witamy. .
Dwa dni temu mieliśmy w CEREMONI swoje wesele. Właściciele zorganizowali za nas praktycznie wszystko, a nasza organizacja ograniczała się do kilkakrotnego odwiedzenia restauracji i zamówienia do posmakowania poszczególnych potraw i dogadania szczegółów przyjęcia i uregulowania rachunków oczywiście.
Jedzenie w odpowiednich ilościach, smaczne i cieplutkie. Co jakiś czas pojawiały się na stołach i w podgrzewaczach nowe dania, estetycznie podane. Obsługa na bieżąco zajmowała się stolikami a każdą sugestię gości realizowali w mgnieniu oka. Wódeczka smaczna, schłodzona i regularnie dostawiana na stoliki. Żona podpowiada mi jedynie, iż ciasta mogłyby być bardziej "uroczyste", ale to chyba naprawdę jakiś nieznaczny detal zwłaszcza, że tort zamówiony przez CEREMONIĘ był naprawdę przepyszny i ogólnie zachwalany.
Toalety czyściutkie, wyposażone i ładne. Budynek z zewnątrz schludny a wspominany wcześniej ogród nabiera dopiero swojego charakteru, ale już tereaz widać iglaki i zielonę trawę. Jest nawet miejsce na pozostawienie samochodów. Położenie lokalu na piętrze w niczym nie przeszkadza (może tylko odradzam wnoszenie wybranki z parteru na piętro. . Ja ambitnie zapędziłem się do wniesienia swojej żonki na piętro restauracji i muszę przyznać, że ledwo temu podołałem. . )
W dniu wesela zaskoczyliśmy "restauratorów" 30 minutowym, wcześniejszym przybyciem, a i tak w ciągu kilku minut udało się różnice czasowe wyprostować. Właściciele do rana byli na pod ręką i służyli swoją pomocą i sugestiami za co należą im się duże podziękowania.
Podsumowując. . Wraz z żoną jesteśmy bardzo zadowoleni z organizacji wesela w restauracji Ceremonia. . - Do tego zestawu polecamy jeszcze zespół MUZYKANCI, którzy zrobili dla nas prawdziwe show.
Magdalena, Rafał