Cześć dziewczynki.....nie miałam ostatnio głowy do forum-przepraszam

U mnie na razie organizacja zeszła na drugi plan bo na odległość już nic nie mogę zrobić .....
Czas ucieka a mnie powoli to przeraża- czy zdążymy ze wszystkim jak polecimy na urlop

Muszę znaleźć jakiś salon ślubny gdzie mogę dokupić wszystkie dodatki dla mnie , odświeżyć suknię bo leży w worku już rok..., a wiem, że na Warzywnej nie ma takiej możliwości.
Czyżbym miała do wyboru tylko salon na Szczecińskiej w przerażającym domu???
Chyba zdecyduje się na Szczecin ale absolutnie nie mam pojęcia gdzie mam tego szukać.....

Wczoraj robiłam listę rzeczy do zrobienia przed slubem.............dziewczyny to po prostu kosmos

Musimy jechać do orkiestry, do kamerzysty, spotkać się z dekoratorką, jechać na salę, kupic garnitur i dodatki dla Pawła, dodatki dla mnie, zamówić bukiety, zafarbować włosy, opalić się trochę , wywoskować co nieco

, kupic alkohol, napoje-Łoooo matko to jeszcze nie wszystko i kilka dni by to załatwić .
Mój wrodzony optymizm pozwala mi wierzyć że wszystko będzie dobrze

Plusem jest to że zadzwoniłam ostatnio do organisty i ma wolny termin więc zagra u nas ze skrzypaczką

A jeszcze szukam jakiegoś chiropraktyka w Zachodniopomorskim bo chciałabym na wszelki wypadek mieć namiary jakby plecy mu zaczęły dokuczać.
Na chwilę obecną jest dobrze bo chodzi na codzienne kuracje, które dają trwałe rewelacyjne efekty.
W sumie chciałabym znaleźć jakiegoś dobrego lekarza bo i moim rodzicom od czasu do czasu taka wizyta by się przydała...., ale w Szczecinie nie znalazłam żadnego

Ależ się rozpisałam ......dziewuszki miłego dzionka - dziękuję że wpadacie do mnie