Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 242626 razy)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris

To pisz na prv Sherlock`u co tam Ci po głowie chodzi? :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Hehe, ok  :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Mysia prawie zgadła-ma coś w sobie z Sherlock `a ;D :D :D

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
mka ciesze sie ze juz tyle rzeczy załatwiliście, co do pierwszego tańca to zgadzam sie z Toba, wyuczone kroki wyglądają strasznie sztucznie. Jesli para nie ma predyspozycji do tańcowania, powinna poprzestać na tańcu przytulancu  :cancan:

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...

No i za szybko wysłałam  :mdleje: :mdleje: :mdleje:

pytałas o zespoły,ja polece swoj,dojada gdzie chcesz,sa wspaniali,pochodza z Lublina,

Kochana, dziękuję  :Daje_kwiatka: - ale ja jestem ze Szczecina i chyba mi się to nie kalkuluje... :D ;) ;)

tez tak myslałam,ale jak pytałam u nas jakie maja ceny zespoły,to  były troche tansze niz ten z Lublina  :)

Offline ania222

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.06.2011
mka ale sie  tu dzieje ! :D spotakania, egzamyny , wyjazdy ! :o my tez bedziemy tanczyc przytulanca :D a kiedy PM wraca ?

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris

Zakupy minęły pod znakiem koloru fioletowego i różowego  :hopsa: :hopsa: ...ale nie, nie...jak dobrze pamiętacie mnie na ciuchowe zakupy trzeba wołami ciągnąć, więc żadną takową zdobyczą się nie pochwalę :D :D

Ale kupiłam piękną pościel-satynową za 40 zł kołdra standard 160/200 +poszewki na dwie wielkie poduszki ..ale ja jak to ja wzięłam jeden komplet  >:( ::) a my z Robertosem jak tylko możemy to śpimy pod dwiema kołdrami...no i muszę jutro pojechać i dokupić-jak jeszcze będą!! :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Kupiłam kalendarz....bo już połowa stycznia, a ja bez kalendarza jak bez ręki  :glupek: :mdleje: :mdleje:

No i coś babskiego do poczytania :D ;D ;D

No i jakoś nie zaszłam do Tr.. jakoś tak bez mojego Robertosa stwierdziłam, że obrączek oglądać nie będę ::) ::)

Jesli para nie ma predyspozycji do tańcowania, powinna poprzestać na tańcu przytulancu  :cancan:

A widzisz, my mamy zdolności taneczne  :cancan: nieskromnie pisząc :D ..nawet już chodziliśmy sobie razem na kurs tańca towarzyskiego i było całkiem fajnie...ale na weselu wydaje mi się to strasznie sztucznie wyglądać  ::) Więc mimo predyspozycji - przytulaniec :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

a kiedy PM wraca ?

W czwartek albo w piątek.. zależy jak się z wyrobią  :beczy: :buu:  ...A dzisiaj Nasza rocznica .. jesteśmy razem  :aniolek: od 18.01.2003.... :Serduszka: :Zakochany: :serce:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
A dzisiaj Nasza rocznica .. jesteśmy razem  :aniolek: od 18.01.2003.... :Serduszka: :Zakochany: :serce:

o jaa! ale długo! ;D no to gratulację Martuś! :-*
odbijecie sobie! :przytul:

A zdradź proszę, gdzie taką tanią pościel dostałaś?! bardzo ładna!
No i kalendarzyk extraśny! :D
Buźka! :-*

Offline mka

• Chuck Norris

W realu, na sklepie-padłam jak ją zobaczyłam...jedzeniowe zakupy przestały się liczyć :los: :hahaha: :hahaha: Satynka milutka taka :D Były też na duże kołdry 200x220... :brewki:

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:

Ja byłam tylko dwie godzinki i przez ten czas gadałyśmy praktycznie tylko o ślubach i rzeczach z tym związanych  :brewki: :brewki: :brewki: I Aga jeszcze trochę opowiadała o swojej pracy i o tym co będzie robić jak małż wróci z morza  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :brewki: A Galaretka to gaduła  :D :D :przytul: :przytul:

o Ty lobuzko! ja tu wyglodniala ojczystego kontaktu i nakrecona nalesnikiem i zdarzeniami a Ty mi tu: gadula, phi! spoznialska ;) ;D

ciekawa jestem co za niecne plany masz i mam nadzieje, ze sie wnet dowiemy... ::)
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline m_lena

• uzależniony
Także czekam na wyjaśnienie tej  jakże niespodziewanej tajemniczości ;)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Marta gratuluję rocznicy  :Serduszka:
Pościel piękna aż przejdę się do reala u nas i zobaczę czy nie ma też hihihi

Offline kasia22

• uzależniony
  • "Kocha się za nic"
  • data ślubu: 17.04.2010 godz.12.00
Gratuluje rocznicy ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Gratuluję Martunia, toż to już 6 lat!  :o  Co za zakochańce  :Serduszka:

Pościel piękna, też się przejdę  ;D ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
gratki z okazji rocznicy :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Spóźnione, ale szczere gratulacje rocznicowe  :D

A zakupy Ci się faktycznie udały :) Kalendarz superowy i Empikowy jak widzę  ;D

A co do tańca - szkoda marnować zdolności taneczne, przemyślcie może jeszcze kwestie pierwszego tańca? Chyba, że decyzja nieodwołalna już? :)

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Martuś,ale się u Ciebie dzieje super  ;D
pościel cudna  :D
I gratuluję rocznicy  :hahahaha: :serce:

Offline mka

• Chuck Norris

Gratuluję Martunia, toż to już 6 lat!  :o

Justyś.....7 lat  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:
A co do tańca - szkoda marnować zdolności taneczne, przemyślcie może jeszcze kwestie pierwszego tańca? Chyba, że decyzja nieodwołalna już? :)

Na dzień dzisiejszy przytulaniec....My będziemy mieli inną niespodziankę dla gości...a właściwie Robert (długo mi nie chciał powiedzieć ale w końcu mnie wtajemniczył bo ja też mam brać w tym udział.... :glupek: :glupek: :hahaha:)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
No i nic nam nie mówisz?! Pisz natychmiast nikomu nie powiemy!!!    :los:

Offline kacha8609

• Chuck Norris
No właśnie Marta pisz szybko co to za niespodzianka dla gości  ;D ;D ;D

Offline ada1988

• Chuck Norris
Gratuluje Martuś takiej rocznicy!!!!

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
A my chcemy zrobić gościom niespodziankę i nauczyć się tańczyć, może nie walca, ale coś... ;p

A czy Ty, Kochana, masz już zespół, fotografa,kamerzystę?

Offline mka

• Chuck Norris

Ehh jakieś małe zainteresowanie niespodzianką  :obrazony: ..potrzymam Was jeszcze ..ja sama czekałam rok żeby Roberto się wygadał  :glupek: :los: :los:

A czy Ty, Kochana, masz już zespół, fotografa,kamerzystę?

Mamy kamerzystę...fotografa można powiedzieć, że też- ale do podpisania umowy to Roberto musi wrócić ze służbowego wyjazdu- więc na razie nic nie piszę, co, kto i jak. Jeszcze dzisiaj wieczorem przez tele mamy przedyskutować jedną kwestię i myślę, że się zdecydujemy ;D :D :D :D

Zespół...dylemat taki, że szok! :o ::) ::) ::) Na razie nie umiemy wybrać, ja ciągle szukam bo wiadomo, PM zajęty teraz... :-X

Offline kacha8609

• Chuck Norris
Marta nie zgadzam się musisz nam powiedzieć szybciutko jaka to niespodzianka  :taktak:  :blagam:

Offline Stelek

• zapaleniec
  • data ślubu: 04.09.2010
też chcę wiedzieć co to za niespodzianka!!!  ;D

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
ja tez chcialabym sie dowiedizec co to za niespodzianka
[/url]
[/url]

Offline mka

• Chuck Norris

Ale nie będziecie się śmiać?  ::) ::) Bo to pomysł Roberta  :Serduszka: :Serduszka: i.....no ja też wybuchłam śmiechem jak się dowiedziałam....  :glupek:

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
nie będziemy  ;)
[/url]
[/url]

Offline m_lena

• uzależniony
obiecujemy.... ;)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Marta ja tez chce znać tą niespodziankę  ;D a śmiać się nie mamy zamiaru

Offline mka

• Chuck Norris

Pamiętacie? :skacza: :skacza: :skacza: :los: :los: :los:

Roberto podczas jednej z przerw „na jednego”  :pijaki: chce ni stąd ni zowąd dorwać się do mikrofonu i zacząć śpiewać  :koncert: .....A ja niby zaskoczona mam być (trochę coś jak podczas Naszych zaręczyn...”że niby nic nie wiem” ::)) i po pierwszej zwrotce również mam dopaść do mikrofonu i też śpiewać i tańczyć i się wygłupiać i w ogóle mam nadzieję, że goście chwycą i też będą tańczyć

:cancan: :cancan: :cancan: :cancan: