Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 244512 razy)

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Hehe dlatego ja zawsze do ginekologa zakładam dłuuugą tunike i przejscie na fotel z przebieralni to pikuś (pan Pikuś  :brewki:)dla mnie najgorsze jest to rozkraczanie nóg przed lekarzem  ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Tam wszystko jest najgorsze  :D :D :D

Offline Asik_24

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.08.2011
witaj mka:) troszkę mi zajdzie zanim przeczytam te wszystkie 48 stron ale mam nadz ze zaniedlugo bede na bierząco:D

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
hm badanie ginekologoczne nie nalezy do najprzyjemniejszych niestety, ale trzeba dla mnie najgorsze to juz sie rozkraczyc na tym "samolocie", ale w pl to i tak czysta przyjemnosc w porownaniu z uk. tu jak szlam na cytologie, a musze miec robiona co pol roku, to plakalam przed i po, bo wchodzi sie do normalnego gabineciku pielegniarki, i na normalnym lozku trzeba nogi rozlozyc, bez pomocy samolotu i bez przebieralni tylko maly parawan i nie ma jak sie ruszyc. leh az sie cos robi na sama mysl.
 :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Piszę dzisiaj, czyli wczoraj czyli jeszcze na  :pijaki: :los:

Asik_24, Witam  :hello: i podobny apel.. nie nadrabiaj same głupoty i parę fot :D :D :D

Dzień jak co dzień...?a podobno? dzień dobroci dla teściowych bobrów  :hopsa:

Nie ma to jak przyłapać rodziców na alkoholowej impresce z okazji dnia bobra znaczy się teściowej.... :D :D :D

Byliśmy z  Robertosem w sphinxie  :obiad: ...mhhhmmm.. objadłam się jak bąk, aczkolwiek dorsz w panierce migdałowej mocno średni!!! ::) ::)
Miły akcent na koniec...wychodząc każda Pani dostaje tulipanka  :Daje_kwiatka: z okazji zbliżającego się dnia kobiet ::) ::) ::)

Tak jak napisałam, przyłapałam rodziców na alkoholowej :dj:

Ciocia grzebiąc w cukierkach: - Macie tu kukułkę? ;)
Ja: - Uuuu wuja, ciocia chce „kukułki”, będzie Ci ( będzieCie- wypowiedziane jednym tchem) kukać w nocy.. do rana  :los:
Wuja: - Ja jej dam kukułkę! :brewki:
Mama:- Mamy, czekaj zaraz Ci poszukam (szuka)....
- Masz to jest kukułka...
;D
Cioteczka zajadając się kukułką: - To nie jest kukułka!! :protestuje:
Mama całkiem poważnie: - My nie mamy kukułki!! ::) ::) ::)

I w podobnej atmosferze minął cały wieczór.. na koniec była kończynka  :Ganja: wieczoru:

Wuja wstając z krzesła i prezentując dżinsy jak modelka : - Zobacz to są te co Ci Barbarella proponowała, a Ty nie chciałeś! 8) 8) 8)
Tata: - A jaki to rozmiar?
Wuja: - Ty się mnie o takie rzeczy nie pytaj...
Tata: - Taaakkk a ja widzę , że mój..... :mrgreen:
Wuja: - Ta Twój pchiiii... :Maruda:
Tata: - No widzę, że mój  bo Tobie z tyłka lecą :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Wchodzimy do przedpokoju...oni dalej o rozmiarze ..spodni !

Wuja już ubrany w kurtkę czapencję, odwraca się tyłem do cioci : -Weź no Barbarella sprawdź rozmiar :brewki: :brewki: :brewki:

Cioteczka dobiera się do wujkowych spodni od tyłu, ale najpierw podnosi jego kurtkę...

Wuja: -Mogę Ci bączusia puścić?? :bredzisz:

Ciotka opuszczając wujkową kurtkę: - A weź spie... hahahahha :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Wuja odpina pasek od spodni, rozpina rozporek, ściąga spodnie :biala_flaga: ( Naszym oczom ukazują się
czerwone bokserki w białe paski :D :D )....przekręca spodnie na sobie i szuka metki...szuka, szuka..

W tym czasie cioteczka zakładała buty...

Ja udając dzieciaka z reklamy i patrząc na wuja ze spuszczonymi portkami:
- Tato, tato kupa.... :glupek:

Myślałam, że nikt nie usłyszał  ::) ...patrzę, cioteczka się podnosi cała czerwona ze śmiechu  :hahaha: :hahaha: :hahaha: w tym czasie i moja mama zajrzyła i myślałam, że się sama posikam.... :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Muszę podkreślić, że moja rodzina ma duże poczucie humoru i się nie obraża :p :p

Słuchajcie tego ..Roberto ciężko znosi nasze przyszłotygodniowe spotkanie... :glupek:
Właśnie sobie ubzdurał, że jakiegoś faceta sobie sprowadzimy  :cancan: i że tyle pijących lasek to nie wróży nic dobrego  :D :D :D No i on jeszcze Was nie zna to już w ogóle ość w gardle... :biala_flaga:

Siedząc w Sphinxie stwierdził, że jednak musi mnie puści bo go posądzę o to, że jest taki jak mój tata, który śmiertelnie się obraża na mamę jak ta chce sama gdzieś wyjść czy jechać ::) ::) (czego w gruncie rzeczy nie robi, bo tata się obrazi  :mdleje: ). Nie ukrywam, ze szkoda mi mamy ale sama się na to zgadzała i teraz ma :-X No a ja sobie nie pozwolę i już PMa temperuję :los:

Aleee...Nasz Świadek (wolony :brewki:) 13.03 przyjeżdża do Szczecina z dwiema koleżankami i idą do kina...zapytał Roberta czy nie poszedł by z nim  ;D ....słuchajcie.....w myślach myślałam, że pęknę ze śmiechu  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:
Roberto poprosił mnie o zgodę ..a ja jak gdyby nigdy nic mówię ..Aaaa idź  :brewki: ...to się chłopak zestresował, że nie jestem o niego zazdrosna ani takie inne rzeczy bo on by mnie nie puścił w takie sytuacji  ::)(nie musze mówić, że jak by powiedział „Nie idź” to bym mu dupsko skopała i tak bym poszła  :hopsa: ).
No i sam teraz nie wie czy pójdzie ::) ::) Muszę naskrobać do Świadka, żeby go koniecznie namówił :D :D :D

Dopisane dzisiaj:

a moze naszych panów nauczymy kontroli naszych cytrynek  :P :P :P przyjemne z pożytecznym ;D ;D ;D ;D

Mi się PM kiedyś przyznał, że on w trakcie pieszczot robi mi badanie... :hahaha:

Mka, super się Ciebie czyta, jestem na 18s., Boszzz, ależ Ty jesteś naprawdę uzależniona, fajowo, tylko już bym chciała być na bieżąco... :D a coś czuję, że ja też staję się niewolnicą tego forum...Zwłaszcza jak się czyta takie forumki ;D

Więc tak, śliczny pierścionek zaręczynowy, uwielbiam takie delikatniutkie, sama mam "malutki", fajniutką parkę tworzycie z Robertem, aha i zaje fajne pazurki miewasz! Ja bardzo poproszę na piv namiary na pazórkoróbkę, bo nigdy w życiu jeszcze sobie nie robiłam (b.łamliwe pazurki mam), więc zero namiarów. Wspominałaś też o swoich wybranych fryzjerce i manikiurzystce, czy mogłabym też prosić o namiary? Z góry dziękuję.

Gratuluje podjęcia próby nadrabiania - informuj mnie o postępach, hahaha  :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa:
Oczywiście namiary zaraz wyślę na prv ;) i dziękuję bardzo za komplementy  :oops: :oops: :oops:
A mnie najbardziej krępuje jak muszę przejść z gołym tyłkiem z przebieralni na fotel. W tych skarpeteczkach, podskakuje na paluszkach jak zajączek ::) jak juz siądę i rozkraczę nogi to wszystko mi jedno :P
Też tak niezdarnie drepczę na ten fotel  :D :D :D
Hehe dlatego ja zawsze do ginekologa zakładam dłuuugą tunike i przejscie na fotel z przebieralni to pikuś (pan Pikuś  :brewki:)dla mnie najgorsze jest to rozkraczanie nóg przed lekarzem  ;)

U mnie fotel jest za parawanem i tam też się rozbieram... ::)
Więc gine wchodzi jak słyszy, ze wdrapuje się na fotel...mnie rozwalają teksty w stylu „ Jeszcze...jeszcze pupa do przodu, jeszcze...” :glupek: :glupek: :glupek:

bo wchodzi sie do normalnego gabineciku pielegniarki, i na normalnym lozku trzeba nogi rozlozyc, bez pomocy samolotu i bez przebieralni tylko maly parawan i nie ma jak sie ruszyc. leh az sie cos robi na sama mysl.
 :-*

Kochana jestem w szoku!!!!! A taki niby cywilizowany kraj!! I co gine nie robią cytologii?? :Maruda: :Maruda:

Chata posprzątana, PM właśnie daje korki z matmy jakiemuś dzieciakowi... ::)
Bo Roberto to niedoszły nauczyciel matematyki  :mdleje: :mdleje: (Bogu dzięki, że niedoszły przynajmniej jest z czego żyć)..on jak ma możliwość to uwielbia tłumaczyć te wszystkie sinusy i cosinusy.... ;D ;D

Właśnie wyczytałam na stronie PUPu, że wnioski składane do 19 marca będą rozpatrywane 24-26.03 czyli jeszcze baaardzo dużo siedzenia w domq przede mną...  :nerwus: :mdleje: :mdleje:

Miłej soboty :-* :-* :-*

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Widzę, że u Ciebie cała rodzinka pozytywnie zakręcona ;D

Zostawiam :-* :-* :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
nie wiem czy tak jest wszedzie, ja tego doswiadczylam w ten sposob, a ginekologow tu wcale nie ma,masz problem idziesz do pielegniarki, a jak ona nie umie to dopiero do specjalisty cie kieruje, a cytologie zawsze i tylko pielegniarki robia.

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Mój Ł. też niedoszły nauczyciel matmy :) Studiował matematykę, studiował i zrezygnował, bo stwierdził, że to nie to ;)

Buziaczki krejzolu :)

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
oj to już wiadomo po kim Ty taka zakręcona  ;D

Nasz synek:

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
  • data ślubu: 24.07.2010
oczywiście temperuj PM,  temperuj póki jeszcze się da  ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Tak, tak facetów trzeba trzymać krótko  :D :D :D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
oj to już wiadomo po kim Ty taka zakręcona  ;D

haha no właśnie! "wuja" czasem nie jest Twoim chrzestnym?! :D ;)

Ale Wy macie zwariowane fazy!! :hahahaha:
Miłej wieczorku krejzolku :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Teraz ze śmiechu nie zasnę :D i nie pijcie już więcej tak dużo  :los: :los:

A co do PMa, tochyba każdy taki zazdrośnik, ale to dobrze, to znaczy, że Cię kocha najmocniej na świecie :):) i nie bądź taka niedobrota, nie ustawiaj go tak za bardzo, bo jestem godna pomyśleć, że on to jakiś Pantoflarz  :skacza: :skacza: czytałam przesąd, że jeżeli podczas przysięgi małżeńskiej rąbek sukni wyląduje na bucie PM, to będzie to oznaczało, że PM będzie pantoflarzem do końca życia :D podoba Ci się? :P

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Anjuszka , ma nowe foto ;D

Mka, tylko Ty mi masz być na 100% u mnie w sobotę, no!!!!

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Si forumko, dostrzegłaś bardzo dobrze :) gratki :)

Offline lolalola

• Chuck Norris
Tylko z poprzedniej foty wydawało mi się,że masz ciemne włosy, a teraz widzę,że istny blond;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Tamto było czarno białe, może dlatego :) ale owszem blond baba ze mnie :P

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Też myślałam, że Anjuszka brunetka  ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ale Wy zakręceni jesteście ;D ;D ;D
Mój A. to też ekspert w matematyce, mnie też kiedyś uczył :P

Offline ada1988

• Chuck Norris
ale Wy zakręceni ;D ;D przynajmniej nie jest nudno u Was :P

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Marta, Marta - grzechu warta :D  :skacza:

Udanej niedzieli  :-* :-*

Offline m_lena

• uzależniony
szalona baba z Ciebie :D
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
 :hahaha: dobre ;D
co w rodzinie to nie zginie :D

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Marta  ;D :hahaha: :hahaha:

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
....Rodzinka -Krejzolów ;D ;D ;D

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
To dla Was Kochane z okazji Dnia Kobiet :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline ada1988

• Chuck Norris
i wzajemnie Martuś  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Zostawiam :-* :-* :-*:Daje_kwiatka: z okazji Dnia Kobiet ;D ;)

Offline lolalola

• Chuck Norris
Marta, Kochana jesteś, dziękuję, Ty wiesz czego mi brak :taktak: :taktak: :taktak:
Tobie też miłego dnia życzę :-*