Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 243786 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009

Ale my dzisiaj akcję mieliśmy z Roberosem  :mdleje: ..ale nie mogę opowiadać bo to intymne  ::) ::) ...jednym słowem ciągle ktoś nam przeszkadzał...buhahaha  :glupek: :hahaha:

skądś to znam ;D

buziaczki weekendowe :)

hehe ale ze ktos was nakryl??czy dzwonil itp? nam nie ma opcji zeby ktos przeszkodzil, mieszkamy sami, ale jak w pl bylismy to sie zdarzalo ;D ::) :-[ :-[

:-* :-*

Offline m_lena

• uzależniony
nam też ostatnimi czasy ciągle ktoś przeszkadzał , aż mi chyba libido ze stresu spadło  ::)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
My podobnie jak Pamelka mamy spokój bo mieszkamy sami :P Ale pamiętam czasy gdy ciągle ktoś lub coś przeszkadzało... ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Hello :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Oj, chwilkę mnie nie było-aczkolwiek wpadałam na parominutowe seanse z forum.. :D :D

Ale Twoje posty są wesołe, musze zapamiętać ze jak tylko będę miała zły humor to muszę do Ciebie wejść na poprawę :P ;)

No wiesz.. ::) mam nadzieję, że nie tylko jak zły humor Cię dopadnie to do mnie wpadniesz :D :D
Od wczoraj nic, aż tak wesołego się nie stało-równowaga musi być  :glupek: Jutro pewnie cyrki będą jakieś ;) ;)

Wczoraj tak sypało, że o łyżwach nie było mowy  :hahahaha: (hihi no ja tam się cieszyłam bo pewnie znowu tydzień tyłek by mnie bolał  :brewki: .....ale cicho ;) )...no i znowu rolo wczoraj jedliśmy  :Mcdonalds: ...rozpusta na maxa :p :p

Dzisiaj szybka wyprawa na zamek pogadać z zespołem  ;D Wrażenie bardzo dobre ..czekamy, aż chłopaki z Kołobrzegu się odezwą porównujemy oferty i podejmujemy decyzję bo nie ma na co czekać  :jupi: :jupi: :jupi:

Wracają do gali...matko boska-sajgon tam jest na zamku bo człowiekowi wydaje się „że już tu był”  :mdleje: :mdleje: ...prawie nic nie pooglądaliśmy bo spieszyliśmy się do cioci na obiadek... :Obiad: ..........

....Gdzie dowiedziałam się, że będę dobra matką.. „ciocia tak mówi to tak będzie”  :glupek: ...bo ja jestem taka wyważona  :hahaha: i moje dziecko będzie chodziło jak zegareczek  :brewki: ...buhhaha śmiałam się, że dziecko będzie miało jeszcze ojca i nich jego też biorą pod uwagę...  :los:
Przez mamę zostałam skrytykowana-bo jak się wypowiedziałam w jakiejś tam kwestii (odnośnie :dzidzia: ) to było, że się nie znam i głupoty gadam  :mdleje: ..ale jej powiedziałam  :nerwus: :klnie: co myślę na temat takich jej odzywek  :obrazony: :obrazony: :obrazony: - to już nie pierwszy raz mnie tak „pojechała”  :buu: ) Oj głupio jej się zrobiło bo to przy wszystkich było... ;) ;)

No i znowu wracając do gali... ;D
Polukałam na suknie ..mhm.... beznadzieja  ::) ::) ...nie no jedna mi się bardzo podobała ;D ale że akurat Roberto miał fochy :obrazony: to nawet nie spojrzałam jaka to firma...hihi  :hahahaha: :hahahaha: Jemu przeszło jak go posmyrałam po policzku, a do sukien już nie wracaliśmy... :D :D

A bechtałam się jak ludzie przy samochodach  :auto: ślubnych (limuzynach, retro) robili sobie fotki...pewnie potem wszystko na nk wyląduje... :glowa_w_mur: :bredzisz:

Gofry lepsze są w Grzybowie niż w Kołobrzegu  :P
Ale zimą bankowo zamknięte...

Wiesz...mi smakują wszędzie...bo ja jestem słodyczo-pożeracz  ;D ;D ;D

Cioteczka Nas nawiedziła i skończyło się alkoholowo  :brewki: :pijaki:
W sumie to już się nie dziwię, że Martuś tu na cyku pisze... :D :D :D ;) :przytul:

Hmmmm nooo wiesz....... :terefere:

Marta jedziemy 13 lutego na tydzień ;) ale z mamą moją, małż zostaje w Szczecinie. Ktoś musi pracować, żeby kto inny mógł odpoczywać :P ;D ;D ;D

Hahaha no ja jestem ciekawa czy Twój małż też tak myśli  :drapanie: :brewki: :los: ....Do Sandry jedziecie? No ja się tam jakoś wybrać ciągle nie mogę :D :D

czadowa psinka :-) normalnie sama słodycz ;D nie byłas zadrosna??  ;D ;D ;D
to jest dobre w ogole z tymi zwierzątkami.. ja tez mam małą psine , która śpi z nami na łóżku ;D  zawsze w zwyczaju ma to, że nie położy się obok, tylko na nogach... niby mnie to denerwuje, ale jak się obudzę w nocy, to zamiast przesunąć Oskara na bok. Bo nie daje mi się nawet przekręcić na bok, to ja leżę i cierpną mi nogi. Żeby tylko nie obudzić biednego pieska ;D bo to takie kochane stworzonko...   i mówią, że to człowiek rządzi nad zwierzakiem ;D ;D ;D  sasasasasa

Zazdrosna nie byłam, ale pies miał nakaz pójścia na swoje miejce co uczynił ;D...a potem i tak do Nas w nogi się położył ::) I też tak mam, że jak już dziad jeden leży i śpi to go nie ruszam bo on taki słodki.... :Serduszka:

Nasz tez dzisiaj władował się do wyrka. Tylko że on jest taki cwanyże nie położy się w nogi tylko zawsze między nas :P Rozdziale nas, taki zazdrośnik. A jak tulę się do PM to za nogawki go ciagnie byle odsunął się ode mnie  ;D

Hahaha to Forest też zawsze kładzie się między nami i Robert się wkurza: „ -Czy zawsze pies musi leżeć między nami??” albo z fochem: „- No tak,  nawet przytulić się do Ciebie nie mogę bo pies musi tu leżeć”.. ::) ::)

hehe super fotka!!!! a twój pies to dziewczyna czy chłopak  :P :P :P ;D ;D ;D ;D

Pies...ta pozycja to u Nas nazywa się „wietrzenie”...jest jeszcze druga „chłodzenie” jak znajdę fotkę to wkleję ..Forest leży wtedy jak żaba :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Pamela, m_lena, madzia_n Przeszkadzali nam bo, a to domofon zadzwonił, a to telefon...Robertra mama ma takie wyczucie, że bardzo często dzwoni w trakcie ::) ::) ::) Hahah widomo, wtedy Robert telefonu nie odbiera ale rozprasza taki wyjący dzwonek :D :D :D

Dobra laski lecę do Was bo mam nadrabiania  :-* :-* :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Polukałam na suknie ..mhm.... beznadzieja  ::) ::)

:tak_2: :tak_2: :tak_2: :tak_2: zgadzam się! Kiiiichaaaa! :-\

Ja też jestem słodyczo-pożeracz, więc Cię rozumiem! ;D

Buźka! :-*

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Poczytałam troszkę i jeśli można to wpadam;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Ciasteczkowe potwory  ;D ;)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Ja jest jak odkurzacz, wszystko pochłonę. Mogłabym jesc Snickersiki codziennie, a od macflerrow w Mc jestem uzależniona ::) niestety przed ślubem bede musiała isc na odwyk :buu:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
O tak! Ja też jestem odkurzaczem... MC'flurry mogłabym jeść codziennie,  dodatkowo ostatnio namiętnie wcinam ciągnące krówki i serniczek na zimno  ;D

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Mka..ty krejzolko!! ;D ;D ;D..jak tam poniedziałkowo? ;D

Offline agu-s

• Chuck Norris
pokaż psa z funkcją chłodzenia ;D ;D ;D

Tak, jedziemy standardowo do Sandry ;D powinni nas tam zameldować już na stałe i byłby spokój ;) dobrze, ze się ferie skończą akurat bo byłaby tam masakra z dziećmi ::) ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
ja też jestem ciekawa jak wygląda pies w trakcie "chłodzenia" :D :D :D :D :D

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
;D schizolka to ma schizowe sny, a co ::)

ja tez poprosze o linka z grupami :)

aaaa i teraz to jak niby, z ta planowane niespodzianka koscielna, ktora Mysia juz odgadla... mamy do 2011 czekac ?? :o :o
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

lolalola6969 Witam  :hello: :hello: :hello: :hello:

Galaretko to nie będzie niespodzianka kościelna, to po prostu rzecz niezbędna do wzięcia ślubu  ::) ...No jak nagram tą sprawę to napiszę :D Myślę, że do lata powinno się wyjaśnić... ;D ;D

Pies z funkcja chłodzenia będzie jak wreszcie zejdzie z kanapy  :los: A no i pies się jeszcze hibernuje- też opiszę :D :D

A teraz mega dylemka!!!!!!!!
No musze Was poprosić o szczere opinie, który z zespołów podoba Wam się bardziej....Spontaniczni ze Szczecina czy New Stars z Kołobrzegu (po wpisaniu w google tak jak wyżej napisałam pierwsze linki będą na strony tych zespołów). Czekam :skacza:

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
jeju robisz quiz akurat jak jestem w pracy  >:(
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Marta czytając Twoje posty faktycznie można sobie humor poprawić  ;D
Zespoły zaraz obczaje  ;D ;D ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Oba zespoły super, aż miło się słucha   :cancan:

Ale ja wybrałabym Spontanicznych. Może dlatego, że lubię jak jest i wokal damski i męski, a może dlatego, że głos wokalistki mnie urzeka  ;D
Choć muszę przyznać, że New Stars - są równie dobrzy :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
rany ten koleś z new stars to śpiewa tak, że dałabym się nabrać, że to krawczyk czy luis amstrong śpiewa  :o w dodatku mają sporo rockowych :) za to spontaniczni (super nazwa  ;D) mają wokalistkę a ja lubię jak na weselach śpiewają kobiety  :)

jestem za new stars.... spontaniczni jakieś wolne mają te wykonania (a tego bardzo nie lubię)  ::)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Weź wokalistkę ze Spontanicznych i resztę składu z New Stars  ;)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Marta powiem Ci że bardzo ciężki wybór bo oba zespoły super, ale ja wybrałabym Spontanicznych dlatego że lepiej się prezentują na scenie...  ::) Są schludnie ubrani a nie w podkoszulkach  ::) ::) no i głos wokalistki bajer  O0

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Hm, najpierw byłam w kropce, ale przesłuchałam po trochu z każdego kawałka na stronie Spontanicznych i New Stars i wzięłabym New Stars. Mają lepszy repertuar i jednak postawiłabym na doświadczenie jakie mają. Skoro ktoś im te dwie płyty wydał (w diskorelaks no ale co począć  ;D ) to znaczy, że muszą być dobrzy :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
Mnie też bardziej urzekł New Stars jakoś tak ładniej śpiewają, a Spontaniczni tak jak napisała wiśniowa jakoś tak tak za wolno :)

Offline agu-s

• Chuck Norris
Ja bym wzięła chyba Spontanicznych. Dziewczyna ma świetny głos :)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Te dwa zdjęcia Marta, to się już nie liczą :D były na samym początku, a teraz to już nam się nie pokazujesz...

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Ale oczywiście że zaglądam też nie w celu poprawy nastoju! :P
Jak będę miała chwilkę to przejrzę te stronki  :-*

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Ja wziełabym New Stars są poprostu z.a.j.e.b.i.ś.c.i !! Jak dla mnie ta laska ze spontanicznych trochę przymula

Offline Stelek

• zapaleniec
  • data ślubu: 04.09.2010
Wybrałabym New Stars.  :koncert:
Mam tylko nadzieję, że na wesela ubierają coś innego niż te podkoszulki  ::)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Przesłuchałam i stawiam na New Stars :) Zdecydowanie :P ;) Jakoś milej mi się ich słucha, ja w ogóle wolę męski wokal. No i popieram naszą Alinkę, że Spontaniczni mają jakieś takie wolne kawałki...

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
hehe jestem ciekawa jej pozycji żaby  ; :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
New Stars  ;D (moj głosik)