0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
- zaproszenia cudne ja też chce właśnie ze wstążeczkami - proszę o stronkę na prv.
Ale choć wieczory udane były??
Moje spostrzegawcze oko wypatrzyło, że dziś równiutko rok i trzy miesiące do Twojego ślubu Martuś Zanim się obejrzysz będzie maj i zostanie tylko roczek
I jak fajnie było ??
No tak..."przyszła" podsyciła naszą ciekawość i "polazła"... czekamy do jutra... i ani dnia dłużej
i nie ma mki uschłam z czekania
no to się szykuje gigant post
...a w tym czasie ja miałam swoją twarz na wysokości jego pasa ...uhaaa...hahaha...no nie lada przeżycie ..w końcu od 7 lat mam jednego faceta..
Pan masował, obchodził mnie dookoła ..ale jak zatrzymywał się „nad moją głową”...a w tym czasie ja miałam swoją twarz na wysokości jego pasa ...uhaaa...hahaha...no nie lada przeżycie ..w końcu od 7 lat mam jednego faceta..
Pan masował przyjemnie, znalazł mi taki jeden mięsień, który mam spięty (często głównie po dłuższej jeździe samochodem) i masował.. aż bolało! Ale powiedział, ze jakbym regularnie tam miała masowane to by ból nie wracał..... Pan masował, obchodził mnie dookoła ..ale jak zatrzymywał się „nad moją głową”...a w tym czasie ja miałam swoją twarz na wysokości jego pasa ...uhaaa...hahaha...no nie lada przeżycie ..w końcu od 7 lat mam jednego faceta.. Czasem jak akurat Pan robił coś tylko jedną ręką, a drugą puszczał swobodnie to tak fajnie mnie smyrał po plecach....oczywiście nie specjalnie, po prostu nie miał co z ta ręką zrobić
Pozory mylą