My zamierzamy dać kosz kwiatów ze słodyczami.Rozmawiałam z kwiaciarką i ona mi taki pomysł podrzuciła i to właśnie ona będzie go wykonywała.Do tego kosza dołączymy również nasze powiększone zdjęcie w antyramie i do tego będę czytała podziękowania.Ostatnio szukałam w internecie takich podziękowań,znalazłam i trochę przerobiłam.One dokładnie oddają nasze odczucia.Oto one:
Kochani rodzice!!!
Dziękujemy wam,ze daliście nam życie,za to,że możemy istnieć,za to,że zawsze w potrzebie jesteście blisko i wspieracie nas,te chwile razem spędzone,radosne i smutne,nigdy nie będą stracone.Dziękujemy Wam,za to,że znosiliście nasze humory,prowokacje,lenistwo,bunt,złość i hałas,głupotę i popisy oraz cała gamę wybryków,które dzieciak obmyśla,aby zobaczyć ,na jak wiele może sobie pozwolić.Dziękujemy,że znosiliście to,czego nie sposób było znieść,że robiliście coś z niczego,że dawaliście mając puste kieszenie,że wybaczaliście choć nie chcieliśmy przepraszać,że kochaliście gdy kochać się nie dało,że nas wychowaliście,że też Wam się to udało.
Przepraszamy za zszarpane nerwy,nieprzespane noce,zniszczone dywany,porysowane meble,zapchane zlewozmywaki,podeptane grządki.Wszystkie rozczarowania i klęski,wielkie i małe.
Dziękujemy Wam za przekonanie,że najcenniejszym skarbem życia jest własne dziecko.