Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 243271 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
2 zdecydowanie najładniejsza, może dlatego że sama miałam plisy i kieckę w tym guście co ta na zdjęciu  :) Tylko bez szala, 1 ładna ale tobie nie pasuje, 3 odpada ze względu na ten "golf" jak to Jola nazwała  :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
1 sliczna a gora z 3 zabojcza!!!!!! bardzo mi sie podoba taka gora, elegancja i z klasa :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Ja stawiam na nr 2, choć nr 1 śliczna, jak pierw oglądałam jej foty, to pomyślałam, że trafiłaś z tą suknią, ale jak Cię zobaczyłam w nr 2, to zmieniłam zdanie  ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
2! Ale bez szala, bo jest zupełnie zbędnym dodatkiem :) Ślicznie Ci w 2!  :-*

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Plisy!!! Przepięknie Ci w niej!

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Hej :)
No to przystępuję do oceny sukien ;)
Pierwsza - jest ładna, ale jakoś mi nie pasuje w niej coś w okolicy ramion... Może gdyby miała taką koronkę jak suknia ostatnia, albo gdyby była wycięta w serduszko(podkreślając biust) to byłoby lepiej :) Poza tym suknia leży tak sobie moim zdaniem... No po prostu bardziej mi się podobasz w dwójce :P ;)

W drugiej sukni wyglądasz ślicznie, moim zdaniem dużo lepiej niż w tej pierwszej. Masz podkreśloną talię i w ogóle wyglądasz tak delikatnie, zarazem kobieco - moim zdaniem bardzo do Ciebie pasuje. Tutaj nawet brak serduszka w biuście(jestem na to uczulona ze względu na własne poszukiwania rok temu :P ) wygląda świetnie! :) No i tak jak piszą dziewczyny - bez szala :)

Jeśli chodzi o górę w trzeciej sukni... Ja ogólnie nie jestem zwolenniczką takich koronek na szyi i w ogóle... No jakoś nie wiem :P

Podsumowując - stawiam zdecydowanie na numer 2! :) Wyglądasz w niej świetnie, i po obejrzeniu kilka razy zdjęć, najbardziej mi się właśnie w 2 podobasz :)

Offline pamela

• Chuck Norris
jak dla mnie zadna nie robi piorunujacego wrazenia, jednak najladniejsza na tobie wydaje mi sie 1 tylko blagam bez tej gory z 3, mi sie te golfy wcale nie podobaja.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
mi też żadna w oko nie wpadła, najładniejsza jest 1 ale chyba nie bardzo do Ciebie pasuje (a może po prostu rozmiar niedobrany), 3 jest straszna... ta góra zupełnie mi się nie podoba w sukniach... najlepiej wyglądasz w nr 2 ale w wersji bez szala :)

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
Jak dla mnie również żadna nie wywarła ogromnego wrażenia...jakoś tak...nie mój styl :mrgreen:

Ale jeśli chcesz już jakąś z nich wybrać to uważam ,że w DWÓJCE wyglądasz najkorzystniej

Offline ada1988

• Chuck Norris
mi sie najbardziej dówjka podoba!

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Kochane moje…dziękuję za opinię i komplementy , bo jakieś też były… :uscisk: :uscisk: :uscisk:
Jesteście niezastąpione i dla każdej z Was po kwiatku  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

1. Hmm... w sumie taka prosta... też bym zmieniła w niej górę:) i tak jak mówisz w tym połączeniu z 3 będzie extra  ;D ;D
2. hmm... ja chyba nie będę obiektywna.... plisy  :Serduszka:, widziałaś moją wymarzoną, więc to wszystko na ten temat:) choć nie wiem czy ten tren jest tam potrzebny;)
3. góra jest rewelka!! :)
Ładna kobitka z Ciebie:))

1.   Też tak myślę.. muszę zmierzyć taka podobną ;D ;D ;D
2.   Właśnie ten tren wyglądał pięknie..tu nie mam takiej foty, ale jak stałam i tren nie „opierał się o podest” to było super! ;) ;) ;)
3.   Prawda? ::) ::) ::)
Dzięki :-* :-* :-*

Obie suknie sę piękne, w pierwszej jak dla mnie wygladasz korzystniej. W drugiej "nie widać Ciebie" tylko suknię. Uważam też, że dodanie do rybki koronkowej golfogóry byłoby błędem, bo przeładowało by suknie.

Ja się tez sobie bardziej w 1 podobam  :Serduszka: , co do 2 to możesz mięć takie wrażenie z fotek  na żywo wyglądała naprawdę delikatnie i mnie nie przytłaczała ::) ::) ::)

1. Ładna, dobrze na Tobie wygląda ale ja jakoś nie przepadam za koronkami, suknie z nich wyglądają na ciężkie i takie są ;) Cena jak dla mnie wysoka jak na jednorazówke :P
2. Druga bardzo mi się podoba :) Zwiewna i romantyczna, a szal nietypowy ;)
3. Też fajna ale nie wybrałabym jej dla Ciebie ;)

1.   Właśnie ta suknia była lekka aż się sama zdziwiłam..no a mi koronki podobają się najbardziej :D
2.   Szal faktycznie wielofunkcyjny ::)
3.   3 pokazałam ze względu na górę :P

Zdecydowanie nr 1 najładniejsza, ale czy pasuje do Twojego temperamentu ??? ;D

Właśnie jak do tej pory tylko w tej czułam się „pewnie” no i w tej dzisiejszej co ja pierzyłam ale to później. Strasznie mi się rybki podobają są mega sexy ;D ;D ;D

A wg mnie ta ostatnia  ;D ;D ;D ;D To jest to co ja pisałam u siebie-zdjęcia swoje a real swoje!  ;D
Czyli oni mają więcej niż na stronie?Bo na stronie nic nie znalazłam i już myślałam,że Świdwin sobie daruję  ::)

Wiesz co.. wydaje mi się, że jest więcej…warto tam jechać chociażby ze względu na ceny…teraz mogą mieć trochę mniej kiecek bo wiadomo sezon ślubmy jest..pod koniec roku będzie nowa kolekcja. Obsługa jest *cenzura* i można znaleźć naprawdę piękne suknie..i nie sugeruj się stroną internetową ..ja suknie które mierzyłam jak zobaczyłam w necie to się przeraziłam więc nie ma reguły …taa i prawda ..zdjęcia swoje i real swoje ::) ::) ::) ::)

Wg mnie zdecydowanie nr 2 ;) w 3 też wyglądasz pięknie, a w 2 jak Bogini 8)

Hahaha dzięki Kochana :-* :-* :-*

Jaka talia :o ja pikole ;D nr 2 zdecydowanie ;) wygladasz w niej bosko, az dech zapiera :)

Rumieniec za tą talię walnęłam jak 150…. :oops: :oops: :oops: :oops:

Ja głosuję na 1. Pięknie wyglądałaś w niej  ;D a góra z ostatniej świetna, myślę, że połączenie o jakim piszesz byłoby super  ;D

W takim razie mamy podobna wizję i gust :D :D :D

Najkorzystniej wyglądasz w dwójce  ;D
Najbardziej podoba mi się jedynka  :D ;)

Jak wybrnęłaś…najokrzystniej…hahaha ::) ::) ::)

Mój faworyt to zdecydowanie 2  :D Bossssko w niej wyglądasz i sukienka też boska  ;D (Jak ja Ci zazdroszczę tego przymierzania...  ::) )

A w Centrum Mody Ślubnej nie zrobisz zdjęć. Panie tam nie pozwalają  :-\

Hahaha jeszcze będę szła na jakieś przymiarki to mogę Cię zabrać, zawsze możemy powiedzieć, że mamy śluby miesiąc po sobie :D :D :D

jedynka :ok: a góra z trójki faktycznie piękna, ale czy nie będzie Ci w niej za gorąco? :hmmm:

Gorąco? A może zimno? :P Bo kto wie jaka pogoda będzie  w maju…?  8) 8) 8) Akurat to nie jest moje kryterium..w każdej sukni będzie mi gorąco :D :D :D

Numerek 2 ślicznie wyglądasz w niej ;D

Dzięki  :-* :-* :-*

Piękna ta rybka i z tą 3 górą fiu fiu zapowiada się ciekawie. A mierzyłaś mko większe suknie czy tylko takie bardziej obcisłe Ci się podobają?
Ja wiem jak cudnie wyglądają suknie z takich koronek na żywo no i dobry fotograf też z nich wszystko wyciągnie a człowiek czuje się jak księżniczka w tych sukniach, mierzyłam taką ale cena mnie przerosła a tu 3100 tylko :)

Mierzyłam większe suknie co powoduje, że i ja jestem większa..podobają mi się suknie obcisłe jak to nazwałaś/podkreślające talie i biust…bezy i księżniczki mi zdecydowanie nie pasują wydaję się ogromna ::) ::) ::)

W sukni nr 2 wyglądasz obłędnie i dobrze znam tą suknie bo takową mierzyłam tylko kolor ecru i wiem jaka na zywo jest cudna.......naprawde nr 2 swietnie podkresla twoja figure cudo

Ta też nie jest śnieżno biała bo takie mi nie pasują ..prawda, że na żywo ta suknia jest piękna? ;D ;D ;D

Najbardziej podobasz mi się w 2. Ślicznie po prostu  :o

No właśnie dlatego mam taki dylemat…że ona taka śliczna..i nie tylko ona ::) ::) ::)

suknia nr 1 - ładna owszem, ale ja mam wrażenie, że jest bardzo sztywna przez co wygląda trochę jak zbroja. Ale to tylko wrażenie :)
suknia nr 2 - jak dla mnie idealna  ;D Przyznam szczerze, że nie lubię plisów, ale wyglądasz w niej przepięknie. Jest taka zwiewna, romantyczna i do tego te Twoje loczki.... bo bosko  :Serduszka: A pomysł z szalem jest super, nie musiałbyś martwić się bolerkiem czy innymi takimi rzeczami.
suknie nr 3 - tez ładna, ale jakaś taka za duża, za ciężka dla Ciebie. I moim zdaniem tez "golf" z koronki Cię postarza  :-\

1. Sztywna? Ta suknia jest na prawdę lekka a usztywniana tylko w biuście.. jest boska…no ale na fotce to może się taka wydawać ..na żywca jest boska-chyba wam zacznę filmy kręcić ;D ;D ;D ;D
2. Plisy są extra, ale powiem ci, żę mierzyłam jeszcze jedną plisowana b. podobną ale już nie leżała tak fajnie.. więc wszystko zależy jak leży  :P :P :P
3. Ta suknia nie wchodzi w grę ..tylko ten GOLF…mnie on kładzie na łopatki :Serduszka:

1 ładna ale tobie nie pasuje,

A 1 czemu mi nie pasuje bo szukam obiektywnych komentarzy  ;D ;D ;D..tylko nie pisz, że jest niedopasowana bo to już wiem ..nie był to mój rozmiar.. szczególnie w biuście… ::)

1 sliczna a gora z 3 zabojcza!!!!!! bardzo mi sie podoba taka gora, elegancja i z klasa :)

Ahhh mamy podobny gust i wizję na ta rybkę - to lubię ;D ;D ;D ;D

Ja stawiam na nr 2, choć nr 1 śliczna, jak pierw oglądałam jej foty, to pomyślałam, że trafiłaś z tą suknią, ale jak Cię zobaczyłam w nr 2, to zmieniłam zdanie  ;D

Hahaha…chyba wolałabym mieć mniejszy wybór ::) ::) ::)

2! Ale bez szala, bo jest zupełnie zbędnym dodatkiem :) Ślicznie Ci w 2!  :-*

Dzięki Kochana…ale szal zawsze w pogotowiu mogę mieć..mi się on podoba  ;D ;D ;D

Plisy!!! Przepięknie Ci w niej!

Czekałam na Twoją opinię :-* :-* :-*…bossszzee jaka ja jestam niezdecydowana- dobrze, że ,mam czasu jeszcze trochę :D :D :D :D

Pierwsza - jest ładna, ale jakoś mi nie pasuje w niej coś w okolicy ramion... Może gdyby miała taką koronkę jak suknia ostatnia, albo gdyby była wycięta w serduszko(podkreślając biust) to byłoby lepiej :) Poza tym suknia leży tak sobie moim zdaniem... No po prostu bardziej mi się podobasz w dwójce :P ;)

W drugiej sukni wyglądasz ślicznie, moim zdaniem dużo lepiej niż w tej pierwszej. Masz podkreśloną talię i w ogóle wyglądasz tak delikatnie, zarazem kobieco - moim zdaniem bardzo do Ciebie pasuje. Tutaj nawet brak serduszka w biuście(jestem na to uczulona ze względu na własne poszukiwania rok temu :P ) wygląda świetnie! :) No i tak jak piszą dziewczyny - bez szala :)

Podsumowując - stawiam zdecydowanie na numer 2! :) Wyglądasz w niej świetnie, i po obejrzeniu kilka razy zdjęć, najbardziej mi się właśnie w 2 podobasz :)

1.   Kochana ta suknia nie była w moim rozmiarze…w biuście było za dużo miejsca..może dlatego ci się wydaje, że źle leży…ja się zakochałam, ale dziękuję za szczera opinię. Zgadzam się fajny by był dekolt w serduszko..taki jak w 3+koronka pod szyję jeszcze  ;D
2.   To w 1 nie miałam podkreślonej talii? ::) :P :P :P Hahah szal to tylko dodatek…ale dużo uroku i romantyzmu dodawał tej sukni ;D

jak dla mnie zadna nie robi piorunujacego wrazenia, jednak najladniejsza na tobie wydaje mi sie 1 tylko blagam bez tej gory z 3, mi sie te golfy wcale nie podobaja.

Hahaha możesz błagać ;) ;) ;) ;)…mi się góra z 3 baardzo podoba. Jakbym nie widziała tych sukienek na żywo to bym 2 w życiu nie wybrała, 3 raczej też nie ewentualnie 1...i tu jest pies pogrzebany… ::) ::) ::)

mi też żadna w oko nie wpadła, najładniejsza jest 1 ale chyba nie bardzo do Ciebie pasuje (a może po prostu rozmiar niedobrany), 3 jest straszna... ta góra zupełnie mi się nie podoba w sukniach... najlepiej wyglądasz w nr 2 ale w wersji bez szala :)

Zdecydowanie rozmiar nie był mój..ale czemu to bierzecie pod uwagę 8) 8) 8)…ciężko jest trafić, żeby suknia pięknie leżała (szczególnie jak ktoś ma ponadstandardowy cyc :P :P :P) skoro szyta była na kogoś innego. A czemu nie pasuje? Jakiś konkret? Będę wdzięczna… ;D ;D ;D

Jak dla mnie również żadna nie wywarła ogromnego wrażenia...jakoś tak...nie mój styl :mrgreen:

Ale jeśli chcesz już jakąś z nich wybrać to uważam ,że w DWÓJCE wyglądasz najkorzystniej

Hahaha…nie Twój styl…błagam, piszcie szczerze, że jest po prostu brzydko a nie „nie mój styl” wolę to niż takie owijanie w bawełnę… :terefere: :brewki: :brewki: :brewki: :brewki:

Ok…jutro cd. soboty…a w poniedziałek (albo później) fotki z dzisiejszej przymiarki  :-* :-* :-*

Offline słodka_wanilia

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.09.2011
Aleś walnęła posta  :o
A co do sukni to zdania nie zmieniam ;) 1 najładniejsza ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
a gdzie dzisiaj byłaś?W CMŚ?Bo ja chciałam się jutro wybrac,ale coś mamie się nie chce  ::) ::) ::)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Łoooo, ale post-gigant  :o :o :o
W końcu wpis w Twoim stylu  :D :D :D ;)

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
taaa dwojka jest do zakochania  ;D ale to ty masz sie czuc z.a.j.e.b.i.ś.c.i.e i to twoj wybór o!
no to czekamy na c.d i na te fotki z dzisiejszej przymiarki  ;D

Offline Nika_19

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.08.2010
he, he widzę ze miałaś te sama asystentkę do mierzenia sukni;) ja swoja suknie kupiłam w tym salonie i jestem bardzo zadowolona. W sukni nr 2 wyglądasz bardzo ładnie;)

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
Mówiąc  szczerze żadna nie zrobiła na mnie WOW. Najlepiej Ci w 2 :D

Offline ada1988

• Chuck Norris
no i Marta dała czadu z postem ;D
no to czekamy na dalszy ciąg soboty :)

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
wow... ale długaśny post;D;D

masz rację, nie przejmuj się jak się komuś nie podoba:) każdy ma swój gust a wiadomo... jak się zakłada tą swoją wymarzoną .... to się czuje, że to ta jedyna ;D ;D ;D ;D :) :) :) :)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Pamiętasz, chciałam klasyczna suknię, a teraz już wiem,że rybki są naj naj naj ;D
Nie wyobrażam sobie bardziej sexy kroju :P

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
a dla mnie wciąż jedynka bomba mko, to trzecie zdjęcie jak już tak normalnie w niej stoisz, idealnie dla Ciebie i te koronki są boskie, klasa i styl :)
Czekamy na więcej fotek :)

Offline m_lena

• uzależniony
a więc czekamy na dalszy ciąg :)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
te koronki są boskie, klasa i styl :)

nie do kazdego pasuja koronki ale Ty wygladasz w nich swietnie :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
wywołana do tablicy odpowiadam  ;)

1 jest wg mnie najładniejsza... bardzo podobają mi się takie suknie ale (patrząc na zdjęcia) wydaje mi się, że dodaje Ci conajmniej 5 kg  ::) dopasowanie jest istotne... wiadomo, że jak się idzie do salonu to mało która suknia pasuje rozmiarowo ale warto aby do zdjęcia ktoś suknię potrzymał z tyłu... wtedy lepiej widac jak suknia układa się na biuście itp

w 2 wyglądasz delikatnie zwiewnie... myslę, że to bardzo korzystny fason dla Twojej figury, chociaz sama suknia mi się nie podoba... nie przepadam za pliskami

ale to tylko moja opinia w dodatku na podstawie zdjęć, na których trochę inaczej stoisz i zdjęcia są robione pod różnym kątem.. więc też mogą mylić, najwazniejsze żebyś Ty się dobrze czuła w sukni i czula, że to ta jedyna :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
heheh ja też zostałam wywołana i w tym samym temacie  :) Odpowiadam: nie w moim stylu  :P

A mówiąc poważnie i szczerze wydaje mi się że jesteś za niska do sukni tego typu taki krój lepiej wygląda na osobach wysokich, ciebie rybka  poszerza, a przynajmniej ja mam takie wrażenie patrząc na zdjęcie  :) W drugiej sukni wyglądasz bardziej lekko i kobieco. I nie zgadzam się z tym że nie ma nic seksowniejszego niż suknia rybka, bo nie każdy w "czymś" seksownym będzie seksownie wyglądał. Miałam jeszcze napisać poprzednio że druga suknia podkreśla twoją urodę i super wygląda w zestawieniu z twoimi ślicznymi loczkami  :)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Otóż to! Zadymiara prawdę Ci powie  :D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Według Was wygrał PLIS :brewki:… nie liczyłam ale tak na oko :D :D :D W kolejnym poście jeszcze się odniosę do sukienek ;) ;) ;)

W śród znajomych wygrywa rybka, w pracy plis, a w rodzinie 3…chociaż po wczorajszych

przymiarkach ...jest jeszcze jedna faworytka…koronka..śliczna.. :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Wracając do soboty….już mierząc ostatnie sukienki widziałyśmy z dziewczynami, że niezła

burza się zapowiada..czarno się zrobiło  jak cholera..no ale nic… ::) ::) ::) ::)

Wyszłyśmy jeszcze pod wrażeniem ;D ;D ;D

Laski stwierdziły, że pójdą do lidla..a ja miałam lecieć po samochód..no i poszłam…znaczy

się poszłam i nie doszłam.. :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur:

Jak zerwał się wiatr..poderwał cały kurz z ulicy, sypnęło mi piaskiem w oczy i nie tylko!  :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Całą twarz miałam w kurzu, całe nogi (byłam w szortach)..zanim odgarnęłam ten piasek z
oczu zaczęło lać…schowałam się do kwiaciarni bo latające przedmioty zaczęły wybijać
szyby….serio myślałam, że umrę ze strachu  :boje_sie: …chciałam zadzwonić do dziewczyn…szukam
komórki i co? 8) 8)
I dupa..telefon zostawiłam u koleżanki w torebce..Ale i tak podobno telefony nie działały :P :P :P

No nic deszcz leje, burzyszcza na maxa..myślę…spróbuję dojść do samochodu..wychodzę na zewnątrz, po przejściu paru kroków jestem już cała mokra i czuję jak błoto mi się robi an twarzy i na nogach (kurz+ deszcz)…wiatr wieje tak, że jednak lepiej się schować…więc wpadam do jakiegoś sklepu..zaczyna padać grad… ::) ::) ::)

Grad padał jakieś 10 minut,..kupiłam colę, obejrzałam fotki w aparacie z przymiarki, pogadałam ze sprzedawczyniami…i walę do, ryzykuję, wychodzę, deszcz nadal leje, przelewa się przez krawężniki! z ulicy na chodniki… :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Tu jeszcze tak nie widać, bo to początek burzy był.. ::)

Dobiegłam do samochodu…zaparkowany był na ulicy oczywiście w wyznaczonym miejscu..i tak myślę…jak ja wejdę do samochodu jak tyle wody!! :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :nerwus:

Zdjęłam sandały, otworzyłam złotą strzałę (dobrze, że samochód jest „wysoki”  i woda nie sięgała do drzwi bo to by dopiero było!) wlazłam na ulicę..woda była dobrze powyżej kostek…wlazłam do samochodu i nie wiedziałam co mam zrobić..wycierać nogi, jechać po dziewczyny..jednym słowem sajgon… :bredzisz: :bredzisz: :urwanie_glowy: :urwanie_glowy: :urwanie_glowy:

Wytarłam nogi chusteczkami, włożyłam sandały.,..ruszam..zalaną ulicą..jechałam środkiem żeby nie wpakować się w jakąś wybitą studzienkę ::)…uff..do lidla jest pod górkę więc woda się skończyła..widzę dziewczyny stoją w lidlu i czekają..potem opowiadały, że w czasie burzy drzwi do sklepu same się otwierały i woda strumieniem wpływała sobie do sklepu… :o :o :o
Odpaliłyśmy navi i do domu…..nawet dobrze ze Świdwina nie wyjechałyśmy, a tu korek aa co…drzew pełno na drodze leży… :mdleje: :mdleje: :mdleje: To jeszcze jest delikatnie bo o niektórych drzew nie zdążyłyśmy fotek zrobić..np. w środku lasu..powalone drzewa leżały :o :o :o :o

……..i tak do samego końca naszej podróży ::) ::) ::)

Jak się okazało na działkach nie było prądu..do dnia następnego do 11..mieliśmy przymusowe wielkie żarcie  :obiad: :obiad: :obiad: (lodówki szybko się ociepliły)…haha ale było śmiesznie w sumie…co to był za dzień… :terefere: :terefere: :terefere: :terefere:

:-* :-* :-*

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
O kurcze...ale pogoda dała czadu...nie zapomnisz tego dnia ;)

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
 :urwanie_glowy: masakra. To jest żywioł!! Z tego co widać na zdjęciach to chyba nikomu nic się nie stało, na szczęście.
Te drzewa wyrwane z korzeniami to robią wrażenie niesamowite.

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
A ja w tą wichurę i nawałnicę pływałam kajaczkiem do Drawie :D ALe było wesoło :D