Witam Was wtorkowo

. Dziękuję bardzo Wiśniowa

, tak, to ta suknia. Tylko ja będę miała ją na większym kółeczku, z dwiema falbankami, które podniosa mi dół sukni, ba na zdjęciu jest tak oklapnięty

.
Madzia_n bedziemy się zapisywać so szkoły, zatańczyć tego walca jak jak w ''Tańcu z gwiazdami'', no nie na nasze zdolności

. Po nowym roku nas zapiszę choć jeszcze nie wiem do której.
Kaamilko ojjjjj...taaaak

płaszczyk jest cieplusi, milusi bardzo wygodny

.
Mka początek....

ale jeszcze o tym nie rozmawiałam z moim PM. Więc tak: nasz zespół muzyczny posiada ''mgłę'',w czasie tańca mogą ją puszczać na salę,dlatego pomyślałam sobie-tak to wygląda przynajmniej w mojej głowie

-leci początek muzyki, ja siedzę na krześle rozmarzona, patrząca np w okno, mgła rozpościera się po parkiecie, mój PM podchodzi do mnie klęka i podaje mi np bukiet lilii ja zaskoczona, ucieszona wącham go oddaję go osobie która będzie najblizej i padam mu w objęcia i zaczynamy tańczyć, na taki pomysł wpadłam po obejrzeniu walca Muchy i Maseraka

. I co Wy na to

Chcę, żeby było tak troszkę inaczej.Cały ten wstęp no i oczywiście muzyka do tańca, wydaje mi się, że ta muzyka raczej nie jest zbyt popularna do pierwszego tańca. Wnioski wyciągam po obejrzeniu filmów z tańca tu na forum, czy w internecie, oraz z życia realnego z wesel na których byliśmy, czy ogląlaliśmy na płycie.A co Wy o tym sądzicie?