Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 242910 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Na razie nie na temat.... ::) :los: :los:

No i zakochałam się w Sherloku  :Zakochany: ....Roberto znowu się wścieka  :diabel_3: (moje wcześniejsze ale i chyba nadal obecne miłość to: House, Jack Sparrow, Aragorn i uszy Legolasa (  :aniolek: strzała też) ..mhmm..jak ktoś mi się jeszcze przypomni to napiszę ;D :D :D ::)

Film jest zajeb.....baardzo w moim stylu, po prostu bomba. I sama historia i sposób jej opowiedzenia i Sherlock (Robert Downey Jr.). Już nie pamiętam filmu, który by mi się tak podobał ;) ;)

No ale my jak zawsze nie bez przygód... :hahahaha: :hahahaha: :brewki:

Oczywiście wyjechaliśmy z domu o 19.30... :uscisk: i jeszcze ja puszczałam Robertosowi jakąś orkiestrę  :koncert: ....Ale luz, dojechaliśmy na ostatnią chwile kiedy kolejki jeszcze nie było  :brawo_2: Miałam bilet na premierę i okazał on się być dla 2 osób więc bilety były za 0 zł :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Hmm Robertowi zachciało się nachos`ów..no ok...bierzemy, no to jeszcze może popcorn...pepsi była z domu bo mamy zapas małych buteleczek...mój Nutato dostaje je nie wiadomo skąd ::) ::) :D :D

Ok, wchodzimy...rozpinam płaszcz  :brewki: ...z tego pośpiechu ubrałam sweterek z plamką  :los: (nie ma to jak brudny sweter powiesić w szafie  :glupek: :hahaha: .. plamka mała ale ja ją widziałam, a Robert ze mnie brechtał  :terefere: ).

Siedzimy :D Roberto siedzi-ja się wiercę, walczę z kurtką, a on ciągle się naśmiewa..... :bredzisz: :glupek:

Jem nachosy....oczywiście uwaliłam się   :mdleje: :mdleje: sosem tuż obok istniejącej już wcześniej plamki na sweterku...przy okazji ubrudziłam bluzkę) ::) A w torebce brak chusteczek bo się zużyły... :D :D  Roberto w śmiech....ok.....film się zaczyna...zamieniamy się miejscami bo przede mną  jakiś facet z dużą głową (na nić napieranie na fotel, żeby lekko zjechał-a, że ja w bojowym nastroju to R. stanowczo wydał polecenie, że się ze mną miejscami zamieni) :D :D

Film fajny....nachosy już zjedzone popcorn w połowie też...Nagle Roberto podskakuje i oddaje mi popcorn...ja patrzę a ten się maca po torsie  :brewki: :los: ....patrzymy na siebie i w brecht  :hahaha: :hahaha: ...miał plamę 5x większą niż moja...nadal brak chusteczek ..dobrze, że sweter ciemny... ::)

A potem już tylko Sherlock..... :Serduszka:

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
;D i puscic takich do kina ;) hihi
dobrze, ze przerwy nie bylo ;)
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
No to nieźle się upaćkaliście :D

A na film na 100% idę to Twojej rekomendacji  :D

Morgan
  • Gość
buahahaha niezle :)

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
To z kinem Wam sie udało  ;D
HeHe przynajmniej się dobraliście plamami  ;D  ;D

:-* zostawiam i wracam do pracy bo mam trochę do zrobienia :)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Ja również jestem fanka R. uwielbiam go w chirurgach i w "przypadkowy mąż" ma niesamowite oczyska i dołeczki jak sie uśmiecha :mdleje: moj PM juz sie przyzwyczaił ze co dobry film to ja jestem w kimś zakochana, ale nikt nie pobije mojego idola Heatha Ledgera :buu:

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
Hehe :lol: :hahahaha:
Najważniejsze ze było Wam zabawnie:)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Dzieciaki  ;D ;)
My też zawsze wcinamy nacho's... uwielbiammmmm... Ostatnio tak mi buzię obszczypało ostrym sosem, że myślałam, ze język połknę  :D

Offline ada1988

• Chuck Norris
:hahahaha: i faktycznie puścić takich do kina ;D

tak pisałaś  w napięciu że myslałam że ostatecznie sale kinową pomyliliście ;D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris

Dzięki dziewczyny  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: za odpowiedź nt. fotografa. Mam już pojęcie o co walczyć :D :D My jak dzisiaj podpiszemy umowę to też Wam zrelacjonuję co udało Nam się wynegocjować ;D ;D ;D ;D

Jak widzicie w kinie było zabawnie :glupek: Cieszę się jeśli choć trochę pośmiałyście się tak jak ja :przytul: :przytul: :przytul:

Wczoraj późnym wieczorem dostałam @ ::) ::) ale spokojnie przecież wszystko mam co potrzeba 8)...mh...rano zaglądam do szafki z zapasami, a tam brak „środków pierwszej pomocy”  :Pielegniarka:  :mdleje: :mdleje: :mdleje: ... no i dawaj do sklepu, który otwarty...normalnie takie rzeczy wychodzą w najmniej odpowiednim momencie. Człowiek robi zapasy jak na wojnę :ckm:  ...a tu -bach, bach- i nie ma... ::) ::) ::) ::)

No! ;D Dzisiaj fotograf, wieczorkiem jeszcze Robertosa pomęczę  :bicz: o orkiestrę  :koncert: A jutro mamy plana....jechać do Maszewa i załatwiać  :Swiety: :Swiety: :Swiety:

Miłego dzionka  :-* :-* :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
U Ciebie to się tyle dzieje jakby to był maj 2010 a nie 2011  :D  :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
to czekam na relację ze spotkanie z fotografem :)

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Marta przy Tobie humor odrazu się poprawia

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Marta nie przejmuj się ja mam tak samo  ::) ::)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009

heh to samo mi przyszło na mysl  :D :D :D
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline m_lena

• uzależniony
A co w Maszewie jeszcze załatwiać będziecie? Kościół? :)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Tak, tak u Marty przygotowania pełną parą  ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ło rety, ale wypad do kina :skacza: "Nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku...." :P ;)
Ale działacie! :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Hehehe ale z Was szaleńce dwa no!! ;D

Martuś byliśmy dzisiaj w Este i nie wiem czy go wybieracie, czy nie, ale uprzejmie donoszę, że w tym roku na każdej sesji podnieśli cenę o stówkę... :-\
Dobrze, że my umowę rok temu podpisywaliśmy, to ceny zostają stare, a teraz byśmy musieli zapłacić aż 400zł więcej!! :o

Miłego weekendu :-*

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
Mi własnie @ przemija  ;D, ale łączę się z Tobą w bólu.zostawiam :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Jak czytam o Twoich przygotowaniach, to myślę, że ja z moimi ruchami może na 2020 się wyrobię :) a mój K. to chyba na 2050 :)) generalnie nie mam nic, a Ty już chyba wszystko:) może jednak zdecydujecie się jeszcze na 2010? :))

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
JA chyba podobnie jak Anjuszka  ;D

No ale pogratulować organizacji  :)
 :-* zostawiam

Offline mka

• Chuck Norris

Laski mamy fotografa!! Za cenę przedsezonową...bo maj :D ;D ::) ::)

No i będziemy mieć na rękę 80 fotek obrobionych cyfrowo (i tu kombinacja dowolna reportaż + plener) i całą resztę fotek na płytce. Te wydrukowane możemy wziąć w albumie ręcznie wykonanym albo w formie fotoksiązki (raczej weźmiemy to drugie)...ale to jeszcze dużo czasu mamy na decyzję i podobno jakieś nowości mogą się jeszcze pokazać :D ;) ;) A i jeszcze mini fotoalbum na pamiątkę dla rodziców :D ;D :hopsa:

Chyba- maj 2011 a nie 2010  ::)

No cóż...trzeba załatwiać już teraz, bo po co potem się stresować, że robimy coś na ostatnią chwilę :p :p

Marta przy Tobie humor odrazu się poprawia

Ja mam taką nadzieję, że Tobie sie poprawił po tych nieprzespanych nocach.. :przytul: :przytul:

Marta nie przejmuj się ja mam tak samo  ::) ::)

A z czym? Z sosami  :Obiad: czy z zestawem pierwszej pomocy  :Pielegniarka: ?
 :glupek: :hahaha:
Ło rety, ale wypad do kina :skacza: "Nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku...." :P ;)

Hehehe ale z Was szaleńce dwa no!! ;D

No toż to nie było specjalnie..taki dzień mieliśmy :glupek: :bredzisz: :biala_flaga: :hahaha: :hahaha:

Mi własnie @ przemija  ;D, ale łączę się z Tobą w bólu.zostawiam :-*

No ja się cieszę, że @ jest bo jak na razie po odstawieniu tabsów wszystko jak w zegarku -tfu,tfu :ok:

Jak czytam o Twoich przygotowaniach, to myślę, że ja z moimi ruchami może na 2020 się wyrobię :) a mój K. to chyba na 2050 :)) generalnie nie mam nic, a Ty już chyba wszystko:) może jednak zdecydujecie się jeszcze na 2010? :))

Coś Ty!! Najważniejszego nie mamy...orkiestry!!! :mdleje: :mdleje: I problem jest bo to co ja mniej więcej „trawię” Roberto już nie bardzo...a myślałam, że będzie szło tak gładko jak do tej pory.... ::) :P
Dasz radę i Ty Aneczq1987 też...to ja mam tylko taki motor   :bicz: włączony bo ja nie znoszę robić czegoś na ostatnią chwilę-a już na pewno nie wesele ::) ::)

A co w Maszewie jeszcze załatwiać będziecie? Kościół? :)

Nom...coś tam, coś tam...to jest ta rzecz o której na razie nie mogę mówić wprost. Jutro się dowiecie...tzn. Mysia już zgadła...ale to nic takiego, więc nie spodziewajcie się, że zaplanowaliśmy kolejny wyczyn w stylu piosenki Kukiza :cancan: :gitara: :glupek:

Do-bra-noc :-* :-* :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Gratuluję fotografa, a zespół znajdziecie... Z Twoim zapałem organizatorskim pewnie już wkrótce  ;D ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
obiecalas ze pokazesz kogo wybraliscie  :D
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline mka

• Chuck Norris

Ale ze mnie małpa  :los: ...faktycznie nie napisałam kogo wybraliśmy  :glupek:

Zdecydowaliśmy się  na toMash`a. Nie ukrywam, że ma jedną z korzystniejszych ofert pod wzgl. cenowym (mamy gwarancję ceny) i jakości zdjęć...oczywiście to Nasza opinia :D ;D ;D
Fotograf jest przesympatyczny, nie zadziera nosa i czuję, że będzie się nam dobrze współpracowało ::) ::) Z tego co mi Nutato mówił, to wiem, że pływał na wielkich statkach wycieczkowych i pstrykał fotki  :Fotograf: Teraz zdaje się pracuje też w jednej z gazet... ::) ::)

Mieliśmy jechać do Maszewa, ale Roberto wykonał telefon....no i wszystko już wiemy... :hopsa: :hopsa:

Proboszcz przesympatyczny, na razie nie ma kalendarza na 2011  :hahahaha: :brewki: ...Musimy starać się o licencję.. ale to u Robertosa w kościele, bo Ci redemptoryści z mojego to.....brak słów...  :klnie:

No i w sumie jak to facet nic więcej się nie dowiedział. Mamy przyjść na początku 2011 i wtedy ustalimy godzinę itp. (a ja chciałam już teraz...bo takie tam :los: ).
Tak więc, nauki prawdopodobnie odbębnimy w wakacje podczas urlopu jak będziemy na działeczce nad jeziorkiem  :okularnik: ..a stamtąd blisko :auto: do Robertowej miejscowości   :hopsa: :hopsa: (w dzien będziemy  :Swiety: :Swiety: , a wieczorami  :pijaki:  :glupek: :glupek: ).

Co jeszcze.. mhm.. aa dzisiaj zmolestuję Roberta o orkiestrę  :koncert: ...ale to po sprzątanku i obiedzie-żeby nie było  ::) ::) ...tak więc organizujemy się dalej  :brawo: :jupi: :jupi: :jupi:

Miłego dnia  :-* :-* :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
(w dzien będziemy  :Swiety: :Swiety: , a wieczorami  :pijaki:  :glupek: :glupek: ).

Hehehe fajne plany! :D

a jaką planujesz godzinkę w kościele?
Miłego weekendu krejzolu :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris

Chyba- maj 2011 a nie 2010  ::)
Nie, nie, dobrze napisałam  :terefere: :terefere:

;D ;D

Fajnie, że kolejne sprawy pozałatwiane, oby tak dalej :)
 :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Martuś z Twoim zapałem to faktycznie może jeszcze maj 2010 będzie  ;)