Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 242847 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ja też miałam problem z orkiestrą, czego nie posłuchałam, to wszystko było fe! Aż w końcu trafiłam na orkiestrę którą odrzuciłam, bo się na spotkanie spóźnili :P ;) Chociaż wrażenie ogólne po przesłuchaniu dvd itd zrobili dobre!

Aaa no i od razu polecam fotoksiążkę :) Powód, który najbardziej mnie do niej przekonał to ten, że taki album zwykły możecie sobie potem sami zrobić, a fotoksiążkę już troche trudniej ;)

Offline m_lena

• uzależniony
Ja to tak księdza maszewskiego "molestowałam", że w maju 2009 zapisał nas na sierpień 2010 z tyłu w kalendarzu czerwonym mazakiem, by mieć spokój :D tak mi na godzinie zależało  :taktak: Ale teraz w lutym pojedziemy mu o sobie przypomnieć, by nas przepisał i jeszcze kilka spraw załatwić :D Niach, niach ;) miałam rację, że księżulek sympatyczny jest ;)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Witam niedzielnie  :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Dzień jak co niedziela, obiad rodzinny się szykuje :Obiad: ;D ;D

Wczoraj nic już Roberta nie dało rady zmolestować  :bicz: ...więc próbować będę dzisiaj :p :p :p

Ja nie wiem, zaklepiemy orkiestrę i co dalej????? Co ja będę robić?  :( Nad czym się zastanawiać jak jeszcze tyle czasu do ślubu?  :Placz_1: Ja już bym najchętniej wszystko załatwiła, zaproszenia, winietki, kwiatki, dekoracje, fryzury, makijaże, o sukni nie wspomnę... ::) ::) ::)

Muszę znaleźć jakiś substytut... ;D ;D

Mój tato ma zajęcie  :glupek: ..zaczyna kolekcjonować alkohole na wesele (tzn. on zawsze kolekcjonował tak, żeby było-a teraz już na wesele)...na pierwszy ogień poszła beczułka wódki na stół wiejski.. :hahaha: :hahaha:

Nie, nie, dobrze napisałam  :terefere: :terefere:

;D ;D

To ja jakoś inaczej zrozumiałam :-[ :-[ ::)

Martuś z Twoim zapałem to faktycznie może jeszcze maj 2010 będzie  ;)

Oj chciałabym, chciała... :D :D

Ja też miałam problem z orkiestrą, czego nie posłuchałam, to wszystko było fe! Aż w końcu trafiłam na orkiestrę którą odrzuciłam, bo się na spotkanie spóźnili :P ;) Chociaż wrażenie ogólne po przesłuchaniu dvd itd zrobili dobre!

No, a na mnie wszyscy robią średnie wrażenie...no nic. Od jutra muszę wykonać z kilka telefonów, żeby się na „żywo” poumawiać 8) 8) 8)

Aaa no i od razu polecam fotoksiążkę :) Powód, który najbardziej mnie do niej przekonał to ten, że taki album zwykły możecie sobie potem sami zrobić, a fotoksiążkę już troche trudniej ;)

No ale teraz fotksiążkę zrobisz też w firmowych sklepach...tylko nie wiem jak z cenami jest :P Ale mamy jeszcze dużo czasu i jak nam foto powiedział, może wejść jeszcze parę nowości, więc ostatecznie nie musimy się teraz decydować :hopsa:

Ale teraz w lutym pojedziemy mu o sobie przypomnieć, by nas przepisał i jeszcze kilka spraw załatwić :D Niach, niach ;) miałam rację, że księżulek sympatyczny jest ;)

W lutym? ;D To obowiązkowo opiszesz mi wysoko co ustaliliście. Sympatyczny, sympatyczny, tak mi Roberto mówił ..ale podobno na sekretarce nie brzmi tak fajnie  ::).........ojaaa  :glupek: :glupek: :hahaha: :hahaha: ........ale napisałam....hahahahahhaha, normalnie gra słów, każdy interpretuje jak mu się podoba  :brewki: :los: :los:

Miłego dnia  :-* :-* :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Też się zastanawiałam co ja będę robić jak już dokonam wszystkich rezerwacji... no i w sumie nie mam nic innego do roboty jak podczytywac co załatwiają inne dziewczyny  :D No może poza fotografem, bo jeszcze to nam pozostało do zaklepania  ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
oj ja tez mialam przeboje z zespolem, nie podobalo nam sie nic, a jak juz sie podobalo to zajete mieli, az w koncu na podstawie neta i opinii innych sciagnelismy z innego wojewodztwa az i nie zalowalismy, chociaz nie spotkalismy sie z nimi wczesniej, wszystko na telefon i maile.

no wlasnie pozalatwiacie teraz juz wszystko i potem przez rok cisza. e tam bedziesz zbierac pomysly i mierzyc suknie.
 :-* :-* :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Hehehe mka ale Ty gnasz! jak błyskawica! ;D
My z Ł. też wszystko załatwiliśmy w styczniu rok temu i potem tylko grzecznie czekaliśmy do tego stycznia! :P
Bo teraz znowu się ruszyło z przygotowaniami :)
ale nie powiem, brakowało nam tej bieganiny ;)
Pozdrawiam! :-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
hehe ja myślałam ze własnie posiedze sobie spokojnie przed slubem bo bedzie wszystko zrobione..... hm... a tak nie jest  ::) stoimy w  miejscu  ;D ;D ;D

mka hehehe kobitko gnaj  ;D ;D ;D

z zespołem to u nas było podobnie a nawet i lepiej, wiec zyczę owocnych poszukiwań i odnalezienia tego, fajnego zespołu....  ;) ;) ;)

:-* :-* :-* sle

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
No tak już jest, że przychodzi przestój... Ale możesz sobie na spokojnie przeglądać oferty zaproszeń itd :) Tak więc nie martw się, coś się znajdzie do roboty! ;D

Offline m_lena

• uzależniony
taki przestój jest najśmieszniejszy, bo jedne rzeczy już pozałatwiane, a na następne za wcześnie ;) człowiek siedzi i patrzy na kalendarzyk i myslic o by tu jeszcze... ;)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
hehehe to my za duży ten przestój zrobilismy  :P :P :P 100 dni do slubu a my nadal stoimy  :hahahaha: :hahahaha:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris

Dzięki dziewczyny, że jesteście ze mną  :-* :-* :-* :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: ..mało kto rozumie moją euforię i tak wczesne przygotowania ;)

Mmm....zespół ...mam coś na oku, ja ktoś chce posłuchać to wyślę linka na prv ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Dawaj dawaj:)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
trzymam kciuki za znalezienie fajnego zespołu... my też mieliśmy bardzo długą przerwę z załatwianiu ślubnych spraw.... no ale tak to chyba już jest  ;)

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
ja tez poprosze na priv link do zespolou  ;D

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
I ja trzymam kciuki za zespół. Kobitko ale z Ciebie pędziwaiatr z tymi przygotowaniami :D ;).zostawiam :-* :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
dokładnie wtedy będziesz miała czas na przeglądanie zaproszeń itd zawsze możesz próbki zamówić i wybierać takie jak będziesz chciała na bank coś znajdziesz sobie do roboty :-)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Zastój nie jest zły, czasem warto przystopować, żeby mieć siłę na realizację nowych pomysłów  ;D ;) p.s w Waszym przypadku możecie ćwiczyć piosenkę  :gitara: :cancan: :koncert:

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
ja poprosze o linka do zespołu  :)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Cytat: kacha8609  Styczeń 22, 2010, 13:42:28
Marta nie przejmuj się ja mam tak samo  Roll Eyes Roll Eyes

A z czym? Z sosami  Obiad czy z zestawem pierwszej pomocy  Pielegniarka ?

Z zestawem pierwszej pomocy hehehe
Co do beczułki to super sprawa ostatnio kupiłam tacie na imieniny  ;D ;D
No i oczywiście gratki że wybraliście w końcu fotografa jeden krok do przodu  ;D

Offline kaamila

• entuzjasta
  • data ślubu: 10.07.2010
Napisałam się i mi się skasowało :P >:(
mka ja też się nie mogłam doczekać i załatwiałam wszystko jak najwcześniej, także Cię doskonale rozumiem.
Jak wcześniej zaczniesz to będziesz miała większy wybór, będziesz przebierała, wybierała i w ogóle ;D a jak później to wiadomo, mniejszy wybór :P ;)

Offline mka

• Chuck Norris

Dziewczyny doła mam  :dno: :depresja: .... praca na wolontariacie się kończy, a innej roboty ani widu ani słychu...makabra jakaś  :beczy: (Polak mądry po szkodzie- ale jak bym miała wybierać to już bym nigdy w życiu na biotechnologię nie poszła  :nerwus: )... ::)

Też się zastanawiałam co ja będę robić jak już dokonam wszystkich rezerwacji... no i w sumie nie mam nic innego do roboty jak podczytywac co załatwiają inne dziewczyny  :D

No, a wyobraź sobie, że minie sezon ślubny i następne będziemy MY!!!  :skacza: Tak więc, niech „10” szybko relacyjki piszą, żeby było co czytać ..a potem to Nas czekają przygotowania ;D ;D

az w koncu na podstawie neta i opinii innych sciagnelismy z innego wojewodztwa az i nie zalowalismy, chociaz nie spotkalismy sie z nimi wczesniej, wszystko na telefon i maile.

Odważnie  :szczeka: ..ja nie wiem czy bym się zdecydowała tak bez "lajfa" ::)

Hehehe mka ale Ty gnasz! jak błyskawica! ;D

A mój samochód zwą złotą strzałą :auto: serio.. :D

hehe ja myślałam ze własnie posiedze sobie spokojnie przed slubem bo bedzie wszystko zrobione..... hm... a tak nie jest  ::) stoimy w  miejscu  ;D ;D ;D
hehehe to my za duży ten przestój zrobilismy  :P :P :P 100 dni do slubu a my nadal stoimy  :hahahaha: :hahahaha:

Posiedzieć spokojnie przed ślubem? ?  :mdleje: Hihih nie wiem czy się da... trzeba się cieszyć przygotowaniami bo jak zaczniesz odliczać 50 dni do ślubu to ani się nie obejrzysz... ::) :P

No tak już jest, że przychodzi przestój... Ale możesz sobie na spokojnie przeglądać oferty zaproszeń itd :)
dokładnie wtedy będziesz miała czas na przeglądanie zaproszeń itd zawsze możesz próbki zamówić i wybierać takie jak będziesz chciała na bank coś znajdziesz sobie do roboty :-)

Można...ale nie wiem czy jest sens bo mi się jeszcze pozmienia koncepcja i znowu wszystko od nowa będę składać.. kolor ścian na sali weselnej ..kolor przewodni wesela ..kolor zaproszeń, kwiatów, winietek... :p

my też mieliśmy bardzo długą przerwę z załatwianiu ślubnych spraw.... no ale tak to chyba już jest  ;)

Czyli da się przeżyć? :glupek: :los: Staram się powoli nie interesować tak bardzo ślubnymi sprawami... :roll:

p.s w Waszym przypadku możecie ćwiczyć piosenkę  :gitara: :cancan: :koncert:

Hhahaha no nie wiem.. żeby Nam się nie znudziła tylko..ale tutaj raczej będziemy improwizować ..wyjdzie naturalniej :gitara: :cancan:

No i oczywiście gratki że wybraliście w końcu fotografa jeden krok do przodu  ;D

O tak...ale tu na szczęście nie mieliśmy za wielkiego dylematu- nie jak z orkiestrą :cegly:

Jak wcześniej zaczniesz to będziesz miała większy wybór, będziesz przebierała, wybierała i w ogóle ;D a jak później to wiadomo, mniejszy wybór :P ;)

Co raz częściej myślę, że wybór jest za duży i dlatego tak marudzę  :Maruda: ...jak by Nas termin cisnął to by nie było problemu...jest 5 zespołów które mają wolny termin więc wybieramy najlepszy i koniec...aa tak.. :biala_flaga: :biala_flaga: :biala_flaga:

No już nie marudzę, zaraz zabieram się za dzwonienie i umawianie się z orkiestrami :hopsa: :hopsa:

Pa pa buziaki 102  :-* :-* :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
No to dzwoń i daj znać co załatawiłaś  :D

Offline ada1988

• Chuck Norris
ja tez jestem ciekawa co Ci się udało załatwic :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Nooo jestem baaardzo ciekawa na kogo się zdecydujecie!!? ;) ;D
Trzymam kciuki za dobry wybór! :)

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
to ja poproszę o linka.
Co do przestojów - ja się cieszę, że na przygotowania miałam 7 miesięcy i nie wiem co to znaczy mieć taki przestój...

:-* :-* :-*

Offline Paskuda Kasia

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30 kwiecień 2010
Witam, jestem i będę zaglądać :D

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
ja prócz sali - którą rezerwowałam ponad rok wcześniej to za przygotowania wziełam się dopiero w styczniu 2009 roku czyli - 6 miesięcy przed ślubem! ...nie widziałam potrzeby wczesniejszych przygotowan - bo i po co?! ..poza tym w ciągu 6 miesięcy może sie duuuuuzo wydarzyc!...Ja ciebie podziwiam, że już teraz to wszystko robisz... ;D ale z drugiej strony - będziesz miec wczesniej wszystko przygotowane i zapięte na "ostatni guzik"... ;D nie będziesz "panikowac" na forum ze czego "nie masz" itp... ;D

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
No i jak tam Marta umówiłaś się z grajkami ?  ;D

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
Zespół na wesele jak najbardziej można załatwiać już teraz (w Twoim przypadku) bo ja jak załatwiałam rok przed Moim ślubem to większość miała już zarezerwowane :nerwus: no i musiałam sie zdecudować no tych co zostali i mieli jeszcze terminy :mdleje:Dobrze że chociaż tacy sie jeszcze znaleźli :tak_2:Ale ogólnie przesłuchałam ich na stronce i są ok..

No to jak sobie teraz wszystko co trzeba załatwisz to później sobie troszkę odpoczniesz od tego "załatwiania"i ciągłego biegania bo coś trzeba jeszcze załatwić...Ale tak jak pisał Agulek 79 będziesz mieć przygotownia zapięte na "ostatni guziczek" czego ogromnie Ci życzę.

Offline ada1988

• Chuck Norris
ja prócz sali - którą rezerwowałam ponad rok wcześniej to za przygotowania wziełam się dopiero w styczniu 2009 roku czyli - 6 miesięcy przed ślubem! ...nie widziałam potrzeby wczesniejszych przygotowan - bo i po co?! ..poza tym w ciągu 6 miesięcy może sie duuuuuzo wydarzyc!...Ja ciebie podziwiam, że już teraz to wszystko robisz... ;D ale z drugiej strony - będziesz miec wczesniej wszystko przygotowane i zapięte na "ostatni guzik"... ;D nie będziesz "panikowac" na forum ze czego "nie masz" itp... ;D

ja tak jak Agulek ;D dokłądnie tylko ja łącznie z salą miałam na to nie całe 8 miesięcy ;D  dlatego ja tez po części podziwiam ale  z drugiej strony będziesz i miała spokój... ;D