Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 242812 razy)

Offline konefqa

• Chuck Norris
Głupia!! Całą zadymiara! :P

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
Łaaaa...zabije Cie!!!

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Wredoto... nie stresuj nas tak!!!! Bo mojej przyjaciółce taka historia naprawdę się przydażyła....

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Wiesz co Ci powiem wiesz co. Tak mnie zestresowałaś że zamiast myśleć o tym co ja na egzaminie piszę, myślałam co się stało!

Więc jak nie zdam, to będziesz miała na sumieniu moją szkołą!

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
choler.o Ty!!!!!

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Ale ja przecież nie napisałam, że MOJEGO ślubu nie będzie...tylko, że "ślubu nie będzie" :brewki: :brewki: :brewki: :brewki:

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Wiesz co takie żarty to nie żarty  :biczowanie: :biczowanie: :biczowanie: :boks1: :boks1:

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ślubu nie będzie a mojego ślubu nie będzie, to nie ma różnicy wiesz.

Offline budyniowa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: przepadła w czeluściach pracy parlamentu
ciriness, a ten nick Twoj to wlasciwie ma cos do czynienia ze swiatem wiedzmina, czy jakies inne tlo? (niezageszczane;) )

:Nie_powiem: mka lepiej odwolaj, jak juz powiedzialas A (albo D, tez jest przed E, a to bez roznicy ::) )to powiedz i to co tam dalej odnotowano, bo jak nie to :boks_4:
bi fri

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
Wiesz, ja na poczatku czerwca jade do Polski, bedziemy przejezdzac obok Szczecina. Normalnie wpadne i nakopie Ci do tylka!!! ;D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Budyniowa no nie będę zdradzać tej informacji, że McCartney miał się żenić i nic z tego :D :D :D :D

Po prostu póki jest POŻYWKA na forum -dzieje ci się źle albo nadzwyczaj dobrze to jest o czym pisać i dyskutować   ;) ;) ;)

Piszesz w wątku-współczujesz/zazdrościsz/życzysz dobrze/życzysz źle-zamykasz kartę i wracasz do swoich problemów.Nie udawajmy kogoś kim nie jesteśmy nie udawajmy dobrych koleżanek bo pisać w necie każdy może a na lajfie to jest dopiero BIG DIFFERENCE ::) ::)

No!!!

Wracając do podczytywaczek i spr. ślubych-BO ŚLUB OCZYWIŚCIE BĘDZIE (a kto się poczuł urażony-wcale czytać nie musi-demokracja?czy jakoś tak :drapanie: :los: )

A no i żadnej kłótni z PMem nie było nadal jest   :serce: -to był wybryk-mój-zadymiarski-i i tyle na ten temat) :Nie_powiem: :Nie_powiem: :Nie_powiem:

Wiesz, ja na poczatku czerwca jade do Polski, bedziemy przejezdzac obok Szczecina. Normalnie wpadne i nakopie Ci do tylka!!! ;D

OBIECAAAAAŁAAAŚ-pamiętaj :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Tak więc do rzeczy.... :skacza:

Byliśmy w Maszewie wracając z majówki....obejrzeliśmy pokoje-bo za pierwszym razem tego nie zrobiliśmy :glupek: :glupek: :glupek:

Pogadaliśmy z szefową nt. menu....zrobiliśmy wstępne ustalenia nt. mięs które dostarczymy, ryb i wędlin.

Zapomnieliśmy zupełnie o NAPOJACH!!Okazało się, że to też sami mamy zorganizować :Mdleje_1: :Mdleje_1: :Mdleje_1:

I co tam jeszcze....aa podpytałam o ustawienie stołów i poinformowałam po raz kolejny o fakcie dekoracji-że będzie to robił ktoś z zewnątrz.... ::)

Pokrowce na krzesła oni na szczęście mają więc jeden koszt odpada ;) ;)

Aaaa w pt już będą ustawiane stoły więc winietki na spokojnie dzień wcześniej sobie sama ustawię :hopsa: :hopsa:

Trochę zmieniło im się menu-ale wg. mnie na gorsze!!Kto to widział gołąbki na weselu!!Masakra jakaś :D :D :D Jeszcze mi Fasol urodzi na sali po tych rewelacjach ;D ;D ;D Tak więc menu do wymiany w sumie to w większości ::) :P :P :P

No i chyba to wszystko z tego pamiętnego dnia-tak nie dawno a tak daleko skoro już 10 dni do ślubu :Ganja: :Ganja: :Ganja: :Ganja: :Ganja:

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Mka, a czy dla tych wszystkich podczytwaczek i udawanych dobrych koleżanek zdasz relację ze ślubu na forum?

Offline mka

• Chuck Norris
Widzę, że węszysz aferę więc nie dam się wciągnąć i odpowiem-a co cię to interesuje skoro nie wypowiadasz się regularnie w moim wątku????To właśnie o TAKICH JAK TY napisałam.... :frajer: :frajer: :frajer:

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
nie węszę żadnej afery. nie piszę u ciebie bo nie mam nic do napisania  w temacie przygotowań ale poczytuję twój watek regularnie i jestem bardzo ciekawa końcowego efektu.

Offline mka

• Chuck Norris
Wiesz co, sory..ale to tak ja ja bym napisała, że nie będę się udzielać w wątku agairish-bo nie jestem żoną ani nie jestem w ciąży :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Takie coś do mnie nie przemawia ::) ::) ::)

Ale jednak się odezwałaś właśnie w momencie gdy jest jakaś (jak to określiłam wcześniej) POŻYWKA :!::!::!:

Poza tym nie wiem czy zauważyłaś ale diametralnie spadła liczba aktywnych forumek-albo tylko podczytują, albo w ogóle z forum rezygnują albo są banowane... ::) ::) Nie sądzisz, że to dziwne jak na tak "poczytne" forum....ten trup nie jest wcale tak głęboko zakopany..... :twisted:

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
Golabki na weselu?!? :mdleje:
Dziwny pomysl i wcale Ci sie nie dziwie, ze chcesz zmienic menu :)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
galaretko ten nick jest tak stary że już nawet nie pamiętam skąd się wziął ;) Być może gdzieś zasłyszany przy Wiedzminie ;)

Ja się nie spotkałam z gołąbkami na weselu :)
To co tam pysznego będzie w menu?  ;D

Offline m_lena85
  • nowicjusz
  • *
Mko   :brewki:  :diabel_3:  :hopsa:

Offline Kasia*

• Chuck Norris
ja tez podczytuje  (watek agairish tez) i rzadko sie udzielam
ale licze na fioletowa relacje.

p.s i tu nie chodzi o pożywke ;)
i wiem ze Ance tez nie
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
marta Ty jak cos strzelisz normalnie to jak z katapulty od razu. wszystkie e-zludzenia e-ludziom odbierasz. ze to prawda, ze emocje, ze zycie, ze (e)przyjazn, ze demokracja i ze wolnosc. normalnie skwitowalas co poniektorym caly swiat ::) jednym slowem.

nie zebym sie nie zgadzala ;D, ale miej litosc :D
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline galaretka

• uzależniony
widze, ze ciri miedzy "w", a "w" w www wyczuwa ze nadchodze  ;D chyle czola ::)
Kochajmy się !! ;D

Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline marcella

• Chuck Norris
Jeśli się ma takie podejście to po co w ogóle pisać na tym forum..
Ale byś się pewnie przejęła jak byś napisała, że ślubu nie ma atu cisza.............. i nikt by nawet nie skomentował... :)
Gołąbki na weselu.. masakra jakaś... kto to wymyślił.. myślałam, że Ty menu masz już masz wybrane...  :o

Offline galaretka

• uzależniony
hehe, to tak jakby zapytac po co sa reklamy, i tak ich nikt nie oglada ::)
Kochajmy się !! ;D

Offline mka

• Chuck Norris
Ale byś się pewnie przejęła jak byś napisała, że ślubu nie ma atu cisza.............. i nikt by nawet nie skomentował... :)

.............nie jest moim celem w życiu prowadzenie wątku...więc nie sądzę aby brak kolejnych postów był dla mnie jakąś tragedią....to że moje

odliczanie jeszcze istnieje to zasługa paru sympatycznych lasek (nie tylko e-zadymiar ale i obecnych "11" jak i już mężatek) dla których piszę aby wiedziały na bieżąco

co jest 5 bo domyślam się że mi szczerze kibicują...i w większości PODKREŚLAM nie dały się nabrać na tą grę słów ;) ;)

Watek powinnam zamknąć po aferze z E-głębokim gardłem takie mam odczucia....od tamtej pory forum to dla mnie INNA GORSZA JAKOŚĆ :-X :-X :-X

Offline galaretka

• uzależniony
wiesz mko, maila znasz, nic tylko sie wypisac do zerowki :D
wiadomo, ze nikt (juz ;) ) nie bedzie wymagal, bys wklejala posty do maili  ;D jak juz NIE RAZ i NIE DWA wspominalam, ale gdybys zamienila posty na epopeje nienardowowe w rozdzielniku, to wiesz sama ;) (wazna mi dama).
nie no wiem wiem, lubisz konczyc co zaczelas  ;D
Kochajmy się !! ;D

Offline konefqa

• Chuck Norris
mka daj już sobie spokój - w sensie "miej wyjeb*** a będzie Ci dane" :) - przynajmniej ja mam takie podejście co do wielu spraw - nauczyli mnie tego inni, którzy stosowali to wobec mnie

co do napojów - w Szczecinie przy ul. Modrej jest hurtownia napojów Gagatex - czy jakoś tak - może warto tam zajrzeć? :)

Gołąbki na weselu? Oryginalnie, ale nie mówię "nie" :) Gdyby nie to, że w dzieciństwie się nimi przejadłam - zjadałam nawet 5 w ciągu dnia! - to pewnie też byłyby na mojej karcie menu :)

Offline galaretka

• uzależniony
mko na bole piersi sie dzis w starym (::)) zwierciadle doczytalam, ze pomaga kapiel w wannie z mlekim 3,5%
tylko nie pamietam proporcji, ale sprawdze za nastepna posiadowka  ;D dzis juz i tak sie kapac nie bedziesz ani pma po mleko slac...

::) ;D
Kochajmy się !! ;D

Offline marcella

• Chuck Norris
Oj tam.. no chyba zby poważnie mnie odebrałaś..
No ja tam nie wiem co było kiedyś.. ale od długiego czasu Ci szczerze kibicuję.. choćby z tego powodu, że mamy w tym samym dniu ślub..

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Aaaaaaj tam! Kochajmy się wszyscy, prawmy sobie komplementy a w niepamięć puszczajmy wszelkie słowa które nam w jakiś sposób nie pasują :los:

Marta, jak dla mnie te gołąbki mogą być. Bo ostatnio w poniedziałek jadłam i co??!! Młode dalej w środku a ja sapię i dyszę... I w dodatku każdy ma coś do powiedzenia na temat daty porodu: mąż mówi byle byś do piątku nie rodziła (bo go nie ma), w weekend też nei mogę (wg szwagierki, bo jest piknik firmowy i MAM KONIECZNIE być), w poniedziałek i wtorek nie mogę absolutnie (tego sobie sama zabraniam i położna też), bo nie ma położnej. A potem robi się już za blisko ślubu i wesela więc w sumie pierwszy dogodny w miarę dla wszystkich termin to 22 maja ::) ::) Matko litości ::) Ciążę w dobre ręce oddam ;D

A co do Twojego ślubu to jakby Twój miał się nie odbyć to zaproś forumki na nie-weselną wyżerkę ;D W końcu żarło i tak będzie, to po co ma się zmarnować :brewki: :brewki: :brewki:
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline mka

• Chuck Norris
Nooo nieee..napisałam mega posta-NA TEMAT WESELA i go nie ma :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: W dupę jeża ::) ::) ::)