Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 243569 razy)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
ja z niecierpliwoscia czekam na typy foto :)
braliscie pod uwage szczecin czy dalsze rejony tez?
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline aeniołek

• Chuck Norris
  • R+R+M+M = A :-)
  • data ślubu: 6.02.10
A co to za chłopaki w Twoim avatarku?? :)

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
wyglądają mi na audioffels  ???
[/url]
[/url]

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Ale przecież "odpowiedni nastrój" będzie na weselu na pewno... :D

Na weselu „już” będzie....ale przy wyborze tak średnio :D ::) Mamy już plan, żeby posłuchać z kimś jeszcze tych zespołów (ze znawcą tatą  ;D , z mamą, siostrą, szwagrem). Później z tego co zostanie puścimy świadkowi niech też powie co myśli  ::) ::)

my wzięliśmy na wesele zespół Arcus Band, a na poprawiny DJa :) O! :P
O zespole napiszę u siebie w wąteczku, więc zapraszam :)

Czekam więc  :uscisk: :tupot: :tupot: :tupot:

ja z niecierpliwoscia czekam na typy foto :)
braliscie pod uwage szczecin czy dalsze rejony tez?

No typy będą po przeanalizowaniu cen :D :D

Tak inne rejony też, aczkolwiek nie tak mocno bo plener chcemy mieć w innym dniu- a wiadomo, że wtedy koszta dla „przyjezdnych foto” inne.. ::)

Aeniołek to są Audiofeels  :D (andzelika  :brawo_2: ) moja miłość muzyczna!!!  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: Hehehe jak by mi jakiś weselny zespół zaśpiewał jak oni- to bym brała bez mrugnięcia okiem ;) :D ;D

A i pisenkę na pierwszy taniec chemy (bardziej ja chcę)  :P w ich wykonaniu (z płyty znaczy się)  ;D ;D

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
strasznie mi sie podobają piosenki w ich wykonaniu
[/url]
[/url]

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Tak tak zespoły weselne są *cenzura* heheheh

„koko dżambo jaja je”  to było dobre  :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Offline kacha8609

• Chuck Norris
ej czemu mi ocenzurowało słowo jak brzydko nie napisałam  ::)  ???

Offline kaamila

• entuzjasta
  • data ślubu: 10.07.2010
mka możesz mnie zbiczować :biczowanie: :biczowanie: Nie wiem jakieś klapki na oczach miałam, że wątku twojego nie widziałam :oops: :oops:??
Nie nadrobiłam jeszcze całego, ale napewno nadrobie..
Mam nadzieję że mnie jeszcze przyjmiesz?? :depresja: :depresja: :depresja:
Na przeprosiny: :bukiet: :bukiet: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
My też zastanawialiśmy się nad DJ, ale mój A. stwierdził, poparty moimi rodzicami :P , że nie będzie płacił jednemu gościowi 3 tysięcy za puszczanie muzyki. No i w sumie nie żałuję, orkiestrę mieliśmy super :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
a ja miałam orkiestrę i żałuje jak cholera  :beczy:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris

Kaamila Nic nie szkodzi, Cieszę się, że jesteś, zapraszam  :hello: :hello: :hello: :hello:

madzia_n, ada1988 Tak to już jest...jedni trafiają z wyborem inni nie, ciężko przewidzieć ;)

kacha8609 ja nie wiem  :drapanie: co za słowo tam wstawiłaś, że Cię ocenzurowali  ;D :brewki:  :los:

andzelika mnie też się baardzo podobają ich wykonania, są nie raz lepsi od oryginału, a słyszałaś to (kiepska jakość ale Cypis wymiata):  :skacza:

Kochane forumki wesele na 99% będzie w Maszewie  :D :D :D :D :D

A teraz jak to było:

U XXX jest 30 miejsc noclegowych, pokoje są na tyle duże, że można zrobić 10 dostawek...jednak...policzyliśmy jeszcze raz gości (dopisaliśmy tych o których zapomnieliśmy- zdarza się  ;) :D ::) ) i wyszło nam około 30 osób przyjezdnych dla których nocleg musi być obowiązkowo + rodzice+My+siostra z rodziną (wiadomo najbliżsi, których nie odeślę „spod Szczecina”- bo Pan XXX ma ośrodek pod Szn.)+ osoby ze Szn które będą z dziećmi (też muszą mieć gdzie spać, żeby się swobodnie bawić). No i wyszła nam ponad 40stka...wiadomo, nie wszyscy będą. Ale mimo to ciężko nam będzie tak osoby w pokojach porozdzielać żeby było „swobodnie” ::) ::) Bo dostawka nie zapewni dodatkowego pokoju...A ja nie chcę się do ostatniej chwili martwić  :Maruda: :drapanie: czy będę miała gdzie wszystkich położyć i to takim kosztem, że my pokój też byśmy mieli z „kimś”...  :nie:Prawdopodobnie gdyby nie to robilibyśmy u XXX.

Więc taka liczba osób przyjezdnych wyklucza XXX, salę za to mają dużą bo chyba prawie na 160 osób (jest możliwość zmniejszenia sali kotarami) ;)

No i tak Vivat też odpada, bo jak mamy załatwiać tylu przyjezdnym hotel...za minimum 65 zł (żeby było w miarę blisko do sali)...to koszta też rosną. A w Maszewie za tą cenę co wesele w Vivacie, mamy wesele i poprawiny... ;D :D

Mówię Wam jaką dzisiaj miałam dylemkę  :buu: :drapanie: ... normalnie tak mi szkoda było Vivatu, ale też tej drugiej sali u XXX bo też ładna. Nie to żeby Nam się Maszewo nie podobało. Podobało się a i owszem. Decyzja była Nasza, rodzice nie naciskali :los:

Mama tylko ciągle:
- a może początek czerwca (patrzy w kalendarz  :brewki: ) zobacz jak fajnie boże ciało wypada i tu wolne i akurat by było... ::)

Ja: (widząc mamę w kalendarzu nurkującą) ;D
-Mamo ale my nie bierzemy ślubu w tym roku... ::) ::) ::) ::)

-A no faktycznie  :los: (mama wydobywając się spod kalendarza  :D ). Twój ślub Ty decyduj  ::) ::) (w domyśle „zrobisz jak uważasz ale ja i tak wiem lepiej” ;) ;) )

Wiem, że ona chce dobrze...żeby "r" było... ::)

Hihihi no ale ja jestem twarda, a tata to się tylko z Nas śmieje  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Nutato też w sumie zadowolony z Maszewa bo byli już tam z mamą na weselu i im się podobało. A ślubu ksiądz udzielał wtedy na powietrzu....Mieli też okrągłe stoły (muszę podpytać). A, że para moda była mieszana narodowościowo to od PMdej taki zwyczaj, że jak było już ciemnie to wypuszczali takie papierowe lampiony w powietrze ( z niemcowni przywiezione) o takie:

No to jednak Maszewo ;D Teraz już jestem zadowolona ;) :D ;D chcemy się umówić na wpłacenie zaliczki na sobotę albo na niedzielę :D Ale też chcielibyśmy pójść tam do kościoła na mszę, żeby potem zagadać z księdzem... ::) ::)

Znowu napisałam jak by mnie tu miesiąc nie było ;D Buźka  :-* :-* :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
U mnie też było gadanie, żeby "r" było, ale ja w sumie od początku chciałam ślub w sierpniu, więc i wilk syty i owca cała - chcąc nie chcąc "r" jest.  Aczkolowiek gdybym uparła się na miesiąc bez "r", to pewnie byłby to miesiąc bez "r", bez względu na gadanie ;)
Dobrze, że nie odpuściłaś to Wasz dzień  ;D No i sala w końcu załatwiona, super - kolejny "problem" z głowy :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Super, że sala wybrana :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Jest r czy nie ma r... co za różnica u mnie byłby sierpień nawet jakby zmienili nazwę na sielpień  ;D

Morgan
  • Gość
Przeciez sierpien August, nie ma r :P

Offline justys0101
  • Chuck Norris
No właśnie  ;D ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline ada1988

• Chuck Norris
a tak naprawdę, czy jest "r" czy nie ma to i tak na to samo wychodzi ,  w końcu najważniejsza jest miłość :)

Offline kaamila

• entuzjasta
  • data ślubu: 10.07.2010
U mnie moi rodzice nawet nie zwrócili na to uwagi, a rodzice PMa też wzięli ślub w miesiącu, w którym nie było r ;D

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
...będziesz zadowolona z sali w Maszewie. Mają bardzo dobre jedzienie i są elastyczni na różne-różniaste pomysły!!

..fajny ten pomysł z lampionami..jeszcze czegoś takiego to nie widziałam!! ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Przeciez sierpien August, nie ma r :P

No i wszystko jasne  :D

Offline kacha8609

• Chuck Norris
Ale super pomysł z lampionami  ;D cieszę się że już salę sobie zarezerwowaliście taką jaką Wy chcieliście  ;D ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Martuś gratuluję wyboru sali! :brawo_2:
To już połowa sukcesu! ;)

A lampiony świetne!
my z moim Ł. właśnie myślimy nad takim czymś, bo nam pan od fajerwerków o tym już kiedyś mówił :)

U lipcu też nie ma "r" ale chyba jakoś to przeżyję ;) :D

Offline mka

• Chuck Norris

Laski moje kochane, cieszę się, że wy się cieszycie  :D z tego powodu iż wybralismy salę :przytul:

Dzisiaj pół nocy nie spałam, bo naszły mnie wątpliwości....salowe  :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Wiem, że jak się zdecydujemy to nie będzie odwrotu, a tu jeszcze 1,5 roku....wiem, że tak trzeba bo potem już żadnego wyboru nie będzie ;) A ja się już boję, że coś z jedzeniem może być nie tak, że lokal nie zgodzi się na bardziej „moją” dekorację, bo już mam kilka pomysłów  :D ..no i ogólnie ogarnia mnie niepokój  :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Co do literki "r" to tylko moja mama się o nią martwi ;) My nie...

Lece po gazetę bo podobno dodatek "gali ślubnej" jest..może program będzie  :-* :-* :-*

Morgan
  • Gość
myslesz ze nie Ty jedna masz takie dylematy, kazdy mial :) ale spokojnie wszystko bedzie dobrze :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Jest dodatek w metro! ;D
Jest rozkład sali, kto się wystawia i program też jest! :brawo_2:

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
mka nie martw się :) że szybko, nie znaczy, że źle :)
ja też wybrałam rach ciach i potem się zestresowałam ale że już było po zaliczkach, to po protsu więcej tego nie analizuję i mam nadzieję, że będzie OK. nie my pierwsi tam i nie ostatni :)
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Ja mam salę zarezerwowaną od czerwca, a dalej myślę, czy wszystko będzie ok. No ale to trzeba być mną  :glupek:
Nooo... może teraz już trochę mniej  ;) Co ma być to będzie, chciałam dobrze  ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Spoko ja też się strasznie martwię moją salą...  ::)

Brrr, póki co nie ma co za dużo myśleć ;)

Offline BOZENA28

• Kochać to chcieć przemierzyć cały świat we dwoje....
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.09
bardzo podoba mi sie pomysl z lampionami  :)