Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 243662 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Halo! Halo!  :tupot:
Zarezerwowaliście? Nie bądż taka... Pochwal się  ;D

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
Czekamy na jakąś wiadomość odnośnie grajków na weselicho :D ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Paskuda Kasia Witam  :hello: :hello:

justys0101,Isus Baby jedne, dajcie coś napisać ;) ;) :uscisk:

ja prócz sali - którą rezerwowałam ponad rok wcześniej to za przygotowania wziełam się dopiero w styczniu 2009 roku czyli - 6 miesięcy przed ślubem! ...nie widziałam potrzeby wczesniejszych przygotowan - bo i po co?!
ja tak jak Agulek ;D dokłądnie tylko ja łącznie z salą miałam na to nie całe 8 miesięcy ;D  dlatego ja tez po części podziwiam ale  z drugiej strony będziesz i miała spokój... ;D

Laski tu nie ma co podziwiać  ::) ...takie są realia...które z resztą same nakręcamy, zaklepując terminy dużo wcześniej... :D :D

No to dzwoń i daj znać co załatawiłaś  :D
ja tez jestem ciekawa co Ci się udało załatwic :)
No i jak tam Marta umówiłaś się z grajkami ?  ;D

Miałam dzwonić, a na razie powysyłałam maile bo mamy „parę wątpliwości”  ::) i póki ich nie rozwiejemy nie ma sensu spotykać się na żywo i tracić czas (swój i zespołów) ;) ;)

A no jeden zespół to rezerwacje na 2011 przyjmuje dopiero od czerwca...no i nie wiem, czy chcemy tyle czekać  :drapanie: z taką decyzją, gdyż jak widać już jeden dobry zespół sprzątnięto Nam sprzed nosa... :protestuje:

Nooo jestem baaardzo ciekawa na kogo się zdecydujecie!!? ;) ;D
Trzymam kciuki za dobry wybór! :)

Hihih ja też jestem ciekawa  :D ..ale coś czuję, że skończy się na Naszych pierwszych typach bo im dalej w las  :Kill: ....no! :biala_flaga: :p

Miłego dzionka :-* :-* :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris

justys0101,Isus No i wiedziałam, że przez Was zapomnę  :glupek: ..za to popędzanie.... :bicz:  :D :D :D

Miałam chyba pierwszy albo może drugi koszmar ślubny.... :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

O dziwo! (hihi) sala wyglądała pięknie....Alee...czesała mnie jakaś obca dziewczyna, która była niby moją koleżanką...miałam co prawda już zrobione włosy ale nie były one wcześniej umyte  O0 i nie chciałam iść w takich do ślubu. Poleciałam pod prysznic ale nie miałam żadnych kosmetyków do mycia włosów. Ta dziewczyna wszystko mi dała. Ale jak weszłam pod prysznic  :wanna: umyć głowę to makijaż się popsuł.. była 16.30, a ta koleżanka i jeszcze jakaś jedna, która się pojawiła mówią, że już ta godzina, a my przecież nie mamy zarezerwowanego kościoła  :pogrzeb: ....były tam jeszcze jakieś perypetie ale nie pamiętam ..jednym słowem- zaczyna się- u mnie się już zaczyna..... :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Offline ada1988

• Chuck Norris
heheheh takie koszmary to normalne mi tez się dużo razy śniły :)
za dużo się o tym myśli :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
A mnie tam na razie nic się jeszcze nie śni  ;D ;)
Pewnie do czasu  ;)

Co do zespołu to zazwyczaj jak jeden wpadnie nam w ucho, to taki już zostaje i reszta zespołów mu nie dorównuje  :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
 :D :D :D
ja sie smiałam z dziewczyn ze miałay koszmary, pozniej dopadło i mnie  :D
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
uuuf ja jeszcze nie mam koszmarów związanych ze ślubem ;D ale ciągle mnie martwi kwestia zespołu ::) mka daj koniecznie znać ktory zespol wybrałaś. Zazdroszczę Ci tego przebierania w zespołach, naprawdę ::)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Ja jak narazie koszmarów ślubnych nie mam jak narazie  ;D

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
hehe ale masz koszmary ja nie mam jeszcze

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ooo, koszmary ślubne! ;D Ja miałam je jeszcze po ślubie :P ;) ;) ;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Żebyś na bezsenność teraz nie zapadła w obawie przed tymi koszmarami ;D

Offline słodka_wanilia

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.09.2011
Witam :)
mka, postanowiłam zajrzeć do Twojego odliczanka i wyczytałam, że będziecie mieć wesele w Maszewie. Cieszę się bardzo, bo my również zarezerwowaliśmy tam salę. Ciekawa jestem, którą salę zarezerwowaliście, tą starą czy tą nową?
Pozdrawiam :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Ooo to będziesz mieć słodka_wanilia sprawozdanie po Marty ślubie  ;D

Offline słodka_wanilia

• zapaleniec
Mam taką nadzieję ;)

Offline mka

• Chuck Norris

Śmiejcie się śmiejcie z  :frajer: cudzych koszmarów  :hahahaha: :hahahaha: :brewki:

madzia_n Jeszcze Cie po ślubie trzymało? :D :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Żebyś na bezsenność teraz nie zapadła w obawie przed tymi koszmarami ;D

Bezsenność to może nie...ale czasem spać nie mogę  z podekscytowania ..ale tak to jest jak na ślub czeka się już od tylu lat ::) :p :p :p

Witam :)
mka, postanowiłam zajrzeć do Twojego odliczanka i wyczytałam, że będziecie mieć wesele w Maszewie. Cieszę się bardzo, bo my również zarezerwowaliśmy tam salę. Ciekawa jestem, którą salę zarezerwowaliście, tą starą czy tą nową?
Pozdrawiam :)

Jasne, że relacja będzie-jak na spowiedzi  :D :D No salę mamy tą starą bo po prostu mamy małe wesele na ok. 70 osób. Ty zdaje się masz ta nową? ;D A jak Wam ułożyła się współpraca? Podpisywaliście umowę czy tylko kwitek, że zaliczka wpłacona? ::) ::)

Offline mka

• Chuck Norris

słodka_wanilia Witaj  :hello: :hello: oczywiście  :glupek:

Offline słodka_wanilia

• zapaleniec
Nie, my też mamy tą starą salę, bo wesele również na 70 osób. A współpraca ułożyła się dobrze,w  sumie to trzy razy tam byliśmy. Raz nie było właścicielki tylko sama kelnerka, to za dużo się nie dowiedzieliśmy. Potem pojechaliśmy porozmawiać z właścicielką, a samą zaliczkę wpłacaliśmy siostrze właścicielki, a może to jest współwłaścicielka... nie wiem ;)  Jako potwierdzenie dostaliśmy tą taką karteczkę (nie pamiętam jak się nazywa, ale Ty pisałaś o niej), tam zapisaliśmy wszystko, co uzgodniliśmy np. cenę, ilość noclegów, posiłków itd. Ogólnie ujęliśmy tam wszystko o czym ludzie piszą w umowach, tyle, że w mniejszym wydaniu. Myślę, że to nam wystarczy...

Offline mka

• Chuck Norris

My zabraliśmy ze sobą swoją umowę. .bo ja chciałam parę rzeczy wyszczególnić min., że będę mogła ingerować w deko sali-bo oni robią sami, a ja dodatkowo chcę się firmy dekoratorskiej doradzić i powprowadzać zmiany...No i ze wiejski stół własny z Naszymi wyrobami- wolałam mieć to na piśmie :D :D

To jest rodzinny interes, więc siostry niejako są właścicielkami-obie ::) W sumie obie są miłe, na razie jest ok..  ;D można przyjechać w którąś sobotę i popatrzeć jak jest wszystko ustawione i udekorowane...a ślub w jakim kościele masz? ;)

Offline słodka_wanilia

• zapaleniec
Salę widzieliśmy jak była przystrojona przed weselem, muszę przyznać, że dla mnie ładnie wyglądała. Krzesła w białych pokrowcach, za parą młodą widzą serca, na stołach białe róże. Jeżeli chcesz to wyślę Ci zdjęcia, podaj tylko maila ;)
A kościół mamy zarezerwowany w podjuchach- parafii narzeczonego. 

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Tak, tak, jeszcze po ślubie :P Martwiłam się czy na pewno było fajnie i czy każdemu się podobało :P Dopiero gdzieś tak w połowie września, gdy od każdego usłyszeliśmy opinie, uspokoiłam się i ślub opuścił moje sny :P

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
hmm mowicie o pod debami czy o innej? ja sie w ogole w tych salach nie orientuje  :D

całkiem nowa JA

Offline mka

• Chuck Norris

paooolka Piszemy o “Szymczaku” ;) ;) ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
teraz juz wszystko rozumiem  :D

całkiem nowa JA

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
slodka_wanilia a na nauki przedmałżeńskie idziecie do pojduch?! ;D bo my właśnie się niedługo wybieramy :P

Co do snów, to ja narazie miałam tylko jeden!! :P :P

Offline słodka_wanilia

• zapaleniec
Tak, będziemy szli do podjuch, ale chyba dopiero pod koniec tego roku, albo na początku następnego, bo jeszcze sporo czasu mamy. A Ty będziesz miała ślub w kościółku w podjuchach?

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Kochana, taki koszmar o nieumytej głowie w dniu ślubu to dla mnie chyba by był najgorszy z najgorszych, bo na punkcie czystych włosów mam świra  :bredzisz:

Buziaczki zostawiam  :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Słodka_wanilia no właśnie nie... taki był zamysł na samym początku, ale teraz robimy, tak jak tradycja każe ;) w kościele w mojej parafii ;D
ale na nauki idziemy teraz w lutym do Podjuch... :)

mka przepraszam, że tak tu w Twoim wątku :P
Masz za to buziaka! ;D :-* :-* :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Agatko, Ty mieszkasz w Podjuchach? Ja tam pracuję ;p

Offline słodka_wanilia

• zapaleniec
Ja w swoim kościele nie chciałam, bo nie ciekawy, a ten podjuchowy taki całkiem fajny, malutki i zadbany...