Autor Wątek: 15.05.2010 Patik odlicza :) Jeszcze jedna noc.. jeszcze jeden dzień.. :)  (Przeczytany 71371 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Jeśli kwiat we włosach przy bogatej sukni, to delikatna fryzura! :)
Bukiet w mojej wyobraźni  śliczny! :)

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
hm.... myślę, że powinnaś mieć jakieś skromne uczesanie- bez fajerwerek na głowie, ze względu na Twoją suknie, jest bogata, a jeszcze jak będzie tak na głowie to będzie przesyt, włosy rozpuszczone w loki, fale też mi tu nie pasują. Dellikatna fryzurka z kwiatkiem jak najbardziej. Ciesz ę się, że z wypowiedzieniem sie udało buziakai

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
hej kochane ;*

jestem juz po dluuuuuuuuuugiej wizycie u fryzjera (ponad 5 godzin!! )
ze nie mialam komu ponarzekac, to ponarzekam Wam..
umówiłam się na 17 do niej.. bylam punktualnie.. i co?!
dopiero o 18 potraktowano mnie jak klientke-zaczeto nakladac farbe.. celem byly pasemka + fryzura probna..
dodam jeszcze ze personalnie fryzjerka jest przesympatyczna osoba!
do tego salon jest czynny do poznych godz,wiec mi to pasuje :)
no ale teraz to bylo przegiecie.. "lekkie" przegiecie..
godzina poslizgu.. juz sie irytowalam, no ale konczyla klientce robic balejaz,wiec ok..jakos przetrzymalam..
na moje wlosy naklada sie pasemka jakies 50 minut.. wiec juz byla 19..
potem czekanie..  2 godz czekalam az rozjasnia mi sie wlosy..
ona w miedzyczasie ostrzygla chyba z 5 osob..
jak juz umyto mi wlosy, to sadzilam ze przejdziemy do suszenia i fryzury probnej..
no ale sie pomylilam.. z tymi mokrymi wlosami siedzialam do 21:50 bo przyszla pani na modelowanie..
dziewczyny wychodzilam z siebie!!
salon zamknela i zostalysmy we dwie.. ok.. cieszylam sie na sama mysl ze wreszcie przejdziemy do sedna!
no ale stu puk.. przyjechala po fryzjerke kolezanka..
wiec ta zapytala jaka chce miec fryzure.. wytlumaczylam wszystko..
- ze asymetryczna.. ze na jeden bok.. na rozpuszczonych wlosach.. lekko kreconych.. z kwiatkiem z boku..
zeby bylo skromnie,delitkanie i romantycznie..
i wyobrazcie sobie ze nalozyla mi walki, 5 min je trzymala.. o dziwo wlosy mi sie zakrecily..
raz dwa wpiela pare spinek, zebrala je w bok, gdzies tam upiela jeszcze i koniec.. niecale 20 min i "ryzura probna" byla gotowa..
-tutaj oczywiscie bedzie wygladzone, tu bardziej natapierowane, tu troche mocniej spiete.. ale mniej wiecej tak..
no rece mi opadly.. porobila mi zdjecia.. i koniec..
dziewczyny masakra..
wyszlam i tlumaczylam sobie, ze moze faktycznie to bedzie ladnie.. ze jak sie dluzej siedzie nad nia itp to bede ok..
ale Ł. jak zobaczyl zdjecia to powiedzial ze to moja decyzja,ale zebym sobie popatrzala jeszcze pare razy na te zdjecia i sie zastanowila czy tak chce wygladac w najwazniejszym dla nas dniu..  :mdleje:
no i teraz mam problem.. bo dziewczyny kolorek wyszedl cudnie! naprawde.. jestem zadowolona!
ale kurde fryzura ehh nie nie powinno sie tak podejsc do przyszlej pani mlodej..
poczulam sie zlekcewazona.. i w ogole to brak mi slow zeby jeszcze jakos podsumowac to co sie tam wydarzylo..
wyaje mi sie ze musze znalezc jakas inna fryzjerke, ktora zaangazuje sie w uczesanie..
ktora poslucha i doradzi.. i przede wszystkim taka dla ktorej chociaz na ta 1 godzine bede jedyna i najwazniejsza klientka..

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
o kurde co za fryzjerka, ja jak byłam na próbnej to samo kręcenie włosów zajęło z pół godz. upięcie kilka minut bo to było tylko tak żeby pokazać mi jak będę wyglądać ale byłam zadowolona
jak chcesz mogę dać ci namiary ale ona ma salon w katowicach-bogucicach ale autkiem to bliziutko
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Umów się jeszcze raz... ale rano... fryzjerka chciała iść do domu moim zdaniem, była zmęczona więc trzasnęła coś na szybko i tyle... źle się zachowała, no, ale nic nie zrobisz. Skoro jest dobra to na pewno bym nie rezygnowała.

Wrzucisz nam foteczki? :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Ciężka sprawa. Nie dziwie się, że się wkurzyłaś... Na dodatek jeszcze Ł., zbyt pochlebnie nie wyraził się o fryzurce...
Ja bym pewnie poszukała sobie innej fryzjerki... zmęczenie zmęczeniem - ok, rozumiem - ale jak można tak lekceważyć klienta...
Jeśli faktycznie zależy Ci, zeby to właśnie ta fryzjerka czesała Cię na ślub, to może umów się jeszcze raz...
Zostawiam  :-* :-* :-*

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Pati mam wrażenie, że byłaś w pewbym salonie na Kościuszki??
A co do próbnej to moja fryzjerka też robiła ją króko jakieś 30-40 min, a ślubną to 1,5h... A miałam naprawdę prostą fryzurkę :)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
wesz, ja chyba zrezygnowałabym z tej fryzjerki i przeszła sie jeszcze raz na próbna do innego salonu  :przytul: :przytul: :przytul:

w dniu slabu nie będziesz miła 5 godzin dodatkowych na to by wkurzać sie w salonie z niefachowej obsługi ::)

mnie na cywlke fryzjerka czesała 2 godziny ale w tym czasie stoczyła batalie z moją zle ścięta grzywkę i ze trzy razy zmieniała cała fryzurkę  ;) ;)

:-* :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
hej laski to juz 55 dni zostało!!!!!!!!!!!!!!!   :serce:

:hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Oj biedulko... no to rzeczywiście kiepska sprawa :-\
Mi się wydaje, że powinnaś pójść jeszcze do innej fryzjerki, z tą samą fryzurą.
Wtedy zobaczyłabyś jak ta druga podchodzi do sprawy.
Jeżali tak samo jak pierwsza, zrobi Ci szybko i byle jak ;) to znaczy, że tak to jest na próbnych i wróciłabym do pierwszej...
A jeżeli zrobi Ci to naprawdę świetnie, no to już będziesz wiedziała gdzie się czesać! o! ;D

A właśnie?! będzie foto?! ;D
Buziam! :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
No ja miałam dwie próbne fryzurki... I z obu byłam zadowolona! Bo wyglądałam ślicznie, nie ważne że to była próbna. Zresztą próbna, powinna pokazać jak to będzie wyglądało w dniu ślubu! Bo w końcu pospinać byle jak włosy możesz sobie sama ::)
Z drugiej jednak strony siostra mojego A. miała próbną fryzurę robioną i też miała fiu bździu na głowie, jak ją zobaczyłam to się przestraszyłam, i też jej fryzjerka mówiła co i jak gdzie będzie, w dniu ślubu fryzurę miała śliczną.
Sama nie wiem kochana! A może wklej nam chociaż jedną fotkę?

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Najpierw powiem dzień dobry  :hopsa:

a potem się wypowiem że na pewno bym poszła do fryzjerki która potraktuje mnie poważnie, przecież tyle jest fryzjerów, lepiej żebyś się pewnie czuła że nic Ci tego dnia nie zepsuje :)

Offline patik

• entuzjasta

kochane sama nie wiem co robic.. powiem Wam ze mysle o nowej fryzjerce..
tylko kurde przed samym slubem to tez strach.. uhh..

oto fotki:

uhh szkoda słów.. nie tak to mialo wygladac..

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
  • data ślubu: 24.07.2010
oj rzeczywiście z ta fryzjerka Ci się nie udało :(
ja jestem za tym co napisała  aagatka idź do innej fryzjerki, żeby zrobiła Ci ta samą fryzurkę i zobaczysz jak wyjdzie i przede wszystkim jak ona do Ciebie podejdzie, będziesz miała porównanie
może to będzie jakieś rozwiązanie
kolorek rzeczywiście wyszedł śliczny ;D no a fryzurka...no widać, że robiona szybko...
 :-* :-*

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
  • data ślubu: 28.08.2010
Pati ja bym chyba nie ryzykowała, tzn może być tak, że fryzjerka w dniu ślubu podejdzie poważnie ale nie musi tak być. A dzień ślubu to chyba nie czas na takie eksperymenty. Proponuję wybrać się rzeczywiście do innej fryzjerki. Wydaje mi się, że przy próbnej powinna też podejść bardzo poważnie do tego bo w dniu ślubu nie będzie już za bardzo czasu na obgadywanie różnych rzeczy itp. ja tak miałam z próbnym makijażem w Douglasie, babeczka się śpieszyła i nawet do końca mnie nie wysłuchała co ja właściwie chcę rach ciach zrobiła makijaż a jak się przejrzałam to się wystraszyłam własnego odbicia. A przecież poszłam tam żeby mi doradzono. Na innym próbnym Pani takz zrobiła mi szybko makijaż ale ona miała wizję tego makijażu, od razu widać było że zna się na rzeczy

jeśli chodzi o moją opinię fryzurki to mi się zupełnie taka nie widzi... ja bym obstawała tak jak wcześniej dziewczyny pisały za czymś gładkim. może spróbuj zrobić sobie tez jakąś inną fryzurę i porównać je sobie. buziaczki

Offline werka23

• Chuck Norris
ale  nie rozumiem z czym tu ryzyko, idziesz do innej fryzjerki i czeszesz moze nawet ta sama fryzurkę..... qurcze sorki za szczerość ale po tym zdjęciu myslę ze warto  :przytul: bo ta fryzurka rozpadnie ci po po pierwszej rundce tańców   ::) ja tylko pisze moje zdanie, mam nadzieję, ze sie nie pogniewasz  :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Może mnie przechrzcicie ;D Ale ja się wypowiem, że właśnie mniej więcej tak a nawet i gorzej wyglądała siostra A. po swojej próbnej, gdy fryzjerka zrobiła jej poglądową fryzurę. A w dniu ślubu miała naprawdę bardzo ładną fryzurkę,dopracowaną, jeszcze w poprawiny jej się idealnie trzymała :)
No ale z drugiej strony to jest ryzyko, że ta fryzjerka nie podejdzie do Ciebie profesjonalnie... Przykładowo zadzwoni do niej, podczas czesania Ciebie, osobnik X i ona zamiast skupić się na Twojej fryzurze, skupi się na osobniku X ::) Bo tak przecież zachowywała się na próbnej! No i jeszcze ten poślizg w czasie i w ogóle... Nie, nie...
Tak więc podsumowanie - na Twoim miejscu jednak bym poszła na jeszcze jedną próbną fryzurkę, zobaczyła jak podejdzie do Ciebie inna fryzjerka. Ah i jeszcze co do fryzurki, sama w sobie(oczywiście widząc ją oczyma wyobraźni) jest ok :) Ja lubię fryzurki właśnie w takim stylu ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
No niewiele Ci na tej główce zrobiła... Fryzury praktycznie brak...

madzian_n może mieć rację... Myślę, że w dniu ślubu napewno nie zrobiłaby Ci nic w podobnym stylu... Napewno powaga sytuacji zmobilizowałby ją do pracy, co jednoznacznie przekłada się na lepszy efekt...

No, ale dla świętego spokoju może przejdź się jeszcze gdzie indziej.

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Kolorek śliczny, fryzurka jakaś nie taka... ::) ;)
Radzę, abyś zrobiła tak jak napisałam wyżej ;)
Buziam :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ale widać, że zła jak osa jesteś na fotce... ;)

No i jest to zrozumiałe, ja bym Jej za to nie zapłaciła (tzn. za czesanie)  ::)

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
Pati :) ja szczere mówiąc bym się zastanowiła... tak nie można traktować klientów... może rozejrzyj się jeszcze po innych salonach  ::) jest dużo fryzjerek , na pewno znajdziesz kogoś odpowiedniego...

Offline werka23

• Chuck Norris
 :-* :-* :-* sle

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
 :przytul: kochana możesz znaleść inną fryzjerkę  ale pamiętaj o tym że ślubek masz już w maju ;D ;D ;D

Offline moniq

• Chuck Norris
hmmm może lepiej idź jeszcze do jakiejś fryzjerki bo ta jak miała takie podejście to nic dobrego z tego nie wyniknie

pozdrawiam
Dziękujemy

Offline werka23

• Chuck Norris
dziś oblewamy 50 dni do ślubu  :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Tu też oblewamy??!! :D  No to zdrówko!! :D  :piwo_2:
I gratulacje!! :brawo_2:  :-*

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
Już 50 dni ?? Kurcze, jak to leci...

Widzę Pati, że masz podobny gust do mnie, ja też wybrałam na fryzurkę ślubna asymetrycznie opięte włosy z kwiatem :) I to bez próbnego.. po prostu zaniosłam zdjęcie wydrukowane z netu :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
No to zdróweczko  :pijaki:

Offline moniq

• Chuck Norris
jak ten czas leci
Dziękujemy

Offline patik

• entuzjasta
dziewczyny melduje ze jestem ;)
chociaz dzisiaj na krotko.. napiety kurcze kazdy dzien..

do wesela zostalo 49 dni !! wow!! :D
nie wiem kiedy do zlecialo!
im blizej tym wiekszy stres odczuwam.. czuje ze brakuje mi na wszystko czasu..

tyle rzeczy jeszcze do zalatwienia..
dzisiaj bylam w Tychach na gieldzie kwiatowej.. kupilam wszystko co potrzebowalam na bramę..
także już kolejna rzecz moge odhaczyc ;)

od 1 kwietnia jak wiecie ide do nowej pracy.. takze dodatkowy lekki stresik mnie z tego powodu dopada ;)
ahh jakos to bedzie..

ciagle poszukuje fryzjera.. umowilam sie na 17 kwietnia bliziutko mojego bloku,wiec zobaczymy jak tym razem bedzie ;)

dzisiaj jedziemy z Łukaszem na imprezke do jego znajomego z pracy,takze znowu sobota zleci :P

dziewczyny czemu doba ma tylko 24 godziny? :)