Autor Wątek: Podziękowania, prezenty dla rodziców  (Przeczytany 173523 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline skarbek
  • bywalec
  • data ślubu: październik 2007
podziękowania dla rodziców
« Odpowiedź #120 dnia: 18 Lipca 2006, 18:35 »
Mnie podoba się pomysł z prezentacją zdjęć tylko nie bardzo wiem skąd wziąć taki projektor. Tak omyślałam że w trakcie tej prezentacji orkiestra mogła by zagrać w tle tak znaną wszystkim piosenkę..."Cudownych rodziców mam..." pomóżcie mi z tym projktorem moze macie jakiś pomysł?
"Dzis też bym Cię wybrała"2007

Offline Marcysia
  • bywalec
« Odpowiedź #121 dnia: 20 Lipca 2006, 15:07 »
Cytat: "skarbek"
Mnie podoba się pomysł z prezentacją zdjęć tylko nie bardzo wiem skąd wziąć taki projektor. Tak omyślałam że w trakcie tej prezentacji orkiestra mogła by zagrać w tle tak znaną wszystkim piosenkę..."Cudownych rodziców mam..." pomóżcie mi z tym projktorem moze macie jakiś pomysł?

Pracuje w szkole i wiem, ze od nas mozna pozyczyc tak projektor multimedialny. Moze popytaj sie gdzies w oświacie albo wiekszych firmach?

Zapraszam do mojego odliczanka :)

Offline skarbek
  • bywalec
  • data ślubu: październik 2007
« Odpowiedź #122 dnia: 20 Lipca 2006, 18:46 »
dzieki za odpowiedz napewno skorzystam z rady.Pozdrawiam
"Dzis też bym Cię wybrała"2007

Offline anetka161
  • 16.06.2007-nasz wspaniały dzień
  • maniak
  • data ślubu: 16.06.2007
« Odpowiedź #123 dnia: 16 Września 2006, 16:37 »
My zamierzamy dać kosz kwiatów ze słodyczami.Rozmawiałam z kwiaciarką i ona mi taki pomysł podrzuciła i to właśnie ona będzie go wykonywała.Do tego kosza dołączymy również nasze powiększone zdjęcie w antyramie i do tego będę czytała podziękowania.Ostatnio szukałam w internecie takich podziękowań,znalazłam i trochę przerobiłam.One dokładnie oddają nasze odczucia.Oto one:

Kochani rodzice!!!

Dziękujemy wam,ze daliście nam życie,za to,że możemy istnieć,za to,że zawsze w potrzebie jesteście blisko i wspieracie nas,te chwile razem spędzone,radosne i smutne,nigdy nie będą stracone.Dziękujemy Wam,za to,że znosiliście nasze humory,prowokacje,lenistwo,bunt,złość i hałas,głupotę i popisy oraz cała gamę wybryków,które dzieciak obmyśla,aby zobaczyć ,na jak wiele może sobie pozwolić.Dziękujemy,że znosiliście to,czego nie sposób było znieść,że robiliście coś z niczego,że dawaliście mając puste kieszenie,że wybaczaliście choć nie chcieliśmy przepraszać,że kochaliście gdy kochać się nie dało,że nas wychowaliście,że też Wam się to udało.
Przepraszamy za zszarpane nerwy,nieprzespane noce,zniszczone dywany,porysowane meble,zapchane zlewozmywaki,podeptane grządki.Wszystkie rozczarowania i klęski,wielkie i małe.
Dziękujemy Wam za przekonanie,że najcenniejszym skarbem życia jest własne dziecko.

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #124 dnia: 16 Września 2006, 16:44 »
anetka161, to jest piękne!!! Znowu się wzruszyłam. Ja chyba zrezygnuję z wchodzenia na to forum ;)

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #125 dnia: 16 Września 2006, 17:10 »
My dalismy rodzicom, zrobione przez nas ksiegi z podziekowaniami, w ktorych byly nasze zdjecia, wierszyki o mamie i tacie, aforyzmy. Na koncu tych ksiazek (2 egzemplarze) zrobilismy cos w rodzaju opakowan na plyty CD. W srodek oczywiscie wlozylismy CD z nagraniami piosenek weselnych. Dodatkowo mamy dostaly symbolicznie po jednej, pieknej, duuuuzej rozy.
Najbardziej rodzice byli zachwyceni plytami, stwierdzili, ze beda mieli przy czym dopijac wodeczke weselna :mrgreen:

Offline anetka161
  • maniak
« Odpowiedź #126 dnia: 16 Września 2006, 17:15 »
Cytat: "gosiaczekk"
anetka161, to jest piękne!!!

Dziękuję Gosiaczku :oops: .Ja chyba też się wzruszę jak to będę czytała rodzicom.Jak czytałam to jak to będzie brzmiało to za gardło mnie ściskało  :Wzruszony:

Offline Katrinka
  • My:)
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.08.2007
« Odpowiedź #127 dnia: 16 Września 2006, 18:38 »
anetka161, piękne!!

my jednak nie bedziemy dziekowac rodzicom (ja mam tylko mame a moj narzeczony nie ma wcale rodzicow) wiec podziekujemy tylko gosciom za przybycie i zprosimy do zabawy! myslelismy ze tak po pierwszym tancu powiemy:) jeszcze cos ulozymy:)
pozdrawiam!!

Offline anetka161
  • maniak
« Odpowiedź #128 dnia: 16 Września 2006, 20:21 »
Cytat: "Katrinka"
anetka161, piękne!!

Dziękuję Katarinko :)

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
« Odpowiedź #129 dnia: 16 Września 2006, 22:26 »
anetka161,  aż mam gęsią skórkę, po prostu śliczne te podziękowania....tylko od razu do kosza kwiatów powinjniście dać tonę chusteczek, ale nie tylko rodzicom ale też i gościom....

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline anetka161
  • maniak
« Odpowiedź #130 dnia: 16 Września 2006, 22:32 »
Cytat: "Agnieszka"
anetka161, aż mam gęsią skórkę, po prostu śliczne te podziękowania....

Agnieszkodziękuje :)

tylko od razu do kosza kwiatów powinjniście dać tonę chusteczek, ale nie tylko rodzicom ale też i gościom....

Oj chyba tak :wink:

Offline Dorka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #131 dnia: 17 Września 2006, 08:35 »
Zainteresowal mnie pomysl dania rodzicom koszy ze slodyczami. Czy takie kosze można kupić gotowe czy trzeba zamówić? i gdzie i ile kosztują?

Pozdrawiam wszystkie październikowe panny młode!

Offline anetka161
  • maniak
« Odpowiedź #132 dnia: 17 Września 2006, 16:15 »
Cytat: "Dorka"
Czy takie kosze można kupić gotowe czy trzeba zamówić? i gdzie i ile kosztują?

Dorka mój będzie na zamówienie.Poprostu pani z kwiaciarni go wykona.Cena zależy od kwiatów oraz od słodyczy jakie będziesz chciała w nich umieścić :wink: .

Offline Dorka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #133 dnia: 23 Września 2006, 11:18 »
anetko dziękuję za odpowiedź :) ok paru tygodni dumami i dumam, co by tu rodzicom dac i dalej nie mogę się zdecydowac...chciałam kupić dwa obrazy o treści religijnej i oprócz tego wiązanki kwiatow, ale, jak się okazało, ubiegła mnie koleżanka, która dała rodzicom te rzeczy i teraz głupio by mi było dac to to samo.
Myślałam tez o dwóch wielkich kwiatach  donicach, np. palmach i dołączonych życzeniach. Co o tym myślicie?

Pozdrawiam wszystkie październikowe panny młode!

Offline Neila09
  • forumowicz
  • data ślubu: 04.08.2007 Gliwice
« Odpowiedź #134 dnia: 26 Października 2006, 19:38 »
My zastanawiamy sie nad koszem ze slodyczami lub kwiatami a co do podziekowan to po kilku podpowiedziach forumek sklecilam cos takiego

Zebralismy sie tutaj aby swietowac nasze zaslubiny.Dziekujemy wszystkim tym ktorzy zechcieli dzielic z nami ten wyjatkowy dla nas dzien przylaczajac sie do wspolnego biesiadowania.W tym momencie chcielibysmy szczegolne podziekowania zlozyc naszym rodzicom. Dlugo zastanawialam sie jakimi slowami wyrazic nasza wdziecznosc, musze powiedziec ze nie bylo to latwe bo jak podziekowac za cale zycie w kilku najprostszych zdaniach ? za wspaniale dziecinctwo domy w ktorych zawsze czekal na nas cieply obiad , za szesc par oczu i rak ktore dbaly o nasze bezpieczenstwo i o to aby nigdy niczego nam nie zabraklo, za milosc oraz zimne kubly wody na glowy pelne mlodzienczych buntow.Jak podziekowac  za to ze  pokonujac czesto wiele trudnosci opiekowaliscie sie nami kochaliscie nas i wychowywaliscie tak aby w koncu wprowadzic nas w dorosle zycie. Dzis zakladamy rodzine i kiedy to nam przyjdzie stac sie rodzicami mysle ze wtedy jeszcze bardziej zrozumiemy jak wiele daliscie i poswieciliscie siebie dla nas.Korzystajac z okazji  chcemy podziekowac za pomoc w przygotowaniu naszego przyjecia weselnego mamy nadzieje ze pozostanie ono dlugo w waszej pamieci,a poniewaz slowami ciezko wyrazic nasza wdziecznosc niech (kwiaty lub upominki)  zrobia to za nas.

Offline Adela
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #135 dnia: 26 Października 2006, 21:11 »
A co z piosenka na podziekowanie.
Cudownych Rodzicow mam. :serce:

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #136 dnia: 27 Października 2006, 09:16 »
czyatm i czytam...

puchary, kosze ze słodyczami/kwiatami, koszulki.... ehhh dużo tego...

My chielibyśmydac mojej mamie i Maćka rodzicom coś czego nie wyrzucą (kwiaty), coś co im sie przyda (jak wazon) ... cieżko cos wybrać ale wpadłam na pomysł, który M podchwycił w lot  :mrgreen: chiałabym wreczyc kryształowe ramki na zdjecia, na podstawce, na której bedzie wygrawerowany tekst (tu jeszce miliony pomysłów :roll: ) po slubie rodzice doataliby zdjecie, króre można włożyc w ta ramke :) pomysłem jest jescze by była to maka połączona z wazonem (wiem to juz przesada0 ale takie myśli krążą mi po głowie  :mrgreen:  do tego jakieś kwiatki ...

teraz własnie pomyślałam, ze mogłyby to być doniczki z ramka (obie mamy kochajaąąąą kwiaty doniczkowe  :mrgreen: ) :)

Offline Neila09
  • forumowicz
« Odpowiedź #137 dnia: 27 Października 2006, 09:34 »
Cytat: "Adela"
A co z piosenka na podziekowanie.
Cudownych Rodzicow mam. :serce:

Tak piosenka bedzie cudownych rodzicow mam poniewaz podoba nam sie ta piosenka jest ladnie zaspiewana i oddaje w 100% procentach to co musi oddawac taka piosenka.

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
« Odpowiedź #138 dnia: 27 Października 2006, 10:23 »
Neila09, podziękowania, które napisałaś dla rodziców są naprawdę piękne. Twoi rodzice na pewno się wzruszą słysząc je.
Jestem pełna podziwu dla Ciebie, że na 9 miesięcy przed ślubem Ty już masz przygotowane podziękowania dla rodziców. Ja nawet nie pomyślałam o tym, żeby takowe zacząć już przygotowywać.
Chyba muszę brać się do galopu z tymi ślubnymi przygotowaniami ;)

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #139 dnia: 27 Października 2006, 10:31 »
Neila09 Twoje słowa podziekowania są piekne  :serce: wyrażaja uczucia, które żywimy do rodziców... szkoda, ze ja nie mam takich zdolnosci pisarskich..

Offline BETI

• maniak
« Odpowiedź #140 dnia: 27 Października 2006, 10:44 »
Neila09 piękne podziękowania.Niestety ja jestem płaczkiem i jak przyszło co do czego to wydusiłam tylko to:
Kochani Rodzice!Czcielibyśmy podziękować Wam za to przyjęcie,
za trud wychowania,
za to, że byliście z nami w dobrych i złych chwilach.
Kochamy Was bardzo Dziękujemy!!!

A mieliśmy jako prezencik kwiaty w takim podłużnym rożku.

Offline Neila09
  • forumowicz
« Odpowiedź #141 dnia: 27 Października 2006, 10:45 »
Dziekuje dziewczy za uznanie  Niki ja zrobilam sobie liste tego co moge przygotowac teraz bo jestem za granica wiec pewne rzeczy czekja na przygotowanie a ze np podziekowania moglam napisac tutaj wiec wzielam sie za nie ale jak wroce do polski to bede miala sporo do zalatwienia a malo czasu Niki nie przejmuj sie na podziekowania jeszcze masz troszke czasu wiec napewno dasz rade Lilkus po prostu napisalam co czuje Tobie tez tak radze  a zapewniam ze wyjda rownie dobrze :) Pozdrawiam dziewczyny i trzymam kciuki

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #142 dnia: 27 Października 2006, 11:20 »
Ja tez mialam napisane co powiemy ale w tej najwazniejszej chwili emocje wziely gore i zdołałam tylko wyksztucic " Krótko i zwięzle : DZIEKUJEMY " ... czy trzeba było cos jeszcze ?? Chyba nie :)

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #143 dnia: 27 Października 2006, 12:29 »
Cytat: "Antalis"
czy trzeba było cos jeszcze ??

samo dziękuje dużo mówi :) w koncu chodzi o podziekowanie, a rodzice dobrze wiedzą za co dziękujemy ....

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #144 dnia: 27 Października 2006, 15:03 »
Ja wlasnie chcialam zapytac o jakies piosenki na podziekowanie ale po angielsku, mysle sobie przejze najpierw wszystkie posty no i prosze Monia ty jestes nie zastapiona taka chodzaca encyklopedia e-wesele  :Najlepszy:
Irishowe odliczanie GośćZapraszam
[/url]

Offline Dotiy

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #145 dnia: 28 Października 2006, 23:04 »
Dziewczyny zadam takie pytanko: czy gdzy dziekowaliscie rodzciom to te wszystkie przepikne podziekowania moilyscie z psmiec z serca czy czytalyscie.... Bo ja sie obawiam ze to co sobie ulozylam to pod wplywem tych wszystkich wrazen zapomne .... :(

I czy znacie moze jakies wiersze ktore pomoglyby wyrazic te wszystkie uczucia o ktorych che sie powiedziec na podzekowaniu dla rodzciow

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #146 dnia: 30 Października 2006, 10:16 »
My -powiedzielismy swoim Rodzicom:

Dziękujemy Wam za trud wychowania-a nie było z nami tak łatwo (tu rodzice zrobili usmieszki.. :D:D) i za to, że to dzięki Wam wiemy co jest dobre a co złe, że dzięki Wam wiemy jak ważna jest rodzina...
Od dzis My jestesmy rodziną i mamy nadzieję, że będziemy w przyszłości takimi Rodzicami jak Wy-bo to Wy jesteście dla nas wzorem...wzorem szczęśliwej rodziny..

Moim zdaniem- te słowa wyraziły wszystko co chcielismy powiedzieć...
I mimo, że wcześniej mieliśmy cos innego przygotowanego- to w ostatniej chwlili po prostu to przyszło nam do głowy,.....
Rysiu powiedział pierwszą część...ja drugą...

A co w prezencie?? Mieliśmy miliony pomysłów...a skończyło się to tak, że na naszej sesji ślubnej (robiliśmy ją przed ceremonią zaślubin....) wybraliśmy jedno zdjęcie, które pani fotograf zgrała na płytkę...
Dziewczyna świadka-zaraz po sesji pojechała je wywołać....(w laboratorium już o wszystkim wiedzieli...)

Potem był ślub, obiad na sali weselnej...

Po obiedzie świadkowa ze swoim lubym-razem z tym wywołanym zdjęciem-pojechali do studia (tam gdzie mieliśmy sesję) i tam p.Fotograf...zalaminowała to zdjęcie (faktura wyszła...jak obraz) i wstawiła w ramkę...

Goście i przede wszystkim rodzice byli w szoku...
Bo jak to się stało, że takie ładne, że w ramce, no i że już ślubne!!!

Wszystkim się podobało....
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #147 dnia: 30 Października 2006, 10:23 »
A tu wklejam zdjęcia naszych podarunków (które teraz stoją na honorowych miejscach...)

Tak to ogólnie wyglądało...:

A tu z bliska:
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #148 dnia: 3 Grudnia 2006, 23:37 »
Moze to oklepane - ksiega na stojaczku drewnianym, na jednej stronie podziekowania na drugiej nasze zdjecie. Znalazlam sliczne ksiegi w internecie  :wink:
Dla moich rodzicow beda osobne podziekowania dla kazdego - sa rozwiedzeni - napisalam je wczoraj rano, dla Pawla rodzicow wspolne (tak woli) tez napisalam, ale musi poprawic, ot taki szlif autorski nanniesc  :wink: .

Offline AgataM

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #149 dnia: 4 Grudnia 2006, 19:34 »
megan na jakiej stronie znalazłaś te księgi?