Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 244601 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
 rany co ty psa podgladasz w tak intymnej sytuacji? ;D

Offline BOZENA28

• Kochać to chcieć przemierzyć cały świat we dwoje....
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.09
hihi, co te psiaki nie wymysla co?  :D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Pies jest wdzięczny za miłe komentarze... :brewki: :los:

Co do konkursu, który psiak to Forest ::)...jedno jest pewne - to nie jest ten z białą krawatka bo Forcik takowej nie miał :D :D :D
A co do niepewności.....fotki przysłał hodowca zanim wybraliśmy psa.. :cegly: więc ja też się mogę tylko domyślać  :terefere: Ale sądząc po kufajce to ten pierwszy z lewej z pyszczkiem w dół spuszczonym...no ale nie wszystkie psiaki pozowały do fotek :D :D

Super psina! :) Widać, że wesoła i postrzelona jak właścicielka  :P ;D ;D ;D :-*
..ależem sie uśmiała!! proszę cie!! jestes włacznie ze swym psem - bezbłędni!!

No a jak! :hahahaha: Wyginam śmiało ciało :hopsa: :los: (a propo króla Juliana :hahahaha: - też uwielbiam...bardziej jego głos, a raczej tą wadę wymowy z jaką gada ;D )

Ooo nieee!!! ta gorsząca fotka wygrała!!! :o ;D ;D ;D
Spać nie będę mogła!! ;) :D :D :P

Kto by pomyślał?  :drapanie: Pierwszy zboczuch RP :los:...ciągle o  :uscisk: :uscisk: :uscisk:  w twoim wątku czytam ::)

moje koty też mają funkcję wietrzenia ;)

Twoje jak pamiętam z fotek tak bosko na tyłku siadają ..tzn.jedno z futer zdaje się tak robi? :D :D

Własnie to gończy polski!! zakochana jestem w tej rasie! ;D

A gończe kopovy (słowackie) widziała? ;D Są troszkę mniejsze od gończych...a ogary? ;) :D

ja mam slabosc do duzych psów. mam kaukaza, chcialabym nowofunlanda :)

W życiu miałam doczynienia z jednym nowofundlandem  O0 są przeokropnie miśkowate, kochane, puchate i piękne... :hopsa:

Agulek79 też marzę o goldenie :) są przecudowne :))

Ładne psy, ale trochę mi ich szkoda...ludzie często biorą je do bloków, nie zapewniają im ruchu...i często potem widzę takie kocki spasione przypominające goldeny  :Mdleje_1: :Mdleje_1: :Mdleje_1:
Ten co wkleiła madzia_n wygląda na szczupłego i też ma funkcję wietrzenia :D ;D :D ;D

(mam nadzieję że się nie pogniewasz mka :) )

No coś Ty, spoko!! :hopsa:

Ja też mam goldenka (suczke) uwielbiam goldenki  ;D ;D ;D tylko że złotą jak się Marta nie pogniewa to wkleję jej zdjęcie jak ona śpi heheheh

Prącie Cię bardzo :p :D :D

rany co ty psa podgladasz w tak intymnej sytuacji? ;D

Oj Forest to niewyżytek  :D (dostaje cukierki na obniżenie libido  :mdleje: ) i robi to gdzie popadnie z kastratem Camelem..tzn. Camel jest bierny, a Forest ćwiczy ruchy na nim  :skacza:

Teraz proszę o zdjęcia Twe i Twego Lubego :))

Anjuszka fajny avatarek, to Ty??? ;D Nasze fotki będą po wizycie w SPA - jakieś Kołobrzeskie molo pstrykniemy to sobie popatrzycie ..oczywiście w tle z nami...jak mnie PM wzrokiem nie zamorduje za umieszczanie fotek.. ale skoro już 2 są to może być i więcej, prawda? :D :D :D

Dobra już koniec o tych psa bo się rozpisałam...No i mam przestój weselny :'( :'(...i o czym ja biedna będę Wam pisać? :dno: Nie chcę marudzić o pracy, a właściwie o jej braku...wolontariat się skończył i dupa blada teraz....... >:(
A wiecie tak sobie pomyślałam, że w wakacje (sierpień/wrzesień) ;D pójdę poprzymierzać jakieś sukienki... :hopsa: będzie mniejszy ruch niż zimą, będzie mniej ciuchów do ściągnięcia niż zimą...no i będę mogła przebierać tak do stycznia.. bez pośpiechu, że już teraz muszę wybrać  :jupi: :jupi: :jupi: ..oj tak sobie zaplanowałam, bo tak naprawdę to ja już doczekać się nie mogę..
 :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Dobranocka  :-* :-* :-*

Offline MadziaGrzes
  • forumowicz
Ojjjjj co ja sie usmielam nadrabiajac Twoj watek :):) Pies bezbledny poprostu zajefajny :):) Heh moj krolik tez byl niewyrzyty wystarczylo ze mu reke wyciaglas i dawaj hahaha :D

Co do zespolu to jestem za New Stars super sa :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Ooo nieee!!! ta gorsząca fotka wygrała!!! :o ;D ;D ;D
Spać nie będę mogła!! ;) :D :D :P

Kto by pomyślał?  :drapanie: Pierwszy zboczuch RP :los:...ciągle o  :uscisk: :uscisk: :uscisk:  w twoim wątku czytam ::)
Hehehe no wiesz Ty cooo!!!?? :o  to jakieś pomówienia!! :oops: :oops: :p :p ;D ;D

A kiecek to lepiej nie mierz, bo ja teraz miałam już dosyć!! ;) :P

Dobraaanoc :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Na kiecki jeszcze przyjdzie pora :P

Tak, avatar to ja we własnej osobie  wiatrem we włosach ;D :D

A do walentynek długa droga, myślę, że przed powinnaś już nam coś tu pokazać :) np. z zaręczyn :D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
A co z zesppłem?  ;D
Głosowanie się odbyło, a wyników brak  :-\

Offline ada1988

• Chuck Norris
no właśnie jaka decyzja podjęta ???

Offline ania222

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.06.2011
ale slodziachne psiaki ! kocham pieski a twoje sa rewelacyjne

Offline agu-s

• Chuck Norris
taaa.... Kasztan siada na dupsku ;D
ale wietrzą się obydwa do góry kołami ;D

no właśnie... ciekawa jestem co z zespołem :)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Marta oddałyśmy głosy na zespoły i wyników brak  :P
A co do mierzenia sukni to też tak myślałam sierpień wrzesień bo człowiek nie będzie taki poubierany  ;D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris

Laseczki....jestem zrozpaczona bo nie wszystkie z Was wzięły udział w plebiscycie na zespół weselny.... :Placz_1:

Tym z Was, które wzięły serdecznie dziękuję...Wasze opinie pokrywają się z moimi i Roberta :hopsa:
Tak więc New Stars wygrali ze Spontanicznymi 8:3 (tutaj są tylko Wasze głosy) :D :D

Powiem tak NS od początku byli Naszymi faworytami na 2 miejscu byli Spontaniczni :brewki: No i
ponieważ oba zespoły świetnie śpiewają i każdy ma plusy i minusy, trzeba było wziąć pod uwagę jakieś dodatkowe kryterium...no i ni jak jest to kryterium finansowe ::) ::) ::)

S. biorą 4000zł+dojazd (a jadą na 2 samochody bo to 5 osób+ sprzęt)+wyżywienie na weselu. Pan nam powiedział, że za dojazd ok.200zł. Więc 4200+425=4625zł ;) ;)

NS. 3000zł (tak, tak moje drogie 3000 :o :o :o) + dojazd (Pan powiedział, że nie będzie duży koszt-ja liczę tak ze 400zł)+255=3655  Czyli o tysiaka mniej niż S... ;) :D
Rachunek dojazdu NS jest szacunkowy, ale nawet jakby nie wiem... 600zł wzięli to i tak się bardziej opłaca. A śpiewają bosko, prawda?  :D ;D ;D

No ale za niecałe 2 tyg się z nimi spotkamy i jeszcze popytamy o parę spraw (jak prowadzone jest wesele) i jeśli wszystko pójdzie po naszej myśli to się zdecydujemy ;D :D Natomiast jeśli nie pójdzie to zapukamy do S., który równie mocno się nam podobają :D :D ;D ;D

Offline ada1988

• Chuck Norris
gratuluję wyboru :brawo: :)

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Mka, ceny mnie rozwaliły. Ja chce dj, wiec koszty są inne, ale te prawie 5 koła, ja piernicze....A dojazd 200zł?? To on z Holandii jedzie?? Kurcze, bus tyle kosztuje z NL. Ale sobie liczą...
Obys sie wybalowała z NS ,życze z całego serducha.

Offline mka

• Chuck Norris

S. jechaliby ze Szn. do Maszewa, ale na 2 samochody bo ich dużo jest ..a NS są z Kołobrzegu i Pan mi napisał, że koszty dojazdu nie będą wysokie... :D :D :D

Offline mka

• Chuck Norris

Nie napisałam :glupek: ..ze Szn. do Maszewa jest 45km w jedną stronę, a z Kołobrzegu 100km ;) ;)

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Gratuluję wyboru  ;D :skacza: Ci panowie jak dla mnie rządzą

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Czaje, czaje. Właśnie wiem,że masz weselicho w Maszewie i sądziłam,że jadą ze SZ-n, ale teraz rozumim;)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Gratuluję wyboru w zasadzie głosowałam na S ale NS też są super  ;D odstraszyły mnie tylko te ich podkoszulki ale chyba na wesele się jakoś ubiorą  ::) No i cena S zabójcza  :mdleje: :mdleje:

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
moi z Lublina do Katowic wzieli 3600zł....i o 07:00 rano jeszcze sie bawilismy :D

Offline agu-s

• Chuck Norris
łooo... ale ceny mają zespoły :o no ale jak są dobrzy to warto ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Ooo no to gratulacje!! :brawo_2:
Na pewno wybór jest prawidłowy ;)
A co do cen, to niestety teraz tyle sobie liczą dobre zespoły...
Buźka! :-*

Offline MadziaGrzes
  • forumowicz
O rany jakie drogie sa teraz zaspoly my jak zamawialismy w 2008 roku za 2 dni czyli 21godzin powiedzieli nam 3 tys.... ehhh no ale w tym roku wszystko poslzo w gorej jesli chodzi o wesela...
Gratuluje wyboru!!!

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Jestem i ja:)
Zapraszam również do mojego odliczanka
https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=19743.msg1157962#msg1157962

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Noooo... i pojawiła się jakaś kwestia weselna  ;D
Gratuluję wyboru. Zespół świetny  ;) Napewno będzie super  :)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Gratuluje zespołu, jedna z najważniejszych decyzji juz z głowy. Co do cen, to rzeczywiście NS jak na zespól nie liczą sobie duzo. My za Dj i wodzireja płacimy 2500 +wyżywienie+nocleg cale szczęście wynegocjowałam ze nie musimy płacić za dojazd bo to by bylo kolejne 250zl ::)

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
łoooo matko takie ceny... To u nas jest 3 razy mniej!!! Hmm aż się wsytraszyłam bo zespół mówił, ze w tym roku będą podwyższki w stosunku do poprzedniego ale żeby az 3 razy więcej?! Muszę koniecznie umówić nas z zespołem, bo tak ciągle odraczają spotkanie twierdząc, że mamy czas a potem mi zaśpiewają cenę z kosmosu :P  A chciałabym miec ich na wesele bo na ostatnim jakim grali byli naprawdę świetni. Gratuluje wyboru.

Offline Ptysiole2

• nowicjusz
  • *
Witaj mka i wszystkie Forumowiczki i Forumowicze,

Pozwólcie, że zameldujemy się i zarazem przywitamy w tym wątku.  My również będziemy mieli wesele w Maszewie i co ciekawsze, niedługo przed mka :)

Przeczytaliśmy cały wątek i tak jakbyśmy czytali o swoich przygotowaniach :)

Obecnie też jesteśmy na etapie poszukiwania zespołu i jeden z wybranych zaśpiewał nam 3000zł + dojazd + wyżywienie+nocleg.  Zespół z Wałcza.  Za dojazd liczą sobie 1zł za kilometr x2 (bo w dwie strony).  Całość to już ponad 4000zł.  Liczba osób w zespole 6. . .  Na początku wydawało mi się to ceną lekko z kosmosu, ale widzę (po powyższym poście mki) że nie jest aż tak tragicznie.  Chociaż wciąż 1zł za kilometr wychodzi dość drogo. . .  Busa z kierowcą za ta cenę można wynająć :)

Pozdrawiamy,
PtyśOla i PtyśOjtek :)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Ptysiole2 a nie próbowałaś negocjować ceny? Ja wytargowałam ze dojazd z Krakowa do Gliwic mamy za darmo ;D

Offline mka

• Chuck Norris

Ptysiole2 Witam cię  :hello: Olu (bo tak masz na imię tak? ;) ;)) i zapraszam do grona "11" gdzie możesz Nam opowiedzieć o wszystkim co ze ślubem związane  :D :D https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=18984.810
No i zdradź nam datę ślubu ;D Mówisz, że też w Maszewie ślubujecie? ::) Fajnie, że wcześniej ode mnie...będę miała świeży obraz :brewki: :brewki: :brewki:

Babeczki cieszę się, że cieszycie się ze mną ::) :glupek: mam nadzieję, że dogadamy się z NS..ale prawdę mówiąc to niezły fart  :drapanie: My jedziemy na walentynki  :Serduszka: a tu przy okazji zespół załatwimy :koncert: :cancan:

PMa coś bierze ma 37 ::) (a u faceta to już stan umierający i wołający o pomoc  :los: )..no ale jak mogłoby być inaczej  :protestuje:..sprzedał mi jakiegoś wirusa i mi teraz z nosa leci-grryyy  :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:
Jutro mamy iść z kolegą Roberta z pracy i jego narzeczoną na jakieś żarełko :Obiad:  :jupi: :jupi: ..mam nadzieję, ze będzie miło bo nie miałam okazji poznać jeszcze tej pary :D ;) ;) I mam nadzieję, że się mocniej nie rozłożę!! ::) ::)

Buziaki  :-* :-* :-* przez maseczkę chirurgiczną co by Was nie pozarażać  :D ;) ;) ;)