Autor Wątek: Zespoly muzyczne z kuj-pom  (Przeczytany 249180 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KamilaKamila
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2017r.
Odp: Zespoly muzyczne z kuj-pom
« Odpowiedź #450 dnia: 12 Października 2015, 10:00 »
Moi drodzy :) Jakieś opinie o zespole RELAKS? :)

Offline nutka55
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.09.2015
« Odpowiedź #451 dnia: 12 Października 2015, 11:53 »
Śledzę ten wątek już od jakiegoś czasu z myślą,że ktoś bawił się przy muzyce zespołu PestoBand.Nie znalazłam opinii.Jestem już po weselu .Z czystym sumieniem mogę każdemu polecić ten zespół.Profesjonaliści w każdym calu.Panie śpiewały przepięknie.Prowadzenie wesela i gra panów na najwyższym poziomie.

Offline Maniaa

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #452 dnia: 16 Października 2015, 13:46 »
Czy ktoś może powiedzieć coś na temat zespołu Prestige z Inowrocławia? :)

Offline KamilaKamila
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2017r.
« Odpowiedź #453 dnia: 27 Października 2015, 21:05 »
Ja również chciałam zapytać o pewien zespół z Inowrocławia- Alter-Ego... kojarzy ktoś?

Offline Elka123
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #454 dnia: 8 Listopada 2015, 17:34 »
Cześć! Chciałam się dowiedzieć czczegoś o zespole Swing time z Bydgoszczy? Zastanawiam się nad tym zespołem, podoba mi się jak śpiewają, co do prowadzenia imprezy i samej gry słyszałam dobre opinie. Niestety przypadkiem trafiłam też na opinie, że manager zespołu to oszust. Czy ktoś może się wypowiedzieć na ten temat? Czy ktoś może był na weselu na którym grali? Będę wdzięczna za wszelkie informacje:)

Offline Nodi
  • Moderator
  • forumowicz
« Odpowiedź #455 dnia: 14 Listopada 2015, 14:07 »
Coś nie ma chętnych żeby się podzielić opiniami na temat ostatnio wymienionych zespołów...może to znak, że zespoły podobnie jak kamerzyści, zaczynają być w takiej niszy branży weselnej...
Żonki suknia na sprzedaż: suknia ślubna na sprzedaż: http://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=55372.0

Koleżanka odstąpi termin 15.07.2017: http://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=56064.0

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #456 dnia: 14 Listopada 2015, 14:10 »
Pytajacych sporo a piszących opinie mało. Pewnie te osoby, które dziś pytają tez raczej po swoich weselach nie napiszą opinii.

Offline weronafoto

• forumowicz
  • data ślubu: czerwiec 2015
« Odpowiedź #457 dnia: 14 Listopada 2015, 15:07 »
Moją opinię wyraziłam i zaraz poszło pełno uwag odnośnie tego zespołu, choć widać że osoby nie miały styczności z danym zespołem. A więc wniosek nasuwa się sam.... Po co opisywać swoje wrażenia po weselu, jak zaraz je w piach pchają.

Bo ktoś coś tam od kogoś słyszał?  ::)

Offline Nodi
  • Moderator
  • forumowicz
« Odpowiedź #458 dnia: 14 Listopada 2015, 21:08 »
Z ciekawości wróciłem sobie do tego co się działo po Twojej opinii o Twoim zespole i widać na pierwszy rzut oka, że niekoniecznie ta negatywna ocena musiała być prawdziwa, tym bardziej, że był to pierwszy i ostatni wpis tego użytkownika. A reszta opinii była na podstawie wykonań z sieci, więc no tego akurat trudno komuś zabronić :) Uważam, że to nie jest powód, żeby się zniechęcać. Ten, kto będzie w miarę czujny i choć trochę porusza się po forum to na pewno zorientuje się czyje opinie są wiarygodne, a czyje to zwykłe ściemniactwo i chęć zaszkodzenia lub sztucznego faworyzowania kogoś...Już samo wejście na profil użytkownika i sprawdzenie jego aktywności na forum dużo pomaga :)
Żonki suknia na sprzedaż: suknia ślubna na sprzedaż: http://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=55372.0

Koleżanka odstąpi termin 15.07.2017: http://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=56064.0

Offline weronafoto

• forumowicz
« Odpowiedź #459 dnia: 15 Listopada 2015, 11:54 »
Z ciekawości wróciłem sobie do tego co się działo po Twojej opinii o Twoim zespole i widać na pierwszy rzut oka, że niekoniecznie ta negatywna ocena musiała być prawdziwa, tym bardziej, że był to pierwszy i ostatni wpis tego użytkownika. A reszta opinii była na podstawie wykonań z sieci, więc no tego akurat trudno komuś zabronić :) Uważam, że to nie jest powód, żeby się zniechęcać. Ten, kto będzie w miarę czujny i choć trochę porusza się po forum to na pewno zorientuje się czyje opinie są wiarygodne, a czyje to zwykłe ściemniactwo i chęć zaszkodzenia lub sztucznego faworyzowania kogoś...Już samo wejście na profil użytkownika i sprawdzenie jego aktywności na forum dużo pomaga :)

Dzięki  :D Polecałam i nadal polecam nasz weselny zespół. Nadal ich wspominam a minęło już prawie pół roku. Słuchając wykonań w radiu śmiało twierdzę że dziewczyny lepiej się spisały niż orginały a to pokazuje wyższość zespołu i jego umiejętności.

Offline Nodi
  • Moderator
  • forumowicz
« Odpowiedź #460 dnia: 24 Listopada 2015, 22:32 »
Muszę sobie posłuchać wykonań tego Twojego zespołu :) a propos wykonań...szkoda, że coraz więcej zespołów robi ludzi w ciula i daje z playbacku...nie wiem czy to rynek weselny wymusza co chwilę niższe ceny i przez to ludzie kombinują...no bo ja rozumiem, że to nie jest lekkie zajęcie tak przez tyle godzin męczyć struny głosowe, ale no to albo daję z siebie 100% albo wcale...niedługo dojdzie do tego, że nikt w tej branży nie będzie się szanował...

Offline agnes3

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 25.06.2016
« Odpowiedź #461 dnia: 25 Listopada 2015, 09:34 »
Dziewczynom, które szukają zespołu z okolic Inowrocławia polecam RioBand. Co prawda jak byłam na weselu 2 lata temu na którym oni grali był trochę inny skład, ale panie wokalistki są te same. Polecam! Na weselach generalnie wolę DJa niż zespół, ale ten mnie zaskoczył, na prawdę grał świetnie i całe wesele poprowadził idealnie :)

Offline weronafoto

• forumowicz
« Odpowiedź #462 dnia: 25 Listopada 2015, 18:58 »
Muszę sobie posłuchać wykonań tego Twojego zespołu :) a propos wykonań...szkoda, że coraz więcej zespołów robi ludzi w ciula i daje z playbacku...nie wiem czy to rynek weselny wymusza co chwilę niższe ceny i przez to ludzie kombinują...no bo ja rozumiem, że to nie jest lekkie zajęcie tak przez tyle godzin męczyć struny głosowe, ale no to albo daję z siebie 100% albo wcale...niedługo dojdzie do tego, że nikt w tej branży nie będzie się szanował...

Z tego co wiem ten zespół gra na żywo, ale rzeczywiście zdarza się iż wiele zespołów gra z playbacku.

Podejrzewam że to kwestia wokalistek:
zespół z jedną wokalistką = jedna osoba śpiewa całe wesele
zespół z dwiema wokalistkami = dwie osoby naprzemiennie śpiewają (bądź razem) co daje chwilę wytchnienia tej drugiej.

PS. Nam trafił się fart, nie dość że dostaliśmy najlepszy skład zespółu (bo są dwa) to jeszcze w gratisie trzecią wokalistkę, która podobno się uczyła. Ale patrząc po filmie i z pamięci dnia wesela, to nie powiedziałabym że któraś się tam uczyła.

Także my mieliśmy 5 osobowy MEGA skład :)  ;D ;D ;D

Offline sieracha777
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.07.2017
  • Ślub w: Mogilno
« Odpowiedź #463 dnia: 31 Stycznia 2016, 13:16 »
Ja mogę polecić zespół Orion Cover Band z Gniewkowa niedaleko Inowrocławia. Sami mamy zarezerwowany ten zespół na nasze Wesele. 4 chłopaków, fajnie grają. Kto nie jest zdecydowany to mogę polecić. Z terminami mieli już dość dużo zajęte. Można też sobie sprawdzić dostępność na ich stronie internetowej. link usunięto
Był już ktoś jak oni grali? Może ktoś coś dopowie?
« Ostatnia zmiana: 1 Lutego 2016, 07:52 wysłana przez Nodi »

Offline lenadalena
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #464 dnia: 1 Maja 2016, 14:35 »
U nas w 2014 grał KuszBand, rewelacja, wszyscy się wybawili i świetnie wspominają wesele :D
« Ostatnia zmiana: 4 Maja 2016, 14:09 wysłana przez zibi »

Offline aggii
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #465 dnia: 17 Lutego 2017, 17:09 »
Czy ktoś jest w stanie wyrazić opinię nt. zespołu Art Melody?

Offline pawelessss
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #466 dnia: 2 Sierpnia 2017, 09:59 »
Witam,

czy ktoś miał styczność z zespołem TakiBand z Torunia? Skład 4-osobowy w tym jedna kobieta (saksofon, trąbka, gitara i klawisze).

Offline andrzej899
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #467 dnia: 5 Września 2017, 15:22 »
Bardzo polecam firmę ARGEE z Aleksandrowa Kujawskiego.  Właśnie jestem po weselu i powiem tak, byli super! Kapela dawał z siebie wszystko co również dotyczyło śpiewaczki.
« Ostatnia zmiana: 5 Września 2017, 15:32 wysłana przez zibi »

Offline Maniaa

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #468 dnia: 6 Września 2017, 16:44 »
Polecamy gorąco zespół Moreno As z Szubina! Wesele do białego rana, super repertuar, zabawy podczas wesela! Zespół wysłuchał  każdej naszej prośby  :)

Offline lidiaa.k
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #469 dnia: 4 Lipca 2022, 12:52 »
Art Melody to jeden z tych zespołów / oszustów, które kupiły dużo

Offline lidiaa.k
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #470 dnia: 4 Lipca 2022, 12:53 »
Art Melody to zwykli oszu

Offline lidiaa.k
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #471 dnia: 4 Lipca 2022, 13:02 »
Art Melody to zwykli oszusci !!! Prawda jest taka, że na żywo piewa tylko wokalistka. Reszta to

Offline lidiaa.k
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #472 dnia: 4 Lipca 2022, 13:04 »
Art Melody to zwykli oszosci. Prawda jest taka, ze na zywo spiewa tylko wokalistka. Kupa sprzetu i swiatel ale jak ktos zna sie na muzyke to ich to tylko smiech. Nie bierz takiego zespolu na wesele !! Lepiej wez Dj.

Offline Xxxxxxxxx
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #473 dnia: 19 Lutego 2023, 10:53 »
Dzień dobry, czy ktoś z Państwa bawił się na weselu gdzie grało artmelody i dysponuje jakimś nagraniem?

Czy ktoś może tez ma jakąs opinię o tym zespole?