Te wkładki to oczywiście jako ciekawostka była

hehehe, jeszcze nie upadłam na głowę, żeby wydawać 100 zł za TYLKO 7 szt... CHociaż jak mus to mus, ale generalnie chyba jak leca wody płodowe to wysyłają do szpitala a nie puszczają do domu i martw się człowieku sam.
Zdjęcia włosów nie było, ale jak będzie jakaś okazja to obiecuję zrobić zdjęcie

zreszta i tak u każdego inaczej będzie widać odcień, więc przy okazji na pewno zrobię

Marta pomyślałam o tym samym, ale bardziej zainteresował mnie opis owych wkładek wykrywających wody płodowe:
Zestaw zawiera:
7 higienicznych wkładek testowych,
7 plastikowych pudełek do wysuszenia pasków testowych,
polską instrukcję stosowania.
Ciekawe jak to działa, bo chyba nie jak zwykła wkładka, którą się używa raz i wyrzuca
Z tego co wyczytałam na tej stronie to w tych wkładkach jest taki paseczek, który potem się wyciąga z wkładki a przekłada do tego plastikowego pudełeczka.
A ja własnie wróciłam z Adianką z zakupów

Jejku tyle nakupywałam, że teraz robię sobie szlaban z zakupami. Dostanę jeszcze ciuszki od siostry więc na pewno starczy

Ale te ciuszki są tak piękne i kuszące, że aż ręcę same się wyciągają po nie

hehehe
Fotki na pewno będą, ale wrzuciłam wszystko do prania więc jak wychnie jutro bądź pojutrze to pokażę. I do tego udało mi się kupić spodnie ciążowe

hehehe, z tego zakupu jestem najbardziej zadowolona (oczywiście oprócz Natalkowych ubranek) i jak znalazłam już te spodnie to już dla siebie nie chciało mi się nic szukać - wolałam patrzeć na różowe ubranka

Teraz leżakuję i odpoczywam