Ok czuję się wywołany do tablicy
Wierzcie mi, że mój brak odpowiedzi jest spowodowany przygotowaniami do targów, które pochłaniają po 20 h dziennie, ostatnio także w niedzielę. Wracając do meritum.
Regulamin jasno mówi o tym, że posty i wątki nie będą kasowane. Zapis ten powstał przede wszystkim dla zdyscyplinowania niektórych osób piszących co im ślina na język przyniesie, a potem żałujących swoich wyczynów, podczas gdy dyskusja się toczy dalej. Innymi słowy trzeba się zastanowić zanim się coś napisze. Poza tym nie wyobrażam sobie wycinania przez użytkowników rożnych postów czy wątków, bo inaczej nie da się forum czytać (a miały już miejsce takie operacje „chirurgiczne”).
Co do innych usprawnień, autentycznie nie było czasu ich rzetelnie przegadać z informatykiem.
Proszę tylko nie porównujcie nas z NK, gdzie pracuje cały sztab informatyczny, po za tym śledzenie IP osób czytających nie dotyczy tam forum tylko profilu, a to zupełnie co innego. Oczywiście jestem za wprowadzaniem usprawnień, ale w mojej ocenie powinny być sensowne/uzasadnione (to kwestia merytorycznych argumentów), ale przede wszystkim DAJĄCE SIĘ TECHNICZNIE ZROBIĆ
Wiem, teoretycznie wszytko da się zrobić, ale za ile? I ile czasu to zajmie? Czy ktoś o tym pomyślał? Prosta z pozoru przeróbka wymaga kopania w kilometrowych kodach, w dodatku bez gwarancji, że przypadkiem nie rozjedzie się coś innego.
Tyle na dziś