Autor Wątek: Najcudowniejszy dzień w życiu Dorotki (Castia) i Przemka 15 sierpnia 2009  (Przeczytany 30361 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
no no jaka dobra żonka :) ja bym tam uważała bo teraz wszelkie krągłości u niego będą zwalane na Ciebie ;)
czy osoba o która pytała Agulek jest w czerwonej sukience?  ;)

Offline alikaj
  • entuzjasta
  • data ślubu: 4.07.2009r.
Piwko dla meza?? Rzeczywiscie idealna zonka z Ciebie :)

A tak w ogole to z checia sie dolacze, jesli mozna jeszcze?? :)

Zdjecia bardzo fajne, czekam na cala reszte :)

Jestem szczęśliwą mamą.....

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
przydadzą mu się krągłości ;P
w czerwonej i w fatalnej fryzurze ;)  ;D
alikaj, zapraszam serdecznie ;)

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
ślicznie ślicznie :)
tort gigant, ciekawe ile u mnie pięter wyjdzie
widzę też że miałaś poduszkę na obrączki - sprawdziła się? bo ja wciąż nie mam pewności...
i też dziś kupiłam piwko mojemu PM, zwykle kupuje sobie sam...

:-* :-* wieczorne

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
No Kochana..mężusia już "rozpuszczasz"!! ;) Dobrze ma z Tobą!! pizza, piwko, film i Ukochana osoba obok...no żyć nie umierać!! ;)

..no i rzeczywiście "czerwona sukienka" ma FATALNĄ fryzurę..ten smętnie zwisający pejs...bleee ;) :D

..ale czekamy na dalsze opowieście okraszone fotkami!! ;D

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
Castia ma taką teorię pewne, że najpierw rozpieszcza a potem założy sprytnie łańcuch a mąż rozanielony nawet się nie zorientuje  ;D ;D ;D
i to nie jest wcale taka głupia teoria  ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
ejotek, u nas bardzo fajnie się sprawdziła ta poduszeczka, moja chrzesniaczka najpierw nam niosła ją do ołtarza a potem podawała przy ołtarzu. Wszystkim się to podobało :)
Agulek, tam są nawet dwa pejsy :D a na poprawinach były jeszcze większe XD (jesteśmy bezlitosne  ::))
anulla, przejrzałaś mnie... ;p

Offline MagdaN

• forumowicz
  • data ślubu: 13.06.2009
Bardzo podoba mi się fryzura - jak, sprawdziła się? I chrześniaczka - taki aniołek w białej sukience :-) Pewnie i tak potrafi dać w kość, co?

Osoba w czerwonym rzuca się w oczy ;-)
Teoria anulli_p bardzo mi się podoba :D

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
Teoria Anulki też mi się podoba...bo w końcu"mężczyzna głową ale to kobieta szyją która kręci tą głowa", nieprawdaż? :))

..dwa pejsy...no to w ogóle maskara!! (tak jesteśmy straszne i bezlitosne - ale jej akurat sie nalezy)!!

a gdzie jakies zdjecia??!

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Na ostatniej fotce jaka wpatrzona w mezusia  :D

Rzeczywiscie widać ja ledwo co a już wygląda fatalnie  ;D ;D ;D

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
:terefere: :terefere: :terefere:

Rzeczywiście jesteśmy okropne ale co tam.. trzeba było z nami nie zaczynać ;D

Za to nasza Castia ślicznie wygląda :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
oj to ja zła żona jestem.... jak daje jeść to dietetycznie i w dodatku do ćwiczeń zmuszam ;) ale to już ten wiek  :D :D :D

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
Wiśniowa, to mój się w pracy nieźle fizycznie namacha ;) Ćwiczeń mu nie brakuje, z reszta nam obojgu od kilku dni :D w końcu trzeba dobrze małżeństwo skonsumować ;)

Julenko, nie okropne  tylko kochane!

Justys, to ostatnie to jest akurat fotka z pierwszego tańca, nie mogłam od niego oderwać wzroku.

Wrzucę jeszcze jedną fotkę, gdzie nas dobrze z bliska widać :) następne fotki to juz chyba od fotografa będą, mam taką nadzieję. Dziś o 18.00 nad morze jedziemy :D kupiliśmy szampana, bierzemy kieliszki, fotograf mówi, że zabawki swoje jakieś tam też weźmie :D

Więc obiecana fotka, tu akurat z moim siostrzeńcem a Przemka chrześniakiem:

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
ale słodki chłopczyk :)  :) :) :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
Taki pultasek mały :)

Offline MagdaN

• forumowicz
  • data ślubu: 13.06.2009
A Twój mąż tak poważnie z dzieckiem na ręku wygląda :D [uważajcie tam z tym konsumowaniem ;P)

Offline ada1988

• Chuck Norris
ta konsumpcja to na zdrowie :P

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
Konsumuj..  na zdrowie!! ;)
...Maluszek fajniutki!! ;D

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
:) ta w czerwonej to faktycznie trochę fatalnie wyglądała (jesteśmy okrutne) ale należało się .
czekam z niecierpliwością na fotki z nad morza :)
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline ada1988

• Chuck Norris
na maxa fatalnie wyglądałą :)

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
fotki nad morzem napewno będą cudne - nie mogę się doczekać :)

:-* :-* piątkowe

Offline ada1988

• Chuck Norris
Dorotka ja czekam na następne fotezki już się nie mogę ich doczekać :)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
Dziewczynki, wczorajsza sesja super sprawa :) Najpierw popstrykaliśmy przy słoneczku troszkę takich fajnych ujęć, a na koniec przy zachodzie słońca... ach cudnie było, nawet teściu z nami pojechał :) he he zachód idealny, bezchmurny :D
Zdjęcia wszystkie będą we czwartek i wtedy właśnie rozpocznę właściwą relację :) fotograf ze ślubu i wesela napstrykał 1,5 tys zdjęć i ok 300-400 ze wszystkich sesji :)  Dostaniemy wszystkie zdjęcia na płytach, do tego demo czyli ok 150 zdjęć w prezentacji z muzyczką, chronologicznie i album, a w nim 100 zdjęć też chronologicznie ;) Teściu dostanie gratisowo malutki albumik tylko dla niego :D bo to dobrzy znajomi są :)

Jako, ze do czwartku jeszcze kupa czasu zacznę już relacjonować poszczególne wątki.
Jeśli można zacznę od wątku małpy w czerwonym :D Bo to widzę Was interesuje :) he he

Zaczynając od początku dla tych co są nie w temacie. Jak tylko z P. powiedzieliśmy u niego w domu, że bierzemy ślub - zaczęło się. Najpierw fochy o to, że to my bierzemy pierwsi ślub, jakim prawem itd bo ona chciała... i to dokładnie w tym samym czasie... każda moja próba porozumienia się - fiasko, bo zaraz coś nowego dziewczyna wynalazła o co mogła się obrażać, fochać, nie odzywać do nas... chwilę było dobrze, a potem się czepiała nawet o moje opisy na n-k ::) teściowie ciągle namawiali nas "pogódźcie się z nimi", a my niby co robiliśmy? Wydawało się, że się uspokoiło, nawet mi życzenia urodzinowe złożyła, prezencik kupili, tydzień później gdy już był termin potwierdzeń przybycia na wesele napisała do P. na n-k, będąc w pokoju obok, że nie zamierza przyjść na wesele. Prosić się nie będziemy. Teściowie już szaleństwo, że jak to tak, musimy się z nimi dogadać. Przełknęłam dumę, teściu ją przyprowadził do pokoju... usiadła, zaczęłam z nią gadać, nawet część winy wzięłam na siebie, że niespecjalnie się na początku starałam, by mieć z nią dobre stosunki (tak, wisiało mi to wtedy, bo od początku było w niej coś dziwnego), ona tylko powiedziała, że ona nie przyjdzie, bo ja kiedyś powiedziałam "że ona nie jest odpowiednią partią dla Ł." :o Nie dość, że szok mały przeżyłam, że co ona gada, potem sobie myślę, że skąd ja mam pamiętać co tam kiedyś powiedziałam ( i komu, bo nie jej na pewno), w końcu stwierdziłam, że nawet gdyby to mam prawo mieć swoje zdanie. W tym czasie jak ja tak myślałam, z wytrzeszczonymi oczami ona zdążyła wyjść i trzasnąć drzwiami. Potem juz przed samym ślubem teściowa bardzo sie starała by ona jednak przyszła ( a teściu stwierdził, że ma tą małpę w d**** już i my też powinniśmy), w końcu dzień przed (!!!!!!!) oznajmiła, że przyjdzie  :mdleje:. Zrobiliśmy to dla teściowej, wiedzieliśmy jak ona bardzo to przeżywa...  Pierwsze co ta laska zrobiła to tak jak juz wspomniałam, razem z bratem P. nie złożyła mi życzeń, na dodatek zrobili to tak, że wszyscy na to zwrócili uwagę... potem za nim na salę weselną weszliśmy oni zdążyli poprzestawiać winietki koło siebie (bo im nie pasowało, juz dzień wcześniej był telefon). W trakcie wesela jakieś miny, krzywe spojrzenia... na początku krew mnie zalewała ale po kolei wszyscy mnie uspokajali i mówili, że ona sama sobie krzywdę robi. Po oczepinach miała wielką kłótnię z wszystkimi, nie wiem dokładnie co tam wyszło i o co chodzi... Wiem tylko, że nie podobało jej się, że kuzyn P. będzie brał ślub w ten sam dzień co ona (a nie mają żadnej wspólnej rodziny do zapraszania oprócz siebie nawzajem). Poza tym jeszcze coś było, ale nie wiem co... nikt mi nie powiedział. Widziałam tylko, że tamta ryczała, teściowa z nią gadała. Na drugi dzień usiedli gdzieś daleko od wszystkich kuzynów i rodziców oraz najbliższej rodziny. W poniedziałek dowiedziałam się, że jest juz skreślona u całej rodziny, teściowa się na nią wkurzyła i nie gada z nią (podobno nawet do teraz). Wszyscy się już na niej poznali. Ciekawe co tam wymodziła  ::) Dziś jeszcze u cioci P. byliśmy i też się wypowiedziała na temat małpy w czerwonym, he he... tylko im wszystkim strasznie Ł. jest szkoda... mi teściów bo ona u nich mieszka, mi by było wstyd, ale z pokoju podobno się nie wynurza XD

Offline Justys851
  • Chuck Norris
 :o :o :o co za franca  :P
chciałabyć w centrum uwagi to teraz ma za swoje  :D
przepraszam że to powiem ale w takim razie brat Twojego meża ma klapki na oczach, co On w niej widzi skoro z niej taka małpa  ??? długo z taka nie pozyje, więc niech On przemyśli sprawę a nie ładuje sie w coś takiego  ::)
Ja tam nie wiem jak jest pomiędzy nimi ale obawiam się że gdy się hajtną Ona się zmieni w stosunku do niego i chłopak będzie miał przerąbane  ::)
Wiadomo teściom przykro ale niech Oni się nie wstydzą za nią bo żadne pokrewieństwo z nią  ;) dzisiaj jest , jutro może jej nie być  ;)

ale dobrze że wszyscy się poznali na niej , przynajmniej teraz nie będzie nic kręcić bo i tak nikt jej nie uwierzy  ;)

z niecierpliwością czekam na fotki od fotografa  ;)

Offline ismenka1986

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.10.2009
Ta "małpa" chciała być w centrum zainteresowania no to jest :mrgreen:

Offline ziarno_chaosu

• nowicjusz
  • *
Witam, witam... podglądam twoją relację już od początku ale teraz ujawnię się jeśli można?  ;)
Tak mnie zaciekawiła osoba tej małpiastej intrygantki, że nawet przeczytałam całe Twoje odliczanie od samego początku  :P i nie wiem skąd bierzesz na nią nerwy bo ja chyba udusiłabym ją jej własnymi włosami :diabel_3:

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
brat Twojego meża ma klapki na oczach, co On w niej widzi skoro z niej taka małpa  Huh? długo z taka nie pozyje, więc niech On przemyśli sprawę a nie ładuje sie w coś takiego  Roll Eyes
he he, nie do końca ma klapki na oczach, bo do tej pory miał same korzyści z tego związku, takie jak : on studiuje - ona zarabia, ona mu samochód na raty wzięła- on sobie jeździ i wozi królewnę, ona mu rożne rzeczy kupuje - on paluszkiem pokazuje co chce   ::) Nie ma jak wygoda...

nie wiem skąd bierzesz na nią nerwy bo ja chyba udusiłabym ją jej własnymi włosami

i takie myśli miałam :D ale stwierdziłam, że ona nie mój poziom... puściłyby mi nerwy i teraz też bym była na przegranej pozycji tak jak ona ;) dobrze się stało, tylko szkoda, ze rodzina P. jest taka powściągliwa... taki czeski film w okół tej sprawy zrobili, nikt nic nie wie... itd żeby tylko za dużo szumu w okół tego nie było, a szkoda bo by jej wstydu narobili gdyby byli bardziej impulsywni jak moja rodzinka ;)
[/b][/size]
« Ostatnia zmiana: 21 Sierpnia 2009, 23:59 wysłana przez Castia »

Offline Justys851
  • Chuck Norris
ale to sa korzyści materialne - za mną takie nie przemawiają  ::)
Dla mnie to żadne korzyści, związek polega na miłości, wierności, zaufaniu a nie że jestem z kimś bo mam z tego korzyść materialną  ;) przynajmniej to moje zdanie  ;)
a co będzie jak kasa sie skończy ??
Hajta sie z nią bo mu samochód na raty wzięła - beznadzieja  :-\

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
O rety, czytam tak o tej dziewczynie i nie dowierzam że tacy ludzie istnieją  ::) Nie mówiąc już o tym że budzi Ona litość, we mnie zawsze tacy ludzie budzą litość, szkoda mi jej bo albo jest taka głupia albo tak źle wychowana  ::) Ale ty się zachowałaś bardzo dobrze, nie dałaś nie sprowokować  ;) Co do brata twojego męża to z nim chyba też musi być coś nie tak skoro jest z taką kobietą i takimi wartościami się kieruje w związku  ::)

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
O ja.... Niemożliwe, jak ta pipa się zachowała... Ale bardzo dobrze jej tak, sama sobie krzywdę zrobiła!  ;)

Mnie to najbardziej zaszokowało, że jak to nie złożyli Ci życzeń! Jak to brat Twojego męża Ci nie złożył?! A co na to Twój P.? Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji!  :o A co P. na to? Mój T. to by nie wytrzymał i przy wszystkich zjechał  swojego brata od góry do dołu, i wyprosiłabym ich  sali!

To wszystko na bank przez zazdrość tej małpy. Fe.