Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Portal
Strona główna forum
Szukaj
Zaloguj się
forum
ślub, ślub...
Moje odliczanie czyli final countdown
carollaa i jej 100 dni do... :)
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony:
1
2
3
[
4
]
5
6
7
8
9
10
11
12
Do dołu
Autor
Wątek: carollaa i jej 100 dni do... :) (Przeczytany 25144 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
carollaa
Chuck Norris
«
Odpowiedź #90 dnia:
29 Czerwca 2009, 17:20 »
Chyba będzie niezły mix z tymi świadkowymi, bo w kościele będzie moja bardzo dobra kumpela ze studiów, która chętnie będzie tylko w kościele, a na zdjęcia pojedzie inna (ta co nie może ze względu na niepraktykowanie) i tak to się chyba rozwiąże, bo i jednej i drugiej to odpowiada. Kumpela, co ma być w kościele i tak nie może być na zdjęciach, bo ma malusiego synka i na całym weselu też nie będzie, więc ją druga zastąpi i się będą wymieniać. Ja nie mogę, ale mix. Na razie wszystkim sie podoba to rozwiązanie i mi też... Tylko poczekamy na ostateczne dycyzje, cpo bym się za szybko nie cieszyła
Castia
Chuck Norris
data ślubu: sierpień 2009
Odp: carollaa i jej 100 dni do... :)
«
Odpowiedź #91 dnia:
29 Czerwca 2009, 18:12 »
ważne żebyś była zadowolona
buziaki
pamela
Chuck Norris
«
Odpowiedź #92 dnia:
29 Czerwca 2009, 21:39 »
co do oplat to ja mialam w 100% tak jak wisniowa napisala, a co do tego mixu co piszesz, to jak dla mnie za duzo chaosu, ale jak wam odpowiada, to najwazniejsze, zeby bylo dobrze.
katrishja
entuzjasta
«
Odpowiedź #93 dnia:
30 Czerwca 2009, 07:58 »
Ciekawe ciekawe carolla jak wam to wyjdzie
Może faktycznie trochę zamieszania ale to może byc dobre rozwiązanie- przede wszystkim Wam musi to pasować
kasia
carollaa
Chuck Norris
«
Odpowiedź #94 dnia:
30 Czerwca 2009, 16:48 »
Musi dobrze wyjść i pasować, zamianę zrobimy w odpowiednim momencie, chyba że obie będą mogły zostać całe wesele, to zamiana wyjdzie tylko przy oglądaniu zdjęć
Kurczę, ale dziś ukrop, no myślałam, że nie wyrobię :/ W tym tygodniu chyba załatwie ten akt chrztu, tylko nie chce mi sie jechać na drugi koniec miasta, więc nie zdziwi się nikt, jak to odłożę. A, teraz mnie oświeciło, że będę musiała się pośpieszyć, by potem móc iść spisać protokół i na te zajęcia do poradni rodzinnej się zapisać. Właściwie, to co tam się w ogóle dzieje? To te spotkania o śluzach, cylach itd?
Buziaki dla was dziewczyny!
alikaj
entuzjasta
«
Odpowiedź #95 dnia:
30 Czerwca 2009, 21:06 »
Jszczie nie slyszalam o zamianie siwadkowych, ale skoro taka Wasza decyzja to oby udalo sie to bezproblemowo
Jestem szczęśliwą mamą.....
arvena
zapaleniec
data ślubu: 25.07.2009
«
Odpowiedź #96 dnia:
1 Lipca 2009, 11:39 »
No widzisz - i wyjasniło się zamieszanie ze swiadkowymi. Grunt, ze sa
zgodziły się itp
a nie wydaję mi się, zeby miało być zamieszanie - jak kazda będzie wiedziała co do niej nalezy, to szybciutko zamienią się rolami.
Powodzonka!
odliczam
katrishja
entuzjasta
«
Odpowiedź #97 dnia:
1 Lipca 2009, 12:26 »
Nie martw się
carolla
nam te całe nauki ida jak krew z nosa... jakaś masakra. Juz od 2 miesiecy próbujemy je skończysz w ogóle na to czasu nie mamy - udało nam się na początku maja być na dwóch spotkaniach a teraz nie możemy dotrzeć na dwa pozostałe.... tylko praca praca praca... mojego PM.. niestety wiecznie go nie ma!
kasia
carollaa
Chuck Norris
«
Odpowiedź #98 dnia:
1 Lipca 2009, 13:39 »
Dziewczyny, ale mam wiadomosc, szczęśliwa jestem jak nic
))
Mam świadkową na całą imprezę. Kumpela mnie poratuje i nie trzeba mixować, ale z całej tej sytuacji wniosek płynie taki, że są wśród mnie super dziewczyny, które poratują w każdej sytuacji
Każdej życze taki osób blisko
No szczęśliwa jestem jak nic, hihihi... To skoro dałam upust swej radości, wracam do roboty.
Kurcze, a ja myślałam
katrishja
, że tych poradnianych spotkań, to są 3, a nie 4, eh... Ciekawe, czy m,y znajdziemy czas. Chyba w następnym tygodniu się podowiaduję.
Pozdrowienia dla was i miłej środy!
pamela
Chuck Norris
«
Odpowiedź #99 dnia:
1 Lipca 2009, 16:46 »
no to fajnie, ze sie ulozylo, jeden stres mniej.
Castia
Chuck Norris
«
Odpowiedź #100 dnia:
1 Lipca 2009, 23:42 »
super
buźka
carollaa
Chuck Norris
«
Odpowiedź #101 dnia:
2 Lipca 2009, 07:40 »
Ale mnie woczraj wciągneło robienie kartowników na prezenciki dla gości. Mysle o tym, by były dwa rodzaje - kremowe z czerwoną karteczką i bordowe z kremową karteczka. W środku jakieś rafaello czy coś w tej wielkości. Na razie wygrukowałam i wycinałam kremowe, bo w sobotre szukać będziemy bordowego papieru. Jak to skończę, zabioerzemy się za zawieszki na butelki. Stwierdziliśmy, że nie kupujemy nakjlejek, bo jakoś żadne nie wpadły nam w oko i jakieś takie tandetne się wydają te, które widzieliśmy, a też jakoś nie chce mi się układać jakiegoś projektu i drukować (kłopot też mam z drukarka kolorową :/) Zrobię zdjęcia jak będą gotowe i wkleję
Ale za to w sobotę idziemy z rodzicami obejrzeć ustrojoną salę (tzn my kjuż widzieliśmy, ale żeby oni zobaczyli). W sumie to nie będzie wesele, tylko roczn ica ślubu, ale za to za dwa tygodnie idziemy, jak będzie 60 osób, bo na tyle mamy swoje, a dla mnie ważne jest, by zobaczyć, jak wygląda rozstawienie stołów, ile na co miejsca jest i gdzie można by coś poustawiać.
Ach, do pudełeczek jeszcze muszę kupić takie kokardki malutkie przyklejane. Bo chyba nie znajde nigdzie malusich słoneczniczków... Zobaczymy, trzeba poszperać na alle...
O i te naklejki z obrączkami też się przydadzą.
Musimy tez pomyśleć o razdaniu reszty zaproszeń i potem zawiadomienia porozsyłamy.
Tyle planów...
Buzkiaki czwartkowe dla was! Jak dobrze, jeszcze tylko jutro do 21 i potem wolne!
katrishja
entuzjasta
«
Odpowiedź #102 dnia:
2 Lipca 2009, 08:14 »
Robisz
carolla
sama kartoniki? Podziwiam!!
- ja też miałam taki plan ale my bedziemy mieć około 130 osób więc chyba niebardzo dam radę i postanowiliśmy że kupimy czekoladki z nasza podobizną bardzo fajne namiary dostałam od Agulek
A powiedz mi moja droga robisz je na arkuszach A4 czy na jakimś brystolu?? Ile ci się mieści na jednym arkuszu?
kasia
paooolka
Niufomaniaczka
Chuck Norris
«
Odpowiedź #103 dnia:
2 Lipca 2009, 08:26 »
ja tez podziwiam, znalazłam gotowe
ale plany na nastepne dni
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.
całkiem nowa JA
anka332
Chuck Norris
«
Odpowiedź #104 dnia:
2 Lipca 2009, 09:01 »
maluskie slonecznki sa na allaegro musisz tylko dobzre szukac
Pawel 26.06.2013
Dominik 18.11.2016
Malwinka 28.06.2020
carollaa
Chuck Norris
«
Odpowiedź #105 dnia:
2 Lipca 2009, 20:44 »
kartisha
my mamy tylko 60, więc połowa roboty, w porównaniu z Toba
Drukuje na arkuszach A4 wizytówkowego papieru i wycinam. Na jednym arkuszu papieru mieszczą się dwa kartoniki. Szablon dostałam od baski98 z forum, za co jej bardzo dziękuję
No część wydrukowana, teraz się zastanawiam, czy mieszać kolory czy nie.
anka332
właśnie nie mogę znaleźć takich jakie by mi pasowały, ale jeszcze troszke czasu jest, więc może się uda
katrishja
entuzjasta
«
Odpowiedź #106 dnia:
3 Lipca 2009, 07:16 »
carolla
a mogłabyś mi wysłać ten szablon ?? na maila mojego: katrishja@gmail.com
Jest też on podany na moim profilu
Chciałabym zobaczyć
Ja mam zamiar sama robić kokardki na wódkę i kotyliony dla Gości takie przypinki już w sumie powinnam zacząc ale nie mogę się zdecydować czy robić czerowno- białe czy bordowo-białe....
kasia
Castia
Chuck Norris
«
Odpowiedź #107 dnia:
3 Lipca 2009, 10:29 »
ambitnie
że Ci się chce
ja mam ochotę teraz, na ponad miesiąc przed ślubem, położyć się i już nic nie robić
carollaa
Chuck Norris
«
Odpowiedź #108 dnia:
3 Lipca 2009, 10:54 »
poszło na "mejla" ;> Ja też będę robiła zaiweszki, chociaż chyba nie mam do końca koncepcji, ale zobaczymy
arvena
zapaleniec
data ślubu: 25.07.2009
«
Odpowiedź #109 dnia:
3 Lipca 2009, 11:20 »
czyli zapowiadają się robótki ręczne
carollka ma jeszcze dużo czasu,to może poszaleć
odliczam
alikaj
entuzjasta
«
Odpowiedź #110 dnia:
3 Lipca 2009, 16:04 »
Szalej, szalej a pozniej nam sie pochwal
Jestem szczęśliwą mamą.....
wiśniowa
forumowy
Chuck Norris
30.05.2009
«
Odpowiedź #111 dnia:
3 Lipca 2009, 21:11 »
pochwal się tymi kartonikami
no i gratki ze znalezienia świadkowej
ŻONKOWO
SUKNIA ŚLUBNA na sprzedaż
carollaa
Chuck Norris
«
Odpowiedź #112 dnia:
5 Lipca 2009, 20:08 »
Cześć dziewczyny, kurczę, ale mnie ten weekend wciągnął, że do was nie zaglądałam
Dziś mam imieninki i wpadłam tylko na momencik wkleić pudełeczka po pierwszym etapie przygotowań. Każde jest z papieru ecru z satynowym serduszkiem przyklejonym w rogu. To jest góra pudełka, do której dojdzie czerwona wstążka w odcieniu serduszka. Na przodzie będzie doklejony czerwony kwardacik z naszymi imionami i datą. Do środka najprawdopodobniej pójdzie ferrero rondnoir (to czekoladowe). Dziś przygotowywałam właśnie te małe kwadraciki i zaiweszki (przednią stronę) - Jak zrobię też wkleję
Zawieszki bedą składać się z dwóch karteczek: z tyłu czerwona z naklejonym ecru serduszkiem (takim jak na pudełeczkach) i złotą naklejką z obrączkami. Na to przyjdzie ecru kartka z tekstem i nasze imiona i data na koniec. To będzie przywiązane do butelek rafią naturalną. No to chyba tyle, reszte napiszę jutro rano. I tyle wątków mam do ponadrabiania.... eh...
Trzymajcie się cieplo, albo nie, bo w te upały to lepiej trochę chłodu!
Miłego wieczoru
PS.
kartishja
, daj znać, czy doszedł dobrze załącznik, bo coś mi się z kompem skopało i chyba jakoś dziwnie się poprzemieszczały elementy, za co przepraszam, ale zorientowałam się dopiero, jak sama drukowałam :/
Castia
Chuck Norris
«
Odpowiedź #113 dnia:
5 Lipca 2009, 20:50 »
to żeś się napracowała
bardzo ładne
katrishja
entuzjasta
«
Odpowiedź #114 dnia:
6 Lipca 2009, 08:22 »
CAROLLA
NO WŁAŚNIE PLIK DOSZEDŁ ALE TO FAKT BYŁO TROSZKU POPRZESTAWIANE PRÓBOWAŁAMW DOMU TO POPRZESUWAC CO I JAK ALE CHOLERA MI NIE WYSZŁO
PONADTO CHCIAŁAM RZEC, ŻE PRZEPIEKNE TE PUDEŁKA!! GRATULUJĘ POMYSŁU I WYTRWANIA- JA JESTEM TERAZ W TRAKCIE PROJEKTOWANIA NAKLEJEK NA WÓDKĘ UMIESZCZĘ JE DZIŚ W WĄTECZKU ZA JAKIŚ CZAS BO JESZCZE COŚ BĘDĘ WYMYŚLAĆ TAKŻE ZAPRASZAM I CZEKAM NA OPINIE- RÓWNIEŻ TE NEGATYWNE CO EWENTUALNIE MOŻNA POPRAWIĆ!!
A ZDJĘCIA PUDEŁECZEK MOGŁABYŚ ZROBIĆ TEŻ Z BOKU TO BYŁOBY LEPIEJ WIDAĆ ALE TO MOŻE JAK JUŻ JE SKOŃCZYSZ... BUZIAKI WIELKIE FOR YOU!!!
kasia
pamela
Chuck Norris
«
Odpowiedź #115 dnia:
6 Lipca 2009, 14:57 »
najlepsze zyczenia imieninowe!!!
fajnie te pudeleczka wygladaja!!!
carollaa
Chuck Norris
«
Odpowiedź #116 dnia:
6 Lipca 2009, 17:26 »
Dziękuję dziewczyny,
katrishja
zrobię z przodu i z boku, jak już będą skończone, żeby był pełen efekt
Ciekawa jestem Twoich naklejek i zaraz pattrzę do Ciebie
A muszę wam powiedzieć, jak się wkurzyłam z butami. Poszliśmy z Lubym w sobote do sklepu, gdzie sobie butki upatrzyłam, no i wchpodzę, mierzę itd, patrzę, że para 30 zł tańsza, to sie ucieszyłam. Mówię pani sprzedawczyni, że chcę takie zamówić, a ona do mnei zdiwiona, a czemu ja nie chcę tej pary wziąć. To jej mówię, że przecież pracy rozchodzony, a lewy nówka nierdzewka, dopiero do rozchodzenia. A kobieta mi mówi, że no to przecież sobię rozchodzę, a ona nie zamówi, bo już z tej marki wychodzi i nie zamawia na sklep. Powiedziałam ładnie pani, że przecież nie będę w jednym bucie po domu chodzić, by rozchodzić go i że mogę jej zaliczkę wpłacić nawet połowę, jak chce. I wiece czym mnie kobieta zastrzeliła
Że podobno już nie raz dziewczyny po 100 zł zaliczki dawały i botów nie brały, no mysłałam, że padnę. Już widzę, jak wiele dziewczyn tak robi. No ale cóż, nie to nie. Ja bez butów a kobitka bez kasy. Ale chyba się do mkońca łudziła, że je wezmę, a mój Luby ją krótko skwitował: Kochanie i tak jedziemy do krawkowa, to wrócimy przez Łódż i u producenta kupisz
Babka szybko, że u producenta to o co najmniej 100 zł droższe, na co ja jej p[owiedziałam, że nie, bo pisałam do nich i wiem, że buty są po 270, tak jak wczesniej były ( bo babka sobie promocje zrobiła z 319 na 249, heheh, a ja znałam wcześniejszą cenę i złapała karpia i było po rozmowie). Nol kurka, ale się wkurzyłam, że nie mam upatrzonych butów, a tyle się naszukałam.
Naszczęście dziś zadzwoniłam do dwóch salonów w bydzi i zamówiłam w romantice. Wpłaciłam 100 zł zaliczki i teraz czekam na telefon od nich.
No to się podzieliłam wiadomościami o butkach. Jutro idę druknąć zawieszki i przód pudełeczek, bo na mojej drukarce i w pracy nie dałam rady, bo papier był za drogi... No nic, jak zrobię to się pochwalę
Castia
Chuck Norris
«
Odpowiedź #117 dnia:
6 Lipca 2009, 19:33 »
chciała babka się pozbyć po prostu wystawowego rozchodzonego buta...
katrishja
entuzjasta
«
Odpowiedź #118 dnia:
7 Lipca 2009, 07:35 »
Dobrze, że nie wziełaś tych butów!!
kasia
paooolka
Niufomaniaczka
Chuck Norris
«
Odpowiedź #119 dnia:
7 Lipca 2009, 08:33 »
heh dziwni sa ludzie
pozdrowionka
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.
całkiem nowa JA
Drukuj
Strony:
1
2
3
[
4
]
5
6
7