0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Galaretka Ty to chyba nie czytasz co ja piszę ...odpowiedź poniżej, chociaż juz opisywałam wcześniej
Aaaa Roberto ma urodziny w sobotę, a ja nawet jeszcze prezentu nie mam...hm...trzeba intensywnie pomyśleć...
Po prezent jadę jutro po pazurkach. Pomysłu nie mam, może mnie najdzie w sklepie ..Pewnie i tak wyląduje w empiku
My też zastanawialiśmy się nad DJ, ale mój A. stwierdził, poparty moimi rodzicami , że nie będzie płacił jednemu gościowi 3 tysięcy za puszczanie muzyki. No i w sumie nie żałuję, orkiestrę mieliśmy super
Laski moje kochane, cieszę się, że wy się cieszycie z tego powodu iż wybralismy salę Dzisiaj pół nocy nie spałam, bo naszły mnie wątpliwości....salowe Wiem, że jak się zdecydujemy to nie będzie odwrotu, a tu jeszcze 1,5 roku....wiem, że tak trzeba bo potem już żadnego wyboru nie będzie A ja się już boję, że coś z jedzeniem może być nie tak, że lokal nie zgodzi się na bardziej „moją” dekorację, bo już mam kilka pomysłów ..no i ogólnie ogarnia mnie niepokój Co do literki "r" to tylko moja mama się o nią martwi My nie...Lece po gazetę bo podobno dodatek "gali ślubnej" jest..może program będzie
Miło było Cię poznać
No i proszę... martwiłaś się a jednak wszystkio ułożyło się po Twojej myśli Dobrze, że właścicielka podpisała Waszą umowę, przynajmniej nie będziesz już o tym myśleć.
super pomysł z lampionami.... ja tez o tym myślałam ale moj PM uznał to za bzdurę i wymysł
Sala u Szymczaka w Maszewie? Jeśli tak, to zdam Ci relację po swoim ślubie
Wybaczcie!!
A relacja ze spotkania??!! myślałam, że opowiesz coś więcej...
No właśnie Martuś, napisz kilka zdań o spotkanku
No i oczywiscie jak chcesz to podam Ci namiary na ich organistkę, ale rezerwację, Twoją
A co chcesz jeszcze wykombinować? Powiedz, my nie zapeszymy
Właśnie nie mogę bo, że tak powiem “konflikt interesów” by zaistniał...więc póki co cicho sza! I nie chodzi tu czy zapeszycie-czy nie, po prostu pewnej sprawy nie mogę chwilowo na forum poruszać. Jak się to zmieni to zaraz napiszę
pytałas o zespoły,ja polece swoj,dojada gdzie chcesz,sa wspaniali,pochodza z Lublina,