Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 243290 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Brak czasu...ale po pracy spr wkleić :D :D :D O.B.I.E.C.U.J. E  :-* :-* :-*

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
no dobrze.... :-\ ale to już ostateczny termin  :czeka:

:skacza:
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
mka  - zostało 10 miesięcy  ;D ;D ;D
Miesiące uciekają  ;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Po co się prosicie? Jak nie chce najlepszych forumkowych rad, to niech sobie sama radzi  ;) ja tam już ani trochę nie mam ochoty na oglądanie tych zdjęć...

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Ja też już nie mam ochoty  :D Wolę obejrzec odc.nr 10265 Mody na sukces  :D :D :D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Ale ja poważnie napisałam...

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Anjuszka załóż swój wątek to pogadamy..

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
A mamy o czym ?  ;) ;)

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
hehe dobre z tym wezem, zawsze jest jakis ubaw  :blant: :blant: ;D ;D ;D ;D

i tez myslalam ze to ich polalyscie ;D

Offline mka

• Chuck Norris
Droga do samego Świdwina była prosta jak drut  :brewki: :brewki: :brewki: aczkolwiek mnóstwo drzew stało blisko drogi! :protestuje:

..wjeżdżamy do Świdwina…a mi się przypomniało, ze zapomniałam sprawdzić gdzie jest ul 3 marca  :glupek: :glupek: :glupek: czyli tam gdzie jest salon..ale mamy navi..uff…  ::) ::) ::)

dojechałyśmy..zaparkowałyśmy ale trochę daleko od salonu- no ale od czego są nogi! :skacza:

Wpadamy, mówię o co chodzi pani karze oglądać suknie i odwieszać te które mi się podobają ;D ;D ;D no więc z laskami miałyśmy pełno frajdy :hahahaha:

:hahahaha:..no ale taki wybór, że w oczach mi się mieniło i w sumie nie wiedziałam co wybieram bo suknie na wieszakach wyglądały prawie identycznie! :mdleje:

:mdleje: :mdleje:

Alee uzbierała się kupka  ;D ;D…pani załatwiała jeszcze jakieś sprawy więc czekałyśmy w przymierzalni plotkując… :na_ucho: :na_ucho: :na_ucho:

Nadeszła chwila na „rozbiórkę”… :brewki: :brewki: :brewki:

Od razu mówię, że foty nie odzwierciedlają realu  :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: ..byłam w szoku bo na żywo wygląda wszystko 100 razy lepiej, pomimo że

niejednokrotnie nie mierzyłam sukni w swoim rozmiarze.. ::) ::) ::)

Dla wszystkich 11 rada…dziewczyny mierzcie suknie (nie miejcie pomysłów z ich zakupem na allegro :glupek: :glupek: :glupek: ) i mierzcie takie których fason nigdy

by wam do głowy nie przyszedł  ;D ;D

Najpierw była kiecka bez halki..ale jakaś taka nie dla mnie… odcięta pod biustem dalej luźno puszczona lekko plisowana ..dla dziewczyny o wzroście 180cm nie dla

mnie :P :P :P

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dalej …małe koło i pierwsza rybka (3100zł)…z koronki  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: ….ii może wam się nie podobać, możecie mówić co chcecie ale my we 3

(ja i 2 koleżanki..no i czwarta pani-ale ona mogła być lekko nieobiektywna) wpadłyśmy w zachwyt :D :D :D ..haha na prawdę piękna suknia, widać że

niedopasowana szczególnie w biuście ::) ::) ::) (jak zawsze), ale naprawdę mi się podoba :D..delikatny tren no i ta koronka..super..tylko w takiej kankana tańczyć

się nie da :D :D :D :D

Fotki niestety musiałam mocno zmniejszyć bo aparat był ustawiony na za dużą rozdzielczość..a jakie miny robiłam :bredzisz: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Nie wiem czemu mam tak mało fotek tej sukni ::) ::) ::)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kolejne suknie to jakieś wariacje na temat plisów i innych zwyklaskich sukni :p :p :p

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alee jeden PLIS  ;D ;D ;D (2800zł) zrobił na nas wrażenie  :hopsa: …piękna suknia, delikatna romantyczna +ten szal który można wiązać na różne sposoby. Długaśny tren..   

niestety dobrze nie widać aplikacji ::) ::) ::), a nie znalazłam tego modelu na stronach agnesu.. >:(

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Potem znowu były wariacje na temat :P….i ostatnia suknia (2800zł) w której bardzo podoba mi się „góra” tak myślę, czy do rybki nie doszyć takiej koronkowej

„góry”?? :brawo: :brawo: :brawo:

To są moje 2 główne typy (jak na razie!) + ta koronka z 3 sukni :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Tak więc obecnie plan jest taki, że zwiedzam jeden salon w ciągu 1 tygodnia ;D ;D..czyli trochę zwiedzania mam…właśnie muszę zadzwonić do sis czy jutro ze mną

pójdzie…a gdzie? :drapanie: :drapanie: :drapanie: Właśnie jeszcze tego nie wiem………. :Maruda: :Maruda: :Maruda: :Maruda:

już wiem idziemy co centrum mody ślubnej ;D……tam nie trzeba się umawiać na godzinę..wiec może jutro kolejne foty :D :D ;D  ::) ::)

Cenowo Świdwin wypadł ekstra!  :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Pani również spisała się na medal :Najlepszy: :Najlepszy: :Najlepszy:

Zobaczymy jak będzie w Szczecinie ::) ::) ::) ::)

Cdn…bo to nie koniec sobotnich przygód… :terefere: :terefere: :terefere:

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
to czekamy na dalsze foty:)

1. Hmm... w sumie taka prosta... też bym zmieniła w niej górę:) i tak jak mówisz w tym połączeniu z 3 będzie extra  ;D ;D

2. hmm... ja chyba nie będę obiektywna.... plisy  :Serduszka:, widziałaś moją wymarzoną, więc to wszystko na ten temat:) choć nie wiem czy ten tren jest tam potrzebny;)

3. góra jest rewelka!! :)

Ładna kobitka z Ciebie:))

Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline m_lena

• uzależniony
Obie suknie sę piękne, w pierwszej jak dla mnie wygladasz korzystniej. W drugiej "nie widać Ciebie" tylko suknię. Uważam też, że dodanie do rybki koronkowej golfogóry byłoby błędem, bo przeładowało by suknie.
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Piękne suknie ale mnie jakoś najbardziej podobasz się w sukni numer 2  ;D

Offline cherry

• zapaleniec
  • data ślubu: 31.07.2010
Super że w końcu znalazłaś czas ;)
Też wyrażę moją opinię, bo różne opinie czasem pomagają, ale to ma być Twoja wymarzona suknia :) najważniejsze żebyś Ty się czuła w niej jak księżniczka, żebyś wiedziała ze to musi być ta i żadna inna, to się czuje :)
Każda z nich jest na swój sposób piękna ;)
1. Ładna, dobrze na Tobie wygląda ale ja jakoś nie przepadam za koronkami, suknie z nich wyglądają na ciężkie i takie są ;) Cena jak dla mnie wysoka jak na jednorazówke :P
2. Druga bardzo mi się podoba :) Zwiewna i romantyczna, a szal nietypowy ;)
3. Też fajna ale nie wybrałabym jej dla Ciebie ;)

Ceny według mnie są bardzo wysokie tam gdzie byłaś ale może mało się znam ;) Ja w salonie mody ślubnej, za suknię z kryształkami Swarovskiego, z kołami,  z aplikacjami z koronki niewielkimi dałam 1799zł, a wydaje mi się że wygląda na bogatą :)

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Zdecydowanie nr 1 najładniejsza, ale czy pasuje do Twojego temperamentu ??? ;D

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
z tych trzech sukni najlepsza wg mnie to nr 2 :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
A wg mnie ta ostatnia  ;D ;D ;D ;D To jest to co ja pisałam u siebie-zdjęcia swoje a real swoje!  ;D
Czyli oni mają więcej niż na stronie?Bo na stronie nic nie znalazłam i już myślałam,że Świdwin sobie daruję  ::)

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
to i ja sie wypowiem  :D wg mnie 2

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Wg mnie zdecydowanie nr 2 ;) w 3 też wyglądasz pięknie, a w 2 jak Bogini 8)

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
Jaka talia :o ja pikole ;D nr 2 zdecydowanie ;) wygladasz w niej bosko, az dech zapiera :)

Offline słodka_wanilia

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.09.2011
Ja głosuję na 1. Pięknie wyglądałaś w niej  ;D a góra z ostatniej świetna, myślę, że połączenie o jakim piszesz byłoby super  ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Najkorzystniej wyglądasz w dwójce  ;D
Najbardziej podoba mi się jedynka  :D ;)

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
Mój faworyt to zdecydowanie 2  :D Bossssko w niej wyglądasz i sukienka też boska  ;D (Jak ja Ci zazdroszczę tego przymierzania...  ::) )

A w Centrum Mody Ślubnej nie zrobisz zdjęć. Panie tam nie pozwalają  :-\

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
jedynka :ok: a góra z trójki faktycznie piękna, ale czy nie będzie Ci w niej za gorąco? :hmmm:

Offline gosiek 8513:)

• zapaleniec
  • Ja jestem jak noc Ty jesteś jak dzień...:*
  • data ślubu: 11.o9.2o1o
Numerek 2 ślicznie wyglądasz w niej ;D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Piękna ta rybka i z tą 3 górą fiu fiu zapowiada się ciekawie. A mierzyłaś mko większe suknie czy tylko takie bardziej obcisłe Ci się podobają?
Ja wiem jak cudnie wyglądają suknie z takich koronek na żywo no i dobry fotograf też z nich wszystko wyciągnie a człowiek czuje się jak księżniczka w tych sukniach, mierzyłam taką ale cena mnie przerosła a tu 3100 tylko :)

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
W sukni nr 2 wyglądasz obłędnie i dobrze znam tą suknie bo takową mierzyłam tylko kolor ecru i wiem jaka na zywo jest cudna.......naprawde nr 2 swietnie podkresla twoja figure cudo

Offline Stelek

• zapaleniec
  • data ślubu: 04.09.2010
Najbardziej podobasz mi się w 2. Ślicznie po prostu  :o

A w Centrum Mody Ślubnej nie zrobisz zdjęć. Panie tam nie pozwalają  :-\
A nieprawda  ::) Spokojnie można robić zdjęcia od tyłu, od boku, od przodu, od góry, od dołu...  ;D

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
No w końcu się doczekałyśmy fotek :)
Moje skromne zdanie na temat zaprezentowanych sukien jest takie:
suknia nr 1 - ładna owszem, ale ja mam wrażenie, że jest bardzo sztywna przez co wygląda trochę jak zbroja. Ale to tylko wrażenie :)
suknia nr 2 - jak dla mnie idealna  ;D Przyznam szczerze, że nie lubię plisów, ale wyglądasz w niej przepięknie. Jest taka zwiewna, romantyczna i do tego te Twoje loczki.... bo bosko  :Serduszka: A pomysł z szalem jest super, nie musiałbyś martwić się bolerkiem czy innymi takimi rzeczami.
suknie nr 3 - tez ładna, ale jakaś taka za duża, za ciężka dla Ciebie. I moim zdaniem tez "golf" z koronki Cię postarza  :-\

A co do CMŚ to spokojnie można tam robić zdjęcia. Ja tam miałam niemal cała sesję i nikt nawet krzywo na mnie nie spojrzał,a  wręcz pani zachęcała to robienia zdjęć :)

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Suknie mi się nie podobają, nie mój typ, ale w nr 2 ci najładniej :)