Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 242995 razy)

Offline konefqa

• Chuck Norris
To czekamy na nowego :P

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
To napisz jeszcze raz :brewki:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Już taki mega nie będzie bo nie pamiętam co napisałam tak dokładnie :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Menu weselne ustalamy w poniedziałek i jak na razie nie ma pomysłu 8) 8) 8) 8)

co do napojów - w Szczecinie przy ul. Modrej jest hurtownia napojów Gagatex - czy jakoś tak - może warto tam zajrzeć? :)

Dzięki za info ale już kupiliśmy we wtorek w makro ;D ;D ;D

No i trochę nas poniosło bo w Maszewie mówili żeby liczyć 2-2,5l napojów na osobą-alkohol to inna sprawa ;D ;D ;D

:arrow: 130 butelek 0,5l luksusowej w prostokątnych butelkach
:arrow: 8 szampanów-dosyć sporych
:arrow: 60l coca-coli w butelkach 1l
:arrow: 36l sprite w butelkach 1l
:arrow: 36l fanty w butelkach 1l
:arrow: 60l soku pomarańczowego
:arrow: 30l soku jabłkowego
:arrow: 30l soku czarna porzeczka
:arrow: 90l wody-na stoły do dzbanków z cytryną+po butelce do każdego pokoju
:arrow: chyba 5 zgrzewek 0,5l wody gazowanej
:arrow: trochę oranżady Heleny czerwonej-głównie dla dzieciaków
:arrow: muszę dokupić jeszcze pikolo dla dzieciaków

Aaaaaaj tam! Kochajmy się wszyscy, prawmy sobie komplementy a w niepamięć puszczajmy wszelkie słowa które nam w jakiś sposób nie pasują :los:

peace love & rock and roll :brewki: :brewki: :los:

mko na bole piersi sie dzis w starym (::)) zwierciadle doczytalam, ze pomaga kapiel w wannie z mlekim 3,5%
tylko nie pamietam proporcji, ale sprawdze za nastepna posiadowka  ;D dzis juz i tak sie kapac nie bedziesz ani pma po mleko slac...

::) ;D

Czemu ty ujawniasz moje smsowe problemy?  :hopsa: :diabel_3: Jak na razie @ nadal wypada w dniu ślubu :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Offline budyniowa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: przepadła w czeluściach pracy parlamentu
przeciez galareta nic nie ujawnila. tylko zmienila temat  ??? ::)

:-*
bi fri

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
A Ty masz wesele z poprawinami? Bo jeżeli tak, to pamiętam jeszcze z czasów jak pracowałam w hotelu, że wtedy liczyło się ok. 3-3,5 l na osobę napoi. Wszystko też zależy od pogody, jak będzie skwar, to wiadomo ludzie więcej piją. Dlatego dobrze, że więcej kupiliście, nikt Wam nie uschnie z pragnienia ;D ;D
A może napiszesz nam jak tam Twój panieński? Co to za impreza? Jestem ciekawa, czy Cię przebrali, wozili limuzyną etc. ;D ;D

Offline konefqa

• Chuck Norris
Aj tam zaraz poniosło :D Lepiej, żeby zostało niż żebym po Twoim weselu przeczytała w dziennikach porannych: "X osób uschło z pragnienia na weselu....." :D:D  ;D ;D

A co do @ - to nie pytałaś swojego lekarza gin. czy jest opcja to "przenieść" ?:) Ja np. biorę tabl. anty więc mogę sobie to ustawić - na szczęście będę w połowie opakowania, więc o @ nie ma mowy ;D

Piccolo musi być - dzięki Tobie przypomniałam sobie, że ja całkiem o tym nie pomyślałam :D A no i super, że pomyśleliście o butelkach z wodą w pokojach - goście będą pewni, że zorganizowaliście wszystko super i dopięliście wszystko na ostatni guzik ;)

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Współczuję Ci tego okresu... mój się właśnie skończył...
A napoje i tak się nie zmarnują :)

Offline gosiek 8513:)

• zapaleniec
  • Ja jestem jak noc Ty jesteś jak dzień...:*
  • data ślubu: 11.o9.2o1o
Współczuję ,że @ ma przyjść w okresie ślubu masakra :mdleje:
Ja pamiętam jak u mnie miała przyjść też w dzień ślubu :P ale się okazało po ślubie ,że była mała fasolinka ;) a tu już prawie koniec :o
Powodzonka może się przesunie ;)
ehh i już 9dni ;) szybko wszystko leci :o

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Teraz to już lipa z tym @,w sensie że ni dy rydy przesunąć...
Jedyna szansa to stres  :P ale Ty nie masz,więc też lipa  ::)

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
ka a przypomnij ile macie gosci?

Offline netka0003

• maniak
mka mialo byc :P

Offline budyniowa
  • nowicjusz
  • *
O jejkuu nie przesadzajmy. Nie pierwszy i nie ostatni raz. Jak się rozpędzisz, to się nawet nie będziesz nad tym zastanawiać, a co dopiero korespondowac. Jak prawdziwa dama :]. w końcu ma być fioletowo a nie truskawkowo :]
bi fri

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
ka a przypomnij ile macie gosci?

80 osób ;) ;)

Wklejam zapomniane spinki do mankietów..niestety jeśłi chodzi o fioletowe to jest bieda i w necie i u żubilerów-ale te wyglądają nawet fajnie na lajfie ;) ;) ;)

Jutro idę na opalanie natryskowe  :boje_sie: :boje_sie: :boje_sie: obym nie wyglądała jak żaluzja :D :D :D :D

W weekend wielkie zakupy-dla Roberta koszula i kamizelka-bo tam gdzie kupowaliśmy garniak jednak nie będzie takich jak chcemy-a miesiąc czekałam żeby to usłyszeć  :nerwus: :nerwus: :nerwus: No i jeszcze buty!!!

A ja muszę kupić w końcu coś na poprawiny i jakieś porządne gatki :brewki: :brewki: :brewki:

:Ganja: :Ganja: :Ganja:

Offline netka0003

• maniak
to powiem szczerze ze nawet duzo macie tej popity ;D

a na te solarium to kilka razy trzeba czy juz po pierwszym razie jest ok?

bo nawet jeszcze nie bylam na takich, jakos wole tradycyjne no i tansze ;D

a gatki kupujesz jakies takie na noc poslubna czy na wesele ogolnie?

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
Spinki fajowskie:) napój rzeczywiście dużo, przydadzą sie na chrzciny :D

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
A ja też się zastanawiałam właśnie nad tymi spinkami :D
Ale jeszcze nie jestem zdecydowana... ;)
Może weźmiemy jednak skrzynię biegów :D :drapanie:

No to daj znać jak będziesz po natrysku ,bo przyznam szczerze ,że jestem bardzo ciekawa jakie będziesz miała zdanie po tym :)
Ciekawe jak to się w rzeczywistości sprawdza... ;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Spinki są GENIALNE ale to już pewnie wiesz ;)

Ha! Ciekawa jestem tego natryskowego, ja bym się chyba bała że mi przestawią przez przypadek programy :P

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Jeśli chodzi o opalanie się.. to spytaj się Paulinki.. ona jest expertemw tej dziedzinie :)
Spinki są super!!! Nie masz już dość fioletu?? Hehe taki żarcik.. wiem, że nie :) Tak jak ja kocham czerwień :)
A bielizna ślubna jest prześliczna w triumphie.. ale kurcze dosyć droga :(

Offline budyniowa
  • nowicjusz
  • *
Bawelniane galotki (oddychajace;)) na poslubna jak już ;). Do pasa:).
Hyhy mka nie bedzie miała przecież żadnej nocy, bo jak wiele z nas padnie w loże po poranku a przed południem. Oby nie w kiecy;). I tak ma być:] ::)
bi fri

Offline gosiek 8513:)

• zapaleniec
  • Ja jestem jak noc Ty jesteś jak dzień...:*
  • data ślubu: 11.o9.2o1o
O masakra tyle czasu czekać,żeby usłyszeć,że nie ma :mdleje:
A spinki fajne -wszystko będzie miała dopracowane jak widzę ;)
i napisz koniecznie jak tam po opalańsku :okularnik:

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
 :-* :-*.. juz ćwiczę układy taneczne!!  ;) ;D

Offline mka

• Chuck Norris
Cieszy mnie, że spineczki są w miarę ok-taka mała rzecz a też musiała być fioletowa-marcella fioletem już rzygam  :Naciaga: :Naciaga: :Naciaga:

a na te solarium to kilka razy trzeba czy juz po pierwszym razie jest ok?
bo nawet jeszcze nie bylam na takich, jakos wole tradycyjne no i tansze ;D

Można raz a można powtórzyć po ok. 4 dniach i wtedy trzyma się dużo dłużej....Też wolę tradycyjne-nie wspominając o cenie-ale po pierwsze niszczy skórę a po drugie ja mam za dziwnych pieprzyków ;) ;) ;)

napój rzeczywiście dużo, przydadzą sie na chrzciny :D

Oby jak najprędzej :dzidzia: :dzidzia: :dzidzia:

Opalanie dzisiaj na 18.30 więc jak minie was na ulicy jakiś murzyn albo żaluzja to będę ja :brewki: :brewki: :los: :los: :los:

Gacie na bank barchanowe do kolan i pod same cycki-a co jak szaleć to szaleć-w końcu ślub ma się z reguły raz w życiu :hahahaha: :hopsa: :hopsa:

:-* :-*.. juz ćwiczę układy taneczne!!  ;) ;D

Hahahaha bo będziesz lepsza ode mnie :D :D :D A my na pierwszy taniec nie mamy układu...z resztą piosenki też nie mamy :mdleje: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Natryskowe opalanie lepiej się trzyma gdy wcześniej zrobisz dokładną depilację (najpóźniej dzień wcześniej) i dokładny peeling ciała w dniu opalania. Mi się doskonale trzymało 3 tygodnie. Potem zaczęłam się robić w łatki. Trwałość zabiegu zależy tak naprawdę od tego ile u nas trwa "wymiana" naskórka. A to cecha indywidualna. U mojej sis to ok 2 tygodnie- wtedy opalanko jej zeszło. Ja miałam prawie miesiąc, ale po peelingu. Bez peelingu miałam jakoś ok 1,5 do 2 tygodni.
 Po zabiegu najlepiej nie myć się myjką ani niczym szorstkim tylko nawilżający żel pod prysznic rozprowadzać dłońmi. Tak samo trwałość  przedłuży nawilżanie ciała dokładnie po każdej kąpieli. Ręcznikiem się nie wycierać energicznie tylko tak jakby niemowlaka osuszać- przykładasz ręcznik i dociskasz a nie pocierasz. Takie niby duperele ale pomagają.

Marta my z K też nie mieliśmy wybranej piosenki, nie potrafiliśmy się zdecydować. I układu też nie było. Poprosiliśmy DJ-a aby nam puścił niespodziankę ;D I wyszło świetnie. Nie pamietam żebyśmy kiedykolwiek wcześniej czy później cieszyli się z K z takiego tańca i żeby kiedykolwiek indziej było nam tak romantycznie :Serduszka:
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
Zrób peeling całego ciała a opalanko bedzie sie trzymalo dłużej ;D nie ma szans abyś wyszła stamtąd jako żaluzja :P, z reguły babeczki robią to dokładnie i nie ma zadnych smug itp. ja też sobie kiedyś to robiłam :)i bylam zadowolona ;)

Offline konefqa

• Chuck Norris
mka a skąd masz te spinki? :D są super!

a co do opalania to będzie wszystko super - w końcu robią to profesjonaliści ;) tak wiec raczej stawiam na murzyna niż na żaluzję ;P

Wklej później jakieś zdjęcie czy coś :)

Offline mka

• Chuck Norris
Nie nooo pilling to normalka jest już w cenie-na całe ciało ;) ;) ;) I depilacja również-już zrobiona wczoraj wieczorem bo po pracy a przed opalaniem już bym nie zdążyła ;) :D :D :D

konefqa spinki kupiłam na all nr aukcji 1568178302  ;) ;)

Fasol dwupaku Ty mój fajny pomysł z tą niespodzianką-ale nie jestem chyba aż tak spontaniczna :D :D :D

PILNIE potrzebuję sztalugi :czeka: :czeka: :czeka: :czeka: Już nawet miałam na all kupić ale sama nie wiem ::) ::) ::)

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
Spinki swietne :)
Tez sie zastanawiam nad tym opalaniem natryskowym... Bo do solarium  jakos sie zniechecilam...
A no i mysle tez o depilacji...Kompletnie nie wiem, gdzie...

8 dni!!!! :skacza:

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
Spinki sa sliczne :)

Co do opalania to faktycznie przez pierwsze 5 h wyglada sie okropnie , wez chusteczki ze soba bo w nosie bedziesz miala tego od groma i troszke  :P

Offline mka

• Chuck Norris
Madzia nie strasz mnie-co to znaczy okropnie? :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Offline Kasia*

• Chuck Norris
co do sztalugi to zapytaj w jakimś szczecińskim hotelu (jak ja pracowalam w Novotelu to pozyczaliśmy  "znojomym znajomych ;)")
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień