Witam,pomagajac w odpowiedzi, w miniona sobote bylem na pieknej uroczystosci weselnej w rest. ceremonia. Bylo bardzo widowiskowo, zachwycil mnie labirynt krystalicznych luster ktore niczym bramy raju stawialy na piedestale piekna Mloda pare. Zapach kwiatow i ich widowiskowa stylistyka przypominala o profesjonalnym podejsciu do rzeczy, faktem jest jednak iz dostalem mala porcje, smacznego zas jedzenia, byl to rosol, napewno z kury

, z mala iloscia makaronu, postanowilem poprosic o dokladke i nie musialem zbyt dlugo czekac, dalej bylo smacznie.
Jestem romantykiem ktory koch swoja piekna kobiete i wiem ze te dni sa dla dwojga bardzo wazne, ze wzgledu na pieczec milosci jak i rozliczenie z natura. Chodze jednak twardo po ziemi, caly czas szukam najlepszej oferty dla nas na 2011r, pozwolilem sobie zamienic zdanie z wlascicielami restauracji, bardzo elegancka para i sensowna, przekonali mnie ogrodem w stylu angielskim ktory juz nie niedlugo bedzi ponoc przedstawial piekno w prostocie. Wyobrascie sobie tort weselny w ogrodzie przed gmachem, gwar dzieci, i smiechy wujow, a potem na jednego, heh.