Autor Wątek: Moja nieśmiała propozycja  (Przeczytany 70559 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Odp: Moja nieśmiała propozycja
« Odpowiedź #120 dnia: 15 Grudnia 2009, 15:08 »
z całym szacunkiem , mylikróliku, ale się mylisz...

dziewczyny nie dopisują nowych opini w istniejących watkach  tylko w swoich relacjach..  na ogólnym pojawiają się nowe watki, które są łaczone ze starymi ( moderowane) tak żeby nie wprowadzać  bałaganu na forum..

tematy bez fotek sa istotne pod względem merytotrycznym.. oczywiście  każdego cieszy temat okraszony  morzem fotek ( bo to forumki lubia najbardziej) ale nie o foty lu chodzi lecz o informacje o firmach, menu, cennikach itp.. o tym czy było ok czy nie już po weselu..  a tych informacji niestety coraz mniej w watkach tematycznych..

wpisz cokolwiek w wyszukiware.. jakiś zepsół czy wideo.. siedziałam kilka tygodni nad  przygotowaniem FAQ w każdym ogólnym dziale i jak się okazuje żadko ktoz tego korzysta.. łatwiej jest  załozyć nowy temat, bo po co korzystać i znaleśc info funkcją "szukaj".. dziewczyny są wygodne.. wtedy ktoś pisze coś nowego a poprzedni watek  idzie  na dalszy plan, bo ktoś zdublował..

szukając  funkcją "szukaj" jest  dużo więcej info do  znalezienia.. wychodzą tematy odliczeniowe, relacje itp.. usuniesz je  - nie bedzie info na forum.. zaden z modemów nie bedzie się bawił w przeczysanie  posta po poście i z przenoszeniem ich z relacji młodej meżatki do właściwego tematu na ogólnym, bo 1) zrobi się bałagan 2) watek relacyji przestanie być uporządkowany..

nawet jeśli temat  jest zamkniety nowe forumki  mają do niego dostęp poprzez wyszukiwarkę i moga przeczytać o tym czy o tamtym.. minusem zamknietego tematu jest to,ze   ginie w gąszczu innych tematów oraz nie mozna w nim nic napisać.. jeśli ktoś się  chce czegoś  dowiedzieć pisze do załozycielki  tematu na priv..

jeszcze raz.. nie stare watki lecz zamknięte watki lądują na końcu.. stare watki sa w miarę naszych ( modemów) skromnych możliwości aktualizowane..

nie ma pojedynczych  jednostek.. jakby się włączyło funkcję zamykania dla  userów to by  zniknęła ponad połowa tematów.. przykłady były już i  stare użytkowniczki pamietają  pszczółkę, okruszka i kilka innych , które odchodząc z forum zaczęły  kasować  swoje posty(ewentualnie wklejały mordki piszac później,zę to nie one a siostra ), tematy czyniąc  totalny burdel na forum..

nikt nie wmawia,ze nie usuwanie watków jest dla twojego czy kogoś tam dobra.. jeśli wy już nie skorzystacie - skorzystają na 100% nowe uzytkowniczki.. wy już skorzystałyście z doświadczeń poprzednich panien młodych..

jeszcze raz się pytam.. czy znacie jakieś inne forum slubne , które pozwala na wykasowywanie tematów? bo ja, przerabiając kilka innych zanim powstało e-weselne, nie znalazłam takowego.. moje tematy i posty sa tam nadal.. mnie to nie przeszkadza.. nie  rozumiem czemu wam  TO akurat przeszkadza?? bo to wasze prywatne  przemyslenia??  dajcie spokój..
« Ostatnia zmiana: 15 Grudnia 2009, 15:15 wysłana przez monia »
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #121 dnia: 15 Grudnia 2009, 15:26 »
Ja osobiście przeglądam dział kujawsko-pomorski i tam dziewczyny mimo, że są po ślubie DOPISUJĄ nadal. I tylko na tym się opierałam, bo nie przeglądam działów z innych województw - nie ma takiej potrzeby.

Wydaje mi się, że temat dyskusji się nieco zmienił, w tej chwili nie dyskutujemy o możliwości usunięcia postu przez autora - ale w ogóle przed moda czy admina na prośbę założyciela. Jeśli nie było to jasne - wybaczcie, nie uściśliłam.

Podsumowując, wycięcie możliwości edycji posta, nawet zmiany chwile po wysłaniu posta, uniemożliwienie samodzielnego zamykania i usuwania tematów ... ok, rozumiem Wasze argumenty - bałagan na forum itp itd. No masakra. Chociaż mi się osobiście to nie podoba. Powiedzmy, że rozumiem.

Szkoda tylko, że w tym wszystkim nikt nie chce zadbać o naszą prywatność. Bo jak to mówią nie ma nic za darmo, forum funkcjonuje zdaje się właśnie dzięki forumowiczom... Trochę do dupy, że robi się im pod górę.

I z całym szacunkiem, przestańcie pisać "dajcie spokój", "nie przesadzajcie". Skoro taki temat się pojawił to znaczy, że użytkownicy czują jednak jakiś niepokój. Co to za rada "dajcie spokój"?

A wracając do tematu usuwania wątków na prośbę założyciela. Widzę, że nie ma sensu prowadzić dyskusji dalej, bo jak widzę - pisz na naszych warunkach, albo nie pisz wcale...

Ciekawe kiedy większośc postawi na "nie pisz wcale".

Sama mam swój wątek odliczeniowy i nie mam zamiaru go zamykać, ale czy pojawią się kolejne? Wątpliwe. Relacja będzie okupiona samymi zdjęciami i po niej zostaną same puste posty. I myślę, że coraz więcej osób będzie tak kombinowało. A może się mylę?

Tak czy siak ja rzucać grochem w ścianę nie lubię więc z dalszej dyskusji się wycofuję. Także jak dla mnie eot.
Pozdrawiam.

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #122 dnia: 15 Grudnia 2009, 15:30 »
dobra.. idę  pomęczyc  paców..

i tak nic nie wymyślimy..  pion decyzyjny już się wypowiedział ..

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #123 dnia: 15 Grudnia 2009, 15:55 »
ja jak zaczynałam przygode z forum to nie szukałąm informacji u kogoś w żonkowym czy relacji tylko w odpowiednich działach i jakoś nie rozumiem dlaczego nie można usunąc włąsnego wątku relacji,odliczeniowego czy żonkowego to że jest zamkniety i nikt w nim nic nie napisze nei zmienia fktu że sobie przeczyta , i ja też sie nie zdziwie jak właśnei przez tą postawe nie bedzie nowych wątków bo gdybym wiedziała, że moja prośba o usunięcie własnych wątków zostanie bez odpowiedzi na pewno nie założyła bym ich a własnie ten wątek świadczy o tym że problem jest a postawa "góry" za dobrze tutaj nie wypada

Offline Wercia

• Chuck Norris
  • K & M- 10 lat minęło...:))
  • data ślubu: [
« Odpowiedź #124 dnia: 15 Grudnia 2009, 16:16 »
Moim zdaniem wątki w bebikowie i w "młode mężatki...." powinny być usuwane na prosbę "właściciela" wątku... tam są pisane rzeczy które dla nowego użytkownika się nie przydają.... :-X dlaczego więc MUSZĄ ZOSTAĆ ??? ??? ???
W moim wątku są zdjęcia mojego synka (od urodzenia) i nie chcę żeby One tam zostały jak mnie już tutaj nie będzie.... nie mam możliwości żebym sama usunęła te zdjęcia... zaczynając swoją przygodę na tym forum i zakaładająć wątek była możliowść usunięcia wątku i dlatego on został założony... teraz tego nie ma i moim zdaniem to niesprawiedliwe.... :-X

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #125 dnia: 15 Grudnia 2009, 18:57 »
Trudny temat. Jak to mówią, każdy medal ma dwie strony...
W każdym bądź razie fajnie, że "góra" wreszcie odpowiedziała. Mam nadzieję, że kiedyś będzie się dało coś zrobić, żeby trochę zwiększyć naszą prywatność(nie mówię tu już o usuwaniu wątków) i że będzie się to "dało zrobić technicznie" :)
Szkoda, że nie można modyfikować postów(tak jak do tej pory np w odliczaniu i relacji była taka możliwość parę minut po dodaniu go). Czasem dodawałam jakiegoś posta, a dopiero po chwili zauważałam że jest błąd, to poprawiałam. No cóż, rozumiem - teraz trzeba się jeszcze bardziej pilnować ;) Ale ogólnie szkoda że nie ma tej możliwości.
Sama osobiście prześledziłam trochę temat bodajże okruszka... I byłam w szoku dosłownie ::)
Ale np Wercia powinna powinna dostać jakąś możliwość by choćby usunąć zdjęcia synka, które wklejała wiedząc, że je kiedyś usunie...

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #126 dnia: 15 Grudnia 2009, 21:21 »
za usuwaniem zdjęć  DZIECI jestem jak najbardziej ZA

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
« Odpowiedź #127 dnia: 15 Grudnia 2009, 22:25 »
ale przeciez zdjecia mozna usuwac?
wystarczy je usunac z serwera, na ktorym sie je zamiescilo, wiec to chyba nie jest problem?
raczej fakt mozliwosci ich KOPIOWANIA jest "nieprzyjemny"...
poza tym fakt, zonkowy i bebikowo to nie sa "cele" ludzi trafiajacych na forum weselne i nie dzialaja przy nich argumenty typu:
nasze watki sa  informacją  dla nowych foremek.. one też , tak jak wy,  weszły na forum zeby znaleść informacje o lokalu, orkiestrze itd.. wasze opisy,  relacje, opinie  pomagają  im podjąc  decyzję
czy
nasze watki sa  informacją  dla nowych foremek.. one też , tak jak wy,  weszły na forum zeby znaleść informacje o lokalu, orkiestrze itd.. wasze opisy,  relacje, opinie  pomagają  im podjąc  decyzję.. .

sedno sprawy, czy chciałybyście być na forum na którym nie ma informacji  bo je ktoś pokasował?

tak mi sie wydaje, choc takich watkow nie posiadam.
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline morgaina

• Chuck Norris
« Odpowiedź #128 dnia: 15 Grudnia 2009, 22:46 »
Hmm ciekawa dyskusja się wywiązała może i ja jako wieloletni użytkownik się wpowiem. Sama mam a właściwie miałam swoje wątki i w beibikowie i w odliczaniach i nawet juz nie pamiętam że były chyba gdzieś w archiwach egzystują. Każda z nas rejstrując się na forum zaakceptowała regulamin i myślę że świadomość, że to jednak jest ogólnodostępne forum gdzie każdy "z ulicy" może zajrzeć. To o czym piszecie jakie zdjęcia zamieszczacie lub nie to wasza prywatna decyzja i zależy od tego na ile chcecie się odsłonić, macie nicki i dopóki się nie pochwalicie przed znajomymi lub zdjęciami to szansa że wpadniecie na jakąś znajomą osobę jest naprawde znikoma. Lekarstwem na złośliwości i uszypliwości niefajnych osób jest po prostu ignorowanie ich albo zgłoszenie górze.
Także jedyna opcja to dwa razy się zastanowić zanim się coś napisze lub umieści zdjęcie, więcej prywatności to tak jak napisała jedna z forumek prywatny blog z ograniczeniem dostępu, zawsze można poprosić o wymoderowanie zdjęć. Forum jest dla wszystkich.

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #129 dnia: 16 Grudnia 2009, 00:47 »
galaretko.. nie wywijaj kota ogonem.. przedmiotem rozmów jest  temat odliczeniowy i  relacje  oraz mozliwość moderowania i ich kasowania.. bebikowo nie ma tu nic do rzeczy..

ja nadal widzę  sens moich argumentów..

o prosze.. morgaina.. widzę w  tej burzy głos roządku  ;D

Offline sezorg
  • bywalec
  • data ślubu: 03.07.2010:)
« Odpowiedź #130 dnia: 16 Grudnia 2009, 01:34 »
a ja wypowiem się jako osoba początkująca na tym forum.. powiem szczerze, zanim się ujawniłam czytałam tylko tematy mnie interesujące- o modzie, alkoholach, obrączkach itp. z czasem zaczęłam się bardziej udzielać i poznawać forumki.. obecnie piszę w kilku wątkach odliczeniowych... ale robię to tylko dlatego, żeby zobaczyć jak ktoś inny przygotowuje się, co ma załatwione itp.. relacji też kilka czytałam, jeszcze przed regularnym pisaniem.. czytałam żeby zobaczyć jak to było u konkretnej osoby, jak sobie czas zorganizowała, co było ok, co nie i odnosiłam to do swojego ślubu- czy chciałabym mieć tak jak ktoś, czy jednak nie.. i mi osobiście wiele relacji pomogło, bo nie bywałam na wielu weselach, nie wiedziałam co, jak, kiedy trzeba załatwić i jak ten dzień wygląda od strony pary młodej, ale po przeczytaniu kilku relacji miałam ogólny zarys sytuacji, także pomogły mi one bardzo...
wiem, że część osób może złośliwie wchodzić na forum, tylko po to żeby komuś zaszkodzić.. ale duża część potrzebuje porady, podobnie jak ja i napewno nie w głowie im złośliwości... rozumiem Wasz strach, ale to Wy wybieracie w jakim stopniu chcecie odsłonić się przed forumkami a nie da rady w 100% ochronić wszystkie tematy przed złośliwymi ludźmi, bo dla chcącego- nic trudnego.. a jeśli usuniecie zakończone wątki, to w takim razie w ogóle po co je zaczynać?? męczyć się, pisać, wklejać zdjęcia?? zakończyłam wątek- ok, ale może komuś on będzie mógł pomóc i nie chodzi tu o prywatne sprawy, ale ogólny zarys... nie wiem czy zrozumiecie o co mi chodzi... w każdym razie w 100% popieram monie..
a jeśli chodzi o edycję, spotkałam się z czymś takim że posty można było edytować do 24godzin od ich napisania.. może to byłoby jakieś rozwiązanie?? ograniczałoby masową edycję wszystkich postów, a pomagałoby osobom chcącym poprawić je krótko po napisaniu...
ale się rozpisałam ::)
aha a jeszcze co do osób złośliwie wchodzących na forum- rzeczywiście mamy modów, których można w sytuacji ewentualnego zagrożenia ostrzec, że taka i taka osoba robi to i tamto i do góry należałaby wtedy decyzja co z tą osobą zrobić.. jakaś opcja to jest...
a wogóle to zgadzam się z propozycją wprowadzenia dostępu do relacji i odliczanek osób z odpowiednią ilością postów ALE przy równoczesnym zwalczaniu osób posty te nabijających... bo tylko wtedy ograniczenie to miałoby sens...

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
« Odpowiedź #131 dnia: 16 Grudnia 2009, 09:35 »
To czy moderator może pokasować zdjęcia z prywatnego wątku, na prośbę właściciela? Nie mogę tego sama zrobić, bo część zdjęć dodawałam na serwer, nie mając jeszcze swojego konta.

I co z prośbą o zamknięcie wątku, czy trzeba to pisać na priv?

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
« Odpowiedź #132 dnia: 16 Grudnia 2009, 11:35 »

galaretko.. nie wywijaj kota ogonem.. przedmiotem rozmów jest  temat odliczeniowy i  relacje  oraz mozliwość moderowania i ich kasowania.. bebikowo nie ma tu nic do rzeczy..
monia nie wywijam kota ogonem, bo niemozliwosc usuwania watkow dotyczy nie tylko odlliczanek i relacji, ale takze bebikowa i zonkowego i wsz. innych. wiec dlaczego to rozdzielasz?

Ja rozumiem sens istnienia odliczanek i zawartych w nich informacji. Sama mam dosyc bardzo skomplikowane systuacje slubna ze wzdledu na zamieszane w nia 3 kraje i dwie rozne narodowosci i jako, ze podobnej syt. na forum jak dotad nie znalazlam, to opisuje szczegolowo jak to sie u nas dzieje, po to wlasnie, by ktos kiedys mogl z tego skorzystac. Zaden problem.

Ale idee ogolna tego watku tutaj popieram i nie widze w tym zadnej sprzecznosci.
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline aneta_81

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa, spełniona..
  • data ślubu: 22.07.2006
« Odpowiedź #133 dnia: 16 Grudnia 2009, 13:47 »
Laski, rozumiem Wasze poruszenie ( i zgadzam sie po czesci z Waszymi argumentami), ale...

może dla przypomnienia:
Forum e-wesele jest ogólnodostępne
Może warto po prostu zastanowic sie 2 razy:
zanim wklei sie zdjecie .....
zanim opowie sie o kłótni z mężem?
zanim opowie sie o swoich tajemicach... itd..

niestety , ale prywatność z forum nie ma nic wspólnego!
forum, to nie kółko wzajemnej adoracji ::)

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #134 dnia: 16 Grudnia 2009, 14:51 »
zgadzam sie w zupełnosci z monią, morgainą i anetą_81. To jest forum dziewczyny... Nie chcecie czegos napisac to nie piszcie i juz.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #135 dnia: 16 Grudnia 2009, 18:44 »
co do zdjęć dzieci nie widzę problemu w ich wykasowaniu na czyjaś prośbę...
ALE NIE BEDĘ SAMA PRZEGLĄDAĆ CUDZEGO WĄTKU, BO NIE MAM NA TO CZASU I NIKT MI ZA TO NIE PŁACI.
Zatem wskazane było by przesłanie linków do bezpośrednich stron gdzie się foty znajdują, lub numerów postów w wątku + link do wątku...
Tak aby maksymalnie ułatwić pracę.
W innym wypadku palcem nie ruszę.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #136 dnia: 16 Grudnia 2009, 20:50 »
100% racji lila

Offline Wercia

• Chuck Norris
  • K & M- 10 lat minęło...:))
  • data ślubu: [
« Odpowiedź #137 dnia: 16 Grudnia 2009, 21:15 »
Ja niestety sama nie mogę usunąć zdjęć synka ponieważ nie miałam wtedy konta na serwerze :-\
Na forum jestem od 4 lat i bardzo dużo "starych" dziewczyn wykasowało swoje wątki i ich nie ma na ogólno dostępnym forum... ja jako jedna z nielicznych "starych" dziewczyn zostałam ze swoim i teraz żałuję ponieważ nie można go usunąć...
:-\

Offline selena

• Chuck Norris
« Odpowiedź #138 dnia: 17 Grudnia 2009, 08:31 »
A czy można prosić o wykasowanie zdjęć ślubnych ze swojego wątku? Czy to dotyczy tylko zdjęć dzieci...?

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #139 dnia: 17 Grudnia 2009, 16:22 »
ślubne proszę bardzo...
ale na tych samych zasadach, ze wskazaniem dokładnego miejsca zdjęcia...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #140 dnia: 22 Grudnia 2009, 09:37 »
szkoda że tak się porobiło....

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #141 dnia: 22 Grudnia 2009, 15:33 »
a ja tam z całkiem innej beczki!!
..czy planowany jest jakiś ogólnopolski zlot forumek i forumków?... ;D

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #142 dnia: 22 Grudnia 2009, 16:40 »
Jak sobie sami zorganizujecie to będzie...
raz był...
Powstał w wyniku inicjatywy oddolnej...
— Richard M. Devos

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #143 dnia: 25 Grudnia 2009, 19:42 »
Trochę tu nie zaglądałam, a tyyyle nowych postów. Nawet nie sądziłam, że tak wiele forumek chce usunąć swoje wątki... Czy to naprawdę wymagałoby tyle zachodu ??
Podobno jakiś czas temu opcja usuwania była (przez pomyłkę, jak doczytałam) dostępna dla wszystkich i niektóre forumki z tego skorzystały... I z tego co zrozumiałam jednym kliknięciem usunęły swój wątek  ::)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #144 dnia: 26 Grudnia 2009, 09:31 »
Dziewczyny tak czytam sobie te Wasze wypowiedzi....iiiii.....w dużym odsetku chodzi Wam o obecne w wątkach zdjęcia, o to, żeby one poznikały.
Zaproponowałam usunięcie fot i co...do tej pory zgłosiła się do mnie tylko jedna osoba.
A reszta....cisza....
czyżby opcja, ze trzeba wskazać moderatorowi konkretne zdjęcia, strony, posty...jest już dla Was zbyt pracochłonna?

No bo czegoś nie rozumiem...
Bicie piany jest, ale nic poza tym...
— Richard M. Devos

Offline selena

• Chuck Norris
« Odpowiedź #145 dnia: 27 Grudnia 2009, 18:30 »
Wywołana do tablicy,jestem :-) Dzięki uprzejmości Liliann wszystkie zdjęcia zostały wykasowane z mojej relacji... I już nie mam nic przeciwko, żeby ona sobie pozostała.

Póki była jeszcze widoczna funkcja "usuń wątek", usunęłam swoje odliczanie. Tak jak napisała Liliann, zrobiłam to właśnie przez obecne tam zdjęcia - dodawałam je, nie mając konta na imageshack i nie mogłam ich sama wykasować...

Przyznam szczerze, że już wcześniej myślałam o tym, żeby po prostu poprosić moderatora o wykasowanie zdjęć, ale trochę mi było głupio, że to tyle roboty...

Ale skoro została rzucona tu taka propozycja, to z niej skorzystałam :-) I jestem za nią bardzo wdzięczna :-)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #146 dnia: 27 Grudnia 2009, 20:16 »
Dobra wiadomość, że w taki sposób można coś usunąć.

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #147 dnia: 28 Grudnia 2009, 00:28 »
oczywiście że można ale trzeba się do tego również samemu przygotować. Moderzy mają sporo pracy na forum, ale to też forumowicze, jak każda z was ;)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #148 dnia: 29 Grudnia 2009, 08:49 »
czyżby opcja, ze trzeba wskazać moderatorowi konkretne zdjęcia, strony, posty...jest już dla Was zbyt pracochłonna?

szczerze... myslalam, ze dla Was jest o wiele szybciej usunąć cały wątek niż usuwać konkretne zdjecia, strony czy posty. Ale skoro to jedyna mozliwosc, to ja też z niej skorzystam.

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #149 dnia: 29 Grudnia 2009, 09:47 »
ja tez napewno skorzystam, tylko okres swiateczno-sylwestrowy nie dał mi zbyt duzo wolnego czasu :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA