Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 242937 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
no i jak było? :brewki:

Offline m_lena

• uzależniony
poniedziałkowe  :-* :-* :-*
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
A może tak jakieś zdjęcia  ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Zacznę od podziękowań za życzenia w sprawie wypoczynku  :D (udany!!  :brawo_2: Po za muzycznym akcentem  :-\ :-\ ) i w sprawie zaproszeń, cieszę się, że Wam się podobają :D :D No i dzięki, za szczere opinie odnośnie figurek- nad tematem myślimy  :drapanie: :drapanie: .. bardziej ja oczywiście :glupek: :hahaha:

:Daje_kwiatka: justys0101 :Daje_kwiatka:
:Daje_kwiatka: aagatkaa :Daje_kwiatka:
:Daje_kwiatka: kacha8609 :Daje_kwiatka:
:Daje_kwiatka: ada1988 :Daje_kwiatka:
:Daje_kwiatka: galaretka :Daje_kwiatka:
:Daje_kwiatka: nikmat :Daje_kwiatka:
:Daje_kwiatka: lolalola6969 :Daje_kwiatka:
:Daje_kwiatka: czigra :Daje_kwiatka:
:Daje_kwiatka: Agulek79 :Daje_kwiatka:
:Daje_kwiatka: Arlesia22 :Daje_kwiatka:
:Daje_kwiatka: madzia_n :Daje_kwiatka:
:Daje_kwiatka: Isus :Daje_kwiatka:
:Daje_kwiatka: Mysikróliczek :Daje_kwiatka:
:Daje_kwiatka: kasia22 :Daje_kwiatka:
:Daje_kwiatka: kiniadg :Daje_kwiatka:
:Daje_kwiatka: m_lena :Daje_kwiatka:
:Daje_kwiatka: werka23 :Daje_kwiatka:
:Daje_kwiatka: pamela :Daje_kwiatka:
:Daje_kwiatka: BOZENA28 :Daje_kwiatka:
:Daje_kwiatka: paooolka :Daje_kwiatka:
:Daje_kwiatka: osika_ :Daje_kwiatka:

Buzi fruzi i co tam jeszcze  :calus:  :calus: :calus:

- zaproszenia cudne ja też chce właśnie ze wstążeczkami  ;D
- proszę o stronkę na prv.

Już wysyłam!! ;D ;D

Ale choć wieczory udane były??

Baaa w końcu 2 medale przez weekend zdobyliśmy  :Najlepszy: :Najlepszy: :Najlepszy: Brązowa Justyna i Srebrny Małysz...... ::) ::)

Moje spostrzegawcze oko wypatrzyło, że dziś równiutko rok i trzy miesiące do Twojego ślubu Martuś  ;D
Zanim się obejrzysz będzie maj i zostanie tylko roczek  :D

Oj tak, racja, racja :D ..jak to jest? :P Ty zawsze u mnie wypatrzysz jakąś równiutką datę...a to niby moje suwaczki...hahaha  :hopsa: :hopsa: :hopsa: ...na swój rzadko się patrzy jak jeszcze tyle czasu zostało :p

I jak fajnie było ??  :D

Pytanie!!!! :brawo: :brawo: :brawo:

No tak..."przyszła" podsyciła naszą ciekawość i "polazła"... :glupek: :skacza:

:-* :-* czekamy do jutra... i ani dnia dłużej :taktak: :hahahaha:

Oj już jestem i już piszę...a post będzie w kilku częściach, żeby Wam się łącza nie przegrzały  :ekxpert: :chat:

i nie ma mki  :P :P  uschłam z czekania :luzak: :luzak: :luzak: :luzak:

Wrzucam Cię do wody  :wanna: :wanna: :wanna: , abyś trochę nasiąkła ;D ;D

I zaczynam pisanie relacji :brewki: :brewki:...ma zakaz od PMa  :los: - żadnych fotek na forum!!  :mdleje: :mdleje: :mdleje: Więc będą tylko moje, mew i kaczek :terefere: :terefere: :terefere:

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
to czekamy z niecierpliwoscią
[/url]
[/url]

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Hehehehe mogą być i Twoje z mewami! tylko coś nam tu wrzuć, za to czekanie!! ;) ;D

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Pewnie wrzucaj, to na co masz przyzwolenie i czekamy na c.d. :)
Nasz synek:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Czekamy, czekamy  ;D
Oby było dużo zdjęć  ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
no to się szykuje gigant post :P

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Dzięki za linka zaproszenia mają cudne  :Serduszka: opowiadaj nam tu szybciutko wszystko  ;D ;D
no to się szykuje gigant post :P
znów będziemy kręciły 6 razy myszką hehe

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Czekamy na fotki  :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Po tym jak ja już swoja część spakowałam mogliśmy ruszać ;D ;D
Ja oczywiście w dużą torbę, Roberto w małą...no bo u mnie wszystkie kosmetyki były ::) ::) ::)
Roberto tak się spakował, że zapomniał: szamponu, żelu pod prysznic, kropli do nosa od których juz jest chyba uzależniony  :mdleje: ..ale to  :frajer: ja miałam wielką torbę hahaha  :hopsa: :hopsa:  :hopsa:

...Schodzę do samochodu  :auto: ..akurat jakaś taxi podjechała ..więc Pan parkuje, wyskakuje ..widzę, że chyba coś mu się pomyliło bo podlatuje do mnie chce brać torbę  :drapanie: ..a ja mówię, że Pan chyba nie do mnie  :los: ...i pik, pik- otwieram złota strzałkę  :auto: :auto: Hahahaha okazało się, że parę metrów dalej pani z dzieckiem stała i to po nią przyjechał :kierowca: :P :P :P

Jedziemy...upss...już prawie 12, a my obiad mamy do 14...Roberto się zacieszał  :jupi: :jupi: :jupi: , że jak nie zdążymy na obiad  :bredzisz: to pojedziemy sobie na rybkę bo ma dużą ochotę.. :Mcdonalds: :chinczyk:

Mkniemy sobie, droga dobra pusta...tylko w Mrzeżynie i Rogowie dużo zalegającego śniegu ::) ::) ::)

Podjechaliśmy ..raz dwa do recepcji ;D ;D Fotka nie robiona przez Nas bo my nie pstrykamy gdzie popadnie  :mdleje: :mdleje: ..jak inni  :cegly: ..o czym przeczytacie później ;) ;)

Miłe przywitanie, meldujemy się :D :D No i pytanie co z tymi naszymi zabiegami, które mamy wykupione  ??? ...przyszła  :Pielegniarka: Pani z bazy zabiegowej :ok:

Pani z recepcji: Państwo tutaj mają nadpłatę i w jej ramach wybiorą sobie jakieś zabiegi. Jest jeszcze lekarz?

:Pielegniarka:Pani z bazy zabiegowej: No mhm.. właśnie kończy...nie wiem jak to zrobimy.

Pani z recepcji: A Ty masz jeszcze dzisiaj jakieś zabiegi, to może by Państwo dzisiaj skorzystali?

:Pielegniarka: Pani z bazy zabiegowej: Tylko lewatywa mi została.... :o :o :o  :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Ja:  :szczeka: :szczeka: :|| :||  To nie będzie konieczne!!!! :terefere:

Pośmialiśmy się trochę, przyszła kierowniczka dała listę zabiegów i kazała wybierać...w trakcie obiadu...hihih... :Obiad: :Obiad: :Obiad:

Podczas obiadu Robert się nie rozczarował, był piątek więc na obiad pyszna rybka była :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Poszliśmy przestawić autko na strzeżony ;) ;) Podjechaliśmy przy okazji do apteki bo ja zapomniałam bakterii kwasu mlekowego...a ostatnio się nimi ?zajadam?  :glupek: bo dobrze wpływają na kobiece sprawy (i na cerę podobno też), a mając na uwadze siedzenie w chlorowanej wodzie wolałam sobie je pouzupełniać :brewki: :brewki: :brewki:

Po obiedzie mały spacer.. :hopsa:

Wyglądam jakbym miała odrosty  :mdleje: :mdleje: ...nie lubię zimy bo te „zimowe włosy” rosną ciemniejsze ..ale przynajmniej widać ile urosły = jak długo trwa zima  :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Chciałam Wam orła na śniegu zrobić ale wszędzie było....nasrane przez  :Kurczak: :Kurczak: :Kurczak: mewy...Pełno małych zielonych kupo-siuśków! ::) ::) ::)

Po spacerku mały odpoczynek i Roberto już na masaż kręgosłupa leciał.. Hihihi a potem ja! ;D ;D No masował Nas Pan...taki chudawy ale w barach szeroki! :bieznia: Roberto nie chciał iść do faceta ale nie miał za bardzo wyboru :p :p Hihihi podsłuchiwałam go tam i R. ani jednego dźwięku nie wydał  :Nie_powiem: jak go masował  :hahaha:

Tu czekaliśmy na zabiegi (fotki z ich strony) ;) ;) ;)

Przyszła moja kolej...hhihi Pan położył mi rękę na ramieniu i prowadził do gabinetu  :o :o :o (czego nie zauważyłam dopiero później Roberto mi powiedział kwitując, że mi się to pewnie podobało ::) ::) ). Dostałam nakaz rozbiórki.... :los: :los:

Rozebrałam się, położyłam i nagle Pan wchodzi i dobiera mi się do góry od bikini  :p (położyłam się i zapomniałam zdjąć) :oops: ..hahhaa...a ja mam takie zapięcie śmieszne dziwne i Pan nie mógł sobie poradzić i prosi żebym odpięła bo on „takich rzeczy nie nosi i nie wie jak to rozpiąć” buhahahaha  :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Pan masował przyjemnie, znalazł mi taki jeden mięsień, który mam spięty (często głównie po dłuższej jeździe samochodem) i masował.. aż bolało! :D :D :D Ale powiedział, ze jakbym regularnie tam miała masowane to by ból nie wracał..... ::) ::) Pan masował, obchodził mnie dookoła ..ale jak zatrzymywał się „nad moją głową”...a w tym czasie ja miałam swoją twarz na wysokości jego pasa  :Uu: :Uu: ...uhaaa...hahaha...no nie lada przeżycie ..w końcu od 7 lat mam jednego faceta.. :brewki: :brewki:

Czasem jak akurat Pan robił coś tylko jedną ręką, a drugą puszczał swobodnie to tak fajnie mnie smyrał po plecach....oczywiście nie specjalnie, po prostu nie miał co z ta ręką zrobić :wink: :wink: :wink:

Oj po masażu było super! :D Ale już przyszedł czas na kolację,, więc raz dwa się posililiśmy i lecimy na basen!! Oj jak fajnie było, popływaliśmy...

Tak tam wygląda basenik...tylko teraz jest tam pełno palemek.Ogólnie jakieś stare to zdjęcie ::) ::) No i nie widać 2 części gdzie jest kolejne jacuzzi, sauna i solarium.. Łóżko stoi sobie swobodnie i opala tylko od góry :D
Wiecie o chodzi ..kładziesz się , a u góry zapala się lampa i możesz się smażyć. Jak byliśmy na basenie właśnie w piątek wieczorem to była też tam taka parka...o matko :mdleje: ...zjarani na skwarki, a ta laska ciągle leżała na tym łóżku...w końcu poprosili kogoś o zrobienie wspólnej fotki...pstryknęli  :Fotograf: po czym ona się wydarła „Idz, idzi już bo już Ci się czas zaczął...” Chłopak dalej gadał z facetem, a ona, biegając w koło leżaków: „No leć na solarium” i tak darła pysk na cały basen..... :ckm: :ckm: :ckm:
Ta parka działała nam na nerwy do soboty.. wszędzie robili sobie zdjęcia...na basenie, w bazie zabiegowej ..nie mówię, tu o jakiś tam dyskretnych fotkach na pamiątkę ..ale o całej sesji ..nawet w restauracji w czasie obiadu.... :klnie: :klnie: :klnie:

Po baseniku już prywatna część wyjazdu i oglądanie olimpiady :skacza:

Sobotę i niedzielę opiszę później bo post gigant :glupek: :glupek:

Offline ada1988

• Chuck Norris
Ty jesteś naprawdę szalona :P

...a w tym czasie ja miałam swoją twarz na wysokości jego pasa  :Uu: :Uu: ...uhaaa...hahaha...no nie lada przeżycie ..w końcu od 7 lat mam jednego faceta.. :brewki: :brewki:

;D ;D ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009

Pan masował, obchodził mnie dookoła ..ale jak zatrzymywał się „nad moją głową”...a w tym czasie ja miałam swoją twarz na wysokości jego pasa  :Uu: :Uu: ...uhaaa...hahaha...no nie lada przeżycie ..w końcu od 7 lat mam jednego faceta.. :brewki: :brewki:
  :D :D :D :D :D
rozbrajasz mnie
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
haha :) fajnie, ze sie udalo z basenami i masazami :brewki:
a na fotki skwarek pewnie tez sie zalapaliscie ;)

czekamy na relacje "muzyczne"!! oby nie dlugo!
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
niedlugo! czyli krotko :D
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline m_lena

• uzależniony
Czyli czekamy  ;D

No i nasza mka jaka uśmiechnięta :D Ahhh aż zazdroszczę takiego wypoczynku!
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline MadziaGrzes
  • forumowicz
Oj widac ze wypoczelas :) Mnie tez by sie taki wypoczynek przydal po ostatnim tyg.... moze uda mi sie mojego G namowic chocby na weekend w gorach :)Buziale

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Tylko się nie ociągaj z tą drugą częścią  ;D
Czekamy  :tupot:

Offline ada1988

• Chuck Norris
no Marta nie ociągaj się :P

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Hehe, to widzę, że od samego początku było fajnie i do tego śmiesznie;) Czekamy na drugą część :)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i

Pan masował przyjemnie, znalazł mi taki jeden mięsień, który mam spięty (często głównie po dłuższej jeździe samochodem) i masował.. aż bolało! :D :D :D Ale powiedział, ze jakbym regularnie tam miała masowane to by ból nie wracał..... ::) ::) Pan masował, obchodził mnie dookoła ..ale jak zatrzymywał się „nad moją głową”...a w tym czasie ja miałam swoją twarz na wysokości jego pasa  :Uu: :Uu: ...uhaaa...hahaha...no nie lada przeżycie ..w końcu od 7 lat mam jednego faceta.. :brewki: :brewki:

Czasem jak akurat Pan robił coś tylko jedną ręką, a drugą puszczał swobodnie to tak fajnie mnie smyrał po plecach....oczywiście nie specjalnie, po prostu nie miał co z ta ręką zrobić :wink: :wink: :wink:

tego Ci najbardziej zazdroszcze :brewki: takich zgrabnych paluszków, które wiedza jak zrobić kobiecie dobrze :brewki:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Dawaj dalej, dawaj, nie ma na co czekać :)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
...a ja się nadal zastanawiam dlaczego nie chcieliście z lewatywy skorzystac..podobno zdrowo... ::) :p :taktak:

..to mówisz Pan ciebie smyrał po pleckach... :brewki: :brewki:

baaaardzo fajne foty! ;D

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
puk,puk :hopsa: mozna dolaczyc?

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Jeee ale weekend... Ja teeeż chcę :P ;) Super, że masaże takie przyjemne i w ogóle (ile ja bym dała za taki profesjonalny masaż :P )
Ślicznie wyglądasz! I oczywiście czekamy na ciąg dalszy! :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
No to widać wypad udany! czekam na CD. ;)

Ps. Jakoś łagodnie wyglądasz na tej fotce!? ::) :D :P

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Pozory mylą  ;D :P

Offline aagatkaa

• Chuck Norris