie moge w to uwierzyc, czas tak szybko plynie,
wiem ze bedziesz miala slub jak z bajki nie moge doczekac sie juz relacyjki ;D ;D :-*
:*:*:*

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
mka sorki, ze u ciebie ale muszę ;D

Paulincia kiedy bedzie relacyjka? :P