Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 243682 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Pomysł jest super! Gratuluję :)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
fajy pomysl, nie tak oklepany jak te inne dyplomy kosze ksiazki czy inne reczniki ;D

Offline osaszczecin

• Natalka&Dominik
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.08.2011
Melduję się, idę po pizze do mikrofali i czytam od początku :) Coby popodziwiać... Buziaki....Zamelduję się po przeczytaniu. Oj długa będzie ta noc :) Jak dobrze, że D. już śpi:) Tak wiem nie ładnie jeść o tej porze, ale odchudzanie zaczynam po majówce:) buhaha:) tak sobie powtarzam czytając ''OD JUTRA SIĘ ODCHUDZAM''

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Hmmmm no Ty jak coś wymyślisz.... extra są te podziękowania!!!!

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
osaszczecin matko dziewico polko!!! nie rób sobie tego-nie czytaj od początku :mdleje: :mdleje: :mdleje: :hahahaha: :brewki: :brewki: :brewki:

Babeczki jestem bardzo zaskoczona bo myślałam, że jakieś gromy z jasnego nieba posypią się na te moje podziękowania..prawdę mówiąc na to liczyłam-wiecie, że lubię jak jest na opak  :D :D :los:

Ale jak Wam się podobają to już mi lepiej i jutro zamawiam-mam nadzieję, że nie rzucę się na jakiś element podziękowań jak mi cukier spadnie jak mnie PM zdenerwuje z jakiegoś powodu :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Właśnie wysłałam PITa do diabła...znaczy się do urzędu...niech oddają co moje!! :brewki: :los: :los: :los: :los:

Miłej nocki..postaram się jutro jeszcze napisac przed wyjazdem bo nie wiem czy pamiętacie ale w pt na 10 jadę odebrać suknię :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

Ta radość moja taka trochę wymuszona bo ostatnio czuję się jakby walec mnie przejechał i fizycznie i na głowę też już mi się rzuciło, więc zostało mi się tylko leczyć na nogi  :p :p :p :p

Ciągle myślę o przemijającym czasie, o tym, że niedługo znowu będę bezrobotna i na dodatek bez celu bo ...czym ja się będę zajmować skoro ostanie 1,5 roku ślub planowałam?  :mdleje: :mdleje:

Eeee ciężko mi na duszy a PM w domu nawet palcem nie kiwnie pomimo, że na zwolnieniu jest ....a gorączki już przecież nie ma...przyszłam dzisiaj z pracy..pranie nie zdjęte z suszarki, niepozmywane garnki, zmywarka nie wstawiona, pralka też nie...ręce dupa cycki (czigra! :i_love_you: )opadają :biala_flaga: :biala_flaga: :biala_flaga: :biala_flaga:

Do jutra dziołchy :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk:

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
ani się obejrzymy i będziemy relację czytać... jak będzie równie obszerna jak ten wątek to chyba urlop w pracy wezmę  :brewki: :los:

w każdym razie nie mogę się już doczekać ;D ;D ;D

ręce dupa cycki (czigra! :i_love_you: )opadają

mój ulubiony forumowy tekst  :skacza:
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
Oj Martula...  :przytul: tak już sobie chyba ci nasi umyślili ostatnio nam dopiec...  ::)

Pomysł z podziękowaniami świetny  :P

I liczę, że najpóźniej o 10. 30 dostanę mmsa  ;)

Offline osaszczecin

• Natalka&Dominik
  • nowicjusz
  • *
Przeczytałam do momentu że robicie u Szymczaka, my mieliśmy robić nad jeziorem w maszewie przyjęcie u znajomych ale chcieli nas skroić 11tys w sumie prawie za nic. i nocleg mieliśmy miec u szymczaka.

Ile chcą od Was za nocleg ? od nas chcieli 50zl.os

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
mka, moj PM identyczny!!! On jakos nigdy nie widzi, ze pranie trzeba poskladac (a jak to sie robi), ze gary ze zlewu wychodza...
Czasami chcialabym widziec oczami mojego PM, tylko pozniej zarobilabym sie sprzatajac ;D

Offline osaszczecin

• Natalka&Dominik
  • nowicjusz
  • *
Ja nie narzekam na mojego ;) umyje, posprzata, ugotuje:) pracuje :) wymarzony jak z bajki:) nie to że ja nic nie robię i żeby nie było nie chcę go przechwalić bo przestanie:)

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
EE to źle wychowany :D mój dziś powiesił pranie, poskładał suche, pozmywał, rozliczył pita i zrobił 2 herbaty :D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
No jak to co będziesz robić po ??? - dziecko  ;D

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Mi tam jeszcze nic nie odpadło, staram się cycki utrzymywać w tym samym miejscu co zawsze, aczkolwiek ciężko ponieważ grawitacja robi swoje :nerwus: walkę z dupą przegrałam,a  więc jest jeden wielki zwis :Szczerbaty:
  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you:

Podziękowania *cenzura*, aż mam ochotę dobić Twoją świadkową i zastąpić jej miejsce :brewki: :brewki: :brewki: :p

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Martucha.. będzie gites-majonez!! Ty nie martw sie tak na zapas, co?
..ja za to ostatnio non toper myslę w co sie ubrac na twoje wesele!!..TO JEST DYLEMAT DOPIERO!!!  ;) ;D ;D

Offline osaszczecin

• Natalka&Dominik
  • nowicjusz
  • *
Hej dziewczęta, wstałam lewą nogą :) śnił mi się ślub u Szymczaka hahah to chyba pod wpływem przeczytania twojego wątku od pierwszej strony... o matko! Piekny bal nie ma co ! z tym że w tym śnie to ja to nie byłam ja...

Offline budyniowa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: przepadła w czeluściach pracy parlamentu
o kurna, ale masakra. juz Ci sie te 1,5 roku przygotowan i lenistwo PMa na poczytnosc rzuca. nie masz na co kasy "wyrzucac" ;)? Czekolada bedziesz swych bliskich skarmiac? nie wiadomo czy jesc toto, czy podziwiac, wiec pewnie bedzie stalo i sie kurzylo, az sie zestarzeje. i zadna pamiatka nie zostanie. nie to co kubek, albo skarpetki. bez sensu marta. a nawet jak zjedza, to prochnicy i cm na biodrach bedziesz winna (chyb, ze masz taki plan).
jeszcze jakbys sama w wolnej chwili cos w foremkach wytopila, to bym zrozumiala, ale taki cos, kupione?
ja nie wiem.. wg mnie totalnie nietrafione. ani bio, ani eko, ani zdrowe, ani motylowe. i co niby takiego oryginalnego w czekoladzie? poza cena. co Ty w ogole propagujesz, pomyslalas? w dzisiejszych czasach...

bo myślałam, że jakieś gromy z jasnego nieba posypią się na te moje podziękowania..prawdę mówiąc na to liczyłam-wiecie, że lubię jak jest na opak
  ;D
bi fri

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris

bo myślałam, że jakieś gromy z jasnego nieba posypią się na te moje podziękowania..prawdę mówiąc na to liczyłam-wiecie, że lubię jak jest na opak
  ;D
No na reszcie  :uscisk: :uscisk: :uscisk:

Dzisiaj mam mały sajgon... :urwanie_glowy: :urwanie_glowy:

Zaraz po pracy jadę odebrać zapowiedzi, potem mam pazurki, potem brwi a na koniec dnia o 19 spotkanie z flo :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Zdobyła dla mnie jakieś fioletowe goździki do mojego bukietu z giełdy w Poznaniu..ciekawe..ciekawe..może uda mi się strzelić fotkę :D :D :D :D

No i muszę maila do śpiewów kościelnych wysłać ze swoją wizją 8) 8) Wklejałam Wam rozkład jazdy śpiewów naMSZY?  :drapanie: :brewki:

I odpisać w końcu kamerzyście bo się chyba nie chwaliłam...ale tego samego dnia jak Pati dowiedziała się o swoim gratisie to ja wieczorem dowiedziałam się o swoim :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

Tzn. 2 kamera za dużo niższą dopłatą....nie jako taki gratis, gratis ::) ::) ::) ::) Muszę zapytać ile ta przyjemność po zniżce ma kosztować i chyba się zdecydujemy 8) 8) 8) 8)

Zespół też odpisał...no i mam zadzwonić...ale ciągle nie mam czasu i weny bo piosenki na pierwszy taniec nie wymyśliliśmy (dobra jesteśmy blisko) no i konkursy........dyskusyjna sprawa  ::) ::)

I jeszcze miałam gdzieś zadzwonić :drapanie: :drapanie: :drapanie:

..ja za to ostatnio non toper myslę w co sie ubrac na twoje wesele!!..TO JEST DYLEMAT DOPIERO!!!  ;) ;D ;D

Jak dla mnie możesz przykryć pizdencję i sutki FIFOLCAMI i będzie ekstra :los: :los: :los: :los:

A ja nie mam nic na poprawiny- TO TEŻ MEGA DYLEMAT-może jutro w Świdwinie coś wybiorę :D :D :D

:-* :-* :-* :-*

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
Nie wklejalas nam rozkladu jazdy spiewow na msze ;D ale masz okazje to zmienic :P no prosze jakie tu gratisy sie walaja od kamerzystow ;D

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
Agulek - Ty się zastanawiasz co ubrać??!! Masz dylemat ??!!  A CO JA MAM POWIEDZIEĆ ??!!??!!??!!??!!

Offline Kasia*

• Chuck Norris
marta a gdzie chodzisz na pazurki? pytam bo kilka razy wspominalas ze chdzisz od X lat i jestes zadowolona
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Agulek - Ty się zastanawiasz co ubrać??!! Masz dylemat ??!!  A CO JA MAM POWIEDZIEĆ ??!!??!!??!!??!!

A ja??!! Czy wyście powariowały? Albo będę musiała pożyczyć białą markizę (taką, jakiej używają np w garden party) bo mój brzuch już się w nic innego nie będzie mieścił, albo będę musiałą ubrać się tak, aby trochę zamaskować jeszcze spory po porodzie brzuch i jednocześnie móc "zaprezentować" cyca małemu ssakowi... Nie wiem która opcja gorsza do ogarnięcia :mdleje:
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
podziekowania bardzo fajne tylko ze nie na moja kieszen ::)

a poza tym to jakbym to dostala to szkoda by mi bylo zjesc ;D ;D ;D ;D ;D ;D bo takie fajne ;D

Offline budyniowa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: przepadła w czeluściach pracy parlamentu
Mka ryczalas jak przystało w piątek? czy wersja royal to nie w Twoim stylu  ;D?
bi fri

Offline mka

• Chuck Norris
Witam pomajówkowo :skacza:

Hm....owocnie było w ostatnim tygodniu :los: :los: Normalnie aż szoku doznałam aczkolwiek spodziewałam się po sobie większego wybuchu radości ;) ;) ;)

A tak w ogóle to mam nowe buty ślubne....

I bardziej rzeczywisty kolorek

Hmm...kolorem są identyczne jak biżu ślubna...dla przypomnienia....

Reszta info jak się w robocie ogarnę ;D ;D ;D ;D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Biżuteria śliczna, i ja chyba ją wcześniej przegapiłam :)

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
Śliczny kolorek tych butów :)
A biżu....taka prosta....ale kolor też ma śliczny :)
Na pewno będzie się ślicznie prezentować :)

Offline Zoya

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2010 r.
Świetny kolor!  :)

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
Wow - kolor boski :D

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
Cudne butki ;D A ten kolor jest super!!!
Swietnie, ze udalo Ci sie znalezc pod kolor :)

Offline słodka_wanilia

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.09.2011
Piękne butki  ;D ;D ;D