Kochani...
Jeśli ktoś z Was ma jakiekolwiek wątpliwości co do :"Ceremonii" to uspokajam, że to najlepszy wybór!
Chce zaznaczyć,że jestem osobą bardzo wymagającą i czepiam się szczegółów, jednak owej sali daje spokojnie 6 z plusem

Lokal jest bardzo elegancki, wymyślony przez właścicieli każdy detal sprawia,że całość harmonizuje się i wszystko wygląda fantastycznie.
Nie ma tam tandety!!!
Przy wyborze sali kierowałam się tym, by była prostota z elegancją i to znalazłam.
I powiem Wam,że okrągłe stoły to najfajniejszy pomysł na rozsadzanie gości weselnych.
A podłoga???
Ludzie tańcowali,wyginali się na parkiecie, podczas konkursów biegali i nikt się nie przewracał
Według mnie wcale nie było ślisko.
Toalety czyściutkie, pachnące

Chciałabym też pochwalić kelnerów

Byłam już na kolacjach w wielu restauracjach, byłam tez na wielu weselach, ale to co chłopaki robili na moim weselu przeszło moje najśmielsze oczekiwania

Chłopaki bardzo, ale to bardzo mili, uprzejmi i co najważniejsze bardzo kulturalni.
Z każdym pytaniem podchodzili do mnie czy męża.
Szybciutko podawali posiłki, krojenie tortu, tez poszło im mega sprawnie,reagowali na każdą pustą butelkę wódeczki, czy tez często zmieniali brudne talerzyki.
Na moim weselu na 50paru gości było 2 kelnerów i wiecie ,co??
Nikt nie dostał zimnego dania, nikt nie czekał długo na posiłek!!!!!!
Dlatego z mojego punktu widzenia obsługa na największym poziomie

A jedzenie???
Pycha!!!!
Było bardzo dużo jedzenia, menu bardzo bogate i różnorodne.
Miałam wśród gości, tzw. starą wygę restauracyjną

Kolega wiele lat pracował w szczecińskich restauracjach, obecnie również obsługuje wesela i ma wybredne kubki smakowe, jednak był bardzo mile zaskoczony i chwalił bardzo jedzonko.
Dla mnie rewelacyjny pomysł był z podgrzewaczami.
Bigos, zupa stało na osobnym stoliku i cały czas było ciepłe!!!!
Goście w każdej chwili coś ciepłego zjeść mogli.
Były tez pyszne deserki

A tort? Zażyczyłam sobie torta w kształcie serduszka i dostałam

A na koniec co zostało dostaliśmy i zabraliśmy do domciu

Podzieliłam to na 3 rodziny i jeszcze przez wiele wieczorów będziemy to jeść

I na koniec miłe słowa o właścicielach

Bardzo fajni ludzie i elastyczni.
Bardzo dobry kontakt

Każdy szczegół dopracowany,np. kwiaty w moim ulubionym kolorze, a nie było o nie łatwo

Wszystko było tak jak sobie wymyśliłam.
Widać,że zależy im na każdym kliencie, aby byli zadowoleni.
Dzięki ,między innymi tym ludziom, przeżyłam cudowne i niezapomniane chwile.
Spełniły się moje marzenia.
A goście są bardzo zachwyceni i ciągle dostaje podziękowania za fantastyczny wieczór.
Nie mam nic do zarzucenia.
Jeśli miałabym wybierać lokal jeszcze raz, bez wahania wybrałabym jeszcze raz ta restaurację.
Może rocznicę tam zrobię, kto wie

...
Także nie bójcie się o nic.
Jedna rada!!!
Dużo pytajcie, mówcie właścicielom o swoich spostrzeżeniach, czego chcecie, a czego na pewno ma nie być.
Bo dzięki temu właśnie, ustaliliśmy każdy szczegół i wszystko wyszło idealnie.
Jak chcecie o coś zapytać pytajcie