Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 243404 razy)

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
....mo tak MKA i jej posty... ;D

....acha dzisiaj temat "sutki" :hahahaha: :brewki:...przeciż bez ...zboczonych tematów by się nieobeszło :bredzisz: :p :p

Offline FRANCESCA

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.08.2010
PRZYŁĄCZAM SIĘ DO ODLICZANIA, CHOĆ NA LISTĘ SIĘ JUŻ NIE ZAŁAPAŁAM,ALE NA COŚ CIEKAWSZEGO - SUTKI ;D

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
popieram czigre. odreczne badnie w domu to obowiazek, a "reczne"::) u gin tak czy siak. usg u nas bynajmniej robi sie na tzw. wlasne zyczenie za niecale 20€, w PL pewnie podobnie? wiec conajmniej raz do roku mozna sobie pozwolic.
BO MOZNA KIEDYS ZALOWAC. A po co? Wiem, co mowie.
no, ale mam zejeb*** gin ::) hihi.

a mka przepadla. pewnie pracuuuje ::)
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Gdzieeee tam przepadła  ;D
Buszuje po forum, tylko u siebie nie pisze  :(

:-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
a no buszuje buszuje sama ją przed chwilą widziałam w jednym z wątków :)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
hehe ale tu sutkowo sie zrobiło  ;D ;D ;D

a ja mam czasem drażliwe ale to hm.... jak im sie ze chce   ;D ;D ;D i strasznie tego nie lubię  ;) ;)

:-* :-* sle

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Mka,

przyłączam się, choć mam sporo do nadrobienia :)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Tulipanki piękne ahh ta wiosna  ;D ;D ;D Ja muszę się zapisać na usg piersi bo szczerze powiem jeszcze nigdy nie miałam...  ::) ::)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Temat sutkowy, ale trafiłam :P
Mi gin bada piersi jak u niego jestem, pyta też czy sama badam itd. Tylko u mnie z tym samobadaniem to nie bardzo ::)
Śliczne tulipanki! :)
No i jak PM funduje, to biegnij na zakupy ;)
Ja to nie wiem co to znaczy fundowanie hehe ;) My od początku naszego związku mamy pieniążki wspólne, czyli już ponad 5 lat. I nigdy u nas nie było stawiania czy fundowania, bo wszystko fundowaliśmy sobie razem ;)

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Ja też nigdy nie miałam USG piersi, ani żaden ginekolog mi ich w  żaden inny sposób nie badał nawet... Teraz to mnie przestraszyłaś Mka :hmmm:

Offline werka23

• Chuck Norris
mi internista badał  ;) ;)  ale jakoś tak dziwnie świecić mi cytrynkami przed ginem  ;D ;D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Elo  :skacza:
FRANCESCA Witam  :hello: :hello: :hello:
Agulec_102 Witam  :hello: :hello: :hello: nie nadrabiaj same głupoty i parę fotek :D :D :D

a mka przepadla. pewnie pracuuuje ::)

Taaaaaaa chyba nad sutkami :frajer: :glupek: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

no to mnie zaskoczyłaś z tymi sutkami..Teraz sie zastanawiam czy ja mam odpowiednie?? jest jakis "rozmiar"..czy cos??
Kurde, to ja też nie wiem czy moje są ok  :D ;)

Mhmmmmm...  :drapanie: no przecież Wam nie pokaże jak powinien sutek wyglądać!  :los:
Ma wystawać i podniecać hahahaha... :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:
A tak serio: „U dziecka prawidłowo przystawionego pierś i brodawka szczelnie wypełniają jamę ustną. Brodawka sięga do granicy podniebienia miękkiego i twardego, jest unieruchomiona. Język obejmuje pierś od dołu i pokrywa dolne dziąsła.”...czyli musi być mocno wystająca, żeby nasze bobo mogło spokojnie wciągać ::) ::) ::)

Wiecie zaczyna mi się mocno podobać to długofalowe ssanie ..i nie mówię już tu zboczuchy o seksie ::)...ale o maleństwie  :dzidzia: ...no bo wiecie przecież, że ja mam chcicę na dziecko... :dzidzia: :dzidzia: :dzidzia:

Z tymi sutkami to bym pomyslala hehe bo jest cos takiego jak nakładki laktacyjne i gdy dziecko ssa to ci wyciaga sutka i przy okazji nie uszkadza ich...Moja kumpelka tego uzywala i byla bardzo zadowolona bo ja mialam poobgryzane suty a ona nie  ;D....

Tylko Jolu zdaje się, że przez nakładki trudniej dziecku ssać..i nie każde chce złapać takiego sztucznego  :dzidzia:

te sutki męczcie męczcie, ja nie męczyłam i mój maluch się buntował ssać, nie pomogły nawet nakładki. musiałam ściągać i na butle przejść :(
Tylko 3 miesiące miałam pokarm :'(

Właśnie dlatego ostro się za to wzięliśmy :jupi: :jupi: :jupi:

Dobry ginekolog tak jak napisała czigra na każdym przeglądzie bada piersi!!!!
Albo robi to raz na pół roku na pewno...a już przy okazji pobierania cytologii to powinien to zrobić!!!

Więc dziewczynki wystawiajcie cytrynki (jak to Werka napisała) i wymagacie od gine badania!!!!

Wstydem jest umierać z powodu za późno wykrytego raka , a nie pokazanie piersi lekarzowi!!
O samobadaniu nie wspomnę najlepiej robić tuż po okresie, podobnie jak cyto) ::) ::) ::)

USG trzeba robić co roku od 25 roku życia chyba, że miało się wcześniej guzkowe epizody jak Jola czy Ewa :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze:
Jeśli już lekarz zbada wasze piersiątka to od razu możecie o sutki zapytać :terefere: :hopsa:

To mnie zmartwiłaś tymi sutkami, chyba też je zacznę wyciągać, ale nie pokażę ich u gina :P ogólnie nienawidzę tam chodzić, a cytologię miałam zrobić i tak od stycznia dotrzeć nie mogę...

A czemu nie lubisz chodzić do ginekologa? ::) ::) ::)

ufff ja nie mam problemu z tym badaniem tzn z cytologią i z badaniem piersi zawsze jak chodzę do lekarza i przychodzi czas na cytologię to przy okazji bada mi piersi :)

No i to jest dobry lekarz! :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:

a ja mam czasem drażliwe ale to hm.... jak im sie ze chce   ;D ;D ;D i strasznie tego nie lubię  ;)

Ja po owulacji nie znoszę jak dotyka się moich sutków.. są na maxa wtedy drażliwe :hahahaha: :hahahaha:

No i jak PM funduje, to biegnij na zakupy ;)
Ja to nie wiem co to znaczy fundowanie hehe ;) My od początku naszego związku mamy pieniążki wspólne, czyli już ponad 5 lat. I nigdy u nas nie było stawiania czy fundowania, bo wszystko fundowaliśmy sobie razem ;)

Właśnie dostałam smsa, że po pracy mam przyjechać po PMa, kupimy kawę w tchibo, dla mnie spodnie i kolejny sweterek dla niego ::) ::) (tak! tak...mój PM ostatnio sam poszedł na zakupy i kupił sobie sweterek i spodnie  :mdleje: :mdleje: :mdleje: )..no i foch będzie bo odpisałam, że przyjadę ale spodni dla mnie na bank nie kupimy :P ..ojsuśś no oponkę musze zrzucić  :bieznia:

Wiecie, że polsat bezczelnie ściągnął nazwę programu od tytułu mojego wątku...Just the two of us !!!! Normalnie foch... :obrazony: :obrazony: :obrazony:

Parę dni temu...siedzę w samochodzie  :auto: pod jednym z salonów sukien ślubnych w centrum i czekam na PMa  :Serduszka:
Idą wyrostki - 5 chłopaków: 2 lekko niepełnosprawnych umysłowo... i 3 zwykłych debili ... ::)
Wyczaili jakąś laskę w tym salonie ..i przylepili się do witryny  :bredzisz: ..machali, robili jakieś głupie miny, śmiali się miedzy sobą.. pokazywali palcami na „coś „ w środku salonu...no koszmar jakiś.. przecież oni mogli tam normalnie wejść i zrobić coś tym dziewczyną...szok!!! :boje_sie:

No buziole, have a nice day  :-* :-* :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ja jestem bardzo wstydliwa, krępuje mnie takie obnażanie :P

Co do tytułu w polsacie, to właśnie widziałam kilka dni temu i miałam Ci nawet pisać, ale głupia głowa - zapomniała :D pisz do nich i żądaj zapłaty :D

A w salonach wiem jak jest, bo dokładnie rok temu szukałam jako świadkowa z moją przyjaciółką dla niej sukni i ludzie czasami, nawet ci będący w środku, zaglądali bezczelnie przez kotary, żeby zobaczyć jak ona wygląda w danej sukni, we mnie się gotowało, nie mówię o niej....
A na sławomira jest jeden a'la salon, babeta lat ok. 50-60 i przed każdym włożeniem obojętnie jakiej sukni kazała jej nakładać jakąś białą szmatę, aby nie wybrudziła sukni(pomimo, że nie miała makijażu), w ogóle ona miała jakieś dziwne podejście i poglądy, tam to dopiero nerwów straciłyśmy, gdy w pewnej chwili weszło dwóch chłopaków po garnitur i już mieli go odbierać i ta pani kazała mojej przyjaciółce wyjść z przymierzalni w bieliźnie i poczekać, aż ten pan zmierzy, po prostu żal.... od razu uciekłyśmy gdzie pieprz rośnie, oczywiście nie byłabym sobą, gdybym jej nie powiedziała, co o tym wszystkim myślę....ehhh...

Buziam  :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
a moze naszych panów nauczymy kontroli naszych cytrynek  :P :P :P przyjemne z pożytecznym ;D ;D ;D ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ja tam Cie rozumiem, też nie kupuję spodni dopóki nie zrzucę opony mojej :P ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
a ja się nie wstydzę jak idę do lekarza, chodzę do mężczyzny i na początku faktycznie trochę mi tak nie zręcznie było przed obcym mężczyzną rozkraczać się ale dałam radę, a teraz co dwa tygodnie muszę to robić :) także musicie się na to Kochane nastawić bo jak będziecie w ciąży to lekarz na każdej wizycie będzie Wam tam zaglądał :)

Martuś udanych zakupów :)

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
No jaka zawzięta!
Marta, weź się opanuj!
Ja tam mam 20 kg nadwagi, ale jak MÓJ mi chce kupić spodnie, to 1 lece ;D

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
No nie... co za barany  :( niektórzy ludzie nie wychodowali w głowie czegoś takiego jak mózg ... ;/  oni pewnie do nich należeli ;/

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Leć kobietko po te spodnie jak chłopak chce kupić  ;D
Jak się zrzucisz oponkę kupi Ci drugie  ;)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Mka,

super się Ciebie czyta, jestem na 18s., Boszzz, ależ Ty jesteś naprawdę uzależniona, fajowo, tylko już bym chciała być na bieżąco... :D a coś czuję, że ja też staję się niewolnicą tego forum...Zwłaszcza jak się czyta takie forumki ;D

Więc tak, śliczny pierścionek zaręczynowy, uwielbiam takie delikatniutkie, sama mam "malutki", fajniutką parkę tworzycie z Robertem, aha i zaje fajne pazurki miewasz! Ja bardzo poproszę na piv namiary na pazórkoróbkę, bo nigdy w życiu jeszcze sobie nie robiłam (b.łamliwe pazurki mam), więc zero namiarów. Wspominałaś też o swoich wybranych fryzjerce i manikiurzystce, czy mogłabym też prosić o namiary? Z góry dziękuję.

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
a moze naszych panów nauczymy kontroli naszych cytrynek  :P :P :P przyjemne z pożytecznym ;D ;D ;D ;D

Mojemy czasem odwala i wtedy bada i bada  ;D

Masz rację mka, zwrócę uwagę ginowi następnym razem żeby piersi obejrzał ;)

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010

Parę dni temu...siedzę w samochodzie  :auto: pod jednym z salonów sukien ślubnych w centrum i czekam na PMa  :Serduszka:
Idą wyrostki - 5 chłopaków: 2 lekko niepełnosprawnych umysłowo... i 3 zwykłych debili ... ::)
Wyczaili jakąś laskę w tym salonie ..i przylepili się do witryny  :bredzisz: ..machali, robili jakieś głupie miny, śmiali się miedzy sobą.. pokazywali palcami na „coś „ w środku salonu...no koszmar jakiś.. przecież oni mogli tam normalnie wejść i zrobić coś tym dziewczyną...szok!!! :boje_sie:
  Masakra

A mój gin bada cytrynki, całe szczęście :)
Nasz synek:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Wiecie, że polsat bezczelnie ściągnął nazwę programu od tytułu mojego wątku...Just the two of us !!!! Normalnie foch... :obrazony: :obrazony: :obrazony:

Hahahaha ale Ty jesteś czubol...!!! :hahahaha: :glupek: :hahaha: ...kochany :uscisk:

Parę dni temu...siedzę w samochodzie  :auto: pod jednym z salonów sukien ślubnych w centrum i czekam na PMa  :Serduszka:
Wyczaili jakąś laskę w tym salonie ..i przylepili się do witryny  :bredzisz: ..machali, robili jakieś głupie miny, śmiali się miedzy sobą.. pokazywali palcami na „coś „ w środku salonu...no koszmar jakiś.. przecież oni mogli tam normalnie wejść i zrobić coś tym dziewczyną...szok!!! :boje_sie:

Bożeee, jak ja nie znoszę takich debili!!! :ckm:

Morgan
  • Gość
kochana milego weekenda!

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
Debili nie brakuje :-\
16 tego mam wizyte u ginka wiec tym razem na bank sie przed nim rozbiore i pokaże cycuchy :P

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
a ja badam :) tzn gin bada  :D a co  :D
achhh tulipanki piekne :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Hmm... A ja byłam w swoim życu u 3 czy 4 ginekologów (sami mężczyźni) i tylko jeden z nich raczył mi "górę" przebadać :P Widać, trzeba się o to dopominać, choć trochę głupio mi prosić o takie badanie...

Niedobry Polsat... :p :biczowanie:

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Jak ja byłam wybierać suknię z moją psiapsiółą to też się zatrzymywali i żurawia przez witrynę....
Bez komentarza po prostu...

:-* weekendowe

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
A mnie najbardziej krępuje jak muszę przejść z gołym tyłkiem z przebieralni na fotel. W tych skarpeteczkach, podskakuje na paluszkach jak zajączek ::) jak juz siądę i rozkraczę nogi to wszystko mi jedno :P

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Też tak niezdarnie drepczę na ten fotel  :D :D :D